Don't wanna see a new generation come, i rather be in coma than i full stop

Musiken är på full volym och håller på att fixa inför kvällen! Blir en enkel outfit idag, men de nya örhängena är på och piffar upp lite! :) Klockan 6 kommer mina favorittjejor hit och käkar och ska bli en himla bra kväll hoppas jag! Kul att så många av er orkat komentera glasögon-inlägget, vet inte riktigt vad det blir men står helt klart mellan 1-2 som ni också tyckte. Love u guys, HA EN UNDERBAR KVÄLL!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Kajsa! Jag har en fråga.. när du har såna här "tjejkvällar", hur brukar du göra med dina föräldrar då? Om dom är hemma, brukar dom inte va i vägen och "störa" då? Eller ser du till så att du har såna här kvällar när dina föräldrar är borta? Sen undrar jag också.. var får du alla pengar ifrån?! Du verkar köpa nya saker hela tiden..;) får du ditt barnbidrag varje månad själv eller får du pengar när du fyller år?:) din blogg är superbra, och du inspirerar verkligen mig! Go Kajsa!! ;D
förresten, kan du inte göra ett videoinlägg nån gång där du och din pojkvän svarar på frågor Som läsarna har skickat in som handlar om er?:) det skulle va jätteroligt!!:)

2012-11-11 @ 12:02:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0