Novell ; Septembernatt

Septembernatt.

Han huttrade till. Vanligtvis brukar det i september komma lite sensommarvärme men i år blev det bara kallare för var dag som gick. Han slöt filten om sig, zappade mellan de olika kanalerna i hopp om att hitta något att somna till. Han hade haft så svårt att sova om nätterna. Han visste så väl att det var jobb tidigt i morgon. Ändå satt han där, en sen septembernatt, invirad i en kornblå yllefilt tillsammans med teven.

Han hade precis hittat ett någorlunda program på teven att se, då någonting avbröt honom. Det var ett underligt ljud. Dova ljud lät från hallen och kontoret. Det lät som en andning, en tung lång andning. Han rös till och makade sig längre upp i soffan. Måtte det inte vara någon mer i huset.
Då kom ljuden igen. Den här gången tydligare. Hundra tankar flög igenom hans huvud, tänk om det var en inbrottstjuv? På väg in mot hans kontor, säkert för att ta familjens gemensamma datorer, kameror och annat värdefullt. Han uteslöt inte tanken, och gick med gelé-darrande ben mot köket. Tyst som en mus, tassade han fram till kökslådorna.

Han drog fram den största kniv han kunde se. En present från svärmor för mycket längesen. Tänk, om han var tvungen att använda svärmors present som vapen. Det här kunde sluta illa, hann han tänka.
Ljuden blev högre och uppriktigare ju närmare kontoret han kom. Hårda andningar och pustningar. Både ifrån honom och ljuden. Liksom ett svårt astmaanfall lät ljuden, som om det knappt fanns någon luft att hämta. Han höll ett hårt tag om kniven. Smög ännu närmare kontoret, då han plötsligt råkade sparka till något.
Kras.

Paniken yrade. Nu var han säkerligen upptäckt. Nu kommer mördaren eller tjuven troligen emot honom och vem vet vad han gör. Svetten rann sakta ner från hans panna. Han stod som förstelnad mot väggen och försökte att se så osynlig ut som möjligt. Vad tänkte han på? Det var ju självklart att mannen i kontoret hörde kraset av flaskan.
Han stod tyst i några minuter.
Men då, upphörde ljuden plötsligt igen. Rädslan kröp från tårna upp i nacken på honom. Mannen måste vara väldigt muskulös och skicklig, som inte bryr sig om att någon upptäckt honom, tänkte han och tog några ytterligare steg framåt.  
Ljuden tycktes aldrig försvinna. De tunga andningarna lät nästan som de han bara sett på skräckfilm. Hur någon andas bakom sitt offer innan den griper tag och dödar det plågsamt.

Nej, nu hade han fått nog. Det är nu eller aldrig. Antingen får han lida och höra hur hans ägodelar bara försvinner ifrån honom, eller, så får han slå ner den okända rösten och ringa polisen, någon form av hjälp. För detta började bli läskigare och läskigare.
Han tog några snabba och tysta steg mot kontoret, öppnade försiktigt dörren på glänt och kikade in med ena ögat. Mörkt. Alldeles för mörkt. De tunga andetagen fortsatte. Det är någon där inne, det måste vara någon där inne. Ljuden var ju som starkast här.
Han steg in, och med darrande hand letade han efter ljusknappen. Han bet sig i tungan och fattade tag om knappen. Kontoret tändes upp. Han var beredd på det värsta, kniven hade han hårt i handen, som om det var den enda räddningen.
Plötsligt insåg han, det var ingen i rummet. Hur han än kollade sig runt, såg allting ut som vanligt. Men när ljuden fortsatte, ryckte han till som aldrig förr. Då såg han. Datorn.
Den nyinstallerade skärmsläckaren han installerade imorse. Animerade fiskar som simmade runt, och ett format cyklopglas en dykare som andades tungt genom tubgas.  Andningarna fortsatte. Det var som fan, tänkte han. Han rörde på musen. Stängde av datorn, den här gången på riktigt. Tystnad.


The chills

drar mig vidare mot stan med clara och ebba för att hyra film, köpa tjockiskäk och sedan vidare mot clara för en mysig natt, puss på er!



Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

tjena snyggingar!

lyssnar på håkan, äter rostade mackor med apelsinmarmelad och avnjuter första morgonen av ledighet. Idag är det full rulle för vi ska ha lite sleepover jag clara och ebba. Ska bli riktigt mysigt. Det blir film, godis , chips och en massa tjejsnack såklart.
Nu ska jag snart slänga mig in i duschen och sedan fixa till mig lite, höra av mig till bruttorna. Så uppdateringen kommer ligga lite lågt idag men glöm inte att ikväll kommer novellen in!

A relationship is for two. But there is always a bitch who cant count.

hallå mina fina!

efter att ha druckit två och en halv burk med energidryck kan ni tänka er hur svårt det är att lägga sig i sängen och slappna av. Är rastlös, tänker alldeles för mycket, lyssnar på musik och är allmänt underlig. Tänka sig!
Fick kommentarer förut om novellen och den kommer ni kunna se imorn kväll här på bloggen.
Tills dess, adios!
go låt.



Så rätt att du ska göra misstag, så att jag ser svart och vitt

hej vänner!
lyssnar om och om igen på låten jag länkade häromdagen och bara tar det lugnt. 
Ska snart koka mig en kopp te och bara sitta och fortsätta med denna ångestfria söndagen.
Känns underbart med lov imorgon verkligen, har också fixat klart presenterna till C&E och är jätte nöjd.

Fick också reda på att min novell till nobelltävlingen fick MVG (ännu vet jag inte om jag är en av dom som gått vidare i tävlingen men jag är en av dom 7 som lottas av våran klass att gå vidare till stora "finalen"! ) är superglad.

Jag skulle dö för dig

Min och Tobias dialog. Fortfarande rysningar över hur mycket jag älskar den här killen.
Jag : vet du? Du är söt
Han : vet du? Du är fin
Jag : vet du? Du är snygg
Han : vet du? Du är underbar
Jag : vet du? Du är... Snygg!
Han : vet du? Du är allt.


Så rädd att du ska glömma bort mig

Igår var jag och tobias på bio, premiären av In time. Den var faktiskt riktigt bra! Sevärd!
Nu idag ska jag till överby för att köpa alldeles försenade födelsedagspresenter till emilia och clara.. och sedan får vi se vad som händer, det är ju lördag! och dessutom höstlov.

förövrigt känner jag mig deppig och lyssnar om och om igen på denna låten ;



Jag skulle ta en kula för dig

Lyssnar på musik och vaknade nyss. Igår var jag på bio med min gose och idag ser det ut att bli att åka till överby för att köpa presenter till E&C , sedan vet mAn inte vad som händer!


Hey ho lets GO

Kan stolt berätta att klänningen till novell är beställd!

Min dag idag har varit förträffligt bra! Åt pannkakor med Tobias och myste och sedan åkte jag vidare till Josefina för ännu mer mys. Vi åt glass o bara tog de lugnt, o hade en sån där jossan&Kajsa dag! Har snackat i Skype me systeryster nu också och nu blir de nog o nana. Imorn ska jag på bio med min prins. Puss på er!


Nobellklänning?

är snuskigt sugen på denna klänningen till Nobell i skolan som är rätt snart.
Med mina svarta pumps och lite silvriga smycken . Vad tror ni? Den är liksom lite egen. 



Oh, sometimes i got a good feeling

dunkar Levels med Avicii och är så jävla taggad!
Denna låtskrivarkursengången idag var så sjukt grym, christian och min låt är på väg o bli så jävla grym. Och självklart kommer ni få höra den såfort den är klar!

Förövrigt nu ska jag plugga Judendomen (?!!) och sedan käka och kolla gossip girl. Hugs!

I follow rivers

stort tack till alla fina kommentarer jag får om mina texter!
detta är något jag verkligen inser att jag bör fortsätta med, eller vad säger ni?

nu till något annat ; förlåt för den usla uppdateringen men har pluggat och gjort en massa diverse grejor.
Idag var vi lediga från skolan så jag har pluggat och solat dessutom, nu ska jag snart iväg på låtskrivarkursen och längtar faktiskt lite. Christian och jag håller på med en house låt, spännande. 

Snart är det också lov och det ska bli så jävla gött!
låt som går på repeat!

Veckans tanke : Nöjdare med tiden

För några dagar sedan befann jag mig på Ica. Jag stod och försökte hitta ett speciellt schampoo till mamma och bredvid mig stod två äldre män, eller farbröder kanske man kan kalla dem.
Båda två såg lika bekymrade ut och de stod och småpratade om att det fanns så mycket att välja år.
- Detta är för torrt hår, och detta för färgat, och detta för tjockt .. skrattade den ena.
- Nä! nu tar jag bara något, jag har ändå nästan inget hår kvar! Svarade den andra
och tillsammans gick de skrattandes med varsin schampoo flaska i handen.

Det fick mig att tänka till lite grand. 
Är det så, att ju äldre vi blir? Desto nöjdare blir vi? Inte just det med schampoo, utan allt som allt? 
Kanske är det så att man nöjer sig mer o mer ju äldre man blir. 
Jag är nog sådan tror jag. När det gäller kärlek så var jag allt kräsnare för ett årsedan, medans nu, då jag nästan bara går på insidan. Visst, jag har vissa krav på en kille men det är ändå insidan som går först. 
Kanske fungerar vi alla så, att ju äldre vi blir, desto mer tar man vara på livet och lägger småsaker åt sidan. Vissa saker som var viktiga för några årsedan, är inte alls lika viktiga nu. 
Jag vet inte hur ni funkar, men finns det inte något samtycke i detta ?
Jag syftar inte på schampoo som sagt, men när de här farbröderna stod där och diskuterade att det fanns så mycket att välja på, och att man ändå inte behövde så mycket. Så finns det mycket sanning i det där. Man behöver inte allt, man behöver inte världens snyggaste kille för att må bra. Man behöver inte sprillans nya datorn för att vara lycklig. Kanske räcker det med att få något, som är enligt en själv näst intill lika bra. För alla har vi olika åsikter om saker, inte sant? Min morfar vad glad över att ens ha en telefon, han behövde den knappt, men han var nöjd med att bara ha en. Hade han dock varit 16 år, kanske han velat ha en i nyare modell. Men han valde en tegelsten med stora hårda knappar och en liten display. Han var lika nöjd för det. Förstår ni syftet?

Jag tror, att vi avstår från saker ju äldre vi blir. Vi är rädda för att vara alldeles för kräsna och tar något som känns tryggt och minst lika bra. Vi lär oss av våra gamla misstag, vi ser inte ner på det vi gjort men vi går vidare med ett klokare fotfäste. Vi blir nöjdare med tiden. 
Jag själv gick jag sedan småskrattande åt det andra hållet med en schampoo flaska för färgat hår. Och kände mig nog minst lika nöjd som farbröderna. Frågan jag ställde mig sedan var ; kommer jag bli som dem? 

Är detta alldeles för abstrakt eller är jag rätt spår med tankarna? Vad tycker ni?


Varje dag är en chans

Är på ett riktigt depphumör känner jag. Har ångest inför gymnasievalet. Är allmänt deppig. Skoltrött. Sugen på att släppa loss lite. Så numera har jag gått i ide med tekokarn och sex and the city samt gossip girl. Låter fruktansvärt gött men ska jag vara ärlig så är min säng förbrukad till 100 % och jag orkar inte ligga och klia mig i naveln mer, what to fucking do?!!


Svar!

Läsare om The kids don't stand a chance:
Hej kajsa! Jag är en tjej på 16 år och är tillsammans med en helt underbar kille vid namn Jonathan, vi har varit tillsammans nu i snart 1 år och jag börjar undra ifall det är okej att ha sex nu? , är oskuld så är lite rädd ifall jag säger nej , jag menar, tänk så påverkar det vårt förhållande. Fast det kanske va en dum fråga för du kanske inte ha nån blekaste aning eftersom du kanske också är oskuld? :)

Älskar din blogg! kram

svar ; hej där! Jag tycker att om du varit tillsammans med den här killen i snart 1 år, så litar du nog på den här killen och han på dig. Och ni verkar ha ett fint och stadigt förhållande! Men sånna här situationer kan varken jag eller någon annan bestämma åt dig. Det är sådant du får bestämma själv. Känn efter hur det känns mellan er, litar du på honom? älskar du honom? mår du bra av honom? Ta tid och tänk igenom de frågorna, och sedan vet du precis vad du vill. Om du skulle ångra dig och bestämmer dig för att inte ge din oskuld till just den här killen så är det okej, du ska vara rädd om dig själv och om han inte kan acceptera det, så är han ingen bra kille. Eller hur? Kärlek är mer än sex, men sex är en del! Men det ska ju kännas bra också och därför är det viktigt att ha det med någon man verkligen tycker om och som förtjänar en ! 
Kram på dig och ta hand om dig! 



Jag saknar dig mindre och mindre

Ligger och kollar Jersey Shore, har bott i sängen näst intill ända sedan förra inlägget men ja trivs rätt bra här. Imorgon är det plugg som gäller, känns som om alla batterier är laddade och en helg som denna behövdes verkligen!


Maybe the laws of love is made for breaking

hej på er mina fina!

avnjuter söndagen och sista dagen av ledighet med Sex and the city, coca cola och mys i sängen. Har varit alldeles för slö idag men var en sväng på överby med mamsen förut och fick köpt mig nya jeans, vantar och skor. Är riktigt nöjd faktiskt. Men ska nog ta en sväng dit ner på onsdag för att köpa presenter till M och C.
Veckan ser bra ut, är ledig på onsdag och det är lov snart, inte allt för långa skoldagar denna veckan heller.
i miss.


Too easy

Kollar film med te och magont, dagen har varit jättemysigt med fina vänner och sedan Tobias här hela kvällen. Imorgon blir de överby med mamma och mormor, ska kolla på jeans, skor och vantar! (haha) puss på er!


The kids don't stand a chance

Anonym om Önske veckans tanke : Vad som betyder mycket för mig:
Jag älskar dina texter!
svar : åh vad glad jag blir, tack så mycket!

hej på er alla!
sitter och äter frukost och väntar på att håret ska torka. Sedan ska jag iväg och fika med Izabelle och efter detta blir det att träffa tobias, ska bli mysigt.
Förövrigt står kvällen helt tom och jag vet inte riktigt vad som händer?
Här får ni en toppenlåt att lyssna på .


I want to face the reality but i cant

blir ett litet nattligt inlägg!

blev en riktig myskväll för min och mimmis (emilias) del. Vi drog till strandgatan och träffade lite härligt folk och sedan drog jag och mimmi hem till mig och bara myste med chips och film. Mysigt värre!
Imorgon ska jag förhoppningsvis fika med Izabelle och sedan ska jag och prinsen gå på Smurfarna , om planerna blir så det vill säga. 
Men mer om det imorgon. puss på er!
btw, är jävligt sugen på att ta hål någon mer stans än 9an på bilden, vad tycker ni?

Baby let me blow your mind tonight

dunkar musik och väntar på att mimmi ska komma hit, sedan drar vi en myskväll på strandgatan!  
annars var det jäävligt gött i solariumet och lär ju dra dit ngn annan dag i veckan, man känner sig mycket fräshare när man är brun och go. 
men off we go! puss på er



Så många här som aldrig sagt nej

Fy åt faaaan va kallt det är ute. Hela jag är en istapp. Kallt och förjävligt! Känns jävligt gött att dra o sola sen med Mimmi. Tina upp lite. Kommer fucking bo där i vinter, ja menar ; om de e så kallt NU, tänk då om några veckor..


Du är precis som alla andra, en jubel idiot i sitt bästa skick.

Sitter och hånskrattar åt en så dum kommentar jag fick förut. Ni kan säkert lista ut vilken. Frågan man ställer är ; vem är så jävla dum i huvudet?
Visst, vi bor i trollhättan. Sveriges mest ryltespridande stad. Sveriges mest sönder skit snackade samhälle. Men ska de verkligen gå så jävla långt att man inte kan få sköta sitt längre? Vore de inte bättre (o ja, lilla du som skrev kommentaren, detta är riktat till dig) om du fick sköta ditt, och jag mitt? Tror det är enklast så. För handen på hjärtat; hur mycket bryr du dig om mitt liv?
Antagligen alldeles för mycket.


The way you treat yourself isn't fair

Har precis pluggat en massa till musikprovet imorgon, fått i mig lite käk och är alldeles mätt o go. Har dock jävla mkt ångest över vad man ska gå för gymnasium..


Du spelar för att vinna och inser inte hur mycket du förlorar.

Hej på er! Är påväg hem från låtskrivarkursen och fryser alldeles för mycket, så himla kyligt börjar det bli ute. Längtar till att få komma hem och koka en kopp te, behöver nog plugga lite också och sen ska jag bara ta det lugnt. Imorgon ska vi besöka gymnasiet för att se hur det är m.m, är fan lite nervös!


Önske veckans tanke : Vad som betyder mycket för mig

"show me how you do it 
and i promise you 
i promise that i'll run away with you
i'll run away with you"


Några få och ypperligt bra meningar ur min absoluta favorit låt. En låt som gör mig fruktansvärt lycklig vid de första bassträngarnas toner och en låt som har en fruktansvärd stor mening i mitt liv. En låt jag lyssnar på året runt, i vilket väder som helst, i vilket humör som helst, en låt som gör allt. Min favoritlåt.
För det som verkligen betyder mycket för mig är musiken. Jag älskar musik. Jag är inte den enda som näst in till lever på musik. Men jag är iallafall en av dom som gör detta. Finns så jävla mycket bra låtar och artister som kan skriva hjärtskärande låtar som man ligger och skakar och gråter till, likaså som det finns artister som kan skriva sådanna låtar som gör en alldeles splitterglad och lycklig för bara några noter. Likaså som jag själv kan sitta och le åt hur jag spelar gitarr, sjunger. Musik i sig.
Utan musik hade jag aldrig klarat de perioder då jag legat och spottat grus på marken och känt mig så liten man bara kunnat. Jag hade aldrig kunnat stå upp här idag och säga att jag är lycklig. Jag hade verkligen aldrig varit den personen jag är idag. 

Jag älskar att sitta med en kopp te tillsammans med Melissa Horn och Lasse W och känna lugnet en kväll. 
Jag älskar att känna basen i hela hjärtat som jag vet inte vad med Avicii och Swedish Housa Mafia och de andra grabbarna, som skapar musik med datorer och gör himmelska festlåtar. 
Jag älskar att ligga i sängen och gråta åt kärleken tillsammans med Coldplay och Kent. 
Jag älskar att dammsuga och skrika högt och falskt tillsammans med The Offspring och Bullet for my valentine, bara för att jag inte kan sjunga som dom.
Jag älskar att sitta och nynna på toaletten till nyaste Darin pop-låten och låtsas att jag tycker om den.
Jag älskar att lyssna på jazz och Louis Armstrong när han sjunger When you're smiling och spelar trumpet.
Jag älskar allt som har musik att göra, som ni förstår.

Jag har så jävla sjuk och blandad musiksmak, ändrar registret hela tiden. Beroende på vilket humör jag är och så vidare. Men musiken är min bästa vän, som låter mig vara det jag är och stöttar till 100 %. Dessutom finns det så sjukt mycket duktiga låtskrivare som har sånna vackra texter som jag kan sitta och rysa åt. 

Låten jag nämnde i början av detta inlägg, är precis en sådan låt. En som ger mig rysningar, som jag haft som favoritlåt i snart 4 år. Det är alldeles galet länge, för jag kan nästan aldrig sluta sönderspela en låt. Men denna går liksom aldrig. Den är den ypperliga favoriten. Så här har ni den, hoppas ni blir lika förälskade som jag.

Som sagt, musik betyder allting för mig. Allting verkligen.

Önske veckans tanke : Avundsjuka (inte alls nöjd med någorlunda)

"Avundsjuka eller missunnsamhet är en varaktig känsla där den enskilde har negativa tankar, känslor av otrygghet, rädsla, och ångestöver en förväntad förlust av något den värderar"
Ungefär de är det första som står om man söker på ordet "avundsjuka" på internet. 
Jag tvivlar.
Är avundsjuka bara att vara otrygg, rädd och ha ångest? Det finns så mycket innehåll i de där orden, och dessutom en massa mer saker som kretsar just runt ordet avundsjuka. 

Jag har varit avundsjuk så många gånger, jag menar ; vem är inte?
Om man säger sisåhär så kan jag bli avundsjuk på exakt vad som helst. Jag kan bli avundsjuk på att jag inte har lika fint hår som en viss modell i Elle tidningen har, och jag kan bli avundsjuk att jag inte sjunger lika bra som Alicia Keys. Men nog om det, jag är ute i den här tankestunden om den där djupa avunden. Den som vi kan ligga och vrida oss och vänta oss med i sängen, känna som brödsmulor i ryggen och grus i pannan. Jag är säker på hur ni likaså som jag känner vad det är för avundsjuka.

Vi befinner oss i en sitaution.. DU är den otrygga, rädda tjejen med alldeles för dåligt självförtroende. Han ; någonting långt därifrån, en mycket välstrukturerad kille som du tyckt om ett bra tag. Han har allt det där, han är pricken över i'et. Du bara vet det, du har vetat det längre än vad han vet det. 
Han står och hänger över någon annan, någon som i dina tankar är mycket finare än dig. Hon har allt det där, hon är pricken över i'et. 
Så hur övervinner man avund till något positivt? Ja det är svårt att säga på måfå men ge det ett försök. Du behöver inte det där. Du behöver inte de där perfekta hon har. Hon har också brister. Kanske mer än dig. Det kan man aldrig veta. Övervinn din avund, säg åt dig själv; vafan, hon tror att hon kan få vad hon vill. Övervinn avundet från ångest till styrka. Du reser dig, sträcker på nacken och rätar upp ryggen. Han ser dig, jag lovar att han kommer se dig. För när man ser en svag person växa, det är den finaste saken man kan se. Han kommer se dig. 

Och jag har varit avundsjuk på så mycket sånna här situationer, befinner mig i en ungefär likadan situation just nu. Men för varje dag som går så blir jag lite starkare. Ställer mig ofta tanken ; Behöver jag verkligen det här? Behöver jag sitta och stirra på något jag vet inte gör mig gladare. Något som får mig att må illa. Nej, på en skala 1 till 10 behöver jag det 0. Så jag lämnar det, lämnar det lite bakom mig och fortsätter växa i mig själv. Förhoppningsvis ser den personen mig i efterhand att jag blivit, som en puppa, en vacker fjäril.

No matter how long it takes.

Kom nyss hem från skolan och ska sätta mig ned med lite te och plugga. Är sugen på dusch också, vi har nytt shampoo och balsam som luktar lite cocos som jag förälskat mig i, dessutom känner jag mig trött och sliten. Det regnar ute och känns som om det är mörkt dygnet runt, är så himla trött på det här! Snart kommer väll också snön.. 
Längtar så hemst mycket efter min kamera, är jätte sugen på att starta om bloggen på nytt och göra om allt och allting. 
_____________________________________________________________

Hanna
om Svar!:
hur gammal var du när du hade din första riktiga pojkvän?
Jag är 14. har aldrig haft kille (inte ens oseriöst på lågstadiet) och känner mig lite forever alone här. 
svar ; hej på dig! jag var fjorton år, (pontus) och jag tycker inte det spelar någon roll vart man befunnit sig innan detta, det spelar ingen roll hur "oerfaren" eller vad man ska säga, man är. Hittar du någon du verkligen tycker om, ge det ett försök och träffa personen och så får man se vad det leder till! Vissa killar jag tyckt om och snackat mycket med har aldrig blivit något mer än vänskap. Så är det ibland. Men sen kommer en dag då man hittar någon man kan göra allt för , och så förhoppningsvis , när båda känner att det är rätt. kan man skapa något eget! 
Stressa inte upp dig, det kommer när det kommer. You cant hurry love som Phil Collins säger :)
___________________________________________________________________




No matter how long it takes.

Kom nyss hem från skolan och ska sätta mig ned med lite te och plugga. Är sugen på dusch också, vi har nytt shampoo och balsam som luktar lite cocos som jag förälskat mig i, dessutom känner jag mig trött och sliten. Det regnar ute och känns som om det är mörkt dygnet runt, är så himla trött på det här! Snart kommer väll också snön.. 
Längtar så hemst mycket efter min kamera, är jätte sugen på att starta om bloggen på nytt och göra om allt och allting. 
_____________________________________________________________

Hanna
om Svar!:
hur gammal var du när du hade din första riktiga pojkvän?
Jag är 14. har aldrig haft kille (inte ens oseriöst på lågstadiet) och känner mig lite forever alone här. 
svar ; hej på dig! jag var fjorton år, (pontus) och jag tycker inte det spelar någon roll vart man befunnit sig innan detta, det spelar ingen roll hur "oerfaren" eller vad man ska säga, man är. Hittar du någon du verkligen tycker om, ge det ett försök och träffa personen och så får man se vad det leder till! Vissa killar jag tyckt om och snackat mycket med har aldrig blivit något mer än vänskap. Så är det ibland. Men sen kommer en dag då man hittar någon man kan göra allt för , och så förhoppningsvis , när båda känner att det är rätt. kan man skapa något eget! 
Stressa inte upp dig, det kommer när det kommer. You cant hurry love som Phil Collins säger :)
___________________________________________________________________
Anonym om Hela världen är så underbar. När man är korkad, tom och glad.
dricker du?
svar ; inte för ofta.





Svar!

Anonym om Kommentera !:
Något du skulle kunna göra är att beskriva något utseende mässigt på dina närmsta vänner som du önskar att du hade eller något du tycker är otroligt fin på just dem! :)))
Svar ; ska klura på detta! :)


Anonym om Kommentera !:
Kan inte du göra en veckans tanke om avundsjuka?
tycker du skriver så bra! eller om vad de var som hände första gången de var slut mellan dig och pontus, när du liksom ångrade dig efteråt osv?
svar: jo detta ska ja också klura med men helst inte det med pontus !

sara om Kommentera !:
skriv om någonting som betyder mycket för dig. kärlek/musik vad som helst

svar ; håll utkik!

josse om Kommentera !:
är det inte jobbigt med frågor som handlar om pontus?
svar; jo! men för dom som inte hängt med så är det nog lite intressant.. det har ju en del historia!


Du om nån' borde förstå att man inte gör såhär mot mig.

Hej på er vänner! Vaknade nyss o ligger och bara degar i sängen. Är fett slö. Igår var vi lite på strandgatan o sedan hem till Veronica och bara tog de lugnt, men det var skönt det!
Idag blir de kalas hos mormor, o jag har plugg o göra så de blir väll en pluggsöndag också för den delen. Puss på er!


Fu

My middle finger gets à boner when i think of you .


Hela världen är så underbar. När man är korkad, tom och glad.

förlåt förlåt förlåt!

bloggen har fått ligga lite åt sidan några dagar, har nämligen pluggat och haft ett jävla ståhej med prov o inlämningar och skit.
Ska försöka ta tag i era kommentarer så fort jag kan, kanske imorgon!

Nu har jag precis varit och checkat premiären av Fright Night 3D med emilia, helt jävla sjukt bra film! dock läskig..
men jävligt bra som sagt.
Imorgon ska jag passa småkusinerna på dagen och framåt kvällen vet man aldrig vad som står på schemat!
puss på er babes.

min fina prins <3

image description

Kommentera !

De flesta av er vet så mycket om mej, men ja vet knappt någonting om er, så kan ni inte kommentera lite o berätta om er själva! hade varit roligt att läsa om vilka som läser min blogg och varför m.m, kom igen nu bruttor, kommentera! :D

Jag har nog världens roligaste och gulligaste pojkvän. Han har suttit hela sin förmiddag och gjort en spellista för min mensvecka. Och när den ploppade upp i min facebook logg dog jag av skratt. haha! Här hittar ni den.
Förövrigt pluggar jag som en idiot just nu, men tog en liten kaffepaus.
Nu är ni ca 120 unika här på bloggen, det är ju en hel del .


elin
om Strobe:
vad ska du ha för jacka i vinter/höst? :)
svar ; jag har faktiskt ingen aning! jackan jag köpte på zara i göteborg för några veckor sedan är inte så tjock så vet inte om den är för tunn för vintern, isåfall måste jag leta lite! så det återstår att se. men skulle så gärna vilja ha en svart mysig och varm cape!



Open your mind

hej vänner!

kom hem ifrån Örebro. Det har varit hur härligt som helst. Åkte dit med tobias och hans mamma som sagt och vi har hjälpt hans syster och hennes sambo med deras nya lägenhet. Så idag målade vi hela köket jag och tobias, och det slutade med att vi kletade färg överallt på varandra. Duschen dirr. Men mysigt har det också varit och lite shopping på det med! dessutom firar jag och prinsen 2 mån idag!

Veckan framöver består av plugg och åter plugg. Jag kanske dör, men det återstår att se.


Kommer ni ihåg den här godingen?


Strobe

Drar snart iväg mot örebro! Men innan dess har jag pluggat och försökt förstå mig No'n som vi ska kunna tills på måndag, och jag kan bokstavligt inte ett piss. Dör.
Justeja, för er som gillar house och dubstep.
Här är en awsome sida jag ofta lyssnar på musik på. Grymma ihopmixade låtar ! dessutom blir man jävligt taggad.


Alltid sena nätter tomma glas, skjuter upp problemen för ett tag. Med sena nätter och tomma glas.

hej på er mina fina!

Det var lika bra att stanna hemma idag och verkligen bli fullt frisk. Men halv tre åker jag till örebro med tobias och hans familj, det ska bli mysigt! Dock är jag rätt sugen på fest.
Bjussar er en massa bra låtar att lyssna på! och ska försöka blogga via iphone ihelgen, om det finns tid.

Sena nätter, tomma glas (Goo!)

Stationen (allmänt chill)

Paper planes
(världens underbaraste)

The writer ( så jävla fin. )

Go go go (du hörde det, go go go!)

Welcome to st.Tropez (partymode!)

Cupids chokehold (kommer ihåg när jag var 12 år och dyrkade gym class heroes)

The island (och nu när jag är 15 dyrkar jag Angello och de andra grabbarna)

I follow rivers (en favorit från lykke li)


Förlora mig och känslorna faller fritt.

tack så mycket för komplimangerna över dagens text!
ni är allt för underbara.

nu kryper jag ner i sängen i hopp om att febern ska gå över, men först ; dricka te.. skrällar det inte ?


Pyro


Simpla saker.

fick en kommentar om att mitt liv verkar vara så perfekt. jag kan inte alls hålla med, däremot kan jag instämma o säga, ; jag tog mig till ett bättre liv. jag gjorde mig själv ett bättre liv.

Detta är min resa.

År 2007 var ett dystert år, jävligt dystert. Om jag inte minns fel lyssnade jag konstant på Bullet for my valentine, något de flesta av mina läsare här tycker är gap och skrik, om jag inte känner er fel.
Min morfar dog. Egentligen trodde jag aldrig att morfar kunde dö. Jag trodde han var odödlig. Min bästa vän, min morfar. Men det gjorde han, och det kom som en chock. Gick ner mig helt. Att vara 11 år och se hur världen bara blir mindre och mindre. Det gjorde ont. Jag älskade att vara i skolan den tiden. Älskade att kunna tänka på annat, men så fort man kom hem så rasade allting. Man överlever att en nära går bort ifrån en, man lär sig nämligen att leva på ett nytt sätt. Vilket jag gjorde.

Jag blev starkare. Trodde mer på mig själv, när andra släktingar avled var jag starkare än någonsin. Jag hade ju tagit mig igenom det förut. Jag grät tårar, jag låg i sängen med smulor, jag hade ont på ställen jag inte visste fanns. Men jag klarade mig. Och idag är jag stark.

För lite mindre än ett årsedan fick jag en blackout. Mina närmaste vänner skällde ut mig för att ha förändrats, för att ha blivit någon annan. Dom var nära på att lämna mig. Mina fina vänner. Jag grät mig till söms i ca en vecka, tills jag fick mig ett slag i magen. Insåg att dom hade rätt. Insåg att dom vet bäst. Dom känner mig bäst. Jag fick tillbaka dom. Jag blev en bättre människa tack vare dom. Och jag är så himla glad över att dom sa något, innan det var försent. För som sagt, idag är jag starkare. Jag lärde mig att om man vill ha något, så måste man göra något man aldrig gjort förut.

Jag har tagit mig igenom kärleksproblem hit och dit. Pontus var aldrig lätt att bryta upp med. Mitt livs första kärlek. Hampus, Ludwig. U name it. Jag är kass på att inte bli hjärtekrossad och att stå emot den där "hämnden". Tjejer hämnas. Tjejer gör ont tillbaka. Och jag funkar ungefär så, otroligt nog. Men nu har jag lärt mig att man kan vara stark och rak i ryggen, utan att vara annorlunda. "What goes around, comes around"

Jag hittade ett kall i livet, fann mig tid till att sjunga mer. Jag sjöng och utvecklades mer och mer. Nu kan jag ta toner jag aldrig kunde komma upp i förut, jag har blivit bättre. Lärt mig tekniken, fortsätter utvecklas och det är det roligaste jag vet. Jag lärde mig spela gitarr själv hemma, bara sådär. Ett tydligt tecken på att man ska tro på sig själv. Och det gör jag hela tiden. I vissa saker mindre och i andra saker mer, men jag tror alltid på mig själv.

Och ja, jag har också gått igenom tonårsperioder med föräldrar som er alla andra. Jag har också skrikit åt min pappa tills rösten spricker sig. När det känns som hela universum är emot en och allting är rent ut sagt skit. Men jag har lärt mig att det är i motgång det går uppåt. Att man grävt sig en egen grop, för att lära sig att komma upp ur den. Livet är fullt av prövningar.

Jag har också gjort saker jag sedan ångrat. Jag har strulat upp första bästa kille bara för att trösta mig själv. Jag har suttit på asfalten och gråtit. Jag har dansat tills fötterna blöder. Jag har druckit något surt och starkt som bränner i halsen och faktiskt mått bra av det. Jag har använt rakhyvel till något annat än vad den bör användas till. Jag har älskat människor på riktigt, sådär extra mycket att man inte vet vad man ska göra, och jag har hatat personer till djupet av min själ. Jag har gråtit i skolan, låst in mig på toan och sett mascara rinna ner för kinderna och jag har nypit mig i armen för o se om det verkligen hände. Om jag verkligen befann mig i helvetet. Ibland sviker vänner, dom kan dunka dig i ryggen för att sedan veta var kniven ska sitta. Det är faktiskt så jävligt här i världen.

Jag har lärt mig att man måste vara ärlig i livet. Man måste ställa upp för andra. Visa sig synlig och ta för sig. Man måste vara både osynlig och synlig. Man måste vidga sig. Ibland måste man anpassa sig. Det är okej att gråta. Självklart. Men inte så länge så du inte får kontroll på det. Ta hand om dina nära och kära, det är som som känner dig bäst och finns som en backup om du tappar bort dig själv på vägen. Var nyfiken på vad världen har att ge, testa nya saker. Du lever kanske bara en gång. Var uppe hela natten och smsa med någon okänd, om du behöver det. Do what it takes. Gör vad som krävs för att du ska må bra. Men som sagt, med råge.

Men efter allt som hänt mig dessa år, efter alla svackor och motgångar. Lär man sig så mycket. Jag är så glad att jag står här idag. Kvar med mina underbara vänner. Har fått en del nya vänner också, jag har fått världens underbaraste pojkvän. Jag är riktigt tajt med min familj igen, jag ska snart börja gymnasiet , jag har ingen aning om vad jag vill bli men det får tiden sköta. Ibland är det så. Men jag har iallafall tankarna på att fortsätta livet på samma nivå som nu. För jag är stark, jag är jag. Och så får det åter bli.

Universum har aldrig varit så patetisk.

Kryper ner i sängen o kollar sex and the city efter en plågande dag som denna. Hugs.


The best thing about me is you.

hej vänner.

åkte hem från skolan med feber och halsont, däckade rätt bra i ca 5 timmar och nu sitter jag här ändå lika trött som innan, varm som en spisplatta och ja.. ungefär en tiondel snygg.
längtar efter att må sådär alldeles toppen, men hoppas på att bli frisk till helgen som ska spenderas i örebro med min prins.

hoppas också på att kameran kommer hem snart,  datorn är iaf på G. men är ni redo för förändring?


Svarta låga converse outfits.

felicia om Vinternoll:
Hur skulle du klä dig med ett par svarta converse?
vilka byxor och så? :)
svar ; lite sisåhär kanske! :)

3 olika enkla outfits!

1a bilden ; jeans - cheapmonday, blus - reissonline.com, smycken- weekday , tröja - modekungen
2a bilden ; jeans - topshop, hoodie - modekungen , väst - h&m , väskor - modekungen
3e bilden ;
jeans - my-wardrobe.com , tröja - modekungen , skinnjacka - modekungen







Vinternoll

Är påväg hem från göteborg efter en hel dag med shopping! Fick köpt mig en mysig tröja och en långärmad också rätt mysig tröja. Och ett par örhängen. Inte så mkt med funkar 10 av 10! Fikade också med william o Joel. Men nu är vi påväg hem o de känns bra, det värker nämligen i mina fossingar.


Var det dig jag såg, som en skugga ur mina drömmar

nu kilar jag snart iväg till bussen för att bege mig mot härliga götlaborg!
vi ska också ta en tripp till New Yorker som inte ligger i centrumet så vi ska virra runt lite och hitta butiken. Hur ska detta gå?
det återstår att se! Puss på er.


Det finns oändligt mycket människor i världen, så varför låta en förstöra dig?

föresten, vad tkr ni om frågestund snart? eller är det för nära inpå?
Efter en dag av bara massa plugg ligger jag helt mör i soffan, väntar på käk och ska kika lite tv. Imorgon blir det en grym dag i gbg med min fina emilia! får se om jag får med mig något hem, vilket jag hoppas. Men känner inte att jag behöver något speciellt, men man kommer ju nästan aldrig därifrån tomhänt.
Men kanske slinker in ett blogginlägg från mobilen imorn!

tilldess får ni ha det riktigt bra, love u!


Jag ligger gömd under löven, som i ett annat land fast nära ditt.

tjo bro!

lyssnar på melissa horn och pluggar, dricker te och ja, ber för en sju helvetes plugg vecka. Orkar inte bära mer böcker fram och tillbaka, snart får jag väll skaffa gymkort eller något om det ska fortsätta såhär..
Haha, tillsdess får jag lida.
Puss.

btw så hoppas jag innerligt att både min kamera och dator kan komma hem snart. orkar inte med detta iphone inläggen!


Since you been gone.

hej på er mina fina!

åh vilken härlig dag igår. En riktig söndag helt enkelt. Min prins kom med både godis och film som vi mysa med och sedan gick vi en sväng till Adam,Mikael,Adam och Anton och bara tog det lugnt, och sex and the city gick på tv igår så jag bara njöt!

Idag vet jag inte vad som står på kartan, lite plugg blir det nog. Men imorgon blir det upp tidigt för att åka till gbg !


Dont hate something you once loved

Sjukaste kvällen på länge igår! Herre, nu är jag seg och prinsen min kommer upp med film och gos. Så ska en söndag se ut efter en galen natt!
Imorn börjar ytterligare en skolvecka men på tisdag har vi studiedag och då
Blir det shopping i Gbg med min emilia, gott!


Sudda bort blackminded shommar

Sitter på edsborg o kollar mitt lags sista seriematch i solskenet. Rätt mysigt!
Senare ikväll blir de nog att dra ut ngn stans, gott säger jag! Vi hörs, puss


If you just leave the world behind ya!

Kavajfredag - bara så där liksom. Röd kavaj också, awesåååm.
Kom nyss hem från en rätt sjuk men helt ok dag som avslutades med glädje! Tänka sig vilken fin vän jag har, emilia <3 vi fikade med Tobias och vi drog sen till hennes serb-släkt där de var fullt ös. O nu är klockan 01.00 onja ligger här o läser. Jag borde sova, men boken är alldeles för bra för det.


RSS 2.0