Sunshine in my heart

Kom precis hem från tobias, sov där inatt och lämnade av lite grejer som kläder till imorgon när jag ska hem (ska sova där inatt), hade ingen direkt lust att dra hem imorn med nyårsklänning och klackar om man säger så, lite som "walk of shame" haha .. men nu : Musiken är på, jag ska snart duscha och greja lite här hemma, städa för det mesta.  Sedan kommer clara hit och vi ska börja fixa all mat och göra oss iordning, kl 5 kommer de underbaraste hit och sedan är det nyårsfirande på högsta nivå! SISTA DAGEN PÅ 2012 VAFAN


2013

Nyårslöften: 

* Träna mer och få den kroppen jag vill ha
* Äta mer,nyttigare och bättre
*Sluta bita på naglarna

Tumblr_mfjia4910w1rsudtno1_500_large
2013f_large

TVÅTUSENTOLV

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det här året. Har hunnit med såå mycket helt enkelt, och det har hänt så mycket! Men det gör det väll på ett år, 365 dagar är ju sjukt mycket känns det som. Har spenderat underbar tid med vänner, släkt, pojkvännen och haft hur många bra kvällar som helst med dessa personer som betyder mest i hela världen. Har sommarjobbat för första gången och fått min första lön, varit på kent konsert för 2 gången, haft underbara sena sommarkvällar med fina vänner, har varit utomlands, har börjat gymnasiet, fått en ny klass, nya vänner, lärt känna gamla vänner på nytt, varit i oslo, varit full, varit glad, varit ledsen, gråtit, varit arg, varit överlycklig, euforisk, alla känslor har funnits med detta året.
Jag är så tacksam för det också, att det både varit ett bra och dåligt år, att det haft sina med och motgångar.  finns så sjukt mycket som hänt detta året som sagt. 

En gammal klok sa till mig en gång, "live your dash", och vet ni vad det betyder? Jo "dash" är nämligen det lilla bindesstrecket på gravstenar. Ni fattar? Live your fucking dash. Lev livet fullt ut, gör bra saker, gör dumma saker, gör allt du vill och kan. För när dagen väl kommer, så gör det det. Bara du levt ditt dash. Det är ju ändå det man vill berätta om..

2013 kan bara bli bättre, så säger jag varje år men vad sjutton, jag fyller faktiskt sjutton och det innebär ännu mer sena sommarkvällar, nakenbad, kvällar på kusten, grillpartyn, födelsedagar, 1 och ett halvt år med tobias (och mer hoppas jag) och en maaassa annat kul som man bara vill uppleva om och om igen. Cheers for teenage years , all in, u name it. Och vi överlevde jordens undergång, det måste ju ändå betyda något? 
Ha en underbar nyårsafton och glöm inte att ta hand om varandra! 

GOTT NYTT 2013 VÄNNER! 






One day

Har hunnit handla allt till nyår, gjort pannacotta med josefin till nyår, snackar lite om nyår och fyfaaan va det är överskattat ändå, men har en känsla av att det kommer bli sjukt bra! Nu har josse precis gått hem och jag  har kurat ner mig i soffan med en film tillsammans med mamma. Får se vad som händer sen! Ciao



00:26

Hej på er! Åkte som sagt till strandgatan förut med josefin och josefina, fikade och snackade och hade det gott! Sedan åkte vi hemåt och traskade vidare mot emilia där vi också bara tog de lugnt och snackade om nyår mest och planerade. Nu kom jag precis hem och har precis skrivit klart de sista på handlingslistan imorn till nyår, så ska åka och handla imorn. Kmr bli mycket mat och gott! 
Nu blir det sängen, har som sagt lite o stå i imorn!
Ciao 

fräsig bild alltså

Save it for your prayers

Har dukat till nyår, gjort spelllista inr nyår, tagit fram alla kläder till nyår, fixat de mesta helt enkelt! Nu ska jag pusta ut och åker ner till strandgatan för o fika med Josefina och josse denna lördagskväll! Hörs sen! Ciao


//nytt//

Var på överby med mamsen och köpte de sista till nyåroutfiten som strumpbyxor och lösögonfransar. Sedan kunde jag inte hålla mig så jag köpte lite nya träningskläder, blir så taggad av det! Tror fan ja ska åka och träna ikväll eller något..

Vad tycker ni? Nu har jag både korta, halvlånga och långa träningstights ! 





New years eve


Locked out of heaven

Hej på er! Förlåt för dålig uppdatering. 
Har idag bara tagit det lugnt till typ kl 3 då jag åkte och fikade med Maxim och sedan gick jag och solade, efter det åkte jag hem till josefin där vi åt tacos, pratade en massa och kollade på I rymden finns inga känslor. Den filmen är ju bara underbar! Nu kom jag precis hem och ska nog bara krypa ner i sängen och sova, är sjukt trött. 
Imorgon ska jag åka ner till överby en snabbis och köpa lösögonfransar till nyår, det börjar närma sig nu ! 
Ciao

hahhahah va söööt

Why do all good things come to end

Var ju på överby idag en snabbis, men icke sa nicke, självklart ska något krångla. Hela nordeas dataservrar la ner under dagen så jag kunde varken betala med kortet eller ta ut pengar.. och jag som alltid har mina pengar på kortet , hade ju ingenting löst. Sen gick jag och tobias hem hit och lagade mat och somnade framför soffan, nu har vi bakat muffins och ska äta tacos lite senare. 
Men imorn ska jag iallafall försöka ta mig till överby så jag kan köpa de jag tänkte köpa, och åka och sola hade jag tänkt, med eller utan vän vet jag inte. Men vi hörs sen! Ciao 


Behöver nån som behöver mig

Kollar på en film på 3an som snart är slut. Har bara druckit te och myst runt i pyamas hela dagen typ, men det är skönt det. Imorgon ska jag till överby och köpa lite saker till nyår som lösögonfransar, och kanske hittar något på rean? Är lite sugen på att köpa ett träningslinne och lite andra träningsgrejer. Så vi får väll se helt enkelt! 
Godnatt med er, ciao 

128634133076248634q3uoypjlc_large

Tumblr_mdl4td6rpl1qhmqodo1_400_large

Sunset is just a beautiful sky, made of dust. Just like you and me.

Hej på er. Sitter och kollar på lite how i met your mother och dricker te. Varit en hyffsad lugn dag och har inte gjort så mycket. Igår var vi hos tobias pappas flickvän och åt god mat och sånt, sedan åkte vi hem och kolla på VS show. Nu ikväll händer inget speciellt alls, ska bara mysa och ta en dusch senare. Imorgon blir det överby kanske. Men vi hörs sen, ciao!


//Room//ny möbel//





















we are all just runaways

Hej på er! Vaknade vid 10 och sen åkte jag och syster och hennes pojkvän till farmor för lite juldags-fika. Nu har jag sminkat mig o fixat mig lite, och sedan vid 3 ska jag iväg någonstans och käka med tobias, hans pappa och hans pappas flickvän. Blir en mysig juldag helt enkelt! Mellandagsreorna börjar ju idag också så imorgon blir det en tur dit med syrran skulle jag tro. Men ikväll blir det cosytime med pojkvännen, victoria secret show och kanske någon film. Ha en fin dag, vi hörs kanske sen! Ciao 

Lockarna sen igår blev en liten fin låg hästsvans idag. 





X-mas day

Haft en underbar julafton hos släkt med flera. Ätit massor av god mat, får fina julklappar och även sett farmor dansa gangnam style, det fick runda av min sjuka julafton helt enkelt! Nu ligger jag i sängen och är rätt trött, varit en fullspäckad dag helt enkelt. Imorgon ska jag förbi farmor en stund, sedan ska jag med tobias, hans pappa och hans pappas flickvän ut och äta, ska bli jättemysigt! Sedan sover jag där och glöm inte kolla på Victoria Secret show som är imorn på 3an kl 20.00, för det ska vi se på vill ja lova! 

Hoppas ni haft en lika fin jul som jag, godnatt med er! Ciao

Tumblr_mfk2stxyvt1r4tbyio1_500_large

Tumblr_mfk36vxcz41qlgahpo1_500_large

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR

Ville bara slinka in och önska er alla en mycket fin och underbar jul! 
Ta hand om er och era nära och kära, pussa extra på alla i släkten
och ät så mycket julmat så magen nästan sprängs! 
Var tacksamma för det ni har och ta hand om varandra.
Nu låter jag lite som en gammal hagga men ni hajjar poängen. Jag tycker om er, ha en fin jul. GOD JUL


Welcome to the new age

Har som sagt firat lite jul här hemma med mormor,billy och tobias kom också. Det var jättemysigt och fick fina julklappar, bland annat min nyårsklänning! Nu har alla åkt hem, även om jag gärna myst med tobias inatt men eftersom det är julafton imorn så blir det inte så. Ska gå upp o fixa o grejer imorn och sedan åka till Göteborg där släkten är. Så det blir en julafton i Gbg helt enkelt! Kommer nog inte vara så mycket uppdatering här men ja, vi får se! Godnatt med er nu, ciao 


//Curly//








//Get that ass shakin'//


Fjärde advent

Godmorgon och glad fjärde advent! 
vaknade sjukt tidigt imorse, måste varit kaffet jag drack rätt sent igår, osmart. Tog täcket med mig till soffan och kollade lite How i met your mother avsnitt i min ensamhet istället. Nu på morgonen när alla vaknat ska vi klä granen (lite sent ute men) och senare i eftermiddag kommer mormor, hennes sambo och tobias hit då vi ska byta lite julklappar och köra julklappslek. Så det blir en mysig kväll! Tar nog lite bilder under kvällen. Men vi hörs senare, ha en fin dag, ciao! 

Tumblr_mfgyrtjnd81qcw618o1_500_large

167480_348658308566128_2106561008_n_large

Lite julklappar från pojkvännen

Dom vill inte riktigt göra sig fina på bild, färgerna ser rätt dova ut men nattlinnet är typ beige/rosa och tightsen slutar efter knäna och är en knallrosa rand på. Grymt nöjd! 



Lördag

Efter lite glöggmys o julklappar hos farfar åkte vi alla ner till en jättemysigt tapas restaurang här i stan, Majo bar. Åt massa god tapas, är helt proppmätt nu! Kom precis hem och nu blir det att bara ta det lugnt.


Chasing the silence

Hej på er! Igår var tobias här och vi åt lite käk med familjen, kollade film och bara tog det lugnt. Vi somnade rätt tidigt så vaknade rätt tidigt med. Nu har jag varit på ett kaos-artat Överby med syrran och ska alldeles snart iväg till farfar för lite julfirande + även gå på restaurang tror jag? Det blir en bra kväll!
Hörs senare, ciao 


Äntligen jullov!!!


Who survived

Vi överlevde!!! Haha.. Nu blir det julavslutning i skolan och sen fredagsmys för hela slanten! Bara 3 dagar kvar till julafton!


Take me to your side

Nu går ja o lägger mig, är sjukt trött! Ska bli så skönt med en kort dag och julavslutning imorn och få jullov!
Sedan kmr Tobias hit skulle jag tro.
Jorden går under i natt, som alla tjatar o håller på, men vem vet? vi får väll se vem som överlever! Vi hörs imorn, (beroende på om det stämmer). Annars ; i love u guys!
Ciao


I ditt bröst finns en kuslig maskin

Har hunnit med mycket idag! Iallafall hunnit med det jag skulle göra och ja, nu är jag heeelt klar för jullov om man säger så. Åkte och solade, sedan gick jag till mammas jobb och så åkte vi till överby för jag skulle få köpt lite julklappar till julklappslekar imorn och på söndag. Fick även bli en snabbis in på carlings för nya Dr.Denim jeans för mina andra sprack häromdagen.. en bra dag helt enkelt!
Nu väntar jag på käk och sedan blir det dusch och bara en gosig torsdag. 

Goa svullna läppar jag hade igår av mina förkylningsblåsor.. gör fortfarande skit ont men tur att dom gått ner iallafall så jag inte ser ut som Olinda typ.. 


I cant win

Då var jag i sängs igen! Men imorgon blir det skola iaf, har ca en lektion så det är gött. Ska bli så sjukt underbart med jullov. På fredag sägs ju också jorden gå under, tror ni på det? Jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska tro.. vissa teorier är riktigt logiska medans de där med mayakalenders slut känns lite för konstig för att hela jorden ska gå under pga av den. Men man vet ju som sagt inte, går jorden under på fredag så dör jag iallafall med min älskling för han ska sova hos mig då. Toppen, får väll försöka hinna slänga in ett inlägg också innan vi dör allihopa. 
Haha, ciao på er. 


Radioactive

Sådär ja! Har bäddat om i min säng med nytt o fräsht (måste ju ta tag i livet lite) och ska snart duscha, har även  planerat lite och skissat lite på hur jag vill träna och ska träna framöver och sådant. Det nya året måste ju starta bra liksom? Ska till skolan imorn iallafall, tror vi har typ endast en lektion så det borde väll gå.
Såfort jag blivit heeeelt frisk ska jag träna järnet verkligen, är så taggad nu! 


Syns knappt något men efter all träning ska denna mage se vältränad och go ut kan ja säga ! 
Go låt. 


Headbands

Vad tycker ni om hårband? Själv är jag riktigt sugen på att skaffa mig ett till julafton, i ljusrosa eller något silvrigt eller guldigt som jag kan ha till min nya ljusblå topp. Tror det kan bli fint! Satte ihop några snygga i ett litet collage för att ni ska se vilken typ av hårband jag menade, skrev dock inte upp var dom kommer ifrån. Men vad tycker ni ? 


-

Hej på er! Ligger och skypar lite med clara som också är hemma idag. Tror jag går till skolan imorn men känner mig inte riktigt helt 100 % ändå.. varm o febrig men nu är det rätt bra efter alvedonen. 
hur som helst, ska kolla på lite How i met your mother avsnitt och inte göra ett piss typ. Vi hörs sen, ciao


THE LAST: XOXO GOSSIP GIRL

Har precis kollat klart på det sista gossip girl avsnittet någonsin .  Ni hör ju själva hur sorligt det låter. Jag har aldrig varit såhär insatt i en serie någonsin. Har aldrig ens haft tid eller ork att följa en serie, men den här serien, alltså shit. Så många tårar jag gråtit till den och så många "box of chocolate" jag förtärat med den. Nu satt ja här i sista avsnittet, helt fastklämd och höll andan in i det sista. Jag skrattade till o med i slutet, hur allting blev som det blev. Det är nog den bästa serien någonsin. Verkligen, den bästa bästa bästa. 
Jag vet att ja låter sjukt omogen och töntig när ni läser det här men börjar ni kolla, jag lovar att ni kommer sitta helt häpna som jag gör nu. Så sjukt, så vackert, så sorligt, men ack så underbart.


Tumblr_mf8w39hk5y1rubkdlo1_500_large
Tumblr_mc0k6musox1rqanlgo1_500_large



//Q&A//

Fick en fråga om min mörkblå hoodie något inlägg under.. här är en gammal bild på den sen i somras då jag köpte den. Det är en hood från märket Holebrook (som har as goa seglarkläder). Älskar den verkligen, så mysig och ändå snygg :) 




16:52

Har ni hört om det i göteborg? Eller, hur kan man inte hört det idag kan man ju undra. Sjukt alltså! Kollat på alla videos och mår ju fan illa när dom hoppar på tjejen (som inte ens gjort det), man hör hela kroppen krasas mot asfalten. De sjukaste är att dom gjort en i trollhättan också, redan massa som följer. Sjuk värld vi lever i! 

Nu ska jag kolla vidare på gossip girl, livet suger lite hårt just nu. 
Ciao 

1355690663514534_large


Sjuk

Är hemma från skolan idag. Ärligt talat, min kropp har gått med den här förkylningen så länge nu så nu orka ja bara inte. Feber har jag också. Ska göra lite frukost och kolla på gossip girl. Föresten var det ett väldigt liv utan för fönstret i morses, så hitta ja de här 2 små rackarna. Hur söta? Var ju bara tvungen att ta kort.. 


No more you

Shit, råkade somna efter skolan så nu ligger ja här.. haha. Såg på några gossip girl avsnitt o sen blev det svart. Tror jag har feber också, kaos. Ska tvätta bort sminket så jag har de gjort, skicka in en inlämning som e klar o sen kolla på lite mer avsnitt. Borde kanske inte gå till skolan imorn men får se. Får panik också får sålänge ja e förkyld o rostig så kan ja ju inte träna!!!!! bajstråkigt
Hörs sen, ciao! 


Sick

Är så sjukt förkyld!!! Ska kämpa igenom denna dag kan ja ju säga, de kmr bli jobbigt. Går till kl också... Najs.
vi hörs senare! Ha en bra dag o Ciao


I never gave up on you or us, just didn't believed in two different ways

Har verkligen varit en lugn dag om man säger så, men det är sjukt gött ändå. Ska äta lite pepparkakor och kolla på någon film som började nu på 4an och ladda upp för en sista vecka innan jullovet. Som jag längtat! Har varit så skoltrött det senaste. Ska verkligen ta vara på det här lovet, mysa runt, fika, sova länge, u name it! 
Julklapparna är färdiga också så man kan bara pusta ut, sedan har vi nyår med som kommer bli mer än fantastiskt. Hur underbart? Puss på er 


Let your heart be light

Kom precis hem från överby och julstressen, SHIT va folk det är. Man får ju nästan panik. Jag verkligen hatar att inte kunna gå någonstans i en butik för att mammor med sina jävla barnvagnar står i vägen och folk har typ panik o skriker ; MAMMA KOLLA DEN HÄR ÖNSKAR JA MIG. osv. snälla, käft. 
Jaja, man ska vara snäll på jul så jag får väll lugna ner mig lite. Fick köpt en liten julklapp till tobias familj och även tre par trosor till mig själv. Nu blir det bara mys hemma med en julfilm kanske? Är sjukt slö och får väll ladda om efter sista veckan innan jullovet. Hörs sen! Ciao

Lite tips på bra julfilmer: 
* The holiday
* Four christmases 
*Love Actually
*Surviving christmas

 

Tredje advent

Godermorgon på er! Somnade vid 2 ungefär igår med mina bruttor och vaknade ändå rätt tidigt. Nu ska dom snart åka iväg och jag ska ner till överby en sväng med mormor och mamma, händer nog inget mer speciellt idag! Hörs sen, Ciao!


Cosy


You drive me crazy

Whoop! Ska alldeles snart åka och handla lite mat med goingarna och sedan blir det mysfaktor på hög nivå!  Anna och Clara sover här också inatt. Var skitlängesen vi träffades alla tre så kommer bli jättetrevligt. 
Vi kanske hörs ikväll, ha en fin kväll, ciao!




Janglin

Hej på er gosar! Igår kväll var jag hos tobias och vi åt pizza och kollade på film, mysigt! Sedan i morse gick vi upp rätt tidigt för båda skulle iväg. Åkte iväg till N3 och sjöng lite jullåtar tillsammans med Hampan. Nu har jag duschat och fixat mig lite och väntar på käk. Senare ska jag,clara och anna åka iväg o handla lite gott inför vår lilla myskväll vi ska ha idag. Kommer bli riktigt gosigt. Så vi hörs sen! Ciao 



Friday

Har varit och käkat på olearys med mamma och pappa oh nu kom ja precis till Tobias. Blir en lugn kväll med film! Fy Satan va kallt det är ute, helt jävla sjukt. Usch! Nä nu ska ja värma mina iskalla tår, vi hörs imorn! Ciao


//lite nytt//



Zara Larsson

Hej! förlåt för dålig vistelse här idag men har inte ens varit vid datorn. Kan ju börja med att säga att ja lika gärna kunde stannat hemma idag från skolan. Åkte dit för att kolla på lucia och sedan ha mattelektion, men den blev inställd så fett onödigt att ens åka till skolan.. Jaja. Åkte till överby istället och shoppade med Clara. Visar vad jag köpt imorn för er! Tobias kom även hit en stund sen på kvällen. Men nu ska jag nana, ciao!

Minns ni Zara Larsson som vann talang för några år sedan?  Fyfan va hon utvecklats och blivit snygg, sist ja såg henne var hon ju bara barnet typ. Och sången? Nya rihanna.. Sjukt duktig!






let the sky fall

förstår inte varför ja inte la mig tidigare när ja satt o gäspade kl 7 på kvällen men jaja, hade väll annat för mig än att sova, hur man nu kan ha det när man är stentrött. Har sovmorgon imorn och slutar vid 11 så går väll ca en timma i skolan, värt. Men vi hörs av imorn. ciao och sov gott.

Kollar ni lika mycket på gossipgirl som jag men inte kan hitta alla säsonger? här är en superbra sida med de som inte går att ladda ner!



Tumblr_mewp5u61ex1rhp7i7o1_500_large

Fighting against the dead end

Hemma efter en dag på Oden.. ja det var väll inte alls så som vi tänkt oss då typ inga buisness-snubbar kom? Tror inte vi kmr vinna heller men skitsamma, nu e iaf hela projektet klart o gjort så nu kan man skita i det! Fick även ett A på allting så det var väll gött. Efter de käka vi lite i stan o nu e jag hemma och ska bara mysa med te och lite Elle som ja inte hunnit läsa alls sen den kom i måndags.. så nu lite kvalitetstid! 
Ciao





Mot oden

Haft en riktig sovmorgon och packat alla grejor vi ska ha med till Oden sen, pappa skjutsar ner oss eftersom de e bland annat en stor klädställning! Får hoppas de går bra nu o att alla gillar vår idé o röstar på oss! 

Eftersom vi ska ha svart på oss i gruppen så fick ja liva upp outfiten me lite örhängen och dounut..


How can we taste so good

Efter skolan var jag och solade, sedan bar de av till solosången och därefter till tobias en stund. Nu är jag hemma och mår rätt kast, känner mig sjukt varm o febrig o fryser hela tiden. Imorn ska vi stå hela dagen på Oden och promota en idé om en klädbutik o visa lite snubbar som äger oden den och grejer, de är typ ett projekt vi har i skolan. Hoppas det går bra iallafall, sen efter de ska ja åka hem o typ dö.. 
Hörs imorn, ciao



När man släcker en ångest så väcker man en annan

Håret blev förvånansvärt bra! Syns inte ens så mkt skillnad men lite kortare och ja, rakare :) Annars tog vi det bara lugnt jag och josefina och snackade och pratade igenom de senaste som hänt. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och plugga lite på en redovisning imorn, får hoppas den går bra! 
Ska försöka boka in något pass imorn också, kanske lite yoga? 
Hör av mig senare, ciao 

Gud va man längtar tillbaks.. 


New day

Hallå på er! Har precis kommit hem efter en lång dag och slänger i mig lite nudlar. Ska beställa om tobias julklapp lite fort innan jag drar mig till Josefina. Vet inte vad vi hittar på men de blir väll att catcha upp lite och sedan ska hon också kapa av ngn centimeter av mitt hår som e fett slitet i topparna. 
Hörs sen, ciao!! 


Good morning




U should be careful what u wishing for

Har kollat lite på solsidan och ska snart duscha och ta fram lite grejer till imorn. Hann ta lite nya bilder också förut som ni kanske såg, i sängen. Mysigt. Imorn går ja till kl 4 och sen ska jag träffa josefina, hon ska även kapa av ngn centimeter av mitt hår för de lite slitet så hoppas de blir bra. Hoppas ni haft en mysig söndag och en mysig andra advent! Hörs imorn, ciao!


Möt mig igen. golvas av natten, var kvar när jag vaknar och som om du behövde mig



 
 
 
 



//perfection//H&M//




Inte påmålad och falsk som andra

Hej på er! Vaknade upp bredvid min fina. Igår gjorde vi inte mycket, åt tacos och kollade på Så mycket bättre och en film efter det. Sedan fick vi total damp och började brottas och grejer och var sjuuukt rastlösa så det slutade med att vi tog på oss massa kläder och gick ut och mulade varandra i snön.. iskallt. 

Mamma hämtade upp mig i morse och åkte en snabbis till överby och köpte julklapp till syrran. NU har ja äntligen klart alla julklappar! Skönt! Har också hunnit plugga lite och skriva klart lite saker som skulle vara inne så nu blir det mys-söndag på hög nivå hela dagen! Vi hörs sen, ciao

Min lilla mysiga råtta äter pepparkakor.


Could i act more like you

Igår bakade vi massa gott och somnade rätt tidigt för var sjukt trött. Klockan ringde på halv 9 imorse då det var att fixa sig och åka iväg till loppisbordet vi ställt upp, stod där och sålde skit till kl 2 och ja, tjänade ihop myycket mer än va ja trodde de skulle bli! 950 kr bara till mig, de klirrar gött :) 
Nu är jag tillbaka hos älskling och vet inte vad vi ska hitta på, bara ta det lugnt tror jag. Hoppas ni får en fin lördag, hörs kanske senare. Ciao! 

Lockade håret också förut, ovanligt men gillar't :)
Ur min instagram Kajsalecander


Amor vincit omnia

guud vilken jobbig och äcklig fredag det varit! Tur att jag ska hem till min favorit snart och ha julbak med han och hans familj och vänner, kommer bli jätteskönt verkligen. Sedan imorn laddar vi upp för lite loppmarknad, cash is king eller va säger ni? ;) haha.. Ha en bra fredag så kanske ja slänger in ett inlägg senare! Love u , ciao 


//Dear Santa//





Denna julen önskar jag mig faktiskt ingenting sådär speciellt, men detta hade ju absolut inte varit fel att få öppna på julafton! 

Still im dying with every step i take , but i dont look back

Godmorgon på er! 11,5 minus grader ute, fyfan. Sitter och äter frukost och ska snart dra mig mot skolan. Det jobbiga nu är att alla bussar e så sena så man får typ bara stå där och vänta hur länge som helst.. 
Efter skolan ska jag till tobias som sagt och julbaka, ska bli jätte mysigt! 

Har på min nya metallic rosa tröja från Oslo idag! 




Do you remember me

Hej på er! Förlåt för lite dålig vistelse här idag men har verkligen inte orkat. Det här med att gå till skolan fast man inte känner sig helt 100 är väll inte världens hit. Skönt att det är fredag imorn iallafall! Ska till skolan som vanligt och sedan ska jag till tobias på julbak med hans familj och vänner, kommer bli jätte mysigt! Ska även sova där hela helgen, men på lördag ska jag stå och sälja loppisgrejer i en av strömslundskyrkor.. har massa grejer att sälja så de e bara o kika förbi om ni e intreserade ;)

Älsklingen kom hit förut och vi tog de bara lugnt, nu har ja duschat och oljat in håret och ska sova tror jag. Har sovmorgon imorn men är sjukligt trött så ja, behöver lite skönhetssömn! Vi hörs vänner, ciao!

 En fin jullåt får väll slinka in här på bloggen, man kan ju inte förneka att det börjar närma sig :)
lyssna på den och njut!


Sweet dreams are made of these


This is a sceen

Har kikat på gossipgirl hela dagen och åh va skönt det var att bara slappa. Fattades bara en mysig tobias intill! Nu har ja ätit lite revben & pommes med pappa, hur gott som helst och lite vardagslyx med lite apelsinkrokantchoklad nu efter. mums! Ska kolla lite på tv och sedan tvätta bort sminket och sova, är jätte trött och sjuk typ fortfarande.. men men , bara o gå till skolan o kämpa på! 
Godnatt med er!


wednesday

FYFAN va ja hatar det här jävliga vädret. Ärligt talat, finns absolut ingenting positivt med vinter. Har precis skottat heeela vår uppfart och är helt död nu. Kmr antagligen bli ännu sjukare. Nu ska jag äta och sen är jag värd lite tv tittande och project runway tittande som ja måste kolla ikapp. Så ja, idag händer ingenting vilket bara är skönt. 
Ciao 


Snurra min jord igen

Har skrivit klart en historia inlämning och Gud va skönt det var. Tänkte inte ens plugga idag men det blev så ändå och det var skönt att få det gjort! Nu har ja precis duschat och gjort min lilla dusch-process som ja la upp för några dagar sedan som ja tyckte ni skulle testa, helt underbart blir håret och efter att ha gjort detta nu ett tag så känns det att håret mår bättre. Eller det är liksom lenare !
Hur som helst, ska skicka iväg ett sms till älsklingen och sedan sova. Vi hörs imorn! Ciao


7 days a week

Hej på er! Urk va jag mår dåligt.. skulle tränat idag men fick hoppa det eftersom ja hade feber i morse. Har ändå varit i skolan för har verkligen inte tid att vara sjuk just nu.. bara att härda ut. Haft utvecklingsamtal och det gick finemang, innan det åt jag sushi med josefin och emilia, skitgott var det. 
Nu ska jag bara ta det lugnt och umgås lite med pappa. Sedan ta en lång dusch och sova, tror jag har feber nu med.. skit. 


TISDAG

32432_311830218931813_1121301973_n_large


Work that ass

Är helt död i kroppen! Hann boka in ett CXwork-pass (ett gympass med gummiband och vikter som man använder sig av,  som tar typ hela kroppen) vilket verkligen var jobbigt, sedan gick vi ut och körde mage och rumpa på det. Kroppen är helt död just nu, men kul var det och imorgon kör vi träning igen! Men då blir det armar och rygg! Nu har jag precis duschat och ska sova sova sova. Har en rätt så fullspäckad dag imorn!
Men nu ska jag sova, hoppas ni haft en underbar dag så hörs vi imorn. Förlåt för lite tråkiga inlägg nu på bloggen men det får bli som det blir. Ciao! 

Tumblr_mdwjf5btsf1r9lbaao1_500_large

Tumblr_m6txygxsud1rad78ho1_500_large

No one sleeps when i'm awake

Kom hem från en stund sedan och upptäckte i min fasa att skolkatalogen hade kommit, fyfan hur ja ser ut.. hur som helst, ska ta tag i lite plugg och sedan äta något. Sedan vid 7 tiden ska jag dra och träna med josse, ska bli skönt, dock e ja förkyld så får ta de lilla lugna. Men vi hörs senare. Ciao 



Gave my heart to rock n roll

Godmorgon i kylan! Sitter och äter lite frukost och ska snart bege mig mot skolan. Har sovit konstigt inatt och är förkyld så nyser typ 24/7 och är helt urk.. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, så vi får se. Kanske behöver ta tag i något plugg eller så! Annars borde ja åka ner till överby och köpa de sista julklapparna, men vi  får väll se vart dagen tar mig! Ha en fin dag, ciao!

Go låt en måndag! 


Den bästa kärleken

Om exakt en vecka, har jag och prinsen nedanför varit tillsammans i 16 månader. Det känns fortfarande helt obegripligt, trodde aldrig någonsin att det för det första skulle bli jag och han, och att han skulle bli den som ja värderar så jävla högt och som ja älskar mer än något annat. Från den där första gången vi sågs, till alla de gångerna ja vaknat upp bredvid dig, fått kyssar i nacken och på huvudet och lyssnat till dina andetag och de fina ord ja aldrig skulle älskat så mycket som ja gör när du säger dom. Den här killen är inte bara min kärlek utan även den bästa vännen man kan få, är så glad att jag är din och så stolt över att då kalla mig din flickvän. Det här är den bästa kärleken och jag vill vara din föralltid!


Home sweet home (svar på frågor inlägget nedan)

Home sweet home! Är hemma ifrån Oslo men blev djupt besviken när det fucking är lika kallt här som där, -13 grader, asså vafaaan. Orkar inte. Jaja, man ska la inte klaga! Direkt när ja kom hem fick ja ett litet ryck och flyttade min säng till mitten av rummet istället (har annars haft den vid fönstret vilket resulterat många förkylningar, ingen värme eftersom det täckt för elementet m.m) så nu flyttade ja sängen och är riktigt nöjd! Blev ganska mysigt faktiskt. Vad tycker ni?  

Ska duscha sen och fixa lite inför imorn, lite ansiktsmask och slå en pling till min favoritpojke. Har 0 söndagsångest idag också vilket är skönt, hoppas veckorna går fort nu för längtar så mycket till nyår. Ha en fin advents-kväll så hörs vi imorn! Ciao 

Lite dassiga bilder men kameran var urladdad så fick bli med webcameran.





//Q&A//

Frågan om koftan kommer i ett annat inlägg. Tack för era goa frågor! Love u 


Vilken var din favoritlärare på paradisskolan och varför?:)
Svar: Peter lätt! Jag vet inte riktigt varför, vi "klickade" från första början, hade samma åsikter om saker, och jag de ämnena vi hade han i var de ämnena jag var bäst i och som jag tyckte om mest, så det var liksom ingen snack om saken! :) Bästa läraren någonsin, önskade jag hade han nu!

Hej! Din blogg är jättebra, jag blir verkligen inspirerad av dig, speciellt när du lägger ut såna här inlägg! Ungefär hur mkt kostar dessa produkter sammanlagt? Är det nåt paket man köper, Och var kan man köpa dom? Sen så la du för nån månad sen upp bilder på några "crazypants".. varifrån är dom och vad kostar dom?:) 
Svar : Åh vad glad jag blir, tack så mycket! Alla shampoon och balsam från Kevin Murphy kostar ungefär 250 kr st, det är inget paket utan man får köpa dom var för sig. Så det blir ju en del pengar.. jag har ju tur som fått mycket av min farbror som jobbar där men ja förstår att de kan bli dyrt för er andra, men alltså, spara ihop pengar eller önska sig till födelsedagar m.m för det är verkligen värt det! Man kan köpa dom hos Klipparna här i trollhättan vet jag, och andra salonger som klipper & säljer saker. Men även på internet, här är en sida med lite billigare priser. 
Crazypantsen är ifrån Bikbok, det är ett par supertunna leggings (svinkallt att ha dom nu), dom kostade 250 tror jag! och dom finns kvar i butikerna också har jag för mig, även i andra mönster. kram! 


Jättekul och inspirerande med sånna här collage!:D var gör du dom?;)
Svar: tack! jag gör dom här
 

vad tycker din pojkvän om att du lägger ut en sån bild?:) (den första)
Svar : haha, denna bild var ju inte för att visa vilka bröst jag har utan för att visa hur korsetten satt på och hur den ser ut :) vette fan va han tkr men han fick samma bild på ett mms ;) 

Hej Kajsa! Jag undrar om du solar solarium och om du gör det, vart solar du? Och hur ofta solar du? 
Grym blogg har du! :D Kram på dig!
Svar: Jag solade mycket förr men nu har jag inte solat på hur länge som helst. Älskar att sola även om det inte är så bra för hälsan.. sen var jag ju utomlands också så har lite färg kvar ifrån det. Men ska nog sola några gånger nu innan nyår för att bli lite brun och fräsh :) Tack så mycket, kram på dig! 


Första advent

Glad första advent på er!
Sista dagen i Oslo. Ska ta en liten promenad och kolla i parken m.m innan vi går hem igen och käkar och sedan bussen hemåt. Att åka buss hem på en söndag kommer nog bli de segaste, kmr ju vara helt död sen.. Jaja. Vi hörs när jag är hemma! Ciao


update

Hej på er! Har strosat runt här i Oslo hela dagen, är helt slut i fötterna. Vi tog en fika också hos syrrans pojkvän innan vi åkte hem hit. Nu väntas käk och bara mysa här i lägenheten. Ja älskar verkligen Oslo, det är något med den här staden alltså, borde flytta hit inom kort, efter gymnasiet .. 

Roligt med era kommentarer också, ni är la för härliga! Svarar på dom när jag kommer hem härifrån då ja kan ta lite bilder m.m. Hoppas det är ok :) 

Ha en underbar kväll så hörs vi, ciao!

 

Oslo !

Asså Oslo..... Älskar denna stad!


RSS 2.0