Your love is better

Har spelat kort med familjen lite och nu ska jag snart tvätta bort sminket och krypa ner i en kall husvagnsbädd.. På den senaste tiden har jag blivit så sjukt träningsmotiverad, vill verkligen komma igång och träna, hemma som borta liksom. Vill köpa mig ett par riktigt bra dojjor och kläder och verkligen komma igång. Inte bli sådär muskulös, utan mest fit och må bättre. Något som kanske blir höstens mål? Hantlarna där hemma ligger mest bara och dammar..


U got it bad

Firat älsklings födelsedag igår så uppdateringen var väll inte så bra här igår! Så underbar är han. Idag tog jag bussen ut till kusten, ska vara här till torsdag. Så nu ska jag bara ta det lugnt och slappa, kanske sova lite, är sjukt trött. Åh vad söt han är!


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN, VÄRLDENS BÄSTA POJKVÄN! ÄLSKAR DIG SÅ SÅ MYCKET!


du var inte där för mig

 

Yolo

 
Åhhh vad denna dagen är så fruktansvärt äckligt söndagsseg!
Har varit ute och hjälpt till i trädgården typ hela dagen i brist på ingenting.
Ska åka till älsklingen sen och kolla av lite hur det blir i veckan, så mycket ska hinnas med och vet inte om han hänger med till kusten eller inte, hoppas på det iallafall. Saknar han så mycket!
Vi höres senare, eller imorn. Ciao bella

Hon vill bli förd bakom ljuset

 
 
 
Har sovit kasst inatt, så himla varmt i rummet fast jag trodde mest att jag hade feber eller något. 
Idag har jag absolut ingen aning om vad som händer.. lite tråkigt faktiskt med tanke på att jag inte gjorde så mycket igår. Vi får väll se helt enkelt, är iallafall skittrött så nu ska jag bara ta det lugnt.
Hörs sen, ciao!

This means war

Åt gott på o'learys med familjen och var alldeles mätt och go när vi kom hem, hyrde med oss lite film också varav vi såg en ny film som hette This means war , riktigt bra och rolig film, ett tips! 
Och snyggingarna i filmen ska vi inte prata om! 
Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, kanske träffar josefin en stund eftersom hon åker till turklandet snart, Tobias kommer också hem så jag hoppas jag får träffa honom också, om inte så fyller han ju år på måndag så då träffar jag ju honom. 

Hoppas ni haft en bra kväll, ciao!

Kolla på han liksom..
 




I found a way

 
Ska börja fixa mig lite smått, vi ska ner på Ol'earys och käka, familjen alltså. 
Blir nog en mysig kväll. Har även kollat på The notebook med mammi, men nu blir det att rycka upp sig lite och ta tag i livet helt enkelt! Saknar min tobias så mycket, gått en vecka sedan vi träffades nu (låter som ingenting) men det är jobbigt att vara ifrån sin kärlek helt enkelt, hoppas på att han kommer hit imorgon när han kommit hem och gosar med mig. Hur kär får man bli? 



//Q&A//

A :
Vad ska du och din kille göra när ni har haft 1 år tillsammans? :) 
Hur ofta brukar ni göra "det"? 
Håller du på med någon sport? 
Hur lång är du&hur Mycket väger du? :)
Svar: Oj.. jag vet inte faktiskt! Känns som om vi alltid sagt att just DÅ ska vi göra massor av saker men nu när vi snart är där vet jag ärligt inte. Hans mamma har sagt att vi+hon ska gå på restaurang, och så blir det väll en massa mys på det, ska nog köpa något till Tobias också, vi får se helt enkelt och jag kommer dela mig mig av den speciella dagen här på bloggen också!
Det är väldigt olika hur mycket och ofta vi har sex, ingenting jag sitter och räknar på direkt.  Jag går i fotboll och har spelat det sedan jag var ungefär 7 år tror jag, har dock problem med mina hälar vilket har gjort att jag både tröttnat mycket och kan inte spela så mycket som jag vill och borde :/
Jag är jättekort, ca 156 cm och väger 43 kg.

Anonym:
Vad har du för bikini som används i sommar? Vad använder du för rengöring och sånt mot ansiktet? Vart brukar du köpa dinna kläder?
Svar: Se bilderna för svar! (använder ltie andra gamla bikinis med men mest denna nya jag köpte i år) : Jag köper ofta mina kläder på tex HM, Gina Tricot, Bikbok, m.m.

 

Anonym:
Hej Kajsa! Hur lång är du? Vad är du mest och minst nöjd med i ditt utseende? Dina tre bästa vänner med beskrivningar? Håller Tobias på med någon speciell sport/hobby? Hur många par converse har du och hur ser de ut? Vilken är din favoritlåt och favoritartist?
Svar: Är ca 156 cm tror jag. Mest nöjd är jag nog med min rumpa, haha. Minst nöjd är jag med min hy och min huvudform. Tobias spelar bandy i Gripen BK! Jag har tre par converse jag använder, sedan har jag ett dussin tal med slitna och gamla som ligger i garderoben och dammar, men de jag använder är ett par mörkblå höga, de klassiska vita med blåa och röda streck där nere höga , och svarta låga!Min absoluta favoritlåt är denna, och favoritartist vet jag inte riktigt faktiskt! 


Julia:
Hur gammal är Tobias? Vilken linje går han på?
Svar: Tobias är 95a, alltså ett år äldre än mig, 17 år! Han går byggprogramet och ska nu välja inrikting till måleri!

Jenna:
Kan du inte lägga upp någon ny cover på youtube snart? du sjunger ju jättefint! :) vad ska du gå på för linje på gymnasiet?
Svar: Jag lade alldeles nyss upp en video på min facebook men den är ju svår för er att se, ska försöka fixa så jag kan få upp den här på bloggen också! Tack så mycket !
Jag ska gå ekonomiprogrammet på Magnus Åbergsgymnasiet!

Filippa: Hejsan! Läser du cirkeln-serien? Om inte, gör det, för den är jättebra! 
Svar: Hallå! Nej det gör jag inte, har aldrig hört talas om den serien heller men det ska jag verkligen ta mig en titt på, tack för tipset! 

Klara: 
Vad vill du jobba med? 
Svar: Jag har verkligen ingen aning, kanske mäklare eller arkitekt!

 


We take care of all

Är skittrött idag och men är ändå på hugget på att hitta på något. Ikväll kanske det blir lite restaurang med familjen, mysigt! Igår hade jag en himla bra kväll. Clara kom hit och vi lagade mat, och myste ute på altanen tills solen gick ner, då virade vi in oss i filtar och tände ljus, och så bjöd vi hit Anna också. Hur bra kväll som helst, och vid 12 slaget sjöng vi såklart ja må hon leva för finaste Clara!

Här är lite failade bilder från kvällen, anna kom tyvärr inte med på någon. 
Justeja, hon blev glad för sin present också. Hade köpt ett jättefint smyckesträd eftersom jag visste att hon sagt att hon önskar sig smycken av alla vänner och familj. Smart va? 






Att få berätta sin historia för någon som lyssnar.

 
Snart kommer Clara hit och åh vad vi ska ha det mysigt. Ser verkligen fram emot detta.. och allt detta kom vi lite spontant på igår natt. Älskar spontana saker. Har legat ute och pressat i solen nu det sista men nu är nästan hela jag ett russin så torr och varm av all sol som jag fått dessa dagar. 


I need you now, long life

Har haft det skitbra på kusten i det underbara vädret, fått mycket färg och bara njutit helt enkelt. 
Nu är jag hemma och ser att 2 ynka kommentarer kom in på frågestunden, fyfan va keff! 
Pinsamt också för den delen..
Kepsen ni såg förut köpte jag inne på Alfnons på smögenbryggan och conversen fick jag med mig hem idag från överby, har även shoppat presenter för ca 800 spänn.. herregud, Till vilka undrar ni då?
 Clara fyller år imorgon, Tobias måndag och min kära mor på onsdag.. det är mycket nu!

Så ikväll kommer min fina clara hit och vi ska fira både mig och henne (vi skulle fira mig när jag fyllde i mars men detta blev alltså aldrig av så nu tar vi det). Blir att laga god mat, dricka och äta gott och så ska hon såklart få sina paket. En riktig tjejmiddag för bara oss två, hur mysigt som helst. 
Bilder lär komma! 
Pussis 



//New in//






//Frågestund//



Kör igång med en liten frågestund nu medans jag är på kusten eftersom bloggningen inte kommer vara den bästa då. Så fråga på det ni alltid undrat över så svarar jag när jag kommit hem igen! Passa på nu, alltid lika kul med frågestund! 

Sometimes you don't even know why you loved her, but you look at her now and you see why

 
 
Sitter och päser lite i min nya mysiga hood och har druckit te och ätit varma mackor. Låten ovanför är magisk så ta en titt på den! Som ni vet regnar det ute så då finns det satan ingenting bättre än att göra sånt! Ska snart tvätta bort sminket och krypa ner i sängen och kolla på en film. Imorgon åker jag, sis och mor till kusten och är borta tills på torsdag, om yr.no håller vad dom lovar ska det bli kanonväder och hur gött är det inte att vara på bästkusten då! 
Så det kanske blir lite dålig uppdate. 
ha en bra kväll så slänger ja in ett inlägg imorgon innan avfärd :) 
Ciao

//New in//Supernöjd//

Detta var alltså det jag fick med mig hem, efter en lååång resa (kändes det som eftersom; våran bil gick sönder och  grejer, hahaha) så är jag äntligen hemma med lite nytt i garderoben!
 











Lite fallens bilder

Har varit ett himla bra fallens dagar men nu är det dags att ta tag i sig själv och gå vidare! Så idag åker jag med mammi och systrami till Lager 157! Får väll se vad jag får med mig hem, isåfall kmr det ju upp här så småningom! Nu ska jag pussa hejdå till min prins som ja inte kmr se på en vecka.. Usch. Ciao!


//Outfit//


Are you leaving me now

 
 
Vi gick aldrig på Adrian Lux igår, kände inte för själva disco-feelingen. Men vi träffade grymt folk nere på stan istället, herregud, har nog aldrig träfat så mycket roligt och trevligt folk på länge! 
Åkte hem sent och tältade i vårat lilla tält, vaknade och sa farväl till Emilia som åker till Serbien i en månad. 

Nu har jag och josefin legat ute och pressat hela dagen på altanen, fick fan i mig färg, göttttt! 
Nu blir det att försöka tagga till kvällen lite som vi inte vet hur den slutar, men det är svårt när man frysit och snosat i ett tält en hel natt.. Men vi hörs sen!
outfit kmr sen :) 
Ciao 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

//Q&A//

Satt och fnissade lite åt denna kommentaren, så härlig!
Så ja var bara tvungen att lägga upp den! 

 
 
Anonym om Om du inte fanns till, ja vad gjorde jag då

Hej! jag har några frågor... 
ditt hår är så fint...hur ofta tvättar du det? 
sen undrar jag lite om dig och Tobias..vad brukar ni göra med varandra? blir det aldrig sådär pinsamt tyst, när ni inte har nåt att prata om? eller har ni varit tillsammans så länge att det aldrig blir "pinsamt"? 
sen vill jag också bara säga att jag tycker att din klädstil är så snygg och rolig!! hela du verkar vara en väldigt rolig och snäll person, en sån som man verkligen skulle vilja vara kompis med! och suuperbra blogg, har följt den varje dag i ca 1 år nu! 
fortsätt såhär, kram! <3 
PS. det var jag och en kompis som försökte öppna toalett-dörren på knorren på spårets dag i skolan, och du sa: Upptaget!. glömde att jag redan hade försökt öppna en gång och gjorde det igen... ;) 
Sorry... ;) 

Svar: Hallå där! 
jag tvättar håret varannan dag ungefär, det är lite olika. Tvättar håret nog lite för ofta än vad man borde! 
Jag och tobias är typ som bästa vänner fast en liten annan level på det hela, så när vi är med varandra blir det inga direkta pinsamma tystnader, så var det mest kanske i början när vi blev tillsammans. Men nu är det aldrig så. Vi kollar film, går ut på promenader, hittar på saker, åker och bowlar eller vad som helst, bakar, vi gör massor men ibland blir det att man bara ligger och tar det lugnt, det behövs sånna dagar med! :) 
Tack så mycket verkligen för alla fina komplimanger! Kul att du läst bloggen så länge och fortsätt göra det! :) 
Och det där med dörren.. det var en aggresiv dag och dålig dag för min del så jag kanske lät en aning ursint när jag sa till er, hoppas ni inte blev allt för rädda ;) Kramis! 


Making up for teenage crime

 
  
Vad slut i kroppen man blir efter två timmars arbete på morgonen, tror fan ja tar en liten nap. 
Sen kommer josefin hit och vi ska ha den årliga tältuppsättningen någonstans i min trädgård, älskar dessa dagar, känns som om man får så mycket roligt gjort på så kort tid. 
Ikväll är det röj på Adrian Lux, har fortfarande inte bestämt mig om det blir klackar eller converse? 
Kör min outfit som jag hade igår, diggar den. Fast vem vet, jag kanske ändrar mig lite senare ikväll!
Simma lugnt och ta det lugnt med spriten ikväll!
Ciao 



ASS

 
Hello friendisar!
Back on my crib again.. fy va förbaskat häftig jag är. 
Iallafall, mötte upp Clara för en fika på Strandis och det var lika mysigt som vanligt, tog ett varv på stan och stack hem till Anton en stund och garvade magarna av oss. Strålande!

Så what up next, jo imorgon är det fallens såklart och detta händer då: 
* ta mig upp 06.00 och hjälpa pappi med jobbet
* komma hem, sova, duscha, fixa mig
* tältresning med josse in the trädgård
* fixa med det
* åka ner och stå i TBIS kiosk (HANDLA AV OSS)
* åka hem, äta och fixa lite till
* ner på stan och röja
* sova i tält med 3 vännerna och jerry (<3)

CIAO

Om du inte fanns till, ja vad gjorde jag då

Nej, jag och tobias har inte gjort slut! 
Texten var bara en text!  :)


Segat som fan men nu är jag äntligen klar, ska ner till strandgatan med clara som jag inte träffat på år och dar! Behövs lite fika och tjejsnack känner jag.
Vi hörs senare ! 
Så här ser jag ut idag : 




 
 
 
 

//Fucking quote//

//Why do i have to be so fucking angry at you, and im yelling at you like you are the worst thing in life, but in fact you are the best fucking thing i ever seen. This is so paralyzing. Im stuck in a fucking mode. And it's not going to be easy, its like turning a whole world up and down and then realize that the move you just did was the biggest fucking misstake you ever done. I cant sing, i cant eat, i cant even listen to one fucking song because my tears are streaming down my face. Its like a rush of blood going out in every single tiny vein in my body, and every fucking second my heart beats, it hurts. It hurts so fucking bad that i have to yell at you, trying to get you understand but you won't. You cant be angry, i want you to yell at me too. I dream about a yelling and angry you, are screaming too me that you fucking love me, that you fucking want me like i want you. Because loosing you is easier for me than loosing me is for you. Im fucking tearing apart. 
This is still so fucking paralyzing. Going out for walks alone has never felt so fucking good. I have to think about every single move i do for you. Every single minute. Every single step i take to get a little bit closer. We used to laugh together, we used to hug eachother and kiss every single time. Now i only want to kiss you when im in my bed alone, fucking alone in my bed. I miss you so much then. We used to have beautiful sex, and lie naked in your bed and talk about shity bullshit of this fucking city we lives in. I want you so bad, i want that all over again. A such skinny love there it is now, needs a big fucking move to get things clear again. I want to see you clear again, i need to see you cleer again. You are my sun, my big fucking sun. Fuck this fucking thing, now im going out for a walk alone and going to cry my fucking eyes away. Fuck. //




Vi fortsätter framåt, fast ingenting känns rätt



fula typer på kent
 
 
Kom precis hem ifrån Ursand, åkte dig med mamma och pappa efter jag kommit hem från kusten. Har varit ett par mysiga dagar ute på kusten som sagt och det var skönt att komma ifrån trollhättan lite. 
Imorgon hoppas jag på att träffa min prins och sova med honom, har blivit någon slags vana att inte sova ensam och nu är det svårt.. jobbigt ;/
 Till helgen är det fallens dagar också,
den årliga tältningen ska ännu en gång förtäras! 
Vi hörs senare, ciao!
 
 

Sorry guys!

 
 
Förlåt för min dåliga vistelse här på bloggen. Igår trött och lite halvdan efter Kent kvällen i gbg med tobias, åkte jag spontant till lysekil. Syster och faster var här och umgicks så jag åkte upp hit för att göra dem sällskap och sov här hos farfar i hans lägenhet. 
Vi blev kvar här idag också men imorgon beger vi oss hemåt. Men det var skönt att åka ut lite och komma iväg ifrån trollhättan!
När jag kommer hem lovar jag lite mer bilder och framförallt mer bloggning, promises!
Puss på er så höres vi imorn. ciao!


 

Sorry guys!

 
 
Förlåt för min dåliga vistelse här på bloggen. Igår trött och lite halvdan efter Kent kvällen i gbg med tobias, åkte jag spontant till lysekil. Syster och faster var här och umgicks så jag åkte upp hit för att göra dem sällskap och sov här hos farfar i hans lägenhet. 
Vi blev kvar här idag också men imorgon beger vi oss hemåt. Men det var skönt att åka ut lite och komma iväg ifrån trollhättan!
När jag kommer hem lovar jag lite mer bilder och framförallt mer bloggning, promises!
Puss på er så höres vi imorn. ciao!


 

Sorry guys!

 
 
Förlåt för min dåliga vistelse här på bloggen. Igår trött och lite halvdan efter Kent kvällen i gbg med tobias, åkte jag spontant till lysekil. Syster och faster var här och umgicks så jag åkte upp hit för att göra dem sällskap och sov här hos farfar i hans lägenhet. 
Vi blev kvar här idag också men imorgon beger vi oss hemåt. Men det var skönt att åka ut lite och komma iväg ifrån trollhättan!
När jag kommer hem lovar jag lite mer bilder och framförallt mer bloggning, promises!
Puss på er så höres vi imorn. ciao!


 

999

Påväg till Göteborg nu med tobias, kl halv 9 står Kent på scen och det ska bli underbart att se dom igen! Dock en lång bussresa hem av alla dessa ändringar med tåg osv.. Men vi hörs imorn ! Ciao


//Q&A av de senaste kommentarerna//

Sophie Om: Somewhere lost in emptiness
Hej! Jag har en fråga , Vet inte riktigt hur jag ska förmedla mig . Men men. Snackar du och Tobias varje dag? Liksom typ, sms ringer eller liknande eller kan det gå en dag utan att ni hörs av? Hur var det i början med det? Hoppas du förstod! Jätte bra blogg ! Kram

Svar : Det är lite olika om hur mycket vi just snackar men vi hörs av varje dag på något sätt, är det inte i ett telefonsamtal så är det sms. Egentligen kan vi snacka lite för mycket ibland men det har blivit en ren vana sen vi var typ nykära och snackade hela tiden. Dock är jag glad över att vi inte började hålla på via sms, utan att vi träffades helt random och det tog en tid innan vi ens hade varandras nummer, så det var väldigt skönt. Men efter det smsade vi jämt och sånt, men sånt där tar död på förhållandet en del, så man får försöka minska det och liksom, en dag inser man att det kanske inte är så viktigt att veta vad man gör hela hela tiden. om du förstår :) 
Men det är ju olika, om vi båda varit ute på en kväll så kanske vi inte ens hörs av fören kvällen efter, för att båda är trötta osv. eller så träffas vi och då kan vi ju prata om det vi inte snackat om på sms eller telefon, de e ju inte så djupa samtal man har på sms liksom :) 
Kramis på dig!

 

Anonym Om: Du som undrade om ”tjej-egoboost-krönikan
Din krönika är verkligen toppen bra! Du är sp duktig på att skriva. Du har en jätte fin blogg också! :)
Svar:  Tack så mycket! :D 



Anonym Om: //Want this tisha//
Vet du vart den är ifrån?
Svar: chicy.com !


sofia Om: This is paralyzing
hej, ville bara säga tack!! jag läser din blogg och hittade inlägget där du tipsade om vitamin b5 tabletterna mot dålig hy. jag har haft problemhud i snart 3 år och jag visste knappt vad jag skulle göra längre för ingenting verkade hjälpa.. nu sminkar jag mig nästan aldrig längre och det har jag dig att tacka för! dom funkar hur bra som helst och mitt självförtroende är mycket bättre igen. tack :')

Svar: åh gud vad glad jag blir när jag läser det här. Så kul att verkligen kunna hjälpa till, och jag vet hur glad man blir när någonting verkligen hjälper. De där tabletterna är rena paradiset för problemhud och det vet jag också eftersom jag också hade det, så glad för din skull verkligen! Kramisar på dig!

 

Lisa om: //Sneak peak//
vad har du för kamera? systemkamera? nån du kan rekomedera?
Svar: jag har en Nikon D60, den är suverän, dock har jag efter flera år inte riktigt lärt mig den helt för tar mig aldrig tiden, finns så mkt man kan lära sig egentligen. Men satsa på Nikon eller Canon! Kan vara väldigt klumpigt ibland att ha en stor systemkamera, finns mindre kompakta kameror från både Canon och Nikon eller typ Sony som är som systemkameror men mer digitalliknande och mindre. :)

 

Stina om: She comes and go like no one can
Hur mycket kostade högtalarna? Och vart är den köpt? Grym blogg har du, fortsätt så! :)
Svar: högtalaren kostar 2500 har jag för mig och vi köpte den på siba! dock ska dom sluta sälja den på siba och komma in med en nyare modell men det går säkert fixa en likadan någonstans om man inte vill vänta på den nya modellen :) Mediamarkt säljer ut sina för 1500 så kolla där! (vi såg det några dagar efter ;/ )
Tack så mycket !!


Dom kallar mig galning men älskling hämnden är ljuv



 
 
Har precis kommit hem efter att ha hjälpt pappa på jobbet, var inte alls jobbigt och nu är jag hemma igen, dock är jag trött efter att ja fick gå upp så tidigt. Vet inte riktigt vad som händer idag, känns som om alla gör ngt förutom jag. Känner mig inte helt 100, (vilket jag inte gjort på hela veckan) så jag tror jag latar mig lite här hemma tills ikväll då någonting kanske hittas på. 

Har nog föresten inte berättat för er att jag ska på Kent konserten i Trädgårn imorn med Tobias! 
Fick ju biljetter på min födelsedag men det är alltså inte förän nu jag ska använda dessa, kommer bli hur grymt som helst. Har sett dom en gång förut men det är ju hela upplevelsen som är bäst, så imorn åker jag alltså till GBG med Tobias och ser detta och sedan hem till honom för att sova. 



Skips a beat

Har varit hos Emilia hela kvällen och fikat lite eftersom hon fyller år idag, mycket trevligt och grattis igen gumman! Imorn ska ja upp tidigt för att hjälpa pappa lite på jobbet, Fast jag är hemma vid 9 tiden någon gång och efter det vet ja ite riktigt vad som händer än, planerna är rätt oklara, men någonting ska allt hittas på! Vi hörs imorn , Ciao !


//HAPPY B-DAY BESTFRIEND//

 
Idag är det ingen vanlig dag för det är min vän Emilias födelsedag, hurra hurra hurra.
Tiden går fort när man har roligt, vi har känt varandra i 12 år och kan varandra som böcker utan pärmar och omslag. Du är min bästa vän och den relationen som just du och jag har, har jag inte med någon annan. Vi är ungefär som systrar. 16 barre är du nu och fan va jag kommer sakna dig när du är ifrån mig 1 månad i Serbien, varenda jävla år står jag ut med den ensamheten. 
Men varenda jävla år har jag också världens finaste vän vid min sida, 
älskar dig så mycket, och GRATTIS PÅ DIN FÖDELSEDAG GOSEN!!! 
nu blir det party party party! 

Kommer funka måste funka

Ni vet väll att era svar på era kommentarer hamnar liksom under eran kommentar, så letar ni efter mina svar så gå in på det inlägget ni kommenterade så står svaret där!
 
 Kom hem ifrån emilia för en stund sen, mådde inte så bra som sagt så kilade hemmåt. Något filmtittande blev det inte men massa snack och mysigt ändå! Nu ligger jag och lyssnar lite på regnet utanför och ska försöka sova så mycket jag kan inatt, med tanke på att jag inte sov något igår natt..
Emilia fyller år imorn också, gosetjejen. 
Vi hörs imorn, ciao!
 
 
 

Somewhere lost in emptiness


Nya elle tidningen har kommit, love.
Vilken jävla natt/dag.. Har inte sovit en enda blund inatt hos tobias, vet inte varför. Kanske var det kaffet, eller så var det något annat. Har verkligen mått skit hela morgonen och känt mig helt yr och ont i huvudet, och mitt på det när jag ligger och återhämtar mig i hans säng så  ringer tobias och säger att han blivit stucken i ögat av en geting, så vi for iväg till hans syster för att kolla på de hela (hon jobbar på näl), som tur var så var det lugnt. 
Nu ligger jag matt i min säng och funderar på att försöka sova, men det kmr inte gå. Vet inte om jag börjar bli sjuk igen eller något.. har typ kallsvettningar och illamående. 
Ikväll har ja lovat emilia komma ner till henne och kolla på film, det ska jag iaf orka med. 
Ciao 

You are just a shell of your former you


Till dig som undrade om "tjej-krönikan-boosten" , här är den ;


När vi säger till oss själva högt att vi är fina, ses vi som egoistiska slampor. När vi har sex med fler än 3 stycken ses vi som horor och playgirls. När vi är på dåligt humör har vi " mens eller?!". När vi gråter ses vi som svaga taniga självar. När vi står upp starka finns det alltid någon som ser ner på oss. När vi älskar någon på riktigt får vi alltid någon emot oss. När vi vet hur det är att få kniven i ryggen, så vet vi om det ordentligt. När vi säger "finns där" gör vi det till 100 %. När vi säger "jag mår bra" mår vi oftast hur kasst som helst. Vi älskar våra vänner och ingen kille i världen kommer före dem. Vi kan blöda en hel vecka utan att förblöda och vi kan ha som en pungsparks smärta i magen en vecka utan att lägga oss på marken och spy.  Vi tror på karma, bitchblickar, rykten och tar visst illa upp om vi får reda på någonting om oss själva någon idiot har sagt, även om vi säger att vi inte gör det. Vi tar hand om oss själva minst en gång i veckan för att tankarna och pusselbitar i hjärnan och hjärtat ska falla på plats. Vi kan göra meterlånga plus och minus listor i våra huvuden om beslut vi inte riktigt är säkra på, tills vi väl är det. Vi kan skrika så högt att glas spricker när vi blir hjärtekrossade som sten på glasrutor. Vi kan gråta en hel natt utan att få slut på tårar. Vi kan leva loppan en hel kväll och få ångest dagen efter. Vi kan spela och ändra personligheter hur lätt som helst. Vi kan börja gråta till vilken låt som helst. Vi kan tyda blickar, vi kan komma på förutfattade meningar om varandra och störa oss på saker vi egentligen inte bryr oss om. Vi kan göra allt för lite bekräftelse. 

Vi är tjejer, vi fuckar upp, vi ler och skrattar, vi kan vara svaga och känsliga
men som grädden på moset av allting är vi faktiskt det starkaste könet någonsin.

Never said thank you for that

 
 
Har varit en seg dag i den lilla solen som kom fram lite då och då, nu är jag färdigfixad och glider iväg på lite kalajs hos tobias farfar, sover hos tobias sedan också för omväxlingensskull (ellleeer?) 
ha en bra kväll, love u guys.
ciao!

//Outfit//


This time I know its gone.

 
 
Jag gillar inte att vakna halv 6 av ren vana av jobbet, när jag är ledig, därav varför jag ligger här i sängen trött och sur men kan inte somna om. Dessutom har jag inga som helst vänner som jag kan träffa idag. Jag är helt forever alone alltså. Ska göra lite frukost och vädret är ju inte så kalasbra så någon solning blir det inte, helvete. 
Ciao



Instagram ; kajsalecander


I'll be your emmylou

 
Nyduschad och fräsh, ligger jag i sängen och myser lite med te och fina First aid kit i högtalaren. Himla find det där. Ikväll blir en lugn kväll och ska nog fortsätta ligga här, och senare lipa lite till The Notebook. Favoritmysfilmen. Imorgon hoppas jag på lite finare väder så jag kan lägga mig och pressa lite innan jag är bortbjuden till Tobias farfar, kommer bli mysigt! 
Hörs imorgon, ciao! 



Världens bästa helg

Har haft en underbar helg ute i Hamburgsund med tobias. Har ätit supergod mat, myst, badat, solat, ätit glass, tagit promenader, sovit länge, lagt oss sent, pussats till solnedgången och idag gick bussresan hem till Trollhättan igen. 
Nu är jag alldeles mör och trött efter en 2,5 timmas åkfärd och blir en lugn dag för min del, ska framförallt duscha vilket jag äckligt nog inte gjort sen i lördags.. herre min skapare.
Hoppas ni haft lika bra helg som jag, 
11 månader idag med tobias också, grattis till oss och jag älskar dig!
Ciao. 



Roscoe, i dont want to believe in you

 

Kräftmys med älsklingen!


Back to re:stacks

Klockan 9 åkte vi hit ut till kusten jag och Tobias, har inte hunnit ta tag och göra något speciellt för vi e rätt trötta men ikväll blir det mys och kräftor som Tobias köpt! Imorgon ska det tydligen bli bra väder så då får vi hitta på något kul! 
Ha en bra kväll, Ciao :) 
 
 

//Want this tisha//

/

Behind every girl there is a story

 
 
Bilder vill inte göra sig bekväma här på bloggen så ni får en låt ist. 
Kom nyss hem ifrån emilia. Har varit en mycket trevlig kväll med god mat (tre rätters ftw), tjejsnack, skratt, musik och annat trevligt. Är så glad att jag har så fina vänner. Som sagt firade vi emilia lite i förskott men egentligen fyller hon år på torsdag, så ja hoppas jag iaf kan få fira henne lite då.
Nu ska jag packa till imorgon då jag och älskling åker till kusten! 
Då tar jag med kameran iaf, hoppas på fint väder med. 
Ciao ! 



Varför längtar du så när det går så fort ändå

 
 
 
Har tagit en dusch och fräshat till mig, sminkat mig och bytt om. Redigt längesen jag sminkade mig, ca tre veckor sedan.. haha. Nu har jag härmed jobbat tre veckor och är fan lite stolt över mig själv! 
Så nu är det Magnus Uggla på högsta volym, sen kmr mammi hem och vi ska åka ner och köpa mat till min och tobias myshelg. Efter det drar jag till emilia för mysig tjejkväll och fira henne lite, ska bli hur bra som helst!
Hör av mig lite senare , ciao! 



Varenda scen ifrån vår film

Tobias har varit här en stund idag , mysigt. Jobba idag var svettigt ochjobbigt i den galna värmen men tog av mig till bikini och shorts såbättrade på brännan lite när jag stod o drog bort ogräs! Imorgon slutar jag kl 1 och det är också min sista sommarjobbsdag! Vilket betyder att jag fårsommarlov + cash, najs!!
Nu ska ja sova och sedan imorn ska ja också handla för helgen, kl sju är jag även bjuden till min fina Emilia på lite kalajs! Kmr bli grymt! 
Ciao vänner! 
 
 

Tobias

11 månader har snart gått,  men samtidigt har det känts som om du och jag hört ihop i en evighet, det är så det ska vara. Jag är så glad att jag har dig, att jag träffade dig. Du har förändrat så mycket och jag älskar dig mer och mer för varje dag. Ja, så fantastiskt är det. 
Lyssna på denna låten medans du läser.
 
 
Jag kommer så himla väl ihåg när jag såg på dig första gången, och insåg att jag var förlorad i dig. Det var som att falla 10 000 meter ner ifrån ett högt berg, kasta sig ut och hoppas att bli fångad av dig. Jag hoppades, klämde hårt din hand, slöt ögonen och hjärtat stannade till för några sekunder. Längtade efter din varma famn, och bara sådär stod jag med dig och kysstes under en juli-himmel med tusentals fyrverkerier. Det var som en saga, och jag kommer ihåg hur jag höll tillbaka tårarna, höll tillbaka den där brinnande känslan bakom ögonlocken. Var rädd för att alltihop var för bra för att vara sant. Idag vet jag att det var det. Det har det alltid varit, det har alltid varit lite extra för bra än vad det kanske får vara. Och det är alltid det som fått mig att ha det där lilla pirret i magen hela tiden, då man kippar efter andan varje gång jag står utanför din dörr och väntar på att bli omfamnad av dig. Det där pirret som fortfarande, efter 11 månader känns exakt likadant. Jag kan knappt förstå att det är sant, hur man kan börja älska en människa så mycket så det känns ut i alla vener och blodådror, skrymslen som gömmor i hela mitt blodomlopp. Hur man kan få så ont i hjärtat när vi bråkar, hur jag i flera nätter kan ligga och vrida och vända på mig, längta till dig och vilja vara allt du någnsin önskat. Jag skulle vilja ge dig allt du vill ha, få dina dagar att alltid vara dom bästa, vara en del av allt det där du vill uppleva och vill minnas. Och det kan gå sekunder, minuter, dagar, veckor, månader, hela hela tiden tänker jag på dig. Du finns i mina tankar dygnet runt. Du är det första jag tänker på när jag vaknar, och det sista jag tänker på innan jag sluter mina ögon och somnar. Jag tänker aldrig låta det här gå förlorat, tänker aldrig ge upp dig. Jag kan inte ens föreställa mig ett liv utan dig, vet inte hur jag skulle kunna leva ett sådant. Det finns inte. Något annat än med dig hade inte fungerat. Du är som kugghjulen som får allting att gå runt, det där som ger en koldioxid och värme nog att överleva. Du är min bästa vän, och jag är så stolt att samtidigt kunna kalla dig min pojkvän. Min tobias. Som jag älskar mer än något annat, som jag älskar så outhärdligt mycket. 
Du är värd allt man bara kan få, för du är så jävla bra.
Jag älskar dig hjärtat. 
/Din Kajsa

//Turkos//


Save me







Dessa bilder får representera det senaste timmarna i sängen. 
Om ni inte vet vem Emma Wiklund är, så är det hon som är så himla fin och har hudvårdsmärket
Emma S. Mysigt att lyssna på lite sisåhär på onsdagseftermiddagen. 

Put a gun against his head, pull the trigger now he's dead.

 
 
Sjukar mig en dag ytterligare men imorgon har jag verkligen lovat mig själv att jobba,
två dagar till sen kan jag vara så sjuk jag bara kan, men ska fan kämpa i två dagar. 
Så idag försöker jag bli så frisk som möjligt. 
Ligger och lyssnar på någon sommarpratare och dricker drickyoghurt, funderar på att göra lite inlägg "ur min garderob" medans jag ändå inte gör så mycket. 
Ciao! 
 
 

A heart of gold but it lost its pride, beautiful veins and bloodshot eyes



Days in bed

 
Har verkligen inte åstadkommit någonting med denna dagen.
Legat i sängen, ätit smultron, försökt skymta solen bakom gråa moln, lyssnat på john mayer,
kollat lite busstider till hamburgsund, ja, mer än så är det inte.
Imorgon ska jag droga mig själv med ipren och allt som krävs för att jag ska klara en dag på jobbet,
cashen ska in, så är det bara. 
Ser fram emot helgen, blir som sagt tjejkväll med de bästa och sedan på lördagen till måndagen ska jag och älskling vara för oss själva ute på kusten, åh vad jag mår bra egentligen.  

In the rain, there is demons you fear tonight

 
 
Sjukar mig i sängen och funderar på att gå ut och lägga mig i solen lite men tror jag bara blir sjukare då, kanske blir att stanna här i sängen iallafall. 
Förutom att vara sjuk tror jag att denna veckan kommer bli väldigt bra! 
Jobbar min sista vecka, sedan på fredag ska jag till Emilia på lite tjejkväll och fira att henne lite eftersom hon snart fyller år, sedan på lördagen åker jag och älskling ensamma ut till kusten på lite myshelg och kvalitetstid och det ska bli sååå mysigt! 
Måste bara bli av med denna jävla förkylningen först. 
Puss på er!

This is paralyzing

glöm inte svara på min fråga i inlägget nedanför! 
Sitter och grejar lite och planerar lite för veckan. Min sista jobb vecka är denna veckan och det ska bli riktigt skönt att jobba av sig och sedan få sommarlov typ. Vill ut till kusten i helgen också, även om ja varit på cup nu vill jag ändå härifrån lite. 
Ska ta lite mer ipren och fixa käk för imorgon och sedan tror jag att jag kryper ner i sängen,
EM final idag också, måste ju kika lite på den. Ha det bra!
Ciao 



Half of my heart takes time

 
 
 
Haft en bra helg på Skadevi cup trots att vi åkte ut på straffar samt att jag åkte på en förkylning och kunde inte vara med sista matchen. Men har som sagt ändå haft en bra sista skadevi-cup upplevelse. 
Känns lite sorgligt att vi inte får vara med nästa år, vi har helt enkelt blivit för stora. 

Nu har jag landat här hemma och packat upp och slängt i tvätten m.m och ska nog få i mig lite käk och sedan lägga mig i sängen och ta det lugnt, imorgon väntar en veckas jobb även om jag inte mår helt 100. 

Föresten så har jag en väldigt bra fråga till er som skulle vara snällt om ni svara på ,
; ser ni mina svar på era kommentarer? Blogg.se har nämligen förnyat sig så jag har en svars-knapp på era kommentarer direkt så jag slipper lägga upp dom här i bloggen men jag vet faktiskt inte om ni ens får svaren? Isåfall måste jag ju lägga upp dom här och strunta i den där knappen. 

För er som inte har bloggar alltså. 
Hur fungerar det för er, får ni svaren? 

//Spotify listor//

För dans, fest, sommarkvällar, solningar på altaner och stränder, allmänt go house och sommarmusik : 
HÄR

För tältningar, glassätande, hemmakvällar och tjejkvällar :
HÄR 

För flowiga stunder, lägereldar, konserttagg, svenska artist älskare, för trötta fötter och för snuviga  : 
HÄR
 
 

RSS 2.0