// Inside my bubbleroom packet//

Jeanskjol ifrån bubbleroom , lite denim så där.
Får se hur det här går! Vad tycker ni?


//This summer//

10 saker jag ska göra i sommar.

- Gå på kent konsert
- Sola mig alldeles gyllenbrun 
- Vara med världens goaste vänner
- Träffa min underbara pojkvän
- Ta trippar ut till kusten och leva gött
- Dansa och flippa ur till Adrian Lux på fallens dagar
- Åka till liseberg och se någon great artist
- Festa in på sommarsmåtimmarna
- Ta tillvara på nya minnen och slänga allt dåligt bakom mig, bli en helt jävla lycklig person. 


//Sneak peak//

Bubbleroom paket 

//Sommarjobb//

Kanske ni inte riktigt hajat var jag sommarjobbar, så jag tänkte berätta lite!
Fick jobbet via min farfar och det är på HSB fastigheter, alltså sånna som hyr ut lägenheter. Och dom har som jobb att vara fastighetsservice, alltså ta hand om alla sopor i lägenheten, rensa i rabatterna, hålla snyggt och rent på området, klippa gräs, och ja ni förstår. Som en vaktmästare ungefär.
Så hela dagaran traskar jag runt och gör allt detta.
Dom satte mig i sylte så jag får ta två bussar dit (</33333) , går upp ungefär vid 5 och sedan jobbar jag till kl 4, nu har jag dock bara en vecka kvar innan jag slutar jobba och får sommarlov. Men det är faktiskt riktigt gött att ha ett sommarjobb och att framförallt få lite egna pengar i fickan. 
Har dessutom ett par väldigt sexiga fastighetsbrallor (ser ut som byggbrallor) i size 100 så ni kan ju tänka er hur jag ser ut. Även en vacker t-shirt och keps. 


Inte en dag har gått utan att jag tänkt på

 
 
Dunkar musik i nya högtalaren och kan inget annat än säga att den är förträffligt bra!
Dock är jag helt genomtäpt i näsan och har känt mig dåsig ända sedan igår av den där jävla allergin så jag ringde och sa att jag inte kunde jobba idag (eftersom vi rensar i gräset hela tiden), behövde en liten paus från gräset kändes det som för mådde verkligen URK!
Nya tag nästa vecka !

Nu ska vi snart åka iväg till Skövde för Skadevi cup och det kommer bli awesome, detta året ska vi fan ta hem skiten. Hoppas ni får en bra helg och sup inte för mycket och håll huvudet högt!
caio 



Barfota genom hela stan

 
 
Sitter hemma hos tobias, kom hit efter jobbet och sover här inatt.
Fick världens allergiska chock förut idag på jobbet, hur jobbigt som helst,
hela ögonen svullnade upp och ja, hela jag såg ut som en köttbulle, gött. 
Imorgon efter jobbet ska vi åka till skadevi cup, är inte så jätte taggad för
jag tror inte jag kan spela så mycket, men det ska allt bli roligt ändå! 
Så det kommer vara lite dålig uppdatering här men ni får hålla ut :) 
puss  och ciao! 

She comes and goes like no one can

Är så otroligt dålig på att uppdatera nu när jag jobbar och så, ni förstår nog inte hur döende trött man är efter en arbetsdag! Men pengarna ska in och så är det bara, snart är det bara en vecka kvar sedan är jag lika fri som en fågel med asyl som min vän albin brukar säga. 
igår sov jag även hos älsklingen och det blev film och mys med honom, så himla gosig. 
Håller på att packa för fullt inför skadevi cup som är i helgen, mycekt som ska ner men för små väskor, alltid likadant. Hur som helst kom mammi hem med denna idag, är så glad. Let the bass kick hos familjen lecander! 

En harman kardon högtalare med grymt ljud och grym bas, för iphone och sådant. 
Diggar diggar diggar diggar diggar! 



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

//new needs//

 
Bhar, trosor och mjukissshorts 

Put your hand over your chest

 
 
Har haft en så bra helg. 
I fredags var det midsommarfirande och jag hoppas ni alla hade en underbar sådan!
Sedan efter josefin och emilia fort hem till Trollhättan igen så var jag kvar i Lysekil och kollade på cruisingen som var, jävligt många bilar men älsklingen kom och höll mig sällskap och sov även över hos farfar och oss i lysekil! 
Idag blev det en lång biltur hem i kö-kaoset och nu ska duscha och fräsha till mig lite, sedan ikväll ladda ner någon mysig film att somna till och bara ta det lugnt. 

Ha det bra vänner! 
Ciao

//Midsommar i Lysekil//




 
Vi började dagen med att åka tidigt till Lysekil, där åt vi lite gott käk och sedan gjorde vi kransar. Efter detta var det dags för lite dans kring midsommarstången i Åleviken så vi traskade dit i det duggande regnet och tog oss en svängom. Sedan blev det lite segt när regnet kom men vi åt lite mat till och sedan tog vi en tur på stan där vi blev "uppraggade" av lite härliga Lysekilsbor, vi hängde med dom på fest och hade väldigt trevligt kan jag säga! Mycket roligt nytt folk och en kväll som den kommer vara svår att slå!
Hade en jättebra midsommar helt enkelt med nära och kära, bästa vännerna,
träffat nytt folk och framförallt, fått nya roliga minnen!

Midsommaroutfit


Im gonna loose him just like water in my hands. Light hits your face and you look at me like I'm mistaken. And you can leave me with this crazy heart. I got you close but i torn apart. You shouldnt let me hold you, one last time.

 
 
 
 
ph; förra midsommaren i Grekland.

Nu har jag packat det sista till imorgon. Ska bli så härligt att få koma ut på kusten igen och fira en riktig jävla midsommar med mina bästa vänner. Ska äta gott, må bra och bara leva av nuet. Känns som om det är lite av mitt motto denna sommaren. Förra midsommaren firade vi utomlands, det var inte fel det häller. 
Efter en veckas hårt jobb och tidiga mornar är jag dock väldigt seg, men ingenting slår midsommarafton så en får la  ta en skönhetssömn och vakna upp imorgon och tagga till lite ! 

Ha en underbar midsommar, vi höres när vi höres, kmr vara lite frånvarande helt enkelt! 
PUSSSSSS OCH SOM VANLIGT ; CIAO

One last time

Lyssnar på Agnes nya vackra låt, så jävla skön är den faktiskt. 
Idag slutade jag 11 efter en helt OK dag på jobbet, tog mitt pack och pack och gick till tobias som inte jobbar så långt ifrån, där satt han svettig och i målarbrallor och såg glad ut! 
Sedan tog vi en sväng förbi överby och fick med mig ett vitt linne som bestämt och en till sak ni får se imorgon. Ska nämligen ha på mig den på midsommaraftonen. 
Jag, josefin och emilia ska ut till lysekil och fira, det kommer bli skitbra tror jag ! 
Vi höres, ciao ! 
 
* Vitt linne från H&M 
* Sneak peak på det andra jag köpte.



What tha fuck

 
 
 
blogg,se har ju blivit helt jävla cp, dom har gjort om hela sidan så det ser as fuckat ut. Efter att ha haft blogg på blogg.se i snart 5 år så är det fan sinnessjukt mindfuck man får när det ser ut såhär, aja, det är lika bra att börja vänja sig vid de nya rattarna och knapparna..

Är iallalfall hos älskling nu och sover här inatt. Idag var det rätt chill på jobbet och fick även lite sällskap med, imorgon går jag bara till kl 11 så ska försöka ta en sväng till överby, behöver köpa ett vitt linne!
Vi höres, ciao! 

Uppdate


Friends in action !
Hinner knappt med bloggen nu när jag jobbar. "Vad fan, hon jobbar la inte hela dagarna" tänker la ni nu, men nej jag slutar kl 16.00 men efter det är det nästan så att man vill lägga sig på bilvägen utanför och hoppas att en stor långtradare åker över en. Så jävla slut i kroppen och det värker på ställen jag knappt trodde det kunde göra ont i!

Inatt sover jag iaf hos älskling då hans mamma också kan skjutsa mig till jobbet, så slipper jag gå upp 05.00 och ta buss härifrån, (oerhört jobbigt men även lite mysigt att se solen gå upp och lyssna på Linnros)
Hoppas ni förgyller era första dagar på sommarjobbet, en annan får slita :)

//lovers//

Finns mycket jag vill ha i min garderob just nu, men dessa är endå
sommarfavoriterna som MÅSTE köpas!
annars kan jag inte förlåta mig själv.

Vet att det ser lite 90 tal ut med just jeanskjol och den ser ju jävligt enkel  ut men jag tror jag har en liten hum om hur man kan matcha det jävligt snyggt men ändå enkelt, till sommarkvällar och enklare tillfällen liksom. Klänningarna är ju lite all vardagliga och även till fest.










Hard work work

Jävlar va slut i kroppen man är, ändå har jag bara jobbat en dag. Känns som om det här kommer bli 3 lååånga veckor. Tur att vi är lediga på fredag för midsommar! Har gjort lite allt möjligt idag på jobbet och dagen gick ändå hyffsat fort, men trött blir man och ska upp 5 imorn igen så nu säger jag tack och bock.
Goodnight fellaazz!!!
Ciao


Man måste bära sin sorg i armarna, man måste bära en rymd på axlarna

Nu går jag och lägger mig för att gå upp tidigt imorgon. Är lite nervös faktiskt, första sommarjobbet. Hoppas att vädret håller sig uppe nu när jag ska jobba utomhus. Känns som om det här kommer bli en lång vecka och en annorlunda start på lovet! Vi höres imorn, goodnight fellaaaazz!!
Ciao


Knocked up

image description



Haft en skön helg på kusten med älskling och familj. 
Blev kräftätning, bad, mys, kubbspelande, sväng till grebbestad och även en langos. Var jätteskönt att ha en lugn helg lite innan tre veckors jobb! 
För imorgon står alarmet kl 05.15 då jag ska iväg med bussen till sommarjobbet och vara fastighetsskötare, roligt?! Nej, men pengarna rullar in som det ska iallafall i slutet av sommarjobbet. Gött!
Händer nog massa efter jobbet i veckan hoppas jag, vill träffa fina vänner. 
Men nu ska jag ta det lite lugnt och städa rummet lite kanske, vi höres!
Ciao

Vi ska ju ändå snart dö

Grillningen var väll helt okej kul, stack hem och kollade matchen istället med Josefin och Emilia, hejade på Sverige men skräll att dom får stryk. Nu är ja trött på det här!
Ska pysa ner i sängen nu för imorgon ska vi åka till kusten, kommer hem på söndag. Tobias åker med också!
Ska bli härligt att åka ut faktiskt, äta lite kräftor och ta det lugnt. Kanske ett bad också?
Vi höres , Ciao svennebananer!


weekend heroes



Har la världens goaste "svärföräldrar" , iaf tobias mamma och hennes sambo hade köpt en fin berlock till mitt pandora armband som en liten avslutningspresent. Hur goa?!!
Nu drar jag mig iväg mot knorren! 
hörs ikväll, ciao!!

Im naked, Im numb, Im stupid. Im staying

Lyssnar på lite lykke li och kom nyss hem, ska försöka ta ett röj på rummet då det ligger kläder överallt i massa högar. Ikväll blir det grillning med godingar och fira lite att vi fått sommarlov, kanske även Sverigematchen ska ses någonstans!
Sov hos tobias inatt också och hade en sån där mysmorgon. Nu måste jag dock rycka tag lite i mig själv, duscha och fixa och dona. Sedan tar jag och josse bike'n ner till knorren! 



//Q&A//

kajaaa om //Room got IKEA'd away//:
ååh, vart har du köpt de databordet/skrivbordet? 
jättefin och inspirerande blogg! hugs
Svar: Det är ifrån IKEA! Tack så mycket, det värmer! puss

Hayaat



SOMMARLOVET ÄR HÄR OCH FYFAN VAD GÖTT DET ÄR!
ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT GLAD OCH SAMTIDIGT NERVÖS OCH LEDSEN FÖR KOMMER FAN INTE TRÄFFA VISSA UNDERBARA PERSONER MER IGEN. FYFAN VA SORGLIGT, MEN FYFAN VAD JAG MÅR BRA JUST NU !! 
HÖRS MER IMORN, ÄLSKAR ER
CIAO BELLA, NU JÄVLAR

//Äntligen stor//

Äntligen har jag blivit stor. 

För fyfan vad stor jag blivit. Inte stor i storleken eller i åldern, utan i hela själen. Jag går ur 9an idag med rak rygg och stolthet i hela jävla kroppen. Är så stolt över vad jag åstadkommit, över mig själv, över all nervositet jag faktiskt idag bara lagt åt sidan. All press som bara sjunkit som en sten i ett hav, och all jävla stolthet åt vem jag är idag. Kommer ihåg alla dagar i grundskolan som om det vore igår. Hur jag gick med världens underbaraste klass i 7 år men sedan fuckade massa lärare och skit upp exakt allting och jag behövde en förändring. Skrev in mig på paraddisskolan, höjde nästintill hälften av mina betyg, fick den där förändringen som jag behövde, lärde mig dubbelt så mycket, hade dubbelt så mycket press på mig själv men jag är så jävla glad att jag hade det för äntligen, äntligen fick jag de där jävla betygen och klarade nationella proven och är så sjukt stolt över mig själv för det. 
Har haft så galet roligt under alla år också, sedan förskolan har jag skrattat nästan varje dag. Har haft så underbara kompisar vid min sida exakt hela tiden. Har gått igenom så många depressioner och lyckliga stunder. Har försvunnit ner i gropar och tagit mig upp igen. Startat om på nytt och levt livet 100 %.
Nu låter det som om jag ska dö.
Fast ändå; så gör jag faktiskt det.

Jag dör lite innombords när jag tänker på att idag börjar allting om på nytt. En ny skola, nya elever, nya vänner, nya lärare, nya minnen ska uppfyllas, nya drömmar likaså, nya depressioner kommer ske, kommer säkerligen uppleva lycka tusen gånger till, och framförallt, växa lite lite till i mig själv. 
Och om ynka 3 år står jag och fucking tagit studenten. 
Om 9 år i grundskolan gick så sjukt fort, så tro fan mig att 3 år gör det med.

Lägger handen på hjärtat och tackar till exakt ALLA som varit med på min resa enda hit. 
Alla ni som varit med och gjort mig till den personen jag är idag.
Man kan göra exakt precis allting man vill, och det viktigaste jag lärt mig på den här långa färden är ; 
bara man följer hjärtat så blir allting bra.
För det har jag gjort hela tiden, och nu står jag här stark och stor i hela själen.
ÄNTLIGEN STOR!


Kvällens sista cigarett

ph; bara för att visa att ja ska ha långklänningen imorn på avslutningen med.

Efter en oerhört dålig uppdatering här på bloggen skriver jag nu ett litet förlåt. 
Har haft så mycket att göra!
Igår hade vi avslutningsfest och fyfan va vi hade det roligt. Skrattade, dansade och bara levde för kvällen. Vid halv 2 tiden la sig en trött Kajsa intill Clara och stensomnade.

Idag har jag ;
* fått panik över att vi slutar 9an
*mått illa av brakfikan i skolan
*solat solarium och blivit äckligt brun
*tagit det lugnt med älsk
*tagit det absolut lugnt hemma.

Imorgon slutar vi 9an, så jävla sjukt. Kommer gråta som en bebis och dessutom vara så jävla glad och lycklig. Vet inte vad jag ska ta mig till med all den glädje som finns i min lilla smala kropp just nu. Helt fucking amazing, är så stolt över mig själv och mina betyg. Och imorgon är det sista gången jag sitter tillsammans med min klass och räknar ner till ett sommarlov. SÅ JÄVLA SJUKT!



//Avslutningsfest//

Ja, så har den kommit då. Avslutningsfesten. Festen då vi ska hylla våran tid på Paradisskolan och då vi också om två dagar slutar på skolan. En fest, bara för oss. En fest att minnas.
Och hur ser jag ut ikväll då? Jo såhär.

* Skor ifrån dinsko
* Klänning från HM, lånad av bästa Alice






You played it to it's beat

Kollar på sverige matchen och suckar lite, vad fan är de för första halvlek?! 
bättre kan ni gubbar.
Idag har jag flängt runt lite hit och dit och dessutom hämtat en klänning jag ska låna av Alice till imorn på avslutningsfesten. Och nu tar jag det bara lugnt, är sjukt trött.
Hoppas ni får en bra kväll så hörs vi nog imorn,
ciao!

Let us die young or let us live forever.


Du springer aldrig i fatt när jag väl är där

image description
Lyssnar på fina melissa horn och lars winnerbäck, två vackra röster i en underbar sång.
Min helg har varit alldeles för bra och känns som vanligt tomt att lägga sig ensam i sängen nu, 
men dock känns det otroligt bra att detta är sista veckan innan ett långt härligt sommarlov.
åh vad jag ska fira på torsdag, fredag, lördag, söndag. Fan vad jag ska fira. 
Ska försöka blogga duktigt i veckan, love u guys
ciao

You cant start a fire without a spark

Har haft en underbar kväll hos jossan med dans, skratt, god mat, trevliga brudar och framför allt firat Josefina !
Vi alla hade lagt ihop pengar till ett par Jeffrey Campbell skor så hon blev helt överlycklig, så kul att göra någon så glad!
Nu är jag hemma och har skit ont i huvudet efter allt röj så väntar på att älskling ska komma hit ifrån VBG och sova hos mig.
Hörs imorn! Ciao!


I heard you are a wild one

Dunkar musik och håller på att fixa mig inför kvällen. Hoppas den blir skitbra!
Känner mig dock rätt trött och shleten, och varken smink eller håret går som jag vill idag!
Men det får väll gå ändå :)
Vi höres imorgon eller senare ikväll, ciao! 


//Q&A//

Anonym om //Vi gick genom eld//10 månader med världens vackraste själ//:
Hur blev du och Tobias ihop? Jätte fin blogg! Kram

Svar: Vi hade träffats ett antal gånger med en gemensam vän, men ingen ville ha något förhållande och ingenting hände direkt, bara lite mys och sådant. Jag var inte alls sugen på att ha ett förhållande men så en dag frågade han om vi skulle ses ensamma för en gångs skull så vi gjorde det, och så gjorde vi det igen och då började jag verkligen bli intresserad av honom. Sedan kom fallens dagar och vi träffades på söndagen och såg oskar linnros ihop, (det jag skrev om) och då föll bara alla bitar på plats och vi kände båda två att det var något. Sedan var jag väldigt osäker om det bara var en sommarromans och jag skulle till kusten i två veckor dagen efter och var skitledsen för jag ville inte att han skulle "glida ur handen" typ, men så kom han och överaskade mig och hälsa på hos mig på kusten och då var det bara rätt. Och sedan fortsatte vi träffas och började tycka om varandra ännu mer och efter ca 1 månad efter första gången vi träffades, så blev det vi ! :) 



//Vi gick genom eld//10 månader med världens vackraste själ//

image description

" Vi står tätt intill varandra mitt ibland ett tusenfaldigt publikhav. Han håller sina armar omkring mig och smeker mina brunbrända axlar. Jag, jag sjunger med i Oskar Linnros allra finaste texter och ler för att just den här dagen är som perfekt. Varje gång han drar mig lite närmare hans varma kropp, så ryser jag som aldrig förr. Det pirrar i hela magen, det bultar i hela kroppen, det svider i blodådrorna och det rusar blod som i ett krig i hela huvudet.
Precis när Linnros sjunger en sista gång; jag tror vi kan gå genom eld, bara för ikväll, håll den tänd, jag börjar tro vi kan gå genom eld; så lyfter han upp mig likt en fågel. Han håller hårt om mig, och där är jag uppe i luften och ser ut över alla människor, får ögonkontakt med Oskar och det går ett glädjerus i hela kroppen. Vafan håller jag på med? Kan man vara så här galet kär?
När sista strofen av "från och med du" går vänder han mig mot honom och ser rakt in i mina lyckliga ögon. Han ler, och jag likaså. Jag kan inte förstå att det är sant, men så stryker han sina händer omkring min nacke och drar mig till honom och kysser mig. Och vi kysser varandra, och som om det inte kunde bli bättre lyser en hel Juli-himmel upp av tusentals färglada, sprakande fyrverkerier och där står vi mitt ibland lycka och osäkerhet och kysser varandra. Jag vill gråta, för jag vet att det är för bra för att vara sant. Men hjärtat skriker ; det här är så jävla äkta. 
Så jag trycker mig närmare honom, fortsätter kyssa honom och hoppas med hela hjärtat och hela själen att han ska bli min inatt. Att vi kan gå genom eld, mer än bara ikväll.

Och det bästa med allt; det gjorde vi.



Långa nätter

Sov som sagt hos älskling inatt och det var lika mysigt som vanligt. Nu är jag hemma och ska ta mig en dusch och fräsha till mig lite, ikväll är en massa brudar bjudna på lite partaj hos Jossan vilket ska bli superkul, hon fyller snart år ju så vi måste fira henne på något sätt. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig dock,
men vi höres senare babes!
Ciao! 


Keep your head up, keep your heart strong

Kom nyss hem ifrån stan där vi sett på alla studenter samt utrusningen när min faster sprang ut iklädd i en vit mössa och skrek för full hals, så jävla kul att se så mycket glädje överallt! Man blir ju helt gråtfärdig, om ynka 3 år är det min tur och fyfan vad jag kommer gråta då.
Nu blir det iväg till farfar där vi ska fira faster och sedan tar jag bussen till älskling för att fira månadsdagen som är imorgon, har gjort lite överaskningar till han så hoppas han blir glad!

Ha en bra kväll allihopa, ciao! 



//Student//






Never said thank you for that

Medina – Där Palmerna Bor
Nu går jag och lägger mig, imorgon är det att gå upp hyfsat tidigt för att se fasters stora dag, studenten. Ska ha långklänning i lite afrikansk stil men hur ja ska ha håret är fortfarande oklart, men ni får se på det imorn!
Sedan ska jag sova hos min älskling eftersom vi firar 10 månader imorn, åh vad jag mår bra. 
Ciao

Där palmerna bor









Haft en underbar kväll med ett gött gäng goa grabbar och självklart Maxim som fixade ett kalajs med god mat, tårta och allt möjligt! Stort grattis till dig bror! 
Dock skulle lite tjejor kommit men det blev inte så, så som ni ser är det jag och mimmi med alla ghettoboys.. haha! Tack för en härlig kväll !

Länge leve längesen, du som alltid följt mig hem, nykter eller alldeles för full.


Trött och lite shleten som ni ser på bilderna ska jag om ca en timma dra till födelsedagskiddet Maxim som vi ska fira lite hemma hos honom, det ska bli jätte trevligt. Tror jag faktiskt tar med kameran så ni får var beredda på att det kanske kommer lite bilder senare ikväll eller imorn :) 
Vi hörs senare, ciao!

Cut of all the ropes and let me fall

Efter en härlig dag och i ett mycket fint vitt rum ligger jag nu i sängen och ska försöka sova, längtar efter min älskling så mycket men det ska allt gå att få sig en god nattsömn. På bilden ser ni föresten långklänningen jag ska ha på fredag då min faster tar student !
Ciao


Jag har föraktat dig och förundrat dig och saknat dig igen.

Lars Winnerbäck – Stockholms kyss
Har haft en bra nationaldag i Göteborg där vi firat min farbror som fyller år. 
Lekt lite med kusierna och sysslingarna och även tagit en sväng förbi IKEA
och köpt det som skulle till rummet, som ni ser på bilderna nedanför !
Blev riktigt nöjd, känns som ett helt nytt rum, mycket fräshare och ljusare!
Nu gäller det dock att försöka hålla mattan vit ;)
Nu blir det lite grillat till käk (♥) och imorgon taggar vi Knorren med skolan (</3) 
Ciao!

//Room got IKEA'd away//

Före :







Efter : 













+

Är sur, arg, ledsen och trött. Ska lägga mig och dö i sängen lite , imorgon är vi
Lediga och ja ska till Göteborg på kalas och lite Ikea rundtur, hoppas ja får med mig nya saker till rummet. Ciao


Make me, save my life com' on turn me on

This is love, This is House!!!
Dunkar musik och försöker tagga gamday2 .
Är dock helt seg i kroppen från igår men det ska nog allt gå!
Var på överby en snabbis med Clara efter skolan och fick med mig en liten surprise till älsklingen till 10 månadsdagen som sker den 9onde! 
Tänk vad länge vi hållt ihop, i vått och torrt. Är så kär man bara kan bli! 
Vi höres senare babes, ciao!




The worst in life comes free to us

Är helt slut efter matchen nu ikväll. Ska försöka få i mig lite mat, kurs ihop mig i sängen och längta efter älskling, fan va ja hatar att sova ensam. Ska skaffa mig en stor lång kudde att hålla om!
nattis på er, vi hörs imorn istället, föresten har ja match då med, helvete.
Ciao


Smoke in my lungs, careless and young, free as a bird that fly. And we grow steady as the morning, here we grow older still.

Fan vad vi växer. 
För varje dag, månad och år som går så växer vi millimeter för millimeter i både själ och kroppen. Trots att man ibland bara vill stanna upp och spola tillbaka till allt det där man gjorde som liten, då allt var så jävla självklart och enkelt, inga komplikationer eller konsekvenser. Då allting bara flöt fram. Man kunde göra hur många snedsteg och fel som helst utan att någon egentligen blev ledsen eller brydde sig. 
Då man ibland samtidigt försöker sträcka på sig och växa lite lite till för att bli lite äldre, bli lite mer ansvarsfull, bli lite mer mogen, bli lite mer annan, kunna bestämma själv, kunna vara helt egen. 
NU är vi istället fast i dom där omöjliga åren någonstans mittemellan, tonåren eller vad man nu döpt det till. Jag kallar det mest livets lyckligaste dagar a.k.a helvetet. För det har båda delarna av livet. Best of both worlds. 
Hur man kan stå med en flaska av något starkt och brinnande och skrika ut sina "favourite parts"  av en sång man hörde för länge länge sen. Och hur man ändå dagen efter kan vakna upp och vilja bli äldre än någonsin och slippa all skit. Och hur man ibland sitter och bara tänker att här vill jag vara, som Alphaville - Forever Young. 
Ibland bara göra spontana dumheter som man vill berätta för sina framtida barn, skratta och skrocka och säga hur dum i huvudet man vara, och låta dom göra exakt samma sak. 
Vilket jävla dilemma vi lever i.
Allvarligt talat.

//Q&A//

- om friday:
Du är så otroligt väldigt fin, och jag älskar din musiksmak till topp.
Svar: Åh vad glad jag blir! tack så mycket!

sofia om friday:
Vart är byxorna ifrån? Väldigt fint :)
Svar: Hittade dem längst inne på Cassels, men dom är ifrån själva märket Only! :)


"Ta mitt hjärta och gör vad du vill med det"

Åh vilken slö dag, nästan för slö.
Även om vi inte ens festade igår så känner jag mig så jävla trött och seg,
har gått i myskläder hela dagen och bara känt mig äcklig och lat.
Idag är det big brother final också, det är ju ett måste att se om min favv Amandus vinner.
Ser fram emot den här veckan, den kommer bli superbra.
Näe, nu sätter jag på lite Ben Howard och kurar ihop mig.

This is paralyzing

image description
Vaknade upp bredvid min fina Tobias imorses och vi tog en riktig sovmorgon och en slapp morgon.
Men nu kilade han precis iväg till överby med hans kompis så jag stannade hemma för att ta tag i det sista plugget någonsin i nian, känns rätt jobbigt men skitskönt för sen är det ju inget mer!
Igår var vi lite goa vänner här som grillade och spelade kubb, och bara tog det lugnt.
Mycket trevligt, måste göras om!


//Summer pictures//








All i wanna do in the middle of the morning is hold you tight

Här sitter jag i min ensamhet och lyssnar på Toto.
Snart kommer tobias och några av hans kompisar, och även josefin
och vi ska ha lite grill här hemma hos mig. Blir lite gott käk och en go kväll hoppas jag på !
Ja tror tobias stannar över natten också, så tråkigt att sova ensam.
Inte alls långt kvar till sommarlov nu, kommande vecka är i princip bara lugna dagar utan
plugg eller någonting, vi ska typ "leka" hela veckan. Oerhört OK för mig iallafall!
Är så sjukt taggad på sommar, finns så mycket jag vill och ska göra! 
Ciao bella




När du strippar och klär av dig, är det samma grej

gammal bild.. 

Lyssnar på veronica maggio, fått lite kärlek till henne ännu en gång. Alltid lika kul att hitta tillbaka till gamla låtar. 
Ska snart ta bussen till VBG med emilia, fixa en grej där och sedan hemåt igen för att säga bye till mammi och pappi som åker till kusten. Ikväll vill jag träffa sköna människor och ta det lugnt, hoppas det blir så också.
Vi hörs mer senare!
ciao

friday

Gick upp tidigt och fixade lite o sedan en lång bilfärd till Örebro med älskling och hans familj för att fira hans syrras examen. Mycket trevligt och nu är jag äntligen hemma, är sjukt trött så nu är mysbrallorna på och ska bara ta det lugnt.
Detta hade jag på mig idag föresten ;


RSS 2.0