Autumn

Har krypit ner i sängen och ligger och tänker lite. Imorgon är det 1a oktober och en riktig höstmånad tar fart, även om jag inte gillar kyla så känns det faktiskt helt okej att välkomna hösten, lite mysiga halsdukar, mycket te i sängen, mysiga kvällspromenader, filmkvällar, u name it. Och självklart, om 14 dagar åker jag till turkiet, ska bli så jävla skönt. Inte bara att få sola m.m utan att bara komma bort lite. Fast ja ska ju såklart sola en hel del med, ska vara riktigt brun när ja kommer hem har jag bestämt mig. Så nu är de bara köra på i två veckor, den 9onde firar jag och tobias 14 månader, helt otroligt. Har mycket att se fram emot helt enkelt!
Så glad oktober på er, vi ses imorgon. Ciao! 

mysig höstlåt. 


Image_large
 
 

Xfactor och kesella

Myser framför xfactor med lite kesella och frukt! Grymma Simon idag, helt otrolig.


You're the closest to heaven then i ever get

är sjukt trött, men tobias var här en stund förut och nu ska jag äta och plugga lite . Ikväll är det xfactor och står som vanligt på schemat att heja på underbara Simon Issas sång.. eller hur!? 
Imorgon har jag bokat Indoor Walking med Clara och Josefin ska nog med också, sedan får ja se om jag går på lite yoga också. Men vi hörs lite senare, och om ja inte orkar det hörs vi imorn! 
Ciaoo 


dööööööö vilken kass kväll. ska bara sova sova sova nu och imorn vakna upp och bara gosa i sängen. låter underbart. najs. hoppas ni haft en bättre kväll, hörs imorn. ciao 



Up up here we go

Vi börjar kvällen hos mig och sen får vi se hur det blir! Snart kommer de bästa vännerna, lots of love och ha en go lördag! Peace ouuuut fellaaaaaaas!
ciao 




 
 
 
 

Where are you now

Har sovit lite i min goa säng, vet inte varför jag är så ruskigt trött men överby rundan gjorde sitt helt enkelt! Ska snart gå ut i köket och koka en kopp te och vänta och se lite hur kvällens planer blir. Det blir nog bra i vilket fall! Älsklingen har varit iväg och "lanat fifa13" hela helgen så saknar han men får träffa han imorgon eller något. 
Vad ska ni göra ikväll? Hoppas ni hittar på något kul.. vi hörs sen! ciaoo

föresten, är de ens ngn som lyssnar på mina låt-länkar? skitsamma, ni får dom ändå.
Ruskigt bästa Mumford&Sons
 
20120523150216_large

//New in//

Har strosat runt på överby med mammi och detta fick vi med oss hem till moí.. najs!
Tre par skor kanske var lite att ta i för från början hittade jag bara ett par men eftersom skopunkten alltid har sin fantastiska "3 betala för 2" så fick de bli dessa.. vad tycks ?


Plans for you

My gooosh vilken knepig kväll. Den började skit bra med att jag, alexander, emilia och oscar åkte ner till stan oh käkade, hade de trevligt och pratade om allt möjligt, sedan funderade vi på att åka till en fest i vbg men vi svängde av en stund hos några kompisar men sedan bar de av mot en fest som bara blev käss om man säger så, så vi drog hemåt en halvtimma senare ;) värt..
nu är jag trött oh hoppas på en bättre kväll imorn!
vi hörs imorn helt enkelt, godnatt och ciao! :)


Foodorgasm

Efter att ha hjälpt mamma handla i två timmar är ja hur hungrig som helst så unnar mig med lite goda mackor med rökt skinka, keso och paprika och lite citronpeppar på det! Dessutom köpte vi en massa saker som ja ska äta till min träning, bland annat mycket saker med protein i som kesella, keso m.m. Behöver det i min träning helt enkelt om ja nu ska köra på, dessutom ska jag börja äta mycket mer eftersom jag behöver gå upp i kilo (plus att ja kmr gå upp av musklerna lite) så de e  bara köra nu helt enkelt! 
Josefina min bästa vän skrev ett härligt inlägg om hur de känns att vilja gå upp i kilo m.m och att känna sig för smal. Läs det på hennes blogg här! 



Så många gånger

Hemma från skolan och ska snart åka ner med mammi och hjälpa henne handla lite, (välja ut det jag vill ha i mataffären kan man säga) haha. Senare ikväll hoppas ja på lite partaj men får se hur kvällen blir, ska nog iaf ner till stan och käka onyttigt med emilia. Vi hörs lite senare! Ciaoo


If you believe in me, i still believe

Ni har väll ändå inte missat Mumford & Sons otroliga nya album?
Isåfall kan ni lyssna på det här . 
Min favorit är Holland Road.. den för med sig så jävla mycket tankar om en massa förflutet i livet som bara legat där och gnott och grolat, tänk att en vacker låt kan pulsera likt en åder i ens hjärna ibland.

Holland Road.  - if you believe in me, i still believe



548689_492998910724959_119151843_n_large

för de hjärtekrossade

Ni vet den där känslan när man är helt bortdomnad i hela kroppen, munnen kan knappt röra sig, armarna liksom ligger längst sidorna och man har svårt att ens lyfta fötterna. Den där domnande och förlamade känslan i hela kroppen när man druckit något starkt och brännande för att bota sin egen själ. För att man inte vågat se genom fingrarna, inte vågat fronta av ljuset eller ens våga bära sitt eget omtumlande och hjärteskärande huvud längre. 
Den där känslan när man gör vad som helst för en kyss, en varm och öm kyss, även om man inte ens kan besvara den. Det krampar i fingrarna, man är varm, klibbigt varm av det instängda blodruset man har i hela kroppen. 
Det där sveket plötsligt hjärtat plötsligt gjorde, som att lämna sin biljett över till någon annan.. " här, du vann, ta mitt hjärta och åk långt härifrån". Den där unkna känslan av att inte räcka till. Orättvisheternas konung, och till och med det rödaste hjärtat ser blodigt på en tillbaka. Kriget är över, ta din flaska och gå.  När ska man kunna se på sig själv i spegel och veta att det där bleka ansiktet faktiskt kommer att le igen. När ska de där ögonen se tillbaka på någon annan och våga kasta sig rakt ut igen? För det är ett hopplöst fall, ett långt piskande och stramande fall. Fast i universum. Borta i rymden. Långt bort som fan med hjärtat, var tog det vägen? Vart fan tog du vägen? Hopplöst kan kännas evigt, och många hjärtan kommer blöda genom livet. Många bitar kanske tappas bort, några hittas igen, några försvinner för gott. Men nya bitar brusas upp, gör livet en aning lättre, hjärtat blir varmt och ömt igen efter sin blodiga strid. För om sår kan läka och hjärtan kan brista lika hårt igen, trofan att du kan ramla och sedan ställa dig upp igen. 

Tumblr_maywx1c82p1r1bs55o1_400_large

re:stacks

Sofia om: Balans
Har du skrivit denna fina text själv? om inte vart hittade du den? om du har skrivit den själv så måste jag säga att du skriver alldeles för bra! Kram
Svar : Ja jag har skrivit den själv! Älskar att skriva och tack sååå mycket! Kul att du gillar det! :)
_______________________________________________________________________________

Ligger och pluggar lite matte och äter kindermaxi, efteråt har ja SOLO att läsa som lite belöning, i bakgrunen lite Bon Iver som är så fjnt att lyssna på, har nästan glömt hur underbar musik det är..  najs!
Skolfotot har kommit också, vet inte riktigt om jag är nöjd eller inte. Tycker mest ja ser ut som en glad 5-åring. 


 
 
 

 

How to fix a heart when the pieces are broken

Stannade hemma idag från skolan, kände mig helt hängig och huvudet tungt som en tegelsten och migrän på det med, inte bra. Nu mår jag lite bättre iallafall. Har mest legat i sängen hela dagen, behöver göra lite matte också kom jag på nu. Nu väntar jag på att mamma ska komma hem med en stor bit vit choklad till mig, fyfan va ja längtar efter det. Är alltid sugen på choklad när ja e sjuk eller deppig, helt galet. 
Hur som helst, vi hörs sen!


Tumblr_mau6bb1pay1qes49uo1_500_large

Tumblr_mat38aj6q91r3hbxko1_500_large

//Q&A//

Hej! 
Har nåra frågor om p-piller för du tar ju det va? 
Skulle vara snällt om du ville svara:) 
Vad för nåra tar du och gick du upp i vikt av de? Gick du till ungdomsmottagningen och pratade med de? tycker du man ska prata med sina föräldrar innan? 
Bra blogg!

Svar: Hejsan! Ja det stämmer, jag tar några som heter Neuvletta 28, och dom fungerar väldigt bra och får nästan inga biverkningar alls av dom. Gick inte upp i vikt och fick inte sämre hy eller något liknande, dom funkar för mig helt enkelt! P-piller är väldigt till och från person vilka som fungerar för vilka m.m, man får testa sig fram vad som passar en bäst. Men Neuvletta 28 äter jag helt enkelt. De heter 28 för att man tar dom i tre veckor och sedan sista fjärde veckan tar man ett par andra piller på kartan som är sockerpiller då man får mens. Vilket jag tycker är bra, så man vet att allt är som det ska! 
Jag ringde till ungdomsmottagningen och bokade in ett möte, sedan gick jag dit och pratade med en tjej om allt möjligt och speciellt om preventivmedel alltså, sedan skrev hon ut recept till mig på Neuvletta och jag gick till apoteket för att hämta ut dom. Sedan berättade jag såklart för mamma. 
Det är viktigt och bra att berätta det för dina föräldrar, för om du tex skulle skada dig eller bli sjuk och måste ha pencilin eller annan medicin, och läkaren frågar dig om du tar någon medicin, så kommer du antagligen säga nej för att dölja p-piller för dina föräldrar, och då får du ett läkemedel som kanske tex stöter bort p-pillernas värkan, det är ju inte alls bra. Det är alltså viktigt att dina föräldrar vet om det så du får rätt saker vid olika tillfällen och så det inte blir några fel! Sedan är det ju alltid bra att berätta saker. Man måste inte såklart men som du läste är det viktigt när det gäller mediciner! Dessutom kan det vara bra att höra med dina föräldrar om det gått någon hjärtsjukdom i släkten m.m för vissa p-piller kan vara farliga om man har det i generna m.m. 
Kram på dig och lycka till! :) 



A heart of gold but without pride

Kom nyss hem ifrån min älskling och vi bakade i förvåning och raslöshet kanelbullar! Himla goda blev dom och det finns nog inget godare än varma kanelbullar och ett stort glas mjölk, eller vad säger ni?
Nu är jag skittrött och har väldigt ont i huvudet och jätte ont i halsen så ska krypa ner i sängen och bara dö lite.
Så här blev bullarna iallafall! Och vi hörs imorn! ciao  


//MAKE- UP//

Hannah : Älskar dina ögonbryn så jävla snygga!! Hur fixar du dom och hur sminkar du dig? Skulle vara så himla tacksam om du svara i ett inlägg, älskar din blogg, och du får den att låta så personlig som jag gillar de! Hoppas du haft en bra dag!
Svar: Tack så mycket! Har fått flera frågor angående hur jag fixar mina ögonbryn men jag har helt ärligt inget bra svar på exakt hur jag gör. Jag har nopprat dom så som ja tyckt känts bra och sedan målat i dom för att dom ska bli lite tydligare. Fyller inte i ögonbrynen utanför utan oftast där det finns hår alltså. Nopprar dom med en pinsett och försöker få till den där "vingen" jag velat ha och efter ett tag sitter den där. Sedan om något hår växt ut som ja inte vill ska vara där så tar ja bort det. Men noppra alltid uppifrån och inte nedifrån för då ser de ut som om du har ögonbryn i pannan ;) och hitta de som passar dig! Alla kan inte ha samma ögonbrynsform. 
Hur jag sminkar mig kan du se nedanför.. 

1. börjar med att tvätta av ansiktet såklart och smörja in det, sedan tar jag den Primern från Lumene som du ser längst till vänster. Den gör huden matt och inte glansig, men om man tar för mkt blir de motsatsen så man behöver bara ta yttepytte för att huden ska bli len och matt! 
 
2. Sedan fortsätter jag med ett solpuder från Loreal som är i två färger men funkar bra att bara stryka över, blir inte liksom randigt som de kan se ut i puderasken. 
3. Sedan på kindbenen tar jag lite av de andra solpudret som är lite mörkare, blåser på borsten för annars blir det väldigt mycket puder och man kan se orange ut, så jag blåser på borsten och stryker lätt vid kinden.
 
4.Oftast har jag någon finne eller någon plita som jag vill täcka över och då gör jag det med Aco's täckstift, OBS, tar detta efter pudret för om man tar det innan blir de som mörkbruna fläckar i ansiktet där man tagit det, av pudret. Så tar efter!
 
5. Sedan borstar ja mina ögonbryn lite så som jag vill ja ska ha dom och målar jag dem som jag vill med H&M's egna ögonbrynspenna Light brown. 

6. Därefter lite mascara från Lumene (en ny ja testar, funkar än så länge!)

De e så jag sminkar mig, oftast med samma saker för dessa produkter funkar bra för mig så byter sällan, mer än mascaran :) Hoppas du är nöjd! 



This girl is on fire

Eftersom jag inte slängde in ett litet inlägg igår och sa godnatt så får ni ett inlägg nu på morgonen istället! Idag är jag trött, de känns i kroppen av yogan igår och har skit ont i halsen, inte kul alls ;/ Men ska snart fixa lite frukost och varmt te, hoppas de hjälper! Vet inte vad som händer idag riktigt, vi får se, ser inte fram emot skolan iaf, är så jävla trött. Jaja, ha en underbar dag och glöm inte leendet!
Ciao 
 
 





Move it, shake it

Sorry för dålig update idag men slutade 4 och åkte till tobias en stund innan jag drog mig mot sportlife för att gå på yoga första gången i mitt liv! Måste säga att jag är positivt överaskad, vad gött det var! Stel fotbollspelare som jag är var de faktiskt riktigt gött att bli helt uttänjd och ska definitivt gå fler gånger och bli ännu vigare. TIPS!
Dessutom blev man helt go och lerlös i hela kroppen och väldigt pumsig så de va mysigt att gå på en lite senare tid! Så nu ska jag duscha och krypa ner i sängen, är helt slut :)
Kram på er! Kanske slänger in ett litet inlägg sen! 
Ciao 

för er som vill köra lite hemma så är denna väldigt lik de vi gjorde på sportlife :)


Shove it

Detta är mitt svar på om hur mycket ja gillar den här dagen.
nu har jag kollat x-factor och min vän simon gick vidare, så jävla grym!
ska packa lite inför imorn och sedan krypa ner i sängen och slå en pling till min loverboy Tobi,
Ha en bra kväll ,hörs imorn -
ciao ! 

Låt som ja lyssnat på mestadels av denna ÄCKLIGA dag.





Lets play a game

kom nyss hem från skolan och faaan va jobbig dagen varit. Mitt humör har gått upp och ner som en berg och dal bana och jag har bara velat åka hem och sova sova sova. Svängde förbi Oden med Malin och Elin efter skolan och köpte mig ett nytt puder och en ny mascara. Har i någon vecka använt mitt nöd-puder (då tobias råka tappa mitt bättre puder i marken) som man ser lite orange ut i fejan, inte okej! Så nu blev det ett nytt.
Nu blir det att ta tag i lite psykologi läxa och sedan mat, så vi hörs sen, ciao!

 

Balans

Från ett hörn står min högtalare och de fina tonerna av Manchester Orchestra cirkulerar i rummet. Det ligger en dov och tung doft i hela mitt rum, doften av dig. Jag ligger i sängen, trycker lakanen mot min höstkalla näsa och försöker måla upp en bild av hur du för några dagar sedan låg precis här där jag ligger, och andades tungt. Du sover tungt nu för tiden, jag undrar vad det är du tänker på. Ibland blir jag orolig, om du tänker på sånna saker som inte jag tänkt på alls. Borde jag det? Jag vet inte. Jag andas in doften på lakanet igen, målar upp ännu en bild på hur du låg och höll om mig, smekte min bleka axel och kysste mig i nacken. Jag minns hur jag ryste till, så som jag alltid gör när något är så vackert som i film. Men folk säger att underbart är kort, och jag är så rädd ibland. Inte för att förlora dig, utan att jag först fann dig och sen skulle förlora dig. Men så minns jag hur du smekte mig på axeln igen och längst skulderbladen, och hur du viskade de där orden du ibland gör. För om underbart är kort, och livet är en dans med svåra steg, så förvränger du tiden och svårigheterna, och får mig i alldeles balans. 

/en balans
 
Tumblr_mapwrib6xw1rvhf1ao1_500_large

Uptight [everything is alright]

Ska packa ner datorn snart till skolan men tänkte bara slänga in ett litet inlägg innan jag åker! 
Är väldigt trött idag och har nare och är inte på världens toppen humör men får hoppas denna veckan går fort, det har iaf de andra veckorna gjort. Och på tal om det så är det inte alls långt kvar till jag åker till Turkiet och fyfan va gött det ska bli, ska bli så brun jag bara kan. 

Hur som helst, lyssna på den här låten och ha en underbar dag! 
Love u, ciao 


I will never be your corner stone

Har inte fått mycket gjort idag, tillägnade en timma åt att försöka lära mig locka håret med plattång på mig själv, kan bara på en sida.. haha, tog mig i kragen också och gick en promenad med pappa för att få lite frisk luft.
Nu blir det snart sängen, sitter med lite ansiktsmask och har tvättat håret, ska ta lite kvällsmat och sedan krypa ner, är konstigt nog fortfarande trött sen igår! Nästa helg hoppas ja på en lite mer livad helg, får hoppas det blir så med. Men nu säger ja godnatt till er och hoppas ni haft en skön söndag!

 Ses imorn, ciao! 


I can feel a hot one taking me down, for a moment i can feel the force

Vi går några varv runt kvarteret, och jag räknar höstlöv på marken. Det är kyligt ute, kallt som i stenhus och vi båda kränger våra tunna sommarjackor runt oss för att försöka intala oss själva att hösten faktiskt är här. Du säger att det blivit mörkt på sistonde, och jag undrar om det är en metafor för oss två.
Några enstaka par passerar oss och de håller i hand, men inte vi. Vi har händerna i fickorna för jag är trött på att försöka vagga händerna i takt när vi går, det har aldrig fungerat. 

Jag ser på dig, vi har stannat upp och pratar om saker som måste ändras, saker som ska få oss att må bra igen efter en lång, oväntat komplicerad sommar. Du håller om mig, vi lovar att det ska bli någon form av ändring, någon form av kvalite. Jag kramar din hand, den här gången tänker jag inte släppa den. Jag vill inte vara isär mer. 
Jag intalar mig själv : även om två själar inte kan gå i takt eller hålla hand, kan dom fortfarande passa ihop lika bra som pusselbitar. 
Du håller om mig hårt, viskar förlåt för att vi varit så frånvarande, att vi kan om vi vill. Och när sista lövet är räknat på marken förstår jag att det också är det sista komplicerade för oss två, vi kommer klara det.
För likaså som ett löv kan falla och vissna ett tag, kommer det växa ut ett nytt, grönare och livfullare än någonsin: Så också vi. 
 
Manchester Orchestra – I Can Feel A Hot One
 
 
406436_178833038884407_100002731352501_224204_149812811_n_large

You are the sunshine of my life

Jag och älsklingen somnade 11 igår, sjukt tidigt men man blev helt galet slö efter badtunnan!
Nu på morgonen har vi sovit ut, ätit frukost och bara ligger och degar. Har bäddat om i sängen med lite nytt och fräsht blomigt som syrran köpte på ikea igår till mig, najs! 
Ingenting speciellt händer idag och det är nästan skönt det. 
Vi hörs lite senare! 
ciao
 
tobias kände för att vara en mask.. ;)



 
 

Mysig kväll!

Sitter och myser med tobias efter att vi ätit räkor och kräftor här hemma hos mig med familjen och lite släkt. Vi invigde också badtunnan ikväll allihopa och gud va mysigt det var, kommer garanterat bli fler gånger!
men efter badet blev man alldeles slö så nu blir det bara att mysa och kolla på någon film och sen sova, är jätte trött efter den långa dagen på N3, killen Alexander som lärde oss saker var hur duktig som helst och fick gåshud när han sjöng, här är ett klipp på när han sjunger på hans youtube-konto! 
Vi hörs imorn , ha en bra kväll! ciaooo 



i knew it when i met you, i never gonna let ju run away

Vi står i regnet och skriker på varandra. Någonstans i mitt blöta ansikte kan jag känna en salt tår sakta rinna. Du ser på mig, du vet att jag inte kan hjälpa det. Du vet att jag blir sånhär, när saker känns jobbiga. Ändå: fortsätter vi. 
Du gestikulerar vilt med händerna, och din mun rörs oavbrutet, men jag hör ingenting. Jag bara står där helt förstelnad, ser på din vackra mun hur den rör sig allt saktare och saktare. 
- lyssnar du ens? avslutar du.
Jag lyssnar, jag hör. men jag kan inte tänka, kan inte fundera klart på vad exakt du vill säga mig. Jag försöker se på dig igen, men den suddiga hinnan i ögat av en tår gör det svårt att se dig helt klart. Det är då jag förstår, det vi har kanske ingen kan se så klart. Inte ens jag. Vi kanske inte själva vet helt klart, vad vi har. Vi kanske står här i regnet över någon gammal diskussion, brusat upp oss i onödan för att vi varit så fulla av tårar att vi inte ser allt det fina vi nu står och förstår och förtärar. Vi kan inte se allt klart. 
 
Så jag torkar mig kring ögonen, fastän jag vet jag att det snart kommer komma nya tårar. Jag torkar mig igen, kollar på dig, denna gången helt klart. För någon gång måste man torka sina tårar, räta upp ryggen, inse vad man har innan man är nära att förlora det, för den smärtan kommer aldrig försvinna, man kan aldrig förlåta sig själv. 
Kastar mig i dina armar, viskar det där tre orden jag velat säga till dig i flera veckor. 
och plötsligt ser du på mig, helt klart. 
och först då vet vi båda två att vi hör ihop. 
 
- Det är klart jag älskar dig med.
 
Tumblr_mafph2eodm1rb40xuo1_500_large

Hold on

har hunnit kolla tre gossip girl avsnitt, ätit kina mat med familjen + farmor och claes, och nu ser jag ett till avsnitt. Imorgon kl 10 ska jag vara på N3 och sjunga enda till kl 5, det är en kille ifrån stockholm som ska komma dit och visa oss solosångare lite knep och trix och sådant, kommer nog bli rätt kul, det var det iallafall förra året! :)
Sen vet jag inte vad som händer, vill träffa min babe men vi får se! 
Ha en bra kväll så hörs vi imorn, godnatt och ciao!  
 
Tumblr_m9h986dc0b1qivndso1_500_large

Tumblr_m93og4zxjv1r0aip7_large

Not tired of you

Tog mig i kragen och åkte och gymmade och det gick bra! Sprang i 20 min lite intervaller och köre ungefär samma pass som igår. Känns skönt! Nu ska jag duscha och fräsha till mig lite. 
Syrran kommer hem senare och vi ska äta kinamat, har glömt hur det smakar så längesedan de var jag åt det, haha. Men är fett sugen på lite partaj, hoppas något dyker upp under kvällen. 
Hörs senare, ciao!

The killers nya album dödar, här är en av de bra låtarna!  Go att gymma till med :)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Det är så fint att du tänker att du tänker på mig, jag kommer älska mitt liv snart

Kom hem från skolan och lyssnar lite på underbara llojd.
Funderar på att dra mig mot sportlife nu när jag ändå inte har så mycket att göra, klockan är ju bra halv två!
Föresten har jag blivit så sjukt trött på mitt långa hår, imorses stog jag och borsta det i 20 minuter och fick rent ut sagt kramp i hela armarna, det är ju så jävla långt! Men ändå är det ju det jag ville, har ju sparat det ett tag nu och inte klippt mig för att det ska bli långt, så får väll bestämma mig snart om det blir av en bit eller inte. 
Ibland är det gött att ha långt hår.. och när man plattar det blir det ju ÄNNU längre..
Gud va intressant för er att läsa, men ändå. 
Hörs sen, ciao! 

 
 
 
 
 

10.28

Ärligt talat? Att vakna upp med både nare och en stor blåsa under överläppen är INTE okej, känner mig som en uppblåst Barbie ..
Nu drar ja mig mot skolan!


Vi är två om tristessen

Urk! Det suger att vara trött och när man mest av allt bara vill sova, och så kommer man på att man har hela sminket kvar och grejer.. fyfan. Jaja, ska traska bort och tvätta bort kladdet och sedan päsa ner i sängen och sova och gosa. Imorgon har jag sovmorgon som sagt, hur gött som helst. Vet inte riktigt vad som händer efter skolan, får se! Syrran kmr hem från Olso iallafall.
Men vi hörs imorn fellas, ciao!

Badtunnan på plats och ja, ni ser ju själva hur najs allting blev här i vårt crib! 
Längtar nästan lite efter mer kyla så man kan päsa ner sig i en varm go badtunna, några goa vänner och sena kvällar. Det varken låter eller ser så dumt ut väll? 



There's where i had my first heartbreak

Har precis kommit hem ifrån sportlife, gick bra men var lite klurigt att komma på hur man skulle göra med alla maskiner så jag gjorde lite olika på de jag fattade. Sprang i 20 min, körde lite crosstraining, tränade armarna med lite lyft och även inner/ute låren! Var gött att träna igen faktiskt, blev glad av det! 
Nu är jag trött och vrålhungrig så ska vänta på lite mat som pappi ska fixa, 
imorgon har ja sovmorgon till 11 och går bara till kl 12, gööött! 

Hörs lite senare, ciao! :)
 

Mot sportlife!

Redovisningen gick superbra och är nöjd som fan! Hoppas på högsta betyg nu, ;) nu ska ja iväg mot morsi och sen gymmet ! Här ska de bli fit!
I min nya jacka också :) hörs sen, Ciao!


Kärlek som inte går att beskriva, lite ord för er som inte kan sova som jag.

Ligger och tänker på att det snart gått 14 månader sedan jag träffade en person som tagit upp nästan hela mitt hjärta. Att det går snart 14 månader sedan ja träffade tobias!
Och det känns så jävla konstigt, men mest sjukt att ja är lika jävla kär som första gången han pussade mig, som jag är idag. Och hur mycket vi gjort tillsammans och gått igenom! Han har ju tagit upp 1 år och lite till av mitt 16åriga liv, klart som fan han betyder så mycket som han gör. Men det är så svårt att ta in det, så svårt att förklara hur mycket man älskar en person. Man kan gå i flera dagar och fundera på varför allting blev just han och jag. Kommer så väl ihåg hur jag, en osäker svag tjej , plötsligt stod där och kysstes med en kille som var så stark och säker, och på hela denna långa resan har jag blivit det med på ett sätt jag aldrig varit. Han har lärt mig saker, berättat för mig sanningar som ja knappt visste existerade. Hur två främlingar plötsligt vet allt om varandra, hur kärlek kan växa och bli så jävla stort. Jag har aldrig känt sådan här kärlek förut, och det menar jag. Aldrig i hela mitt liv, o jag kanske har långt kvar i livet, men denna kärleken är fan störst av allt, det är den som känns, den som biter när det är svårt, den som tröstar när man mår som sämst, den som stöttar när man behöver de som mest, den som skrattar ihop med en när man är som lyckligast. Och ja e så jävla stolt och glad att ja har den vid min sida, och med just Tobias som är den bästa kärleken jag vet <3


I dina ögon, låt mig falla

Lyssnar på lite härlig musik och ska snart tvätta bort sminket och fixa lite för imorgon. 
Har hunnit plugga, kolla lite tv och bara päst i sängen. Känns som om denna veckan varit alldeles lagom slapp och go, och fort har den gått också, ser fram emot en helg där jag faktiskt inte har en aning om vad som händer, nästan lite gött. Hoppas på någon fest faktiskt!
Ni får ha en strålande kväll och så hörs vi imorn? 
Ciao bella 

KANYE <3

Tumblr_m221m19aat1qc81sxo1_1280_large

Om vi faller

fuuuck va kallt det är ute! Tur att jag köpte mig en ny jacka för i skinnjacka går inte längre, deprimerande nog..
imorgon blir det nya jackan, kan ju inte gå runt som en isglass. 
Igår gjorde vi ingenting speciellt jag och tobias, myste mest, kollade x-factor, åt avokado och sov tätt ihop för de va så kallt.. haha. Idag har vi däremot kollat tapeter till hans rum (han ska flytta till hus i björndalen och kommer va så jävla najs) och sedan kollade vi in huset också, kommer bli riktigt bra när dom fått i ordning allt!

Nu har jag myst till det i sängen med en massa ljus och te och ska plugga på redovisningen vi har imorn, så vi hörs senare helt enkelt! Ciaooo 

GRYM LÅT.




Jag har lessnat på att vänta, ärligt talat jag är trött, behöver nån som behöver mig

Tog en powernap när jag kom hem från skolan, har inte mått bra idag alls. Ska äta lite nu och sedan iväg till tobias där jag spenderar kvällen. Imorgon har vi studiedag och ska göra lite ärenden med tobias och även plugga för på torsdag har vi en stooor äcklig tråkig jävla redovisning.. 

Är på jätte dåligt humör så vi hörs imorn! 
Puss och ciao 
 

Dont you worry child

Sitter i soffan och väntar på att X-factor ska börja, min kära vän Simon Issa är med och tävlar och jag är nog lika nervös som han nu idag, haha. Ska bli så kul att se han på tv! Håll utkik vettja, för er som ska kolla :)
Åkte till överby direkt efter skolan och köpte träningskläderna som ja la upp förut, är sååå taggad nu, nu är de bara att köra för fan! Har även pluggat lite också och nu ska jag koka mig en kopp te. 
Imorgon efter solosången ska jag till min bäjbe och vi har studiedag på onsdag, gött!
Ha en bra kväll, ciao! 

idag i skolan.. rastlösa
 

//NU FAN//





Tumblr_maa4xjszjw1rfh7syo1_500_large

Tumblr_m8qbrz27ei1rs47zho1_500_large

//Q&A//

Tilda:

hejsan du! jag har en liten fråga till dig. Jag och min pojkvän har snart varit tillsammans i 5 månader (den 20e fyller vi 5) och jag vill gärna sova över hos honom men mina föräldrar säger nej och är lite tveksamma om det. Jag har just fyllt 16 och tycker jag borde få göra det! Hur fick du dina föräldrar att säga "ja" och det? Kramkramkram!!
Svar: Hej! Grattis till er måste jag börja med! Det tog ett tag innan mina föräldrar gick med på att jag kunde sova hos tobias med, för det första var det för att dom kände att dom inte kände tobias så bra och ja, det är klart föräldrar vill bli kompis med ens pojkvän, dom måste ju kunna lita på honom lika mycket som du behöver. Så jag "botade" detta med att tobias kom hit ofta och få en egen relation med mamma och pappa och vipps så hade dom blivit vänner. Sedan flöt allting bara på. Nu känner dom ju tobias väldigt bra eftersom vi varit tillsammans så länge, men försök liksom få dem förstå och berätta varför ni ska sova över och den största anledningen. Jag vet dock att det kan skilja sig från föräldrar till och från vilka gränser man har men det är alltid något du kan försöka med! Om du inte får sova över just den här gången lovar jag att du får det inom kort, bara du känner lite sympati för dina föräldrar med. Vem vill släppa iväg ens unge till en kille dom knappt vet något om? Det skulle inte jag gjort som förälder iaf! :) Så anlednigen när kanske just att dom inte känner han så bra, så få dom göra det!
Kramis! 



I want you to know

Har kollat lite tv och ska tvätta av ansiktet lite. Gött med sovmorgon imorn men mindre gött med skolfoto.. 
Ska försöka komma igång med träningen denna veckan och köra lite, men är fan nervös för första gången, hittar ju ingenting ju. Men det går nog bra. så jävla gött med studiedag på onsdag också!
Nu ska ja krypa ner i sängen och mysa.
Vi hörs imorn, ciao! 
 
 

A rush of blood to the head

Kom hem till mig för en stund sedan och somnade efter frukost om lite hos tobias så ja, de tog en stund innan ja kom hem alltså. Men nu är jag hemma! Har knappt hunnit läsa de nya elle tidningarna som kom i brevlådan häromdagen så har myst till de här i sängen med te och tidningar, mys på G!
Imorn har vi skolfoto också, som jag aldrig någonsin lyckas bli bra på.. får väll se hur detta slutar.
ciao



vaknar av värmen men jag är iskall

Godmorgon fellaassss!
Igår var jag och passade småkusinerna och sedan hem till Tobias där han och deniz var, vi tog de mest lugnt men vi hade planer på att dra på fest men när Alexander och Alexander kom så blev det film och en lugn kväll istället! Dom drog hem vid 1 tiden så då gick ja o Tobias och la oss, var sjukt trött.
Nu idag ska ja åka hem och göra lite plugg och bara ta det lugnt.
Vi höres senare, Ciao!


//kräftskivan, bilder från josefinaericson.blogg.se//


 

Live your dreams

Hjälpte farmor och passade småkusinerna lite och fick även äran att hjälpa wille med läxorna.. helt ärligt hade jag dödat för att ha de matteläxorna han har, 110-1 typ.. det kallar jag matteläxa. 
Sedan traskade jag mig hit till älsklingen och nu sitter jag här medans han och deniz spelar lite fifa, sover här inatt. Imorgon blir de lite plugg och sådant, söndagsångest också. 
Men bloggar nog inget mer ikväll så ni får ha en underbar lördag så hörs vi imorn , ciaoo! 




Ljug för mig älskling

Hon vill gärna tro att du kommit hit för att stanna. Hon vill gärna tro att du är den du utger dig för. Hon lyssnar till dig, du är varm och förtrolig. Hon lyssnar till dig och vill gärna tro allt hon hör. Men hon tror att det som har makten att föra oss samman. Rimmligen också har makten att dra oss isär. Hon tror att allt som kan byggas också en gång ska raseras, ändå håller hon om dig så ömt varje gång du är där.
För hon vill bli förd bakom ljuset

Hon vill ha kyssar och smek
Hon säger: Ljug för mig älskling, du vita lögnare, ljug som om allt var en lek
Hon säger: Ljug för mig älskling, du vita lögnare, ljug under kyssar och smek

 

By the ones who know

Hade som sagt en underbar kväll igår och somnade gott sen vill jag lova. Idag har jag bara segat och degat runt här hemma men nu ska jag duscha och fräsha till mig lite och bli lite piggare. Kl 5 har ja sagt till farmor att ja ska komma dit och hjälpa henne passa småkusinerna, så tar nog även med mig lite saker oh sover hos tobias som bor några stenkast ifrån farmor. Vi hörs av!
Ciao 




Godnatt

Haft en riktigt bra kväll med brudarna och ätit en massa kräftor och annat gott! Nu ligger jag, jossan och josse helt utslagna i bäddsoffan och snackar lite. Imorgon vet jag inte vad som händer, återstår att se! Hörs imorn, ciaooo


kräftisskivis hos migis med tjejisar





//in love with my new jacket//

Äntligen kom jackan ifrån Asos.com, varit förseningar och så men nu ligger den äntligen på min säng!
Lite powerpuff-aktig men ja diggar den ! den är i perfekt längd, lagom gosig och tjock, och kommer definitivt användas. Vad tycker ni? 


 








Girl on fire

Dunkar musik, funderar på att ta en powernap eller något, är fett trött!
gick ca två timmar i skolan idag så de va riktigt skönt, nu ikväll kmr brudarna hit och så , ska bli najs!
Vi hörs sen när ja e färdigfixad m.m, puss och ciaoooo
 
GRYM LÅT
 

In the end

Kom precis hem ifrån älskling, vi Träffade Alexander och Alexander en stund också. Nu fryser ja som attan, börjar bli sjuk känner jag i hela kroppen och huvudet orkar inte riktigt med allting just nu, blir lite galen!
imorgon är det kräftisar som gäller med tjejerna som sagt, men det blir en lugn och mysig kväll ! Vi hörs imorn, ciao!


We can still touch the sky

Halli hallå!
efter skolan åkte jag,josse och mimmi till överby för det som skulle handlas tills imorn kväll, så kom hem med en stooor kasse med kräftor, kommer bli en riktigt mysig tjejkväll aka kräftskiva imorn ! :)
Nu ska jag byta om lite från långklänning till ngt annat och sedan åka och träffa tobias, 
Hörs senare! ciaoo :) 

Här ser ni vad jag hade på mig idag, lite sura bilder men har inget redigeringsprogram i skoldatorn! 






Take it on

 
 
Hampus åkte precis hem och jag sitter och förhör mig själv på lite spanska läxa som ska kunnas tills imorn. Förövrigt har det varit väldigt kul att träffa hampus varav vi hade huuur mkt som helst att gå igenom och ta upp och prata om eftersom det var längesen vi träffades. Hur kul som helst! 
Imorgon vet jag inte vad som händer, behöver handla med vännerna till fredagen då vi ska ha lite myskväll och catchup. Så vi hörs imorn helt enkelt. 
Lite outfit får ni då med, pussss och ciao ! 



Otherside

Sitter på min vita luddiga matta och ser cool ut. Nä men allvarligt, har ont i hela kroppen och mår balle. Måste kila iväg till skolan ändå, plus att jag lovat min barndomskompez hampus att vi ska träffas idag. Så har faktiskt saker att se fram emot idag! Vi hörs lite senare efter plugget, och när hampus kommit förståss :) 
Ciaoooo

KLICK





TRÄNING



Kom precis hem ifrån tandläkaren och det såg fint ut och inga hål, najs! Därefter åkte jag och mammi till  Sportlife och fixade gymkort, och jag kan bara säga att jag är taggad! Har inte kunnat träna riktigt på skitlänge pga av mina fötter och har varit så otränad man bara kan bli. Nu ska jag hitta ett par bra skor som inte skaver på knölarna på foten jag har, så jag äntligen kan börja komma igång lite!

Mitt mål med träningen är att må bättre, få mer kondition, att bli starkare och kunna orka mera. Vet själv att jag med mitt låga blodtryck mår bra av att träna och att min kropp fungerar om jag tränar (vilket den alltså inte gjort på ett bra tag). Jag tänker helt enkelt satsa på det här för att jag ska må bra!
Dessutom har jag några mål tex att fixa fram lite snyggare rumpa och "rätta till formerna" lite, träna mina tunna armar och magen också, en hel del ben med. Jag tänker träna hela kroppen helt enkelt!
Ska försöka äta bättre också, är trött på att få de där sockerkickarna och må kasst. Kommer kanske lägga upp lite bilder på min träning och ja, hur det utvecklas m.m. 
Nu blir det ändring, TAGGA!


//denim shirt//

Älskar att fynda ursnygga saker på second hand, kan ni gissa vad den kostade?
en jeansskjorta i den perfekta blå färgen, svarta detaljer och mums!








Wake up now

Ligger i sängen och lyssnar på regnet. Kan nog vara det goaste ljudet någonsin, haha. Har haft en himla mysig kväll med min kärlek och längtar att få sova i hans armar, men de får bli till helgen! Veckan ser väldigt bra ut även om en del plugg ska göras, thats life ju. Imorgon bland annat har ja fullt upp, solosång och sedan tandläkaren m.m, så vi hörs imorn när ja hinner!
Ciao Bella


13 månader


Så mysigt att laga god mat, äta god mat, pussas och kramas och känna i hela kroppen hur kär man är, lika kär som för 13 månader sedan ♥








Så nära får ingen gå

Kom hem från skolan, slutade kl 4 vilket är så fruktansvärt, skabbigt, onaturligt sent! Men nu är jag hemma iallafall och väntar på älskling. Hade tänkt överaska honom med att laga lite mat och tända ljus efter han gymmat men tydligen så struntade han i och gymma och kommer nog vilken sekund som helst så jag får nog strunta i min överaskning, vi får laga mat ihop senare istället :)
Vi hörs senare, puss på er och ta och lyssna på klippet nedanför, ciao! 



Drömma om den framtid vi aldrig fick







Borta bra, hemma bäst

 
 Kom hem för en stund sen och ska ta mig något att äta, fixa lite grejer, tvätta bort sminket och sedan ner i sängen och bara gosa. Hatar att åka buss länge för man blir helt slö och känner sig typ sjuk, så ska krypa ner i sängen och bara mojsa. Har varit en väldigt bra helg i Oslo och som pricken över i'et blev det lite sushi innan hemfärd, kittlade dödsskönt i kistan! (säh) 
Jaja, imorgon har jag sovmorgon och sedan ska ja träffa min fina babe. 
Hörs imorn, ciao! 




Mums!

Lite sushi innan hemfärd! Kos og klem!


14.55

Idag blir det hemfärd från Oslo! Sov riktigt länge idag men är fortfarande seg i hela kroppen, hoppas på lite sushi sen innan vi åker så ja blir lite piggare!
Idag firar jag och älskling 13 månader, helt galet, älskar han så så mycket!
Hörs senare, Ciao!


Utgång


Oslo shopping

Lite nytt!
En bikini och gula shorts till Turkiet resan i Oktober, och en bustier/topp med dragkedja, samt en tisha som jag letat efter i en evighet, Go och glad tjej!
Pussis


Oslojenter!!

Igår myste vi med tacopaj och sedan en tripp till syrrans pojkvän och kollade på hans feta lägenhet med utsikten som ni ser på bilden, najs!
Nu är vi färdig fixade och ska ner på stan för de e ngn slags marknad, får väll se om ja hittar något! :)
blev bjuden på fest idag också, typiskt att man aldrig e hemma när det händer ngt.. Ingen skräll!
Ha en bra dag, hörs sen! Ciao! :)


I hela mitt liv har jag hört en sång

Nu ska jag snart bege mig mot Oslo för att hälsa på syrran. Tar bussen upp, rätt segt men jaja! 
Igår var jag hos älsklingen efter skolan därav uppdateringen. Har världens finaste pojkvän! 
Skolan idag gick snabbt för vi gick bara i två timmar ungefär, men nu får ja skynda mig, ska hinna äta och packa lite , puss på er så hörs vi säkert i helgen, ciaaoooo!!




Älskade 90-talsmusik

Hahah sitter här och garvar åt vilken jävla musiksmak man hade när man var liten, 
är det bara jag eller lyssnade ni också på dessa sköningar? 
Vissa som sjunger låter ju fan som små bebisar, och ändå tyckte man att det var så jävla coolt och ville alltid vara som dom. Sjöng högt med freestylen som man hade i handen och bytte skiva en efter en, och försöka rappa med i " FREESTYLER" och lekte hur cool som helst. Kommer ihåg hur många av mina tjejkompisar när jag var liten som sa att de var dom som skrivit vissa låtar, och självklart gick man på allting? 
Kommer ihåg också hur jag och syrran dansade till Aqua på hennes heltäckningsmatta i hennes rum. 
Daddy Dj var nog den sjukaste låten på dansgolvet ett tag. Helt galet hur sån musik ens kan gått igenom och slagit topplistor! Man undrar ju lite hur vi tänkte på 90'talet.
" my boyfriend loves me, he loves me very much. My boyfriend, he's special, we always keep in touch" alltså kolla på vilka simpla texter det är, ändå dyyyyrkade man dessa låtar, eller hur? Herregud.. 
Och ketshup sången, hur många av oss kan fortfarande den dansen och gör den fortfarande på någon fest lite då och då som ett skämt. Skrattar alltid lika mycket åt den. Man sjöng alltid med när man var liten på något låtsas språk och inte fan var det spanska som dom sjöng egentligen i låten, utan man bara hängde med så gott man kunde och hittade på orden eftersom de var för svåra och gick för fort att sjunga. 

Alla goa tvprogram, tror de inte finns något tvprogram för barn idag som slår de vi hade på 90 talet! 
Teletubbies, bananer i pyamas, u name it! Och bamse, älskade lilla bamse, det var det enda jag läste. 

Men är det någon låt jag fortfarande kan sitta och digga lite till så är det denna klassikern, Hanson, alla gillade Hanson, så var det bara. Och jag gör det fortfarande, detta är fan musik! Skulle bli glatt överaskad om någon gjorde en liknande låt nu på 2000-talet. Är ändå jävligt glad att jag växt upp på 90-talet och varit sådär cool med glitter i håret, blinkande skor, utsvängda jeans och jeansjackor, en sån där tjej som alltid ville ha stjärnor i grönt i håret hos frissören, dyrkade Bubbles och Aqua och lekte småstjärnorna och melodifestivalen på gungorna och lekplatser runt om, fan vilken uppväxt! 




 

So just give up

Kom precis hem ifrån skolan för ett tag sen och är helt död, har sovit skitdåligt inatt pga av förkylningen och det känns som om den verkligen satt sig nu, är helt hängig. Ska nog sova en liten stund nu. 
Annars idag händer ingenting, vill mest bara dega och ta det lugnt. 
Ska bli gött att få komma iväg lite i helgen, ska ju till syrran i Oslo och hälsa på lite, så tar bussen upp på fredag! 
men vi hörs senare, har ingenting intressant att berätta typ, ciao! 



//transparant//

 
 
kavaj//weekday.se bustier space//chicy.com jeans//topshop.com bustier nitar//runwaydreams 

//When tears stream down your face//

Jag kan knappt räkna det antal gångerna då jag legat med huvudet nere i kudden, skrikit allt var jag kan i en blöt jävla äcklig kudde och tryckt mig mot den som om den var den enda som kunde rädda en liten skör, rädd, vilsen och ihoptryckt Kajsa. Jag kan inte heller räkna till de gånger då jag satt mig på golvet på skoltoan, hemma, någon helt annan stans, med darrande underläpp och skakig i hela kroppen för att allting känns så jävla obegripligt och orättvist, men mest den där förvirrande tanken som flyger likt flipperspel inuti huvudet : Hur fan blev det såhär?

Men jag kan säga er, att jag inte heller kan räkna till hur många gånger jag kastat den där kudden åt helvete, gråtit de tårar jag tillslut måste klämma ut för att det knappt finns något kvar mer, och ställt mig upp, rätat på ryggen och sagt : Nu får det vara nog.
För man måste sätta sin gräns. Man kan inte ligga och bli ett russin i någon annans känslor, problem eller för att man är helt rent ut sagt är hjärtekrossad och förgråten, för hur jobbigt allting känns så kommer det en dag då man sätter stopp, eller mest kroppen och hjärnan, hjärtat ligger lite efter men det kommer den dag då man kommer över alltihopa. Ett klokt visdomsord som jag tycker stämmer in 100 % är : ” det är i motgång det går framåt” och det är så jävla sant. För när jag väl tagit mig upp en liten bit och känner att jag inte kan gråta mera, så brukar det oftast bli bättre. Man växer lite till varje dag och tillslut är man över alltihopa och som en ny strålande och glänsande person. Visst, det förflutna kan komma förbi och gnaga lite men visst har vi alla lite skavanker ändå? Men dessa viftar vi bort, och låter dom passera, och likaså ska man agera när det händer igen. Jag säger inte att jag kan allting hur man kommer över en person, hur man går vidare i livet efter att någonting traumatiskt hänt, men jag har varit med om en del och jag har själv lärt mig hur just jag hanterar saker för att sedan gå vidare och kunna må bättre än någonsin. Vad du själv kan göra, är att sätta din gräns. NU får det vara nog. Hitta något som tar annan tid, lyssna på den där musiken du glömt fanns, hitta en slags distraktion på din sorg. Du kanske hanterar den bäst i sängen med en bok, eller kanske skriver allt du känner på en stor lång lapp och sedan bränner upp den. För mig hjälper det ofta att skriva allt jag känner för stunden, skriva av mig ilskan och den vilsna känslan, och dessutom får jag ur mig allting så inte en vän eller pojkvän får ta de smällarna. Man får vara deppig, man får gråta, man får ligga inne en hel dag och stirra in i väggen, det är okej, det är aldrig någon som sagt att det inte är okej. Man kan inte stå på benen jämt, det kan nog ingen. Ibland rasar man ihop, gör misstag, blir lämnad i gropar som känns meningslösa och alltför jobbiga att klättra sig upp för. Men sätt din gräns, sätt din gräns att nu får det vara nog. Stå på dig själv, visa att du kan fan i mig ta dig till den mållinjen då du mår som bäst. Man får ta det i intervaller, man springer lite, stannar och pausar och går, springer lite till, stannar och andas in allting och känner på det hela, framförallt funderar om hur fort det egentligen kommer gå innan man är på mållinjen. För vissa går det fort, för andra långsamt, för visst är det så, att vi alla springer olika fort? Men en sak som är säker är, du kommer alltid komma dit. Hur lång tid det än tar. Det låter ofattbart, kanske en aning lite för lätt, men jag lovar dig. Kan jag så kan du, och kan alla andra så kan också du. Du är stark, torka bort tårarna, vänd kinden till sorgen. För en dag är du i mål, och det är nog den bästa känslan av allting. Du kommer må så mycket bättre, som om ingenting står över dig. Och den känslan, är värd att kämpa för.


D-d-d-ance

Nu drar jag mig mot solosången, sedan till älsklingen och myser lite och kl 6 ska jag vara på skolan igen för något föräldramöta och typ mentorstid med föräldrarna. Får väll visa mammi och pappi mitt superdupercoola gymnasie skåp, säh ;) 
Ha det bra! 
ciao
LYSSSA LYSSNA LYSSNA
ps; är han inte för snygg min fina tobias?! ds


//Q&A//


Vart köper man odd Molly kläder? Jätte fin tröja;)
Svar: Pondus, olika internetsidor, nelly.com säljer en del, sedan har dom en egen hemsida också (googla) så kan man köpa där med! tack!

 

Kan du inte skriva en text om vad man gör när man når den där brytpunkten och sjunker till botten? Kan inte andas, mår helt kasst och bara känner sig vilsen? Hoppas du förstår vad jag menar
Svar: Detta ska jag absolut göra! Stå på dig och håll utkik!

 

På vilken affär köpte du den fina tröjan ?:)
Svar: Pondus! :)

 

Haha, PB står väl för Peter bäckander?!:D <3 sjukt härlig blogg, btw!;)
Svar: Det med ;) haha , tack så mycket! 


2cool4school

Sprang 2 km nyss och trodde jag skulle dööööö, men 10.10 blev tiden och är nöjd! 
Nu är det en lektion kvar oh sen solosång, sen ska jag på föräldramöte eller ngt kl 6 på skolan, men innan det tobias. Vi hörs sen , pusssss och ciao
 



No one's gonna love you more than i do

Har ätit lite käk, kollat ensam mamma söker och gjort läxan till onsdag, duktiga jag! Nu ska jag tvätta bort sminket och krypa ner i sängen, är jättetrött. Kanske slår en pling till älsklingen också. Imorgon ska jag äntligen ha solosångslektion, längesen nu, men skola först och då ska vi springa 2 km.. döda mig långsamt.
Puss på er och godnatt, ciaoooo !

Najs låt
 

 

Tänk om jag ångrar mig och sedan ångrar mig igen

Kom nyss hem ifrån överby och känns gött att komma hem med både en ny dator (skoldatorn) och en ny fin oddmolly, men dock.. måste verkligen hålla i pengarna nu och skaffa mig ett jobb! Nu ska jag göra lite homeworks och sedan mysa med familjen och sex and the city. 
Sorry för lite kassa bilder men hann bara ta 2 st för sedan dog kameran..
Vi höres , ciao! 
 





Nya skoldatorn, höhö






Hearing every word, thinking it's true

Lyssnar på lite svag go musik och ska snart kila iväg mot bussen till skolan, som sagt egentligen skulle jag haft sovmorgon till 10, men eftersom vi ska hämta ut datorerna idag kl halv 9 så missar jag den, får väll sitta i skolan till 10 och fixa datorn och sånt. Segt! Efter skolan åker jag till överby med josse och mimmi, ska kolla på lite saker till resan i oktober. Men vi hörs ikväll helt enkelt! Ha en underbar dag, puss och CIAO
 
Ni mååste klicka här för en väldigt vacker sång. 








I will follow you into the dark

Låg kvar rätt länge i sängen med älskling men sedan ryckte vi upp oss och drog hem till mig där mammi och pappi fixat kräftor och stekt makrill m.m, mums! Kollade också Arsenal matchen. Nu har tobias precis åkt och jag ska duscha och dricka lite te och mysa till det. Imorgon får vi äntligen datorerna i skolan, dock missar jag min sovmorgon till kl 10 pga att vi ska dit och hämta dom halv 9.. 
Har haft en jättemysig helg med familjen och tobias och nästa helg väntar Oslo, det går bra nu! 
Hörs imorn, ciao!
 





//Q&A//

R: 
Hej, super mysig blogg men jag har letat som en tok efter en stor stickad mys tröja men har inte hittat någon :( Vet du några hemsidor man kan gå in på som kanske kan ha det? har redan letat på de simpla som cubus, gina, bikbok, h&m & veromoda. Ha det bäst sötis! :) <3
Svar: kolla på nelly.com, asos.com, romwe.com, chicy.se, finns massa udda hemsidor som har fina! modekungen har också några tror jag! om du vill ha lite märkeskläder så kolla på zoovillage.se tror jag den heter! :) kramis! 

Be strong girl

Har idag med älsklingen: kollat bandy, lagat mat, sovit lite, gått promenad, och nu kollade vi precis klart på en film! Är rätt trött så ska nog krypa lite närmare mitt hjärta och sova! Imorgon är det ångestsöndag men något säger mig att den kmr gå undan! Hörs imorn babes!
Ciao


He never did

Ska nog åka och kolla på lite bandy med Tobias, det är någon slags cup i VBG så tror vi drar oss dit. Sover med älskling inatt också, mys!
Ha en bra dag!
Ciao


//stickad+blus+jeans//

Hallå! Har sett att det är väldigt inne med stickade tröjor med blusar under, som du har här. Kan du visa en bild på bara tröjan och en på bara blusen??:) och skriva var dom är ifrån och vad dom kostade? Och jeansen?:) sjukt snygg klädstil häri iallafall!;) puss!!


* Blusen kommer ifrån Lindex och kostade 199 tror jag, men den är gammal!
* Den stickade köpte jag på vila när dom reade ut den, kostade 60 kr! (kap)
* Jeansen är ifrån Junkyard och kostade 399 och är Dr.Denim!






 

RSS 2.0