schyrra då

Sorglig dag för blogg.se för idag byter jag bloggportal, jag gör ju så mycket här menar jag.. eller? Nä men tänkte att det kunde vara skönt med en liten nystart på en ny bloggportal som är helt helt ny för mig. Som sagt jag ska försöka komma igång igen, detta är ju liksom lite som en dagbok. Slog mig precis att många av er följt mig sedan "the really first start" och har varit med i både toppar och dalar, ni är guldvärda!
Så följ med mig nu så gör vi detta till en succé, MYZ

nattstad.se/kajsalecander
nattstad.se/kajsalecander
nattstad.se/kajsalecander

Och skulle det inte funka för mig med nattstad så byter vi självklart tillbaka hit + att alla gamla inlägg om kärlek, smärta och allt va ni nu vill läsa finns alltid kvar här. 

22:16

Gott häng i fredags, lördagen spenderades med Tobias goa släkt men skippade nästa fest pga av feber och sjuka, så kan det gå när man lätt blir smittad av sin kärlek av magaluf-sjuka, ofrivilligt sjuk.. Söndagen blev sängliggandes


Myz

blev som sagt ett ofrivilligt adjö till sommaren och har klarat av två skoldagar hitils. liiiiiivet på den. Men ser fram emot helgen, kommer bli myz

 

Ett ofrivilligt adjö till sommaren

 

Kan du inte bara lyssna någon jävla gång

-

-

Love this picture.

We up

 
 
 

Så!


bubbelmys

 

Memories in blue

 

nattliga äventyr

 

You reach for the stars

 

Patterned shorts

 

2 år med min bättre hälft

En utan de första bilderna på oss två tillsammans. Vi har gått genom toppar och dalar, vi har stött på motgångar men flytit på medgångar. Vi har varit starka, vi har varit svaga. Men vi har varit tillsammans. Från den dag då du och jag stod med händerna i varandras har jag älskat dig mer och mer för varje dag som går. Du är en del av mig, en utav de viktigaste pusselbitarna och kugghjulen som får allt gå ihop. För utan dig, går jag isär. 
Jag kommer alltid älska dig och du kommer alltid vara en av de personerna jag värderar mest här i livet. O du kan ta dig fan på att jag kommer resa runt hela jordklotet till din famn om det skulle vara så att du behöver ha någon vid din sida. Oavsett vad som händer. Jag kommer alltid stötta dig i allt du gör, för du är värd det bästa man kan få. Du är en av de få personerna som lyckats ta fram det bättre i mig och minimerat det sämre, och gjort mig till den personen jag är idag. Jag vet, vi är unga, men vi har hållit ihop. Vi har varit vi i två år och dessa två år av mitt liv har varit de bästa. Kommer min kärlek någonsin kunna bli helt förklarad för dig? Jag tror inte det, du är allt och lite till, och jag älskar dig. För att du är du och jag är jag, och för att vi är just vad vi ska vara, tillsammans.


Bomberjacket

 

Shabba


RSS 2.0