It's hardly a secret

Mysig kväll hos mormor och nu ligger jag i sängen och degar! Ska leta rätt på träningskläderna eftersom jag och anna ska gymma imorgon bitti, ska bli så jävla skönt o bara sätta foten inne på gymmet igen efer 3 månader, känn min lycka liksom! Att innan varit på gymmet ofta o varit råtaggad o sett massa resultat o sen bara bli sjuk i 3 månader.. varit så jäkla jobbigt men nu ska jag försöka börja igen och få fram allting igen! ska bli så sjukt gött. 
Så nu ligger jag och lyssnar på go musik och bara taggar livet. Puss på er

lyssnaaaaaaa 

lite bilder från helgen


Tandbleknings strips


Ut o sladda lite


Purple rain

Skön helg på kusten med kusiner och släkten! Fint väder har det varit också, skönt med lite vårvärme och frisk luft. Nu är jag hemma igen och ska käka lite innan det bär av för lite övningskörning kanske och vid 5 är vi bjudna till mormor på lite käk, fan va man käkat nu på påsk.. jaja! Ha en fin söndag!  Puss

Fick denna jackan av kusinernas mamma, satt som en smäck och blir najz till våren nu! Har aldrig haft lila förut men tyckte det passade riktigt bra faktiskt, snygg!! Från Lindex





Jag saknar oss - Mauro Scocco

Jag saknar oss
Saknar dom vi var
Denna tro på att allt
Kommer bli som det ska
Jag saknar oss
Dom där två på bilden
Säg vart tog dom vägen?
Hur kunde dom gå vilse?

Ja vi har nånting här att ta hand om
Frågan är om vi vill?
Jag låstas som att jag inte minns
Du låtsas som ingenting


Gotta get up and try

Blev ett litet äventyr igår iallafall med mathilda och Anna! Men sedan var det gött o bara glida ner i en varm go säng och sova. Idag står det planerat att åka till farmors stuga på kusten med familjen där även kusinerna är! Blir lite påskfirande.
På måndag kör vi även igång med gymmet igen!! Efter 3 långa månader o med klättrande på väggarna av all jävla sjukdom jag haft efter körtelfebern så kör vi äntligen igång igen! ska bli så himla skönt, var ju verkligen på G med träningen innan ja fick all skit så nu kör vi. Så ja, på måndag sätter ja min fot på gymmet igen! Göööt!
Ha en fin påsk vänner, hörs sen! Ciao


Golden

Fyfaan va mycket mat de var här hemma men äntligen börjar folk dra sig hemåt.. Jag vet fortfarande inte vad som händer  i kväll, är lite sällis sjuk idag, vill verkligen träffa folk o hitta på något men alla verkar ha något planerat :/ Men blir nog iallafall o träffa mimmi på kvällen i vilket fall, men jag hoppas verkligen det dyker upp något trevligt vi kan hitta på. Tills vidare, ha det najs!

Lite fint jag fick från tjejerna i födelsedagspresent (ännu en present av dom)


Blod svett och tårar

Godmorgon vänner! Brunchen är pågång här hemma och snart kommer väll folket. Ska bli gött med massa käk! Vet inte vad som händer annars idag, måste ju hitta på något! Vi får se, ha en bra dag så hörs vi sen! Ciao


I know you still green girl i let you go queen

Ingen döööölig ultra super fluff frill jag fick till ikväll, så blir det när man ligger nerknölad i sängen. Nu ligger jag och bara myser lite med lite go musik och bara njuter av att det är lov! Blir nog att säga nattinatti snart, är rätt trött. Imorgon ska vi typ ha ngn slags brunch här hemma med massa av mamma o pappas kompisar så det blir väll full rulle hela morgonen. Vet inte vad jag hittar på sen! Vi får väll se.. Ha en fin kväll/natt. Freeeeeeeed peepz



Red


Tack för kaffet



Måste bara tipsa er om världens goaste podcast nämligen Tack för kaffet (sök på podcastern i iphonen, itunes m.m) eller gå in på tackforkaffet.se . Denna podcast blir man så sjukt glad av, lyssnar på varenda program som kommer ut och man garvar verkligen ihjäl sig, så ett tips, lyssna inte på bussen för man ser så jävla fånig ut när man sitter där o skrattar för sig själv. Men påväg till något i bilen, i sängen, i solariet, när som!  Det är 3 goa värmlänningskillar som skojar och pratar o diskuterar bra o roliga saker och så har de lite olika grejer som händer i programet. SÅ sjukt härliga killar och den bästa podcasten helt enkelt! Ta en kik vettja! 



Torsdags myspys

Myser i sängen med en stor kopp te för min onda hals och lite tända ljus och go musik, funkar en torsdag som denna!


Hilfiger presenter från älsklingen


Glossybox

Hej på er! Försökte blogga förut via mobilen men det ville inte ge med sig. Hur som helst gick talet idag jättebra, är nöjd! Hoppas på ett bra betyg nu också :) Efter skolan drog jag och fikade med emilia och sedan kom även josefin, satt och snackade lite med ceasar och julius med, det var trevligt! Åkte hem och pluggade matte och nu ikväll blev det en lång go dusch. Känner även att mina körtlar i halsen svullnat upp igen och gör rätt ont, alltså vad vill min kropp egentligen, vi tål ju knappt varandra.. 

Min glossybox kom idag också! Det fick jag av tjejerna (en av de alla presenterna ja fick av dom), det är som en prenumeration men istället för en tidning får man en box hem med lite smink varje månad! kommer få två boxar till. Den jag fick denna månaden var ett läppstift i (jättefint), tandblekning, nagelserum och showergel som luktade jättegott, bra saker i en fin låda! 




When i get this feeling

Somnade bredvid bästa igår, ganska tidigt faktiskt så är rätt utvilad ! Har sovmorgon till 12 och ska göra det där talet (NP?!!!) och sedan slutar vi ,hoppas det går bra. Ska plugga matte hela dagen typ eftersom det är prov i morgon och matte är väll inte direkt min starkaste sida. Hoppas ni får en bra dag! Underbart väder ute!
Ciao


Händerna upp i luften

hej! Är påväg till Tobias nu där jag spenderar natten, gosigt. Har varit en jobbig dag idag då det varit skitjobbigt med andningen men äntligen har ja fått ngn slags inhalator mot de, får hoppas att de inte utvecklas till vanlig astma för fyfan..
Hur som helst har ja pluggat hela dagen på mitt tal vi ska hålla imorn på svenska nationella , hoppas de går bra. Men nu blir det gos med älskling, han ska laga sin "berömda" thai gryta :))


Så länge våra hjärtan klarar av att slå

Så sjukt hur mycket ja älskar dig. Åh fyfan så mycket det är. Tusen gånger till universum och tillbaka. Mer än så. Ända bort till galaxer o himlavalv vi aldrig visste fanns. Du och jag, så länge våra hjärtan klarar av att slå.


Mar. 25, 2013

Jaha, blev en snabb sväng in på jourcentralen för o kolla va det var med min andnig, känns som ja blivit sparkat på bröstet typ o andas genom ett sugrör, men de var tydligen ngn slags förkylningsastma eller något. Fick lite grejer mot det så hoppas det går över.
Har övat på mitt tal hela dagen så nu känns det lite bättre, men måste öva mer. Nu blir de sängen! Önskade älsklingen var här <3


Måndag

Slutade vid halv 4 och har suttit och pluggat sedan dess, behöver skriva mitt tal jag ska hålla på muntliga nationella i svenska på onsdag, är fan lite nervös. Man ska snacka i 3-6 minuter och jag är en dåre på o snacka länge.. får öva mycket hemma helt enkelt. Förövrigt idag är jag trött, övertrött typ och har svårt och andas så vi måste kolla upp det. När jag kom hem från skolan fick jag panik för fick ingen luft,. riktigt äckligt. 
Men nu får jag fortsätta med plugget, ha en fin dag! ciao

Ska snacka om Framtidens elektronik, kolla på det här klippet, skulle ni vilja ha sånna glasögon eller? 

 

With your heartbeat, next to mine

Nu säger jag godnatt! Så ensamt i sängen, hade inte varit fel med Tobias bredvid sig, åh. Ny vecka imorgon och sedan lov, känns som en go belöning! Har lite prov i veckan men annars borde den vara rätt lugn. Lediga på fredag också ju. Men vi hörs imorn och sov gott vänner! Ciao


Kör så att det ryker

Wohoo! Har kört nu för första gången, kändes förvånansvärt riktigt bra! Gick bra med för den delen! Sjukt kul, så taggad på körkort nu när alla vänner tar och Tobias håller på som attan, om 1 år tar ja med, bara tuta o köra nu!
Nu blir det te mys och sedan är de bra grejer på tv ikväll , vi hörs sen! Ciao


Nytt

Ytterligare något fint ja fick av tjejerna när ja fyllde år! En jättesöt peplum topp från bikbok. Kommer använda flitigt till sommaren o våren!


it's killing me

Hemma nu från tobias! Haha, var med han och hans mamma och övningskörde lite, så duktig var han , lite krångligt var det allt men för att varit 2a gången min lille plutt körde så var han duktig! han skjutsade även hem mig. Så jag lever!! haha.. snart blir det käk och plugg, typiskt söndagar. Men sedan funderar jag på att dra med min far på lite övningskörning jag med. Hörs sen! puss


Sunday morning

Vaknade upp i Tobias armar (bästa känslan) o så gjorde han frukost till oss två, sedan nu har vi bara slappat i sängen. Igår myste vi med chips o godis och bara tog det lugnt. Ska snart åka hemåt och käka lite grillat med familjen, som jag längtat! blir plugg idag också. Hörs senare! Puss hej


bonam fortunam


Nytt

Fick en så fin klocka i Rosé av tjejerna när jag fyllde år, dock har ja så små o smala handleder så jag fick åka ner o fixa till den lite idag, så nu kan ja äntligen börja använda den! Nu är jag hemma hos Tobias, fick skjuts av han och Linus som tagit körkort, najs! Skippar festen ikväll och myser med babe istället, är ju krasslig så blir bäst så. Ha en fin dag, puss!

Köpte nytt läppglans också som blir fint o ha på läppstiftet ja fick av tjejerna också, fint!


Dagens

Så här ser ja ut idag! Gjorde lite fint i håret till en enkel svart outfit :)


Everything that shining over is gonna be gold

Fy åt fan va ja e snuvig och hängig idag, ändå åkte jag och solade efter skolan, kanske inte världens smartaste drag. Har dammsugit huset o nu ligger jag död i soffan med feber, det här suger. Josefina kom förbi och hämtade en sak så snackade med henne lite också. Ikväll kommer mormor o farmor på lite släktkalas, mysigt , syrran kmr hem med! Hörs sen, pusssss


Mot skolan

Nu drar jag mig mot skolan, har bara två lektioner så slutar tidigt, gött! Natten har varit den värsta, hostat som ja vet inte vad och inte kunnat andas, fyyyy! Av någon anledning mår man sämre på kvällarna. Hur som helst så kommer syster hem idag och ska även ha lite släktkalas senare ikväll, så behöver nog ta ett röj i rummet för det ser ut som ett bombnedslag! Ha en fin dag, kösss


We are the kids with the hungry hearts

Hej på er vänner! Skoldagen gick bra och sista lektionerna åkte vi ner till UF mässan i vänersborg arena, mycket intressant faktiskt, många bra ideér och fina montrar, lite inspo inför när vi själva ska ha UF! Hur som helst så åkte jag hem efter detta och sedan hängde jag med morsi och handlade lite inför släktkalajset för mig imorgon, köpte även en födelsedagspresent till tobias mamma från mig och honom! Nu ligger jag nyduschad i sängen och ska snart coza och sova, imorgon väntar som sagt släktkalas och jag hoppas på att sova bredvid min skatt också. Puss på er


Trivs


Torsdag


Lite nytt innan läggis

Lite nytt i garderoben! Två toppar som ja beställt från missguided kom idag, så nöjd är jag! dom satt verkligen perfekt och hur enkla men snygga som helst! Den svara är en body. 
Sedan när jag var hos tobias så fick jag ett superfint halsband och örhängen av hans mamma och stefan, lite födelsedags present, så fina!! kommer användas mycket flitigt. Halsbandet har en lång kedja vilket var dösnyggt. 
Vad tycker ni?

Nu blir det sängen dirr, febern står på 37,3 och jag som brukar ha 36 annars känner mig rätt död, men lite gos av älsklingen gjorde iallafall susen. Puss på er och godnatt

 

Lets fly

Äntligen är psykologi provet gjort och jag kan pusta ut från körtelfeberns alla missade saker! Men som grädden på moset har jag blivit förkyld och grejer så mår lite bajs just nu, Jaja. Alvedon löser allt. Nu är jag påväg till Tobias, blev o träffa han så nu blir de gos gos gos!
inte långt kvar till helg, skönt.
Ha en fin dag , puss


If you leave me now

Mår lite bättre idag men kan vara alvedonen, nu blir det att dra till skolan och sedan ska jag vara där ända till kl 5 då jag ska göra psykologiprovet, får se hur det går. Vill träffa min fina idag också, men de kanske blir en annan dag. Vi hörs senare peeepssss


Jag kommer älska dig tills jorden går under

La mig precis i sängen, helt slut! Skönt med sovmorgon imorgon iallafall. Får hoppas jag mår bättre imorgon, efter skolan vill jag bara åka till Tobias o mysa, är så himla mys sugen.. Får hoppas det blir så med. Hoppas ni haft en fin tisdag! Hörs imorn


Let the sky fall, we will stand tall toge

Har sovit lite sen jag kom hem, urk ja nästan känner hur det sticker på halskörtlarna igen.. orkar inte! Hur som helst behöver jag plugga en del psykologi eftersom jag har prov imorn. Seg dag idag eller hur? känns som det varit det för alla. Puss

hahahha ärligt..


A matter of time

åååh fyfan vilken dag. Vaknade av halsont och pratade som jag vet inte vad, held död i kroppen och innan jag tvångs traskade mig iväg till bussen stod tempen på feber, men har fan inte tid o va sjuk så har kämpat igenom denna dagen, hängig som sjutton och helt död. Ändå stannade jag kvar på lite läx-hjälp för o plugga psykologi inför provet imorgon, orkar inte, men det är verkligen det sista jag bockar av efter de ja missat sedan körtelfebern. Skönt! 

Här sitter jag o posar
lyssna på denna o njut

Fire into the rain

Har varit en lugn dag, inget speciellt firande så utan efter skolan så gick jag och tobias till farfar och åt lite smörgåstårta och marängswish, mysigt! Fick även paket från tobias, två superfina hilfiger tshirtar och av farfar fick jag pengar. Sedan fick jag ju i helgen maaassa fina saker av tjejerna och av Oskar med. Men orkar inte ta kort på allting och visa er utan det får ni liksom se med tiden :) Av mamma och pappa var ju min stora present marsvinen och det är jag himla glad för, så jävla söta, sedan fick jag även en klocka i rosé men eftersom jag fick en likadan av tjejerna får jag byta den jag fick av morsi och farsi! På fredag är det lite släktkalas också :)

Nu har jag pluggat psykologi och ska  lägga mig, är sjukt trött men har haft en lugn och mysig födelsedag och varit med de bästa helt enkelt. Hade egentligen velat sova bredvid min prins inatt men blev inte så eftersom jag behövde plugga och skit, får bli en annan dag i veckan. Hoppas ni haft en najs dag, puss på er och tack för gratulationerna! 


//lite feezzzzt//


BIRTHDAYYYYYY



17 år i staden


Godnattis


Hello goodbye

Har ätit tacos med familjen (konstig söndagsmat?) och bara tagit det lugnt. Är sjukt seg idag, gäspat hela dagen så kommer nog somna gött ikväll. Skönt med sovmorgon imorgon iallafall! Så imorgon är det alltså min B-day, egentligen inget speciellt som händer. Mamma är på kurs och pappa jobbar sent, så jag ska efter skolan med tobias till farfar och fira lite, inget större så! Hoppas ni haft en fin helg för det har jag haft garanterat! Puss på er och godnatt, imorgon kommer jag blogga som 17 år. 

några få bilder från igår




Imorgon är en annan dag

Känner att jag behöver skriva av mig lite. Känns konstigt att fylla år imorn, eller, det känns typ ingenting alls. 17 år kanske inte är det man brukar hurra för mest i livet om man säger så. Men tanken av att det bara är 1 år kvar tills 18årsdagen är här känns så bra. Och ännu bättre känns det att ha klarat av ett år till. Så mycket saker har hänt liksom, och så mycket har jag ändrats och blivit en bättre person. Har varit många toppar och dalar av att vara 16, absolut, vad förväntar man sig liksom. Man är liksom där men ändå inte, nästintill lite hög varje dag typ. Man bara lever dag för dag och så plötsligt blir man ett år äldre, känns rätt skumt. Imorgon blir jag ett år äldre, ett år klokare och ett år med lite mer erfarenheter än vad jag hade innan. Livet trampar snett ibland, man går i kras, man skriker av lycka och man sjunger för glatta livet, men man blir klokare med åren och man lär sig så fruktansvärt mycket av alltihop, förhoppningsvis. Time to do that again, se vad livet kan innebära och ha med sig som 17 år. Sista året som omyndig ska spenderas på bästa sätt, första dagen börjar imorgon. Let's go! 

Tumblr_mjs08xzgsl1s0f7kro1_400_large

Tumblr_miwa5jdnwi1rh1wv4o1_500_large

two times is not enough

Åh vilken jävla skön kväll vi hade igår! Mycket skratt, de goaste vännerna i universum, massa fina presenter fick jag med, och då menar jag verkligen massor. Så underbara människor har jag till vänner, det är fan det bästa man kan ha. Vi dansade, sjöng högt och falskt, firade mig till 100 % (även om jag inte fyller förän imorn) Tack för en underbar kväll helt enkelt, ni är guld värda. 

Vaknade upp med tobias vid min sida av pussar och gos och sedan har vi bara gosat och myst hela morgonen, han åkte nyss och jag ska försöka sätta igång lite med psykologi plugg, hur det nu ska gå. 
Bilder på kvällen får ni en annan dag eller senare, har inga själv så får skrapa ihop lite av alla som var här. Pöss


Homecoming

 
Jag och clara vaknade äckligt tidigt men det kanske bara var lika bra. Vi drack lite kaffe, snackade massa och sedan nu nyss tog hon bussen hem, men vi ses ju ikväll senare igen! Har dammsugit hela huset, dammat, putsat speglar, städat hela huset helt enkelt. Nu är det fan fint! Go gammal musik strömmar ut ur högtalarna och jag kom precis ut ur duschen, det här kommer bli bra! Pöss

 

Godnattttt från osssss


We are the people

Sitter och äter lite kvällsmat med clara som kom förbi! Mysigt, andra helgen hon sover här, och för mig som hatar o sova ensam är det ju pööörfekt. Vi har gosat lite med dom nya små tuffsarna och bara snackat. Imorgon är det mycket som ska fixas och sedan kommer underbaringarna hit! Möööms på det.
Hoppas ni haft en fin fredagskväll för det har jag. Pöss




!!!!

När vi var o hämta käk förut i stan sa mamma o pappa precis innan vi skulle åka hem "vi hade tänkt stanna på ett ställe till"
O det slutade med att vi kom hem me dessa pluttar!!! Åh Gud va mysiga dom är! Det marsvinet vi hade innan ser fan ut som en stor pansarvagn till skillnad från småttingarna, dom får plats i handen o Gud... Lipar snart så söta de är, men vafan ska de heta?


never let go

Stannade hemma idag för migränen ville inte ge med sig igår.. nu känns det iallafall bättre. Har vilat upp mig lite och fixat lite inför morgondagen. Senare ikväll ska jag o morsi o farsi käka tapas och fira mig lite eftersom alla var upptagna på min födelsedag på måndag, så det blir lite mys idag! Imorgon kommer världens bästa människor hit bara för min skull och fyfan vad kul vi kommer ha! Kössss


Godnattis


ja de hade ju inte varit fel




You belong to me

Sov hos Tobias inatt och vaknade med världens migrän men kände ändå att ja måste göra något idag så jag åkte och träffade Josefin och umgicks med henne hela dagen, lagade lite mat, lyssnade på gamla godingar och bara tog det lugnt. Kom hem förut och har bara legat i soffan sen dess, huvudet spränger som fan och känner mig rätt yr.. Hoppas det går över till helgen!! Puss


Y y yeee


Put on your dancing shoes

Nu är jag hos tobias, har hjälpt han lite med läxorna och käkat lite o nu ska jag pysa ner i soffan med en filt o mysa o gosa. Är fan trött, tillskillnad från alla andra i min klass var jag ju faktiskt i skolan idag så har fan jobbat hårt idag, hjärnhalvorna fick ta stryk liksom. Haha! Men det är gött, då fick jag gjort lite skit och har mindre o göra nästa gång! Imorgon behöver jag åka till överby för o köpa ögonskuggor och även en födelsedagspresent från mig och tobias till hans mamma, svårt!! Men det löser vi nog. Ha en fin kväll, kööösssssss


How can a body die you tell

Egentligen hade vi typ inga lektioner idag förutom en konsert (som blev inställd) så det var rätt onödigt att ens åka till skolan idag men jag åkte dit i morse och gjorde färdigt en massa uppgifter i Företagsekonomin. Alltid något! Känns skönt. Nu ska jag äta lite och läsa lite psykologi och vänta tills tobias slutat jobbet, sedan åker jag och myser med honom och sover där. Gosigt! Vi hörs senare, puss! 


somedays

Har tagit det lugnt hemma och hängt lite med pappa som kom hem igår. Ska fortsätta mysa framför tv'n och koka mig en kopp te. Imorgon har vi rätt chill dag i skolan och sedan studiedag på torsdag så passar på o sover hos min fina imorgon. Himla skön vecka alltså! Hoppas ni haft en nåjs dag, vi hörs sen! 


Sexy love

Åkte o sola, lunchade med mammi och sen avrundade jag min vistelse i stan med en go fika med mina gurls josse och mimmi. Trevligt trevligt! Nu har jag provat lite hur ja ska sminka mig på birthdaypartyt och checkat lite kläder, kommer nog bli bra! Ska greja lite här hemma nu, göra en läxa o sen bara ta det lugnt. Ha en najs tisdag!
Uuuunderbart o vara ledig idag. 


Nattipööössss


This is how an angel die

Mysigt framför tv'n med te och varma mackor med mammsen. Snart ska vi åka och hämta farsi i stan och sedan blir det sängen för min del. Lyckan att vi är lediga imorn är såååå skön! Hoppar av glädje typ, fan va ja ska sova imorn. Vill mysa med min tobias men det får bli på onsdag. Vi hörs imorn vänner, pösss

en najs låt


Don't look back in anger

Har pluggat en del och nu har jag precis kollat klart ett avsnitt av Band of brothers, så sjukt bra. Snart ska jag och morsi göra lite kvällsmat och sedan blir det bara mys framför tv'n, eftersom jag börjar typ 12 också funtar jag på o åka med mamma senare ikväll o hämta pappa i stan, han har varit i Liverpool hela helgen och kollat fotboll så ska bli kul o träffa han lite. Men hoppas ni haft en najs måndag och en go start på veckan! Hörs sen, puss

Tumblr_lyvfpfyf8e1r63l7do1_500_large



How can love come save us

Måndagen är avklarad och kände mig prisad från gud när vi slapp ha sista långa och torterande svenska lektionen och istället fick gå hem. Nu ska jag ta tag i lite plugg och äta lite, är vrölhungrig. Den här veckan är som sagt väldigt chill i skolan och skit, många lektioner som är inställda och har ju studiedag så detta kommer gå fort, längtar så jävla mycket till helgen! 

Ett happyface på det, freeeeeeeeed!


Över hela min kropp, förälskad i dig

Åkte med tobias hem en stund o hälsa på dom lite. Sov lite middag med katten och sedan bakade vi ananas-paj, något jag aldrig ens smakat förut men det var tobias som blev lite rastlös och drog ihop ett litet bak. Väldigt gott blev det iallafall! Sedan myste vi  bara och nu kom jag hem för en stund sedan, ska duscha och lite sånt och sedan krypa ner i sängen och tagga en ny vecka. Denna veckan kommer bli bra, har sovmorgon till 10 varje dag och är dessutom ledig tisdag och torsdag, Najs! sedan väntar en underbar helg med fest fest fest för lilla moí. Det här kommer bli bra! 


10:09

Igår var det mello-mys hela kvällen och sedan somnade jag brevid världens bästa. Han ligger o sover fortfarande men jag har blivit så sjukt tät i näsan (clara?!!!!) så kunde inte ligga ner en sekund längre för kunde inte andas. Ska vänta på att min pojk vaknar så blir det frukost o lite mys. Vet inte vad som händer idag, lite städning kanske. 
Hörs sen! Ciao 

gammal bild men fy vad jag älskar dig


Med hjärtan som elefanter

Nu kryper ja ner i sängen o lyssnar på veckans podcast av Tack för kaffet, som ni förövrigt måste lyssna på !! Hur kul som helst. Tobias kollar ngn film så han kmr nog o kryper ner här snart när den är slut. Rätt låt vann iallafall melodifestivalen, vilken jävla röst han har Robin! Den wailingen går inte o slå. Imorgon vet ja inte vad som händer riktigt, återstår o se! Puss på er mina fina


Mello-mys

Igår kväll kom clara hit och sov även här, mycket mysigt och vi spenderade kvinno-dagen tillsammans like a boss. Idag har jag varit på överby med morsi och mormor och pekat ut lite till födelsedagen och fick även köpt mig en ny bh och trosor som ni såg lite längre ner. Sedan plockade vi upp min babe på vägen så har varit med honom hela dagen och kvällen. Lagat god kräftstjärtspasta och nu myser vi med choklad och ananas & självklart mello! 
Han sover här så blir ytterligare en natt med sällskap, hatar o sova ensam verkligen. Ha en fin kväll! Ciao 


Jaha


Nytt


dont you worry about a thing

Efter att ha tittat på typ 4 avsnitt av Band of brothers så kom äntligen clara hit så nu sitter vi o myser lite och snackar. Hon sover även här! Imorgon ska ja till överby lite med mormor och mamma och sen ska ja mysa med tobias eftersom vi firar 19 månader imorn! Gosig helg helt enkelt! Hörs imorn för nu ska ja mysa ännu mer med clara, pössss


Lite jävla anama

Små-kusinerna från göteborg var precis på besök, gosigt o träffa dom, så stora dom blivit! inte alls lika små längre.. hur som helst så känns de som om alla mina friendisar gör något idag, är helt forever alone. Hoppas på att ragga upp någon o träffa denna fredagskväll, här ensam hemma tänker ja ju inte sitta. Vi hörs senare! Puss

Najz låt

Rs2z12zxbzu_large

Fredag





Hela hjärtat slår för ja älskar dig så


Something in the way you move

Har sovit middag, ätit kräftor med familjen och bara hängt i soffan. Nu blir det bort med sminket och sedan sängen, är trött som satan. Fan va aktiv jag varit här på bloggen de senaste dagarna, creds till mig! Pösss på er



Återförening


Åh nostalgi på höööög nivå! Varm nyponsoppa med mandelbiskvier, fyfan vad jag frossade i det på dagis. Nu äntligen förenas vi igen. Antingen hatar man det eller så älskar man det, jag älskar det. MUMS


//Make up//


Primer - Lumene
Mineralpuder - UNE
Solpuder (använder jag som rouge) - Loreal
Ögonbrynspenna - H&M
Mascara - Loreal
Concealer - Viva la diva ? tror det iaf

Go o glad

Slutade tidigt vilket var riktigt gött, hade aldrig orkat ha psykologi sista, min hjärna är död. Matteprovet gick skit men ja e fan go o glad ändå, solen skiner, fredag imorn o en bra helg väntar, födelsedagen närmar sig, har fina vänner o underbaraste pojkvännen. Peppar peppar ta i trä! Men ärligt, ja mår bra just nu! Livet e najz


Nattipössss


//Crop top + body//


Var kvar när jag vaknar, som om du behövde mig

Efter att typ inte gjort ett piss idag så väntar ja på käk nu när hela familjen kom hem, sedan blir det dusch och efter det sängen. Är så sjukt trött, har varit det ända sedan körtelfebern och det är rätt jobbigt att känna sig trött vid 7 varje kväll typ. Hoppas det går över snart! Imorgon väntar en jobbig skoldag så vi hörs efter den. Ciaooo


Mitt fina hjärta, älskar den där känslan av att vakna upp på morgonen bredvid tobias och man bara känner hela hans värme mot ens kropp och hans armar runt omkring en, det är världens härligaste känsla. 

All along there was a fever

Sov hos Tobias igår ju, dock med en natt full av mardrömmar, men då är de skönt o vakna o ha sin finas armar runt sig! Skoldagen har väll gått bra, är så övertrött o seg idag. Blir te mys hela dagen och serier o mys med familjen. känns som om ja behöver det ! Freeeed


21:19

Varit en jobbig dag i skolan och somnade typ på lektionen, direkt efter skolan drog jag hem och sedan iväg till tobias för o släppa av lite grejor och vidare till plus för o sola en kvart, skönt! Sedan åkte ja hem en snabbit och käka med mamma och nu är jag hos tobias igen där jag sover tills imorn. Tycker så synd om min lille bebis som ska upp typ 6 på morgonen medans jag har sovmorgon till 10.. så kan det vara ibland! Blir o kolla lite Band of brothers snart som e en ny serie jag börjat kolla på! Hörs imorn peeps, puss!

Saknar detta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dör

Tjabba Tjena




//////



Tumblr_mj5kd17iwb1rcoohao1_500_large

Tumblr_mj5lc3mogs1rlsyrro1_500_large

Golddigger

Har pluggat o käkat typ hela dagen o nu kollar jag på top model sverige. Imorgon väntar ytterligare ett prov, i spanska så jag får hoppas det går bra, är lite nervös faktiskt, men det får gå som det går. Spanska är väll inte direkt favoritämnet direkt. Träffar nog tobias imorgon också, hoppas iallafall på det, behöver få tänka på något annat än plugg!  Hur som helst, hoppas ni haft en bra start på veckan! Jag hoppas denna veckan går rysligt fort för nu börjar födelsedagen närma sig mer och mer.. puss på er!

Rena rama golddigger outfiten kör vi imorn.

Urk


 
Uäää säger jag bara! fyfan vilken jobbig och frustrerande dag. Kan ju börja med att säga att provet mindfuckade en helt totalt, känns som om ja till slut fick skraaapa ihop små poäng bara för o få 20 poäng som var godkänt. Jag hoppas fan jag får det med. Sedan också att vi gick hela dagen till kl 4 är ju inte världens roligaste så det är en trött och sleten kajsa som kommer hem idag. Tanken av att jag nu måste plugga spanska till ännu ett prov imorgon är väll inte den bästa heller. Så det är väll bara o börja så kanske jag får belöna mig lite sen med något gott. 
Hörs sen, puss på er! 



 

Someone please call 911, tell'em i just been shot down in a bullet into my heart

Sitter på bussen hem nu från Tobias där också Alexander och Alexander var! Mycket snack och diskussioner, som alltid med dessa grabbar, haha. Hur som helst ska ja hem nu o käka och kolla igenom sista grejerna inför provet imorn o sen bara sova, haft migrän typ hela dagen idag.
Gött med vår-vädret idag, njöt som attan i solen ett tag !
Puss på er


Sunday morning

Hej vänner! Vaknade nyss och känner mig fan fortfarande mätt efter middagen hos emilia.. men det är la gött. Ska träffa tobias idag och framförallt plugga MATTE eftersom vi har prov på måndag, även en del spanska behöver jag plugga. Ska försöka få med mig tobias någonstans att käka först, orkar inte laga mat idag så vill käka ute. Vi får väll se hur det blir! Ha en fin söndag och njuuut av det fina vädret! 


23:46

Nyss hemkommen från Emilia där jag, Josefin , Josefina och hon haft lite mysmiddag med en massa snack, skratt och gott käk. Nu när Josefina skulle gå så drog jag med, är sjukt trött idag, måste sovit dåligt inatt. Men har haft en underbar kväll helt enkelt o de va gött o ses lite o snacka o coza! Blivit många sånna helger nu men de e underbart.
Imorgon vill ja träffa Tobias men behöver plugga en del också, så vi får se hur de blir! Hörs imorn, för nu ska ja nana, pösssss

Världens underbaraste


Im latching on babe

Här ligger jag o posar. Nämen Jaja, igår så var ja på bandy med Alice och maxim som hängde med, spännande match och Tobias spelade ju som sagt! Dom vann och ja o älsk åkte hem me ett leende på läpparna och lagade lite gött käk, sen somnade vi nästan i soffan så det blev sängen dirr. Nu ska jag käka lite och sedan ner till Emilia för lite tjejmys med mina bästa, blir lite gott käk och Myspys! Puss på er! Hörs sen.


19:26

Har träffat Erik ända tills nu och nu är jag påväg till ishallen för o se Tobias spela bandy! Så sjukt kul o trevligt o träffa Erik igen, för er som inte vet är vi barndomskompisar sen dagis och gick i samma klass ända till 7an tills ja bytte skola, och nu på gymnasiet så flyttade han till Kungälv för hockeygymnasie så har inte träffat honom på över 1 år! Sjukt! Måste bli ändring på det.
Som sagt, väldigt kul o prata med han o snacka om saker som hänt m.m.

Nu blir det bandy o sen mys med Tobias efteråt! Puss


All night long

Världens bästa dag är här, fredag! och början på Mars månad.. äntligen! Solen är framme och jag sitter och äter frukost och är på så jävla bra humör idag! Ska lyssna på den här goa låten hela dagen och bara njuta. Ikväll ska jag som sagt kolla bandy, innan det lite plugg och bara ta det lugnt. Tobias sover här ikväll så det ska bli mysigt! Snart fyller jag år med, fan, denna månaden kan inte gå fel!

 

RSS 2.0