Hemma från göteborg

Har precis kommit hem från en låååång och krävande dag i Göteborg. En aning stressig dag men mycket mysig och rolig med mina bästa tjejor. Efter massa skratt och shopping och en massa god mat är jag nu hemma och otroligt nöjd med det jag köpte! Letade som en galning efter en svart mysig polotröja hela dagen och ett par "crazy pants" (eller leggings) och detta hittade jag i slutet av dagen. Kommer bli en grymt najs outfit och både mysig och snygg! Vad tycker ni? Kan visa hela outfiten en annan dag! Men är riktigt nöjd faktiskt!
Nu ska jag bara slappa för är helt slut i hela fötterna, puss på er. 







 

 

Götlaborg

Strax ska ja dra mig mot göteborg med mina tjejer ! 
Får se om jag hittar ngt eller vad som slinker med hem men ja, iaf blir det en mysig dag i göteborg hoppas jag, 
vi hörs senare ikväll! Ha en bra dag, ciaoo! 



//2 år med bloggen//

Idag fyller vi år! 
 
idag är det 2 årsedan jag skapade den här bloggen och den jag verkligen "höll fast till" och ja, lite lovande har den väll sett ut iallafall? Nu när jag tänker tillbaka, fyfan va mycket saker man själv har varit med om under 2 år och bloggat om och funderat på. Så mycket NI också varit med om via den här bloggen, ni som ändå läser allting. 
Känns rätt galet.
Så ja, 31 oktober är vår födelsedag ihop. Det är väll mysigt?
Grattis till mig och bloggen och nu ska det bloggas ! 



22:06

Kom precis hem ifrån stan och emilia. Hade bokat bord idag med mina pinglor på Pitcher's där vi åt grymt god mat, pratade, skrattade och hade en mycket trevlig tisdagkväll! Innan detta idag har jag vaknat upp hos tobias, degat extra länge i sängen med honom och sedan tog jag tag i livet lite och åkte till överby och lämnade ett CV. 

Imorgon ska jag, josefin och emilia ta en liten tripp till göteborg! Får se om jag får med mig ngt hem, ska egentligen spara pengarna till Linköping till helgen och shoppa där och så men kanske får med mig ngt hem från göteborg ändå, det är ju trots allt göteborg vi snackar om ;) 
Hörs imorn om jag hinner, ciao! 


 
 
 

Never look back

sitter hemma hos Tobias och väntar på Shulman show, ska sova här inatt. Imorgon vet ja inte riktigt vad som händer på dagen men ska förhoppningsvis åka och lämna ett CV! Sedan på kvällen blir det nog att äta ute med mina pinglor. Vi hörs imorn, Ciao!


//Q&A//

johanna :
Hej Kajsa! Jag ska snart välja gymnasium och som jag har förstått så går du ekonomi på MÅG, och jag har verkligen fastnat för den linjen själv. Men min fråga är, vad tycker du om den? Varför valde du just den och var den svår att komma in på (betygsmässigt)? Är det mycket läxor? Och vad valde du som andra och tredjehandsval? Och en sista fråga, hur fungerar klassen? Blev en hel del frågor, hoppas detta går bra! Kram!
Svar: Hej! Du har full koll ! Ja jag går ekonomi och jag tycker det är en väldigt bra linje! Jag valde det främst för att jag inte har riktigt koll på vad jag vill bli och ekonomi behövs alltid och är en bred och bra linje så kändes väldigt bra. Sedan är jag intresserad av aktier och sånt så ja, det var ett bra val helt enkelt. Betygsmässigt var den inte så jätte svår att komma in på tror jag, jag hade tillexempel 230 poäng när jag sökte, (sedan vid det riktiga valet hade jag 260) men intagningspoängen låg på 210 tror jag. Så sträva efter det iallafall! Sedan är det olika, året innan så var det väldigt hög intagningspoäng medan vi detta året hade som samhällsprogrammen typ, lägre till och med tror jag.  
Det är inte överdrivet mycket läxor men mycket grupparbeten, småinlämningar och uppgifter och en och annan lab-raport i matten. Än så länge iallafall, just nu är det väldigt mycket repetition av allt man lärt sig så det är inte så jätte svårt direkt, men kommer nog bli svårare så det gäller att ligga i ändå! Som andrahandsval hade jag ekonomi på folkuniversitetet och tredjeval hade jag musikestet! 

Min klass fungerar bra, vi är en väldigt social och trevlig klass och redan efter typ andra dagen kändes de som om vi alla redan känt varandra sen länge. Jag kände dock väldigt många i klassen innan start så det var inte pinsamt eller så. Vi kan vara rätt stökiga ibland men vi har roligt ihop iallafall! Det är ju två ekonomiklasser, min är EK1A. Den bästa ;) säh..  Nä men mitt bästa tips till dig är att glöm allt var alla andra tycker och tänker och vad folk ska välja och gå din egen väg, var inte rädd för hur klassen blir för det vet man inte förän flera veckor efter! man måste lära känna alla och liksom känna på först innan man drar slutsatser. Och om du är osäker på ekonomi så kom och skugga hos oss på våren, i min klass, så kan ja ta hand om dig :) Ha det bra! 



//Lancome, este la vie//

För ett tag sen luktade jag på denna parfym i en Elle tidning då man fick ett litet smakprov, den luktar så bedårande gott att jag bara var tvungen att ha den på flygplatsen påväg till Turkiet. Som sagt, den luktar hur gott som helst och jag älskar liknande "damiga" dofter. Inte tantigt, men liksom kvinnliga. 
Dessutom gör den sig väldigt snygg på min silverbricka som ni ser. 
Este la vie , från Lancome. 


 

Vi som krossas, krossas och går på

Vaknade vid 10 och har nu fixat mig och lite så, ska bege mig till N3 snart! Efter det ska jag luncha lite med Tobias. Fyfan vilket väder det är, typ storm? Tur att jag har på mig mina söta strumpor idag under bootsen, både varmt och snyggt! Hörs sen , ciao! 




We were always sweethearts

är redigt trött så nu tar jag och checkar ut och bäddar ner mig bland kuddar och mys! Imorgon ska jag ner till N3 och öva lite inför nästa veckans sångafton. Vet inte hur länge det blir och vad jag ska göra efter men någonting dyker la förhoppningsvis upp! Det är ju trots allt lov. 
Vi hörs imorgon, godnatt och ciaaooo !


Sunday

Dagen har bara slappats bort och har inte haft någon som helst tanke på att ta tag i mitt liv och gå ut i det fina vädret eller någonting, har myst i sängen, ätit mat med familjen, kollat tv, kollat bilder från igår och bara tagit det lugnt. Nu ska jag snart duscha och göra lite inpackning i håret och sitta med det och vänta på solsidan. 
Imorn väntas lov i en vecka och ska mysa med vänner, fika med vänner, mysa med pojkvännen, kanske lite shopping på det, åka iväg till linköping, ja u name it. Ta vara på lovet helt enkelt! 
Hoppas ni haft en bra helg föresten, vi hörs senare eller imorn! 
Ciao 

bästa sängeeen



Gårkvällen




Magdansös


Lite saker ni inte visste om mig

* jag bara älskar att sova naken, den underbara känslan av ett svalt täcke mot huden är förfan obeskrivlig!

* hatar att äta frukost på vardagar, men på helger är det de bästa som finns. Då kan jag fixa en massa saker och göra rena rama brunchen, medans på vardagar så kanske jag äter en macka. 

* jag har aldrig gått i gymnastik. Alla andra tjejer i min klass när jag var liten gick i det och kan fortfarande göra värsta volterna och grejer, själv nöjer jag mig med en kullerbytta.. 

* jag solar ofta topless utomlands. vem hatar inte den där jobbiga randen av bikinin som syns ständigt under linnen m.m . Dessutom, vem fan känner mig utomlands? ingen. kommer jag någonsin träffa dom igen? nej. 

* Har lågt blodtryck, vilket gör att jag kan svimma i princip när som helst. Får ofta hålla koll på att inte resa mig upp för snabbt, äta med jämna mellanrum och inte slarva med måltider (vilket jag gör på frukosten som ni såg) och dricka mycket. Helst äta tabletter också men det orkar jag inte. 

* Spelade saxofon när jag var mindre, gick i det i flera år och var faktiskt riktigt duktig! Sedan kändes de mest som om jag gick i det för pappas skull så efter ett x-antal bråk slutade jag i det och ja, kan fortfarande tycka att det är väldigt charmigt med saxofonister, hade varit roligt att spela lite igen men har varken tid eller ork. 





Still haven't found what Im looking for

Bion igår var jättebra, som alla Bond filmer! Sedan skjutsade morsi mig och Tobias hem till han där jag nu vaknat upp och myser. Ska väll snart dra mig hemåt och fixa lite inför kvällen, inte supertaggad men de kmr väll senare mot kvällen !
Som sagt ska vi på halloweenfest så ni får se sen hur jag och Emilia kmr se ut;)
Hörs senare, Ciao!!


Friday im in love

precis käkat Tacos med mammi och Tobias och nu ska vi tre åka ner och kolla på premiären av nya Bond filmen!
Sedan sover jag hos Tobias , en mysig kväll helt enkelt!
Vi hörs imorn, Ciao!


//BOHEMIAN RHAPSODY//

åkte ner en sväng till stan och åt lite lunch med la familia, sedan köpte jag lösögonfransar tills imorn, och hittade även dessa smycken jag kollat länge på men aldrig köpt, nu reade dom ut dom och allt som allt ; 65 rikstaler.
fan va ja är bra.



 

//turkiet part 2//


Det finns ingenting som hon blint kan blunda och tro på, det finns ingenting som för alltid känns likadant.

Godmorgon på er ! Ska ta ett röj på mitt rum eftersom det de senaste dagarna sett ut som rena rama sjukstugan.. så det är bara att börja! Har också duschat och fixat till mig och kör på lite sidbena idag, intressant, lite roligt att en sådan sak kan ändra en look! hur som helst, dags att komma ur denna magsjuke-koma! 
Vi hörs senare, ciao 



Loose yourself

Jag som tänkte gå till skolan imorn, så var vi tydligen lediga! Jaha, en tidig start på lovet helt enkelt. Så nu har jag varit borta från skolan i två veckor och snart en till, kaos. Haha. Men det är nog bara bra, ska vila upp mig imorn till lördagen då det är halloween fest och jaaa, ni ska allt få se min utklädnad! Ska allt bli najs! 
Men nu ska jag sitta klart med min ansiktsmask (som svider som fan) och sedan kolla lite mer tv, otroligt roligt liv här.  MVH /trasig 
 

nyårsklänningar?

Är hemma idag igen, har gjort lite läxor och sitter nu och kollar på lite Nyårsklänningar. Ca 2 månader kvar men ändå, man kan ju vara i god tid. Är sugen på något annorlunda, eller silvrigt eller guld eller kanske i brons? Någonting metallic iallafall och varma färger tror jag. 



Jag kommer älska mitt liv snart

ännu en dag i sängen med gossipgirl, tårar till chuck & blair och tv tittande.. nu ska jag försöka få i mig lite nudlar och kolla på lite mer tv och skriva klart en inlämning. Hela jag är röd av feber, som en tomat eller en solbränd snubbe med 0 pigment.. fyfan, orkar inte med det här!
har inte tid att vara sjuk. Speciellt inte när jag redan varit bortrest en vecka. 
 
Här får ni något fint att lyssna på i höstmörkret. 



Instagram: kajsalecander

hemma idag igen, är jätte jobbigt att ens kliva upp eller gå någonstans för hela njurarna och ryggen värker pga av ingen mat eller någonting.. fyfan. Febern har börjat gå över iallafall. 
Har rensat bort typ 200 bilder på instagram också i tidsfördriv, skönt!
Ni har väll inte glömt att följa mig? 
Kajsalecander
 

words don't come easy

mått röv hela dagen och kvällen, hoppas på att må lite bättre imorn. MÅSTE bli frisk till helgen då det är halloween fest på G, jag som ska vara magdansös.. haha. Hur som helst så har jag fått gjort lite plugg idag och fått i mig ett x antal vatten, det är typ det enda. Mår rätt illa nu med men får hoppas på att de inte kmr upp något!
Ha en bra kväll , ciao 
 

//calvin klein/

Hej! Du har la ett par calvin klein pjamas byxor? Kan du visa dom? Va kosta dom? 
Kram
Svar: jag vet ej vad dom kostade eftersom det var en present ifrån min fina pojkvän,
men så här ser dom ut men i en lite mer rosa färg! hur sköna som helst. 




//turkiet first part//






//en så fruktansvärt bra text//


"inatt när jag inte kunde sova läste jag detta inlägg. blev såklart, rätt obviously, berörd.
när man väljer att prata om sin olycka, skriva ned den i ord och trycka på publicera så gräver man i många fall sin egen grav. precis som Isobel beskriver är det alltså ett varningstecken för en arbetsgivare om man pratar öppet om att vara olycklig. så himla sorgligt tycker jag.

att tabubelägga depression och känslor på det där sättet är så banalt att jag vill lägga mig på marken och skrika riktigt länge.
för många många människor är livet svårt, like a lot. det är jättesvårt. och det gör ont. gör fruktansvärt ont.
man spottar i motvind, sparkas i små utrymmen, kvävs.
så är det. helt enkelt. man kommer någon gång under sitt liv att må dåligt, och vissa mer än andra.
men oavsett hur illa man drabbas så gör det ibland ont.
därför är det i fortsättningen viktigt att lägga vikt på att smärta existerar. psykisk ohälsa existerar.
så att för den som en dag mår dåligt inte behöver gå och viska om det, spackla över såren och låtsas om att den inte finns, just för att man är rädd att inte bli acceptera om man pratar om det. (förstå hur vidrigt mkt sämre det blir av att inte få prata om det)
och för att jag skriver ner det många andra med största sannolikhet också gått igenom, det som är på allas läppar , bör inte göra mig till en enda stor röd varningslampa som säger att - WOW, slow down. bruden bloggar om nåt deppigt. lite väl magstarkt va? vi droppar henne.

det är så fruktansvärt FEL. och bygger på nåt så fruktansvärt FEL.
när jag gick igenom mina tidiga tonår hade jag önskat att jag läst fler deppbloggar, låter ju rätt destruktivt men ärligt talat, när man hittar någon som skriver om sin smärta och man kan känna igen sig, FUCK ALLT om inte samtliga blivit en smula lugnare i själen.
-här är någon som går igenom samma sak, fan va skönt å inte va ensam om denna smärta.

det är så viktigt att vi vågar ta upp ämnet depression, så viktigt för kommande generationer att vi inte sätter en röd stämpel över dokument "psykisk ohälsa" och löser allt med att ge barnet en diagnos och förklara för resten av klassen att Kalle, han föddes lite annorlunda. han twittrar nämligen om sin ångest, det är inte okej.

förstår vi inte hur detta kan sluta med ett rep runt en hals i nån garderob nånstans?

detta tycker jag är vidrigast med det hela:
jag kommer säkert få äta det här, kommer få äta att jag skriver rakt upp och ner hur det är.
kommer bli nekad jobb i framtiden för nån shonne till arbetsgivare gått in hit å snokat, och då kommer det liksom inte vara så mkt snack om saken. för bruden skriver om sömnlösanätter och kärleksproblem, hon e ju praktiskt taget psykiskt sjuk? shit i cv:et, skit i att hon e trevlig. hon e ju för fan olycklig. euw.
kommer få äta det för jag är inte den som kommer undan med det, är inte någon talangfull konstnär, är ingen vettig författare, är ingen person som kommer undan med ett bagage.
är vanlig. och vanliga människor måste liksom blogga om dagens outfit, smultronvin på taket och barfotanätter.
(NOW THATS a perfect candidate för d här jobbet. där det komplexa liksom avrundas med vad för jeffrey campbell-skor hen ska ha på sig, superbra)

så skev skev verklighet. sopa under mattan, undvika och för guds skull aldrig röra vid hen som yttrar sig om allt det där vidriga som kallas depression. ut m packet typ.
att samhället, trots för många år av existens, fortfarande har denna påle i arslet gör mig mer deprimerad än att snubben man älskade stack.
det gör mig mer deprimerad att jag ska behöva skämmas för vad jag skriver, ska behöva skämmas för att jag många nätter går hem alldeles för full och gråter, ska få skämmas för att jag vågar känna.
mycket mer deprimerad.

jag vägrar acceptera detta. vägrar att hindra mig ifrån att skriva nåt för att jag måste tänka FRAMTIDA ARBETSGIVARE.
vägrar stoppa tillbaka pinnen i röven och stoppa flödet AV DET ABSOLUT FÖRBJUDNA KNÄPPA ABSURDA ALLDELES SJUKA SINNESTILLSTÅNDET SOM KALLAS HJÄRTESORG.
tänker föralltid prata om min ångest
tänker föralltid fortsätta att använda mig utav ordet knulla istället för älska,
tänker föralltid va öppen med att jag under de svåraste nätterna knaprade valium för att kunna sova(sova, jag ville sova, som jag inte gjort på så många nätter. förlåt för att jag "unnar" mig några timmars sömn, herregud förstår ju verkligen att jag e stämplad typ drugdealer nu, en riktig fara för samhället)
tänker föralltid visa att det är okej att känna om man känner.
för jag tänker inte tagga ner med språket. kommer inte prata om smultronvin och bruncher på grand, hundar och regnbågar och dagens skjorta från nelly.se
det ger i många fall en mycket värre och skevare syn på vad som är "sunt".

så om det kommer kosta mig resten av mitt liv att jag e arbetslös,
maddafuckingFINE. då har jag i alla fall stått upp för min sak.
stått upp och gått emot denna illusion om att jobbiga tankar ska vara preskiberade,
så får väl vara nöjd. även fast jag bara är vanlig. får väl vara nöjd över mig själv för att jag aldrig la mig platt på marken och raderade alla mina spår av olycka och istället börjar twittra om vad dagen bjuder på för väder.

och när vissa inte orkar längre, inte orkar med blickar eller med att inte bli anställd, och därför känner att de måste sluta känna, måste sluta skriva om sånt som gör ont,så blir jag ledsen.
blir så ledsen, speciellt i isobels fall.
för herremingud,
att jag läst många texter om ångest och smärta
och att jag skriver många texter om ångest och smärta
har lättat mitt hjärta, gjort mig benägen att somna på egen hand, gjort mig mindre ensam.

har inte avslutat mitt liv i nån garderob. har mått bättre.
och det är alla anledningar till att bli anställd."


Fyfan

kan bara säga att ja har gått och blivit matförgiftad av turket. Det började med att familjen + mormor och hennes sambo fick det och jag trodde jag klarat mig undan eftersom ja mådde toppen idag men icke sa Nicke.. Kommer hem efter mysig fika med mina bästa och blev hängandes över toa kanten ända tills nu. Kan inte ens behålla lite vatten i mig.. Så nu vet ni läget .
Kram


Morning

äter frukost hemma hos älsklingen i min ensamhet.. Skönt att ha sovmorgon till 10 iaf! Känns fett konstigt att gå till skolan idag men det blir nog bra.
Sen efter ska jag nog träffa Emilia och Josefin , mina babes!
Vi hörs sen, Ciao!!


Hemma från turket!

 Kom hem halv 8 i morses så har inte fått mycket sömn om man säger så.. men drog mig iväg till tobias och sover här inatt. Saknat honom så! Har haft en jättebra resa i turkiet och har en massa bilder men behöver rotera dom och greja lite med dom innan dom kmr ut här på bloggen!
Imorgon är det skola och känns jävligt tungt måste jag säga, vill sova och ha sol och värme!
Vi hörs imorn, ciao!


I löv


//black n' blue//

 
 
top-allyfashion.com
jeans- riverisland.com
mc skinjacka - lagarconne.com
skinjacka - chicnova.com
skor - farfetch.com.br
collage tröja - udobuy.com
nagellack - forever21.com
armband - dannijo.com



//fortsättning på skriverier//

På morgonen vaknade jag utav att täcket ramlat ner på golvet och jag låg ihop kurad och frusen i sängen. Mitt hår flöt över hela kudden, och min panna var våt. Jag brukade vakna av att jag kallsvettades, väldigt ofta nu för tiden. Men varje gång jag funderade på vad jag egentligen drömt, mindes jag aldrig vad det var. Jag drog upp täcket, det jobbigaste lyftet man kan göra på söndagsmornar. Sedan kom jag på mig själv att jag stängde av mobilen igår kväll, och att det kanske fanns en liten liten möjlighet att Anton skrivit något sms om just varför han inte kunde komma igår. För jag låg ju faktiskt ensam här i sängen, om han inte ramlat ner på golvet. Och det hade han ju inte.
Jag tryckte igång mobilen, höll den långt ifrån mig varav jag blev bländad av displayens ljus. Så kom det. ”Älsklingen” lyste upp på hela skärmen och jag tryckte upp ett sms.
”Förlåt älskling, jag kunde inte komma igår och förlåt för att jag inte hörde av mig, men vi ses ju på tisdag! Godnatt” Smset var skickat klockan 03.00 och jag undrade vad han ens gjorde uppe så sent. Orkade inte lägga energi på det, jag svarade ett kort ”okej” och sedan la jag mobilen så långt ner under kudden det bara gick. Bara för att. Bara för att jag i alla fall låg och väntade på honom i min säng som jag lovade honom igår. Bara för att jag kunde hålla saker jag lovat. Jag blev så arg, det kokade nästan i mig. En rusning av blod trycktes upp i hela huvudet och så kom den där typiska migränen och illamåendet, den där sammandragningen mellan nerverna från tårna till fingertopparna, när man ångrar det man precis gjort och känner ångest och skuld för att man i några sekunder blivit så arg på den man älskar som mest. Den där känslan, som jag så många gånger fruktat och som jag så många gånger känt. Nu kom den igen, men lite mer överraskande än förut.
Plötsligt knackade det på fönstret.

 

”Du kan väll lugna ner dig lite älskling?”
”Nej det kan jag inte, jag är så fruktansvärt arg för att du bara skiter i mig, det är som om du precis pissat på mig i ansiktet och jag fortfarande kan känna den där doften. ” Jag röt åt han.
”Ska du skrika på mig nu igen också?” Han började bli arg han med.
”Nej, inte den här gången, jag är trött på att skrika, jag är trött på att vara den som bryr sig, har du ens tänkt på tisdagen, vad hade du tänkt vi skulle göra, bråka med varandra?”
”Självklart inte, jag hade tänkt vi skulle umgås, som vanligt” Han kollade på mig med sina fina ögon, hans fina bruna ögon. Men jag fick inte ge mig, jag tänkte inte låta han vinna det här.
”De senaste gångerna vi umgåtts har vi bråkat eller så har vi bestämt att vi ska umgås och sedan har du inte dykt upp i alla fall, det finns alltid något som går före” Jag betonade umgås, jag hatade det uttrycket, eftersom han alltid använder det och struntade i att fullfölja det.

Han kollade på mig, tog mina händer och sa.
”Hur vill du ha det då?”
” Vadå vill ha det”
” Ja, om jag är så dum hela tiden, hur vill du göra?” Han höll hårt i mina iskalla händer, nästan nöp i dom. Försökte trycka ut några små svar ur min bleka mun.
” Vadå vill göra, jag vill vara med dig det är det enda jag vill.” Jag såg på honom och granskade honom, hela jag var förvirrad, vad skulle ske? Vad är han ute efter?
”Vill du verkligen vara med någon som gör dig ledsen?”
Han pausade, men hans mun tydde att han skulle säga något mer.
” Jag menar, jag vill inte att du ska vara ledsen men de senaste veckorna verkar det som om det enda jag kan få ut av dig, vill du verkligen vara med mig då undrar jag?”
” Jag vill vara med dig, hela tiden vill jag vara med dig, jag vill vara med dig när jag inte kan vara med dig eller inte får vara med dig, jag vill vara med dig när jag är med dig och jag vill vara med dig när jag inte kan få vara med dig för att jag inte finns längre! Räcker det?!” Jag nästan skrek åt honom.
” Nu skriker du igen, ser du? Vi kommer ingen vart med det här Melina!” Han skrek tillbaka.
Sedan släppte han mina händer, eller mer i en kastande gest. Som om dom inte var mina.
Han fnös till, öppnade dörren och smällde den hårt.
Jag satt kvar länge och kollade på dörren, utifall han skulle öppna den igen och säga vad han ville, vad han ville få ut med det här. Men dörren öppnades inte. Och i just den långa ödsliga sekunden, förstod jag hur det kändes att plötsligt glida ifrån någon. Glida ifrån någon så mycket, att man knappt kan andas, att man knappt vem man själv är.  


//romantic///

 
 
 
tröja-romwe.com
blus-h&m
blus med vit krage- net-a-porter.com
skor-harrods.com
jacka-vila.com
jeans- harveynichols.com
coat-topshop.com



//skriverier//noveller//

Varför svarar han inte? Exakt vad är det som är så svårt, att ta upp sin mobil, kolla på displayen, se vem som ringt och snabbt ringa upp. Jag kunde bara inte förstå det. Själv, hade jag suttit i snart en lång svältande timma och stirrat rakt in i displayen, utifall han bara skulle få den där enkla tanken att bara svara. Jag var inte direkt svältande på mat, utan svältande i och med att för varje minut som gick kändes det som om min värdighet och min tillit bara försvann ifrån mig. Som ett sjunkande skepp.

 

Så här satt jag. Jag kunde bara inte förstå det, hur jag gång på gång gick på de där enkla snacket bara en kille kan sköta. ” det är okej, jag ringer dig senare” eller ”jag lovar att vi kan ses sen, det sa vi ju, eller hur?” eller varför inte ”älskling du är bäst, vi ses sen” ? Det fanns många jag hört nu, men när gick alla lögnerna till den där tröskeln, till smärtgränsen inuti mig, där jag bara sa ifrån.
Jag vet inte hur många gånger jag frågat mig själv det, eller hur många gånger jag tänkt säga ifrån men aldrig fått ur mig orden ändå, och när vi ändå pratar om det, hur många gånger jag verkligen sagt ifrån men allting blivit vänt till mitt egna fel.

Vi hade varit tillsammans ett bra tag, om man ska vara exakt så hade det varit vi två i snart ett helt år. Väldigt snart, snarare på tisdag, och idag var det lördag. De senaste veckorna hade det varit som om vi båda bara räknat ner dagarna, försökt hålla ut för varje dag som gick och bara väntat på att dagen D skulle komma. Då jag och han, mitt livs första kärlek, hade spenderat 365 dagar ihop.

En gång sa Anton att vi kanske höll på att glida isär. När han nämnde det ordet gled hela jag isär. Mina ben skakade, min läpp darrade oavbrutet, mina ögon fylldes med tårar på en sekund. Jag trodde det var då det skulle ske, då han inom några millisekunder tänkte be mig sluta hoppas, att han skulle lämna mig för gott. Jag minns att vi stod där ganska länge, han pratade om saker men jag kunde inte lyssna, det var bara en sak som hördes i mitt huvud och det var mina egna tankar. Hur fan kan man glida ifrån varandra när man praktiskt taget stått så nära varandra som möjligt, i flera hundra dagar. Jag minns att jag såg på Anton, och jag sa :
- Men jag är inte redo för det än.
Han svarade - Det är inte jag heller älskling, inte jag heller.
Anton kysste mig, och sedan pratade vi inte mer om saken. Men jag visste eller vet fortfarande inte om han verkligen menade det. Kanske han var redo, han kanske alltid varit redo, men att han aldrig vågade se mig bryta ihop.

Det var just dessa tankar som svepte över mig när jag satt där med mobilen i handen, klockan var mycket, och han hade lovat som så många gånger att vi skulle ses. Att han skulle komma upp till mig, att han skulle ringa på dörrklockan och le, att vi skulle vara ihop just idag. Jag satt bara här, jag visste att han inte skulle komma, jag visste att han inte skulle höra av sig fören allt var för sent. Jag hade till och med gått på den där dumma lögnen en gång till. Hur kunde jag? Hur kunde jag göra så mot mig själv? Var det inte förra gången både jag och han lovade att det skulle vara slut på sånt här.
Ville han inte mer? Och vad gör han egentligen? Jag vågade inte fundera mer på det. Jag stängde fönstret, drog av mig hans t-shirt och kröp ner i sängen. Sedan stängde jag av mobilen. Jag hade fått nog.  


Hejdåååå


TURKET

Nu åker jag iväg till Turkiet! 
Kommer hem om en vecka så håll ut :)
Ska bli så jävla skönt att komma bort till lite värme och njuta, och njuta ska jag verkligen göra! 
har inte gjort så många tidsinställda så ni får hålla ut lite, 
kramis på er och ha en härlig vecka! 
Ses snart!
Ciao
 

just because it burns it doesn't mean you're gonna die, you gotta get up and try

Sov länge i morses och gosade extra mycket med älsklingen eftersom jag åker idag. Kommer sakna han så mycket! Nu är all packning klar och ska ta det lugnt, äta lite och sedan åker vi mot landvetter. Ska bli underbart! Förövrigt igår gjorde jag ingenting speciellt, umgicks med familjen och sedan kom tobias vid 11 efter hans match och då kollade vi alla på en film. Jaja.. jag slänger in ett inlägg senare när vi åker, ha en bra lördag! 
Ciao 

Bästa p!nk

8074666044_d8541c86df_z_large
Tumblr_mboo4snitm1rog67ko1_500_large




Turkiet imorn!

Fyfan, har precis kommit hem efter värdens flängigaste dag. 
Imorses gick älsklingen upp tidigt medan jag sov till kl 11 typ, var ju ledig idag. Så jag åt lite frukost, tog cykeln eftersom jag hade den där från igår och cyklade till mamma, hämtade mina CV som mamma skrivit ut, cyklade till skolan och hämtade lite böcker, cyklade tillbaka til stan, fikade med massa, cyklade sedan hem från stan.
Nu har jag räknat ut att sammanlagt från igår då jag cyklade, så har jag cyklat 2 mil igår och idag. 
Och det känns i hela kroppen vill jag lova + all trängingsverk från gymmet igår. 

Nu är jag helt slut och ska ligga här och bara njuta av lugnet lite. Imorgon åker jag till turkiet, kan det bli bättre? 
Tobias kmr hit sen men det är inte fören sent på kvällen, och syrran kmr hem från oslo eftersom hon ska med på resan imorn. Så vi hörs lite senare!
Ciao
 

This is how angels die

Cyklade till stan som lite uppvärmning eftersom jag antog att löpbanden skulle vara upptagna idag på gymmet, kändes bra och de va gött att cykla lite, längesen. I tempo såklart och inga pauser. Sedan gymma ja rumpan och armar och lite crosstrainer och sedan cyklade ja hem till Tobias och ska sova här. Ledig imorn!! Gött!


Ord tagna ur min mun

"Tillbaka i hemstan

Det stinker parfym från gamla dar
Samma gator
Samma minnen av dig
När vi var sol genom parken,
när vi drack öl med turisterna
När vi ljög om att
hösten aldrig skulle komma

Möt mig igen
Golvas av natten
Var kvar när jag vaknar
Som om du behövde mig" 


Fuck off thursday

Den här dagen suger balle. Har lyckats tappa min iphone som ni såg förut, mattelektionen var bajstråkig, psykologi prov, på lunchen i min fil inkluderade det ett långt saftigt hårstrå, och ja, dagen är skit helt enkelt. Det enda som är positivt är att vi blev lediga imorgon eftersom vi bara hade en tråkig lektion så vi fick vara hemma istället. Men jag ska ändå traska dit en stund och göra ett glosförhör och sedan är jag fri som en fågel. 

Nu ska jag glosträna lite och sedan vid 4 ska jag förbi tobias syster och hjälpa dom lite i den nya lägenheten, kanske också åker till gymmet senare och drar ett rump-pass. Får se helt enkelt! Vi hörs , ciao! 

Så här glad är jag idag 

MIN IPHONE ÄR SPRUCKEN

sprucken som en oskuld är den.....
men den goda nyheten är att jag ska byta till rosa skärm. najs





 

Midnight city

Äntligen klar med allt jävla plugg!! Nu ska jag hitta något gott att äta och typ bajja på morgondagen som bara kommer innehålla massa tråkiga lektioner, ingen sovmorgon och åå, är så trött på livet jut nu. Förlåt för mina tråkiga inlägg men idag är jag på riktigt dåligt humör. Ni kan ju lyssna på den här goa låten istället och drömma er bort lite, det låter väll bra? Hörs imorn, ciao. 



Tragiska människor

Tycker det är riktigt sorgligt av vissa personer som läser den här bloggen som lägger många snälla kommentarer med samma ip adress och sedan kommer in och lägger en tragisk kommentar om saker dom inte ens vet någonting om. Saker dom inte ens vet om det är sant eller ej. Du kanske borde tänka lite innan du skriver något.

Thriller homeworks

Har dukat fram bordet med gottigheter och läsk så NU börjar jag min pluggdag. Ska sitta och lära mig denna jävla psykologin och matten så jag kan få högsta betyg.. eller? Nä, men ska iaf kämpa på och försöka lära mig lite ett och annat. Så nu är det bara att börja. Hörs senare, ciao!

1d98133363795bb8e31f858fedd8cdbd_large

Kallt!!

fuck va kallt de e !!! 0,9 grader och vad är de ja ser utanför mitt fönster... FROST! fyfan.. Det finns nog ingenting mer jag hatar än kyla, alltså verkligen ingenting. Spelar ingen roll om de "e mysigt på vintern" för kan man inte ens njuta av att stå utomhus utan att se ut som om man fått en pinne i rumpan så är de fan inget bra. Så! Kände att ja va tvungen att lägga ut mina aggressioner någonstans. Det var väll trevligt? Hoppas ni får en bra dag! :)
Ett litet "fuck u" i min vinterjacka just nu. Trivs inte


Dont you dare

Haft en underbar och mysig dag med älskling. Vi gjorde verkligen ingenting speciellt men det är så skönt att bara ha sånna dagar ibland, och ännu bättre med någon man älskar väldigt mycket! Låg mest och myste och pratade och åt gott som sagt. Nu ska jag krypa ner i sängen och imorgon ska jag dock göra annat, ska lägga hela min energi och själ åt allt plugg och bara ha en sån där rå-plugg dag.. urk men nödvändigt. 
Men får se de på den positiva sidan, om 4 dagar ligger jag på playan.
Hörs imorn, ciao! 

Fem saker ni inte visste om mig:

* Drömmer ofta drömmar som sedan händer irl
 
* Är väldigt känslig

* När jag var liten var jag knappt en tjej, var som en kille och trodde till och
med att jag var en kille. Kissade stående ibland... den ni! 

* Har svårt för att sitta still. Måste alltid trumma på något, vagga med foten, pilla i håret, u name it

* Har typ tix att varje gång jag går i en uppförsbacke så måste jag bita mig i läppen.
 



Låt mig kyssa din panna

Myser hos älskling. Överraskade han hemma hos honom med mat och kladdkaka när han kom hem från skolan. Så nu har vi bara myst och mer blir det. Hör av mig när ja e hemma! Ciao


Favoritbilden på oss två

14 månader idag med mitt fina hjärta. Kommer aldrig kunna förklara hur mycket jag älskar dig, den kärleken du och jag har är den bästa kärleken jag vet och någonsin upplevt. I 1 år och två månader har jag fått bli kallad din, bara din. 10 224 timmar med en människa som inte bara älskar mig tillbaka, utan även får hela mig gå ihop och lyftas upp och orka ta mig igenom saker i livet, orkar se på saker i ett annat perspektiv och att orka vara jag ibland. Finns nog ingen som är så bra som du, och jag är så stolt över att få vara din och att kalla mig din flickvän, för det är det underbaraste jag vet. Att bara få vara i ditt hjärta. 


 

Alla vägar har sitt pris

 
 
Blir så arg. Fruktansvärt arg. Hur många gånger ska livet bokstavligt knulla en i röven? Hur många gånger ska man behöva tänka igenom sitt liv rakt upp och ned och ändå inte komma på någon vettig jävla anledning till att man inte förtjänar eller förtjänat vissa saker. Om gud nu har en plan för allting som händer så ärligt, är det att man ska bli knullad i röven tills man fattar att aj, livet är så jävla patetiskt ibland, låt mig vara någon gång. Låt mig vara någon jävla gång och låt någon som aldrig känt på smärta få den, jag vet hur det är nu, ärligt talat. Lämna mig ifred. 

Med vänlig hälsning
En potentiallös själ
 
Apq-twmcmai_vrv_large

High on life

Uääää!! Är så jävla trött att ja snart däckar ihop. Något är fel på mig, seriöst. Godnatt och bajbaj, Ciao!

En dag i daget, en dag i taget


Om vi faller, låt mig falla först

Lyckades klämma mig in på bussen från skolan och komma hem så småningom, nu är jag hemma och ska snart åka på kalas hos farfar så hinner inte med så mkt annat idag. Annars har skoldagen varit fruktansvärt lång och jobbig! Men vi hörs ikväll, ciao!


//new//

Drog till överby en snabbis med mamma igår och detta fick ja med mig hem. 


//skulls and bones//


Jag försöker förvandlas

Nu gäspas det stort här i soffan kan ja säga. Har varit så sjukt trött idag, somnade i soffan förut när jag och mamma kollade på en film och var nära att somna i badet också. Så nu ska jag krypa ner i sängen och bara sova, har huvudvärk också. Vi hörs helt enkelt imorn! Ciaoo

här får ni en härlig höstlista att lyssna på. 

Tumblr_maemk3oj5l1r48uqdo1_500_large

Tumblr_mbixmyvw7o1rq5qpmo1_500_large

Rör vid dig, och rör vid hela världen

Tar mig ett bad och myser till det lite. Skönt att bara koppla av lite såhär innan skolveckan och tänka på saker och bara få vara för sig själv lite. Behöver det känner jag. Passar även på att testa en ny inpackning och sånt jag fick av Alex i helgen. 


Smells like teen spirit

Åkte till överby med mamma en liten stund förut, fick med mig lite saker hem men det får ni se imorgon. Sedan tog jag en promenad med emilia och snackade om gårdagen och pratade bara, fint väder är det idag med! Asgött med lite soligt höstväder. Åt sedan lite god mat med familjen som ni ser på bilden. Nu ikväll ska jag nog tappa upp ett bad, ta inpackning och mysa till det. Har så ont i huvudet och då är det skönt att bara koppla av med ett bad. Så vi hörs sen! 
Ciao 
 

//New in, göteborg//

Fick en box med lite hårgrejer av Alex när ja va i GBG som tydligen ska vara bra , så tack så mycket!
köpte mig en ny väska också som datorn kan få plats i och körde på lite dödskalletema som ni ser, köpte en scarf med, snyggt tycker jag! vad tycker ni? 


All of the lights

Hallå friends! Ligger i sängen och myser lite, är sjukt trött men kan inte somna om. Som sagt kvällen igår var lite kaotisk för många bråkade och skit men bortsett från det var det rätt så kul!
Ska försöka få tag i Tobias för han bara försvann puts väck igår..

Nu är det mindre en 1 vecka tills ja åker och ska bli så fruktansvärt gött! Kommer sola sååå mycket och bara njuta av den värmen vi aldrig fick i somras typ!
men idag är de söndag och imorn väntar en veckas plugg så nu är de bara att bita ihop lite till!
Hörs sen!
Ciao


Kvällen

Malins middag var så fruktansvärt underbar. Den goa tjejen hade lagat hur go mat som helst och massa småplock och lite tapas liknande och vi alla bara njöt och hade det hur trevligt som helst! Massa tjejsnack, dans och skratt. Sedan drog vi vidare på fest, den var helt okej men lite kaos ibland men hade ändå väldigt trevligt! Lite problem att komma hem bara men nu ligger ja i sängen helt död efter en lång dag, gbg, hem, fixa, malin, fest, u name it.. 
Nu ska ja sova, imorgon chilla sönder. Höres! ciaoo

hahha på bilden, bästa joel.. om man gör intrång på toa får man skylla sig själv!






Saturday night

Lite bilder från igår och längst ner en bild på mig i mitt nyslingade hår!
Igår myste vi och bara tog de lugnt och kusinerna var trötta så inga speciella svårigheter att passa dom. Somnade tidigt och gick upp tidigt och åkte spårvagnen in till stan med älsklingen och åt lite frukost i stan och shoppade lite. Sedan gick jag iväg mot salongen där mina kusiners morsi skulle klippa mig och slinga mig och daaamn va nöjd jag är. Kunde inte blivit bättre! Har nog aldrig varit så här glad och nöjd med en klippning!

Nu ska jag börja fixa mig inför kvällens festligheter, först tjejmiddag hos min fina underbara malin som fyller år på måndag och sedan ska vi nog vidare på lite partaj med härligt folk. Vi hörs av! Ciaoooo! 





//Q&A//

Cilla :
Hej Kajsa! 

Jag har missuppfattat det med dina hamstrar och marsvin och allt vad det är...du har skrivit att du hade ett marsvin som dog när du va 12, och för ett tag sen skrev du att ett annat marsvin hade dött! Hur många har du/har haft?:) har du haft några andra djur? 
Btw, sjuuukt bra blogg!!<333
Svar: Hej där! Har haft en massor av marsvin genom åren sedan jag var ca 5 år men nu dog Mini som hon hette, hon var mitt "sista" marsvin som var mitt. Men har också kvar ett nu men det är inte mitt, haha, låter konstigt men mammas jobbar kompis hade också bara ett marsvin kvar när vi hade Mini kvar, och marsvin vill gärna var två och två , så vi hade dom hos varandra båda två varannan månad. Men nu av någon anledning har deras marsvin fått vara hos oss väldigt länge men nu söker hon också en ny "sambo" . Har alltså haft ca 5 marsvin genom åren. Det är liksom en ond cirkel nästan, när den ena dör har den andra blivit ensam och då har vi köpt ett till och så håller det på så.. Kram och fortsätt att läsa! :D

Blyg tjej:
Hej Kajsa! Älskar din blogg och det kommer kanske låta jätte smörigt men jag menar verkligen när jag säger att du är en förebild för mig. Du har lixom fått mig att se vara mer optimistiskt och leva livet! Detta kommer bli en lång komentar men som sagt jag ser upp till dig det är därför jag frågar detta. :) Det är som så att det är en kille jag verkligen börjar tycka om och vi har pratat lite på facebook och i skolan också men jag vet inte hur jag ska göra.. Eller hur jag ska tänka rättare sagt. Du skrev i ett tidigare inlägg att du slängt dig ut och hoppats på att någon fångar dig. Men så kan jag ju inte göra om han inte känner mig eller? Är sjukt förvirrad och lite galen inombords för jag vet verkligen inte hur jag ska tänka. Har aldrig haft någon pojkvän förut så är väldigt ny i det här. Jag är helt enkelt en kär liten 15 åring som inte vet hur jag ska tänka. Om jag har en liten chans vill jag ju inte sumpa den om du förstår vad jag menar. Gosh vad långt detta blev! Kramkram!
Svar: Åh vad glad jag blir, känns så kul att vara en förebild åt någon , eller att du lärt dig något av just lilla jag. Jättemysigt verkligen! Du gillar en kille säger du och är tveksam om han gillar dig eller om det finns något mellan er , tolkar ja det som? Det är svårt att se om man inte testar något. Du kanske till en början borde prata mer med honom i skolan och få en annan kontakt för på facebook och sms och sådant är man inte riktigt samma person och ord man kanske inte riktigt vågar säga i verkligheten kan lätt skrivas ner. Därför tkr jag du ska få en bättre kontakt med honom på riktigt, på så sätt kan både du och han se om det finns något mellan er, om det är värt att satsa på m.m. Förstår att du blir galen på nästan en "obesvarad gåta" men det råd jag kan ge till dig är det jag sagt, att kasta sig ut som du säger kanske inte är riktigt rätt tillfälle än (verkar inte som om ni känner varandra så jättebra än) eller så gör man det och ser efter. Antingen blir det pannkaka, eller så blir det inte alls det. Men det verkar som om du vill ta det försiktigt och vara säker när du väl kastar dig ut, så ta dig ann din crush och lär känna den här mystiske killen bättre helt enkelt! Det kan antingen bli en fin vänskap eller något mycket mer :) Kramis! 

 

Anonym:
Hej en liten fråga för tycker du alltid har så bra svar :) 

Ska sova över med min pojkvän för första gången och aa.. Det är första gången jag sover med en kille. Vem tycker du det är bäst att va hos första gången? Vad sover du i när du sover med din pojkvän (eller vad sov du i i början)? 
Nåt speciellt man ska tänka på/ha med sig eller så?? 
Lite nervös :)
Svar: Åh jag kommer så väl ihåg den första gången jag och tobias sov över. Det var i örebro hos hans syster som vi hälsade på och vi sov på hennes soffa som var väldigt trång så vi fick ligga alldeles stilla och tätt intill varandra och vi båda hade längtat så efter den dagen. Jag kommer ihåg att jag sov i hans t-shirt och trosor, men det var nog mest för att vi var hemma hos hans syster. Det spelar inte så stor roll vad du har på dig, jag tror inte han skulle tycka annorlunda om dig på något sätt om du har trosor eller ett pyamassett liksom. Tänk inte så mycket när du ska sova, för det gjorde jag och jag sov ingenting den natten! haha.. men nu tycker ja det är så mysigt att sova med tobias. Man ligger och pratar som bästavänner och sedan somnar man intill varandra och vaknar upp likadant. Jag tycker det faktiskt är skönast att sova hemma hos honom, speciellt hos hans mamma. Vet inte varför men vi gjorde ofta det ett tag så jag vande mig nästan vid den sängen och platsen m.m , Speciellt under sommarlovet då jag sommarjobbade och tog sällskap till jobbet med hans mamma. 
Tänk inte så mycket, utan pussa han godnatt och be han ligga sked med dig, hur mysigt som helst! 
Kram!

 

 

Louise :
Har en liten fråga, det är så att jag snackar med en kille nu och har gjort det ett bra tag, men problemet är att hans lillasyster går i min paralellklass.. Jag vet inte vad jag ska göraaa. Han är världens snällaste kille och jag vill inte sluta prata med honom för det och samtidigt vet jag inte om jag ska säga något till hans syster? Hjääälp meeej! 

Och förresten, din blogg är såååå grym!!

svar : Det beror nog på hur bra du känner hans lillasyster? Ifall ni inte har någon nära relation spelar det nog ingen större roll och speciellt inte om ni gillar varandra! Du kan ju prata med lillasystern och fråga hur hon tycker om det lite, om hon tycker det är något hon skullestöra sig på. Så får du se utifrån det. Men annars säger ja bara ; kör bara ! Det spelar ingen roll. Tack så mycket! hoppas jag var till någon hjälp! 


Rebecka:
Har du någon piercing?:)
Svar: Förutom i örsnibbarna som man kanske brukar ha så har jag ingen piercing! Har sagt många gånger att jag är sugen på en töjning men det blir så jäkla fult efteråt om man tar bort det (som ett litet rumphål typ). Navelpiercing är ingenting för mig heller tror jag! :)


Anonym : 
Vilken Sportlife tränar du på och vad tycker du om det? För jag vill börja gymma men många säger att Sportlife i stan inte är så bra och det är lång till det andra. Skitbra blogg förresten!! :)
 
Svar: Jag har tränat både i stan och borta på kardanvägen och tycker att båda är bra! I stan är det dock väldigt litet och det går inte ens jämföra mot kardanvägen då det är hur mycket maskiner som helst. Men det är närmare för mig att gå i stan så jag gör oftast det. Tycker det funkar utmärkt! De som folk inte tycker är bra med det i stan är nog just för att det är väldigt litet och inte så många maskiner av varje men om inte en maskin finns ledig tar man ju bara en annan och gör så länge.
Gruppassen är jättebra så om du tkr om sånt är sportlife perfa!
Kramis! 

 


Mot gbg


Ska käka lite nu och sedan packa en liten väska med det nödvändigaste. Sedan tar jag bussen till tobias och sedan vidare mot göteborg med tåget, så vi hörs senare på mobilen antar jag!
Svar på frågorna kommer upp vid 3 tiden så håll utkik!
Ciaoo ! 


//black n' white//


That shit krays

Åh förlåt för den otroligt kassa uppdateringen här idag! Var nämligen hos Anton efter skolan och sedan hos Tobias en liten stund, så kom hem nu!
Någon frågade när svar på frågorna kommer upp och dom kommer imorgon för då har ja sammanställt alla och då får ni lite att läsa när ja är påväg till Gbg! Bäst är ni :)

förövrigt har dagen varit jättebra och gött med fredag imorgon! Som sagt åker jag och Tobias en liten tripp till Gbg och sover där för att passa småkusinerna m.m. Kmr hem lördag men uppdaterar från mobilen i think!
Slänger in ett inlägg eller två innan ja åker imorn. Men nu säger ja godnatt, Ciao!!!


Jag förlorade dig öppet

Kom hem från gymmet för en stund sedan, har ätit lite och fyllt på magen och tagit mig en lång härligt varm dusch. Gymmade rumpa, armar mest idag och sedan körde vi Shbam som är en slags dans gruppträning, riktigt roligt faktiskt och ett annat sätt att träna på om man inte gillar att gymma! 
 
Nu är jag trött men måste gå igenom lite spanska glosor tills imorn, sedan sova sova sova.
Hoppas ni haft en bra dag, ciao! 
 
lite instagrambild. 


heading to the gym!

Tar ett glas nyponsoppa och drar mig mot gymmet! 
Ska gymma lite först och sedan dra något slags danspass med lite goa tjejer,
känns helt lagom för min lite förkylda kropp! Hörs ikväll, ciao! 

go låt att gymma till


You wanna be a start of something

Kom precis hem från skolan och luktar god mat i hela köket som pappa fixar. Mums! Ska äta och sedan kanske dra mig mot gymmet lite, får se för är lite förkyld. Köpte också goda donuts hem till mig, mammi och pappi påväg hem som ja ska mumsa på. Lite måste man unna sig ibland! Annars händer ingenting speciellt idag. På fredag ska jag och älskling efter skolan åka till Göteborg för att jag ska klippa mig och slinga mig, i utbyte med att vi passar mina småkusiner (deras mamma är frissa) så det ska bli en mysig helg! Vi sover även där och åker hem på lördag, och på lördag kväll är jag bjuden till underbaraste Malin för hon fyller år och ska ha lite tjejmiddag. Kommer bli en bra helg helt enkelt! Men vi hörs senare, ciao! 


Shake it out

Unnar mig själv en riktig frukost såhär på onsdagsmorgonen. Det brukar förövrigt bli en macka att slänga i sig men nu när jag äntligen inte har lite stressigt så blev det en rejäl frukost så de hurrar jag för! Har hittat lite tillbaka kärlek till nyponsoppa, det är så fruktansvärt gott och även nyttigt! Man drack alltid det som liten på dagis och så, och jag känner mig som ett litet barn igen. Fruktansvärt gott!  
Tack för de fina kommentarerna igår, det värmer jättemycket! 
Nu ska jag äta upp min frukost och sedan dra mig mot skolan, vi hörs sen,
ciao! 
 
" 1 dl nyponsoppa ger det dagliga intaget av C-vitamin och är dessutom upppiggande och naturens energidryck" 


I dont know why its called heartbreak, because it feels like every other part of my body is brooken too.

För snart två år sedan var ja en så ihopskrumpen och obetydelse sak. En sak folk bara var med, för att rädda sig själva. Jag visste det, jag visste det hela tiden att mitt hjärta skulle bli trampat på. Jag brydde mig inte så mycket, var mest glad för att ha någon, även om det var på gott och ont. För hur förälskad och förblindad man än är, hur blåa ögon man än har och hur tårfyllda de kan bli ibland, så räddar man alltid sig själv på något vis. Och min rädding var den där killen. Den där killen som på något sätt alltid sa fel saker, alltid sårade en på alla sätt och vis, den där killen vars hjärta kunde jämföras med en kall och askgrå sten. Den där killen som stampade på alla i hans väg utan någon fruktan av att en dag förlora alla. Hur många gånger någon än sa att "det är dags nu, säg farväl" så hittade jag alltid något att stanna kvar hos. Om det var de där kalla och sträva kyssarna, eller sveken och viljan att aldrig ge upp,  det visste jag inte. Så kom den dag som jag nästan väntat på. Den dagen då han befriade mig som sin räddare, så jag kunde växa lite till i mig själv, bli lite känslosammare, bli lite mer ledsen och gjorde att jag idag kan skilja på kärlek och ovishet. Den dagen gjorde mig så mycket starkare, och den dagen formade min kärlek som jag idag kan ge. Jag vet var det gör ont i en kropp, vet var nålarna kan sätta sig, vad och vilket man inte säger och hur man beter sig för att få en person att älska en tillbaka. Jag är så glad att jag fick en total käftsmäll av den här killen, så jag ramlade och slog huvudet bakåt. Hur många sömnlösa nätter och tårar jag än brände på den här killen.
För just i den smällen, insåg jag att min kärlek förtjänar den bästa.För är det inte det kärlek går ut på? Att känna värme och välbehag och kunna ge kärlek och få tillbaka kärlek. Inte det där egoistiska, sårande attityden. Utan att faktiskt veta att någon älskar en. Det vet jag idag, men hade jag aldrig fått den där smällen och det där ultimatumet, så hade jag nog aldrig ens vetat vad kärlek är för något, och det mina vänner, det vet jag nu är det sorgligaste man inte kan veta. 
 
Tumblr_maagp4jruh1qdameqo1_500_large


Never ever give up on someone who been on your mind 24/7

Kom precis hem ifrån älsklingen och vi har bara myst och tagit det lugnt. Hur skönt som helst, behövde en riktig mys-dag! Kollade även xfactor och fyfan va arg jag är för att inte simon är vidare. Ska sluta kolla på det där skitprogramet, ärligt talat. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, kanske gå iväg mot gymmet eller något. Får se helt enkelt! Men nu vet jag att jag ska fixa lite inför skoldagen imorn och sedan krypa ner i sängen, lite skönhetssömn behövs! Ciaooo 

Det här är sååå jävla najs!
 

There aint no diamonds

Hallå där! 
kom precis hem från skolan och har haft en skrivning i engelska idag som var rätt viktig, kändes ändå bra och hoppas på det bästa! Har även sprungit två km på idrotten och efter gårdagens träning var det tungt.. Men nu är jag hemma och ska äta lite och ladda om lite och sedan åka till solosången och sjunga av mig lite stress. Efter det hem till tobias och mysa lite. Behöver det känner jag. 
Men vi höres senare och ska försöka svara på era frågor så fort jag hinner! 
Ciao 

angry birds eller? 



Aiming for the sky

Jävlar va ja tränat. Kom hem nu och tränat från kl 6 till kl 9.. Indoor walking, gym och body balance. Allting alltså, hela kroppen. Är helt slut nu och slukade precis keso och ett stort glas mjölk och nu ligger ja helt död i sängen. Imorgon ska vi springa 2 km på idrotten också, känns allt för långt bort just nu kan ja säga!
ska svara på era frågor någon Annan dag, såg dom förut och blir så glad i kroppen av era fina kommentarer! Creds till er goingar!
Måste föresten sprida min glädje lite också nu när ja ändå är igång, fick mitt första betyg eller bedöm idag i skolan och fick ett A , är så glad. Bara fortsätta!

Hörs imorn. Ciao Bella!!


Mot sportlife

drar mig till gymmet! Indoor walking och lite gym står på schemat. Sen hem till xfactor, hörs sen!


//något ja skriver på//

En gång sa han att vi kanske höll på att glida isär. När han nämnde det ordet gled hela jag isär. Mina ben skakade, min läpp darrade oavbrutet, mina ögon fylldes med tårar på en sekund. Jag trodde det var då det skulle ske, då han inom några millisekunder tänkte be mig sluta hoppas, att han skulle lämna mig för gott. Jag minns att vi stod där ganska länge, han pratade om saker men jag kunde inte lyssna, det var bara en sak som hördes i mitt huvud och det var mina egna tankar. Hur fan kan man glida ifrån varandra när man praktiskt taget stått så nära varandra som möjligt, i flera hundra dagar? Jag minns att jag såg på honom, och jag sa :
- Men jag är inte redo för det än.
Han svarade - Det är inte jag heller älskling, inte jag heller.
Så kysste mig, och sedan pratade vi inte mer om saken. Men jag visste eller vet fortfarande inte om han verkligen menade det. Kanske han var redo, han kanske alltid varit redo, men att han aldrig vågade se mig bryta ihop.  


RSS 2.0