So do where we go from here, with all this fear in our eyes.

Nej, nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite (helt fast i en av böckerna jag lånade igår), känns riktigt härligt med sovmorgon imorgon, ska verkligen ta vara på den. Efter skolan åker jag till min gosepojke och sedan till konfan. Konfirmeras ju fan på lördag, känns allt annat än fel ! 


Detta kan vara en av de bästa låtarna som någonsin gjorts. 
Jag skiter i vad han gjorde mot Rihanna, han försämras aldrig. 
Galet bra !



Veckans tanke : Någon form av framtiden

Idag när jag satt hos frissören, satte sig en ung tjej bredvid mig för att också bli klippt. Jag hade inte så mycket annat för mig så jag satt och lyssnade rätt så intensivt om man kan utrycka sig så. 
De började prata om den här tjejen, hur hon precis gift sig med hennes så hon kallade "livs man" och hur hon också har hund, hus och snart väntar det barn.

I mina öron lät det som de där perfekta svensson livet. Hur man gift sig med sin självsfrände som hon också kallade honom, hur han och hon alltid tyckte likadant och hur han var den rätta. Hon berättade inte hur de träffats men tanken sticker ju ut att dom säkert träffades sisådär perfekt också.
Men då slog det mig tillbaka, kommer jag också sitta och prata sådär när jag är 30 år? 
Jag vet inte ens om jag vill det. Är jag bara onormal som sitter o säger att jag inte vill ha ett sådant perfekt liv?
Vad är normal i det tillfället? 

Jag slog upp ordet normal i en gammal ordbok . Då förklaringen var ; genomsnittlig & moralisk.
Jag tycker inte jag är något utav det.

Nej, kanske vill jag inte leva som den här tjejen. Hon verkade vara jätte lycklig, men är man verkligen lycklig bara för att allt är perfekt och precis så man vill ha det? Jag tror hellre på att det behövs fatta minst en pusselbit hela tiden, så man alltid kan sträva efter lycka. För det är min tanke om vad livet går ut på. Att sträva efter saker. 
Så jag lever nog ett par 15 år till, fortsätter sträva efter lycka, så återstår det att se  hur min framtid blir och vad som är bra just då. Det låter genomsnittligt , och moraliskt för mig.

Snälla möt min blick en allra sista gång

hej på er!

bjussar på en underbart go låt och kan härmed säga att jag nyss kom hem från frissan, nyklippt och nyslingad. Tycker dock att det är ovanligt blondt denna gången och känner mig lite obekväm men det kanske går över. 
Mamma är och hämtar Iphonen från posten och gaah, jag är äckligt glad. Dock inte säkert att man kan börja använda den riktigt än. Nu ska jag plugga lite och sedan duscha, puss på er! höres sen.

Erica om Vad vill du säga, när allting är sagt.:
Snygg kille!:)
svar ; visst är han, goseplutten!

någon form av före och efter bilder..





I was praying that you and me will might end up together. Like wishing for rain.

ysch, huvudverk och snuvad näsa. blir en kopp te och lite läsning i en av de nya böckerna, sedan sängen bums. föresten, är ledsen att min planering inte gått så bra (den jag la upp på bloggen för ett tag sedan) men jag ska försöka komma igång med den, när jag bara får lite mer tid!
förövrigt är det roligt att ni börjat kommentera mera och att läsarna är kvar ! love u all.

emma axelsson om You are the only exception:
uttalar du ditt efternamn
lesander eller lekander ? :D
grym blogg!
svar ; jag/vi uttalar det "lekander" ! tack så mycket och fortsätt läs! :D


Klara om Som en mesil, kommer funka och måste funka:
"Syskonkärlek" är hur bra som helst! :o
svar ; jag ska läsa den efter den andra, så det återstår att se men jag tror dig! Hennes böcker är grymma!


Linnea om Som en mesil, kommer funka och måste funka:
Alla dom böckerna är super !
svar ; visst är dom! har läst de flesta förutom dessa två så nu återstår de o se om mina förhoppningar blir uppfyllda :)

 

 



Som en mesil, kommer funka och måste funka

hej vänner!

Idag är det en väldigt onormal dag , lite så där extra ordinary. Jag har gjort saker jag aldrig brukar göra. Tex just nu, så sitter jag och lyssnar på jazz, vilket är högst ovanligt. Men ack så vackert!
Och jag gick till biblioteket förut, och lånade mig två böcker med höga förväntningar. Det var längesedan jag gick till biblioteket helt självmant, men benen bara traskade på. Högst ovanlig dag alltså.
Imorgon ska jag klippa och slinga håret, längtar !

Vad vill du säga, när allting är sagt.

hej på er!

förlåt för dålig uppdatering men har nämligen stannat hemma från skolan idag. mådde uselt hela natten och låg bara och vred och vände mig och sov knappt 2 timmar. Halsen värkte och rethosta drog igång så idag har jag bara försökt bli frisk och kry. och känner mig det nu!
Så imorgon blir det plugg igen, skolfoto också. och jag har ångest, vad sjutton ska man ha på sig?!
min fina pojke.


Färgklickar


You are the only exception

Du är ett undantag. För mig är du ett stort undantag. Jag måste varit någon annan innan jag lärde känna dig, tog allting förgivet, kollade alltid ner. Hakan var alltid nere vid gruset, kunde känna som en doft av våt asfalt. Tills du kom. Jag rätade upp min rygg, du frågade vem som förstört mig och jag gav dig inget svar. För när hjärtat en gång varit svart av sorg och hat, när man suttit och inte kunnat förlåta sig själv vilken röra man ställt till.  Först då slog det mig, när jag låg där med tårar på kinderna, vad hade egentligen hänt? Först när sen sommar solen kom fram och värmde, kunde jag förstå vad jag hittat. Och om jag någonsin skulle få berätta på riktigt, vad du betyder för mig, hade du bara skrattat och sagt något som får dig att glömma av. Hur ska jag få dig trivas? Där är värd alla risker att ta. Du är ett undantag, mitt undantag.





Half of my heart

är dygnsur efter bara ca 10 minuter i regnet, förstår ni då hur mkt det regnar? Skulle följa tobias till bussen och poff pang kom det världens skur. Whatever, nu ska jag ta en härlig dusch och sedan kila ner i sängen, imorgon börjar en ny vecka och känns som om den kommer bli ruskigt bra!
puss

New in :

Brukar vanligtvis inte gilla kavajer men denna föll jag pladask för. 
Höstens trendigaste färg, snygg och i perfekt längd, den är roströd och snygg till lite allt möjligt! 
Nytt puder fick hänga med hem med. Vad tycker ni ?







Du har ditt eget facit, för rätt och för fel

hej på er!

dagen har varit riktigt mysig faktiskt, och nu när jag i ösregnet traskade hem ifrån emilia var det riktigt väldigt att komma hem, sätta på en kopp te och bara höra hur det duggar mot fönsterbrädan utanför.
Vi drog aldrig till junkfesten som alla andra i staden var på, och jag ångrar det inte. Från ett ämne till ett annat ..
Just nu längtar jag tills onsdag då jag ska slinga håret och klippa det, kommer bli fruktansvärt härligt.
Men vi höres imorgon, puss på er!

Mitt rum :

Mitt rum är väldigt litet och rätt så färgglatt, mysigt och ja, min säng är bara underbar.. Kajsigt helt enkelt.










Först när du tagit dig ner på jorden, först då kan jag vara din vän.


Hanna Rydén om I wish those days, come back for more:
Den där låten är så bra :D
svar ; visst är den, riktigt vacker! :)

hallå mina älsklingar!

vaknade halv tolv här i husvagnen av åska och regn så det blir att packa sitt pick och pack och åka hem rätt tidigt idag. Även om det nu regnar lika mycket hemma. Ska försöka städa i ordning rummet lite och ta bilder på det också som kommer ut. Det låter väll bra ? Vi får se vad som händer övrigt för dagen och ikväll, är sugen på att träffa folk. Men vi höres senare, ciao!



I wish those days, come back for more

anna om Nevermind I'll find someone like you:
hej hej! såg din jätte fina säng på bilden..lite sugen på att se hur ditt rum ser ut :) kan inte du lägga ut bilder på ditt rum? ganska snart också skulle vart bra! <3
super bra blogg du! kramkram

svar : hej på dig! Jo det ska jag kunna försöka fixa nu i helgen! håll utkik helt enkelt. tack så mycket och fortsätt att läsa, kramis! :)
_________________________________________________________

kvällen har varit sisådär alldeles perfekt, tillsammans med bon iver satt jag på altanen här ute i 25 graders värme (på kvällen), på radion sa dom att tropisk värme skulle komma in över natten och ja, det kan jag garantera att den gjorde! Mareld vistades i vattnet också ,riktigt vackert. Nu ska jag fixa mig och sedan krypa till kojs, adios amigos.

passande låt , Mareld - Lasse W


Nevermind I'll find someone like you

hej på er!

sitter och drogar Adele och har precis kommit hit ut till kusten , så underbart skönt o komma iväg lite och bara andas lite frisk luft och bara ta det lugnt. Perfekt att åka hem imorn också, ladda batterierna idag och komma hem imorn och vara klar i huvudet.


Snälla möt min blick en allra sista gång

Finns så stor lust inom mig ibland att bara försvinna lite ibland, tänk om man kunde få det. Bara bli osynlig ett litet slag, eller krypa in någonstans och bara vara ensam. Som om hela världen bara snurrar runt fast man inte riktigt hänger med. Allting går som i slow motion runt om kring men ändå så snabbt. Åh vad jag älskar den stunden då man bara försvinner ett litet slag, då alla har potential förutom jag.

And im better of dead

hej vänner!

nu drar jag mig iväg för skolan men vi ses senare, ska försöka slänga in en outfit ! lite bättre på det måste ni erkänan att jag blivit? haha, ska försöka också komma igång med veckans tanke igen, men just nu har jag varken ork eller lust. puss på er.

//blingbling in a nude belt//

ja, har inte o säga så mycket om dagen, den har bara varit allmänt dum och konstig. Nu ska jag skriva engelskaläxa och sedan kolla sex and the city och dricka te för min onda hals. höres imorn, adios!

liten bild på dagens.



Vi har försökt så många gånger nu.

hej!

slutade världens jobbigaste skoldag kl 4 och var helt död. Men kämpade mig ner till stan med en arg busschaufför och en huvudverk som inte ville gå bort. Men när man kom in till tobias och fick möte utav två kattungar och en go och glad snygging kunde man ju inte må så dåligt längre.
Imorgon har jag sovmorgon och ska försöka komma in med en outfit! tillsdess, adios!
KOLLA OCH SKRATTA.

//kornblått & svart//


Han ser rakt igenom mig

hej vänner!

hemma efter andra dagen i skolan och känns helt okej, är dock väldigt väldigt trött. På håltimman drog iallafall jag och clara och käkade i stan och sedan idag också var No läraren sjuk så vi slutade betydligt tidigare än bestämt. Då drog vi till svenska kyrkan jag , clara och josefin och provade kåporna vi ska ha på konfan, herreee vad rolig man ser ut i dom..
Nu blir det iväg till farfar på kalas! höres senare.
längesedan jag lyssnade på Laleh nu men herre, lite tillbaka kärlek igen!



Du kanske bär på en massa saker, jag förstår en liten del. Hade du någon innan, vill du ha någon sen? Jag, ja vill säga att jag älskar dig men det är för tidigt än.

Anonym om Vart jag mig i värden vänder, står jag här med tomma händer.
Kan du inte visa ditt schema? :) eller skriva hur du går eller nått :)
Svar : there u go! ändrade det lite så det ser ut exakt som mitt schema gör, för det är lite krångligt för man har Hemkunskap och sånt i grupper varsin termin, och denna terminen har jag inte det och då får jag sovmorgon på torsdagen. Likaså på håltimman där på tisdagen, då har alla språkval förutom spanskisarna så då får vi håltimma ! 
kvaliten är ju usel men ni ser iallafall lite lite hur det ser ut. Börjar ca 08.10 varje dag. Slutar vid 4 på tisdag och onsdagarna (?!!!!!!!) och de andra dagarna slutar jag vid 3 tiden.



Vart jag mig i värden vänder, står jag här med tomma händer.

Anonym om Jag vet vad som måste göras, ändå sitter jag kvar här.:
Vadska du ha på dig morgon, alltså första skoldagen? :)
svar ; min kamera är urladdad men jag hade på mig spetströja med bandeau under och svarta jeans, med ett par svarta pumps till! :)

hej på er vänner!

första skoldagen är avklarad och här sitter jag och gråter till ett kasst schema och skrattar åt livets ironi.. men dagen blev snabbt bättre med en sväng till både stan och överby med emilia och vi tog också en fika. Hur mysigt ?! 
Nu ska jag lyssna på musik, deppa lite till och vara så tonårig man bara kan bli. Adios amigos !




Jag vet vad som måste göras, ändå sitter jag kvar här.

tjosan!

egentligen var det där "tjosan" ett alldeles för glatt hej för situationen. Jag är nämligen super duper trött och sitter nästan som en zombie och skriver det här inlägget. Whatever, här har ni mig. Zombie or not.
Skolan börjar imorgon, jag har köpt nya pennor, block, kalender och känner mig alldeles förberedd, elleeeer? 
Vete sjutton hur den här veckan kommer bli!
Nej, nu ska jag nog ta mig en kopp kaffe och lyssna på lite mer håkan hellström. Finns det något bättre?

//konfirmations klänning//

märket är Du & Jag och kommer ifrån butiken Sisters.
kostar ca 1200 kosingar och detaljerna är uuuuberfina! 
ska nog ha ett par bruna klackar till detta och ett armband i porslinskulor i blått och vitt.

vad tycker ni?









//flanellskjorta,vågigt & klocka och lite håkan//



Du är bäst nu, men du var bättre förr

Lite grejer ni kanske ville veta sisåhär på natten! (haha)

tänkte bara berätta att efter frågestunden, då jag redan svarat på frågorna om jag hade pojkvän och sådant, så kan jag säga att det tog några dagar efter det men som ni redan kanske förstått är tobias min pojkvän och ja, vad mer kan jag säga, han är underbar !

och så kan jag glatt berätta att statestiken går stadigt uppåt och jag är jätteglad verkligen! har ni märkt nu att jag kört igång lite smått med outfits? såfort skolan börjar ska jag ta tag i den där planeringen jag la ut en gång.
Nu väntar jag bara på massa kommentarer på inläggen, !
puss på er babes . ni är bäst .

Walking on air

konfirmations klänning - check
nya skolgrejor - check
besök av emilia - check
myskväll hos grannen - (right now) check!

en liten översikt om min dag. Har gått runt på överby hela dagen och sedan kom emilia hit en liten snabbis. Nu ska jag till grannen för att käka god mat och umgås, superhärligt! Klänningen får ni se imorgon.

//stripes and leather//


Dont let me bring you back to this start, you can run but you wont come far. Dont let me show you how week you are, it hurts like bullets.

tjo bro!

sitter och dunkar musik för mig själv och dricker kallt kaffe, herregud. Det ösregnar ute och jag är också blöt som en kloakråtta, men trevligt hos tobias var det iallafall! Imorgon blir det en sväng till övebry för att köpa ny kalender och sånt som behövs till 9an nu som börjar på måndag, och ska dessutom leta ihjäl mig efter någon form av konfirmationsklänning. Puss på er bruttor.

Hear the love coming

can you feel it in the aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaair  * untz untz untz *



Can you feel it in the air

tjosan i trosan!

drar mig mot tobias som är nyhemkommen ifrån italien, vem som är brunast av mig och han återstår att se, vi har nämligen en tävling , den som är vitast ska bada näck i kanalen..
senare ska ja kolla på lagets fotbollsmatch ! så vi höres senare helt enkelt, puss
någon form av dagens outfit!



Baby move like you want

Kollade nyss klart på "kärlek på menyn" med mammi, mysig film det där! Har också druckit alldeles för många koppar kaffe att jag inte alls är sugen på att krypa ner i sängen, men jag tror det blir så ändå.
Imorgon ska jag träffa tobias och sedan nog kolla på mitt lag som spelar match ! 
men vi höres imorn, puss på er sötnosar.
gruppbild från konfiramtionslägret. lånad från josefin!

Take one


klicka för att få rysningar --^



Crawl

känns väldigt bra att komma hem från ett underbart konfa-läger, kunde verkligen inte blivit roligare! har haft så jävla gött därborta att man nästan inte ville komma hem. Men Tobias kommer hem idag och känns väldigt bra, och skolan börjar på måndag och känns gött o få komma igång me allt igen ändå. 
men det bästa av allt o få komma hem  ; ny elle tidning som kommit idag, fullspäckad med modenyheter!!







Ur mitt rum : Nyklippta midje jeans

klippte av mina höga svarta jeans från Bikbok i söndags, vet inte om jag är så mycket för höga midjeshorts men det blev helt okej bra, funtar på att köpa lite nitar kanske. who knows! 
dock ser dom lite skeva ut på bilderna . 


Ur mitt rum : Vinterskor

ska använda mig utav dessa skor i höst och vinter tror jag. 
kängorna är från förra året från skopunkten och de andra bootsen är likaså. 
converse och raggsockar är någon slags egen kombinitation som är mysig till hösten.
dock, ser ni hur smutsiga dom är? 
och mina kilklackar från din sko! 

så converse och kilklackar blri lite mer till hösten och de andra till vintern tror jag. 







Ur mitt rum : Elle tidningar

Har länge nu prenumenerat på Elle och tycker det är lika spännande varje gång, den där stora katalogliknande tidningen dimper ner i brevlådan. Man river upp plasten runt om den som ett barn på julafton och bläddrar försiktigt blad för blad. För mig kan det ta en månad innan jag läst ut fullständigt hela tidningen. Den är så tjock, nästan som en bok, fullproppad med insperation, mode , låttips, intervjuver, allting! Allt förutom skvaller och sådant som finns i det flesta tjejtidningar.
Nej , den här tidningen har jag fastnat på. Har prenumenerat sedan 2009 och om ni är som mig och älskar att läsa,kika på mode och bli inspererad så börja ni med, något ni kommer önska!
Just nu kan man få 6 nr för endast 149 kr , oftast då brukar man få en liten present! så kika in på elle.se och bli prenumerant du med !
här ser ni min lilla samling som är på mitt golv tillsammans med böcker och skor.

Rapture

hej älsklingar!

dunkar musik på max volym och ska ta en snabb dusch innan jag packar det sista till konfalägret. Kl 12 åker vi. 
Drog en 30 minutare på solariet med josefin och det var underbart gött, längesedan sen sist! 
Känns som om lägret kommer bli helt Ok ,vi höres ! har gjort lite tidsinställda åt er bebisar. puss ;*
Avicii – Fade Into Darkness - Vocal Radio Mix
Nadia Ali – Rapture - Avicii New Generation Radio Edit

I will never be your cornerstone

Drar och solar lite med josefin innan vi åker till konfalägret! ska köpa täckstift + primer också, nu är jag stressad. See ya !
10 år och visste redan att Manges dag skulle komma... shit va ballt. 
fest hos mange.


Someone like you

Adele och hennes underbara röst.

Hon var den som sprang fram och tillbaka, tycktes aldrig finna någon ro.

Lisa om Are you there yet?:
Hej! Din HH-jacka du har , vad är det för modell? Kram :) saknar dig!
svar : Oj, har verkligen ingen aning! den är iaf röd och barnstorlek (passar perfekt till lilla mig) och ja, jag vet faktiskt inte. den är inte så tjock utan ganska tunn! :)


tjobro!

har varit en heldag på smögen bryggan och letade för fullt efter någon fin konfirmationsklänning, hittade endast en från Honkydory men den kostade 1500 och det kändes lite ovärt att lägga dem pengarna. Ska leta lite mera. 
Hitttade ingenting annars. Men nu är jag hemma och det är dags att packa en massa till konfa lägret jag åker på imorn till torsdag. 
Ska försöka göra lite tidsinställda inlägg åt er senare ikväll. tills dess, puss!

Are you there yet?

elin om Kompisar från förr:
slingar du ditt hår hemma eller hos frisören? om hos frisören: gör du det med folie eller med mössa? ;)

svar : jag slingar hos frissören med folie :)


hallo !

åh, det har varit en så mysig dag. Åkte till erik efter lunch och blev skjutsad av syrrans pojkvän. Jag och erik tog ett dopp, gick ut med hans vovvar och sedan tog vi båten i solskenet in till Tanumstrans After Beach där vi satt med hans mamma och kompisar. Drack cola och sedan båttur hem i solnedgången, nu är jag tillbaka in i husvagnen och imorgon kanske det blir en tripp till smögen. najs!


Kompisar från förr

tjosan i trosan!

har tagit en dusch och ska börja bege mig mot Grebbestad där erik är , ska bli mycket trevligt att träffa killen!
vi är barndomskompisar sedan dagis och var jätte tajta ett tag men det har blivit dåligt med att träffas och sådant sedan jag bytte skola m.m  .
vi höres senare. btw, ni måste bara höra denna gamla Latin Kings låten ..


Nothing will ever come between us

hej hej!

är på plats ute på kusten igen och det känns helt okej. Vädret är mycket finare här än hemma så det är skönt. Var hos tobias förut och herre, dom små liven går ju inte ens att gå ifrån. Dom är så äckligt söta säger jag bara.
Kattunge ; nästa !
Imorn blir det nog en tur till Grebbestad för att träffa erik, ska bli trevligt!


Två outfits, ett o samma silvriga skärp.

var lite rastlös. se vad man kan göra med ett gammalt silvrigt skärp från H&M..

vilken outfit tycker ni bäst om?
( o ja, färgerna på hår och ben är helt fuckade på dessa bilder)

1. haremsbyxor från bikbok & magtröja från bikbok 
2. syrrans gammal jeansklänning från Gina T.





Att trampa runt i resterna utav vårt liv.

Anonym om One day when the sky is falling, I'll be standing right next to you.:
du kommer inte bli tjock! hoppas det fixar sig tillslut! :)
svar : det återstår att se, tack så mycket!
hej vänner!

gick upp vid 9, klippte både gräs och staplade ved. nu är jag värd en stor god frukost och sedan ska jag packa lite, och dra mig iväg mot Tobias och hans kattungar som kom igår, aw!
Sedan åker jag dock till kusten i helgen men har ju dator där ute med så vi höres av vänner!
Puss på er. Här är en låt ni bara MÅSTE lyssna på. minst tusen gånger om.
finns ingen bättre än självaste Albin Gromer.


Den här gången är du värd att förstå

Anonym om Får ingen luft, blir knuffad runt.:
Varifrån är toppen? verkligen skitsnygg!!
Svar ; den är ifrån JC, tack! 

Har tagit en dusch är nu redo för ytterligare lite gitarrspelande, och sedan tror jag det blir att koka en kopp te inför kvällens film! puss på er.

här får ni en mycket mycket mycket bra låt att lyssna på.



Holocene

hej!

tänka sig, Bon Iver spelas igen och fortfarande förvånad blir jag varje gång, sju i helsike bra musik. 
Idag har jag spatserat runt hemma i min flanellskjorta och min klocka. Det var bekvämt, mysigt och snyggt. Jag träffade josefin sedan också, det var också väldigt mysigt. Ibland behöver man mysiga dagar, inte sant?

Every teardrop is a waterfall

Lite nytt som ni ser, enkelt men helt OK!
vad tkr ni?

One day when the sky is falling, I'll be standing right next to you.

tjenis!

somnade halv fyra och gick upp 9, vilket resluterar 5 ½ timmes sömn inatt. Jag är trött, har ont i huvudet, är sur över att vårdcentralen sa att det tar mer en 6 mån för mig att kunna läka knölen på hälen, vilket också resulterar no fotboll eller träning på längre. Jag kommer bli fet. Vad ska man göra?
Väntar på att josefin ska höra av sig, så hon kan få mig på bättre humör. Tillsvidare ; gitarrspel!

mitt nästa liv ;


Får ingen luft, blir knuffad runt.

tjobro!

dagen har varit riktigt mysigt, som förväntat! var hos tobban och kollade på film och åt god mat med hans mamma och låtsaspappa, och pratade om de kattungarna som ska flytta hem hos han imorn (ja, jag är som ett barn på julafton, kommer typ bo hos honom efter imorn) .. sedan blev det en fika med emilia och sedan tog vi en sväng förbi lite folk och värmde oss. Börjar faktiskt bli kallt ute nu, men känns helt ok med lite höst. Den är mysig.

Perth

Godermorgon mina käraste!

ännu en morgon med Bon Iver och har precis tagit på mig kläder och fixat till mig. Idag är planerna att träffa tobias och sedan fika med emilia, ska bli mysigt! Är så himla sur över att sommarlovet alldeles snart är slut, men ändå ska det bli skönt att få tillbaka alla rutiner och bara komma igång igen. Eller är jag helt ute o cyklar?




Skinny love, comes and goes.

hej mina fina!

åh, sitter och lyssnar med högsta volym på Bon Iver, finare musik får man leta efter! 
idag är en lugn dag, glömde dra ner persiennerna igår kväll så imorses vaknade jag med solen i ögonen, det var härligt. En aning filmaktigt. Köpte lite smink på överby, spelade och sjöng på Mitt hjärta blöder. Och sedan träning. 
En lugn dag. 

“ my heartbeat is lifeless and sudden, shrilling with every thump. Holding my breath has never felt so accomplishing”


Ur mitt rum : Guran

Har spelat gitarr i snart ca fem år och jag är riktigt stolt över mig själv faktiskt! Det började med att jag inte kunde ett piss men ville så gärna kunna spela gitarr och sjunga samtidigt så jag satte mig ned en dag med gitarren vi hade sedan länge tillbaka och lärde mig ackord till ackord, och ackorden blev flera och flera med tiden och nu kan jag ca 10 st olika ackord som räcker gott och väl! Plocka har jag också lärt mig förhand med tiden och nu känner jag att jag äntligen faktiskt är rätt bra på att spela på guran. Är riktigt stolt. Haha. 

Gitarren på bilden är en av mina två gitarrer,  min stålsträngande som jag fick av farfar i julas. 




So keep my mind, when Im on my own.

- spellista -

Bilder över min morgon

överby - home again - sommar i p1 med Daniel Adams Ray







Jag vill säga att jag älskar dig, men det är förtidigt än.

kära vänner. idag nådde ni ribban! herre, de senaste dagarna har statestiken legat på 120 unika! 
fattar ni??
så himla goa är ni. älskar er, och hoppas ni stannar!

ska hjälpa pappa att snickra lite idag (haha ja ni läste rätt) och sedan vet jag inte riktigt, har första fotbollsträningen sedan uppehållet och jag känner mig lite halvdan på fotboll nu, känns som om jag mer kommer vara bollen som rullar fram än den som spelar. Usch.. vi får väll se hur det går.
föresten, blir nog lite nya covers snart ! har två låtar på G.



SVAR - från en kort frågestund!

Klara om FRÅGESTUND:
Vad har du för kamera?
svar : en nikon D60!


Amanda om FRÅGESTUND:
Har du nån pojkvän ?:)
svar ; nej!

 

Amanda om FRÅGESTUND:
Har du nån kille på g ?:)
Svar : det vet man aldrig!

 

Anonym om FRÅGESTUND:
Hur ska man säga nej till att träffa en kille... om man inte vill de för man inte liksom "har lust" att lära känna han, om du förstår. Fast ändå är han gullig och snäll mot än men vet inte hur jag ska säga det:)
Svar : oj, den frågan är svår. Visst vill man alltid låta duktig o säga ”säg sanningen” men vem fan gör det egentligen, försök bara undvik han om du inte vill ha något me han o göra. O som du säger verkar du inte vilja ens lära känna den killen så svara han inte bara!

 

elin om FRÅGESTUND:
absolut snyggast i höst? (frisyr och kläder)
och använder du något efter du plattat ditt hår för att de ska hålla sig rakt? :)

svar: i höst tycker jag att skinnjackor e lika populärt men framför allt tycker jag att en fodrad jeansväst kan bli snyggt, kanske en rutig flannellskjorta därunder och ett par svarta jeans och kängor, det tycker jag är snyggt i höst! Lite lantligt typ, men ändå pimp. Frissyr vet jag inte riktigt, lockigt tycker jag är snyggt, lite självfallslockar så där. Vågigt.

Nu plattar inte jag mitt hår knappt längre, men när jag väl gör det använder jag inte något efter plattningen faktiskt, ibland innan skolan kan ja fläta det och sedan ta ut det när ja kmr till skolan för då brukar håret därefter oftast bli rakare! Konstigt nog.


SVAR - från en kort frågestund!

Klara om FRÅGESTUND:
Vad har du för kamera?
svar : en nikon D60!


Amanda om FRÅGESTUND:
Har du nån pojkvän ?:)
svar ; nej!

 

Amanda om FRÅGESTUND:
Har du nån kille på g ?:)
Svar : det vet man aldrig!

 

Anonym om FRÅGESTUND:
Hur ska man säga nej till att träffa en kille... om man inte vill de för man inte liksom "har lust" att lära känna han, om du förstår. Fast ändå är han gullig och snäll mot än men vet inte hur jag ska säga det:)
Svar : oj, den frågan är svår. Visst vill man alltid låta duktig o säga ”säg sanningen” men vem fan gör det egentligen, försök bara undvik han om du inte vill ha något me han o göra. O som du säger verkar du inte vilja ens lära känna den killen så svara han inte bara!

 

elin om FRÅGESTUND:
absolut snyggast i höst? (frisyr och kläder)
och använder du något efter du plattat ditt hår för att de ska hålla sig rakt? :)

svar: i höst tycker jag att skinnjackor e lika populärt men framför allt tycker jag att en fodrad jeansväst kan bli snyggt, kanske en rutig flannellskjorta därunder och ett par svarta jeans och kängor, det tycker jag är snyggt i höst! Lite lantligt typ, men ändå pimp. Frissyr vet jag inte riktigt, lockigt tycker jag är snyggt, lite självfallslockar så där. Vågigt.

Nu plattar inte jag mitt hår knappt längre, men när jag väl gör det använder jag inte något efter plattningen faktiskt, ibland innan skolan kan ja fläta det och sedan ta ut det när ja kmr till skolan för då brukar håret därefter oftast bli rakare! Konstigt nog.


FRÅGESTUND

längesedan vi hade en frågestund, så nu kör vi en frågestund tills på måndag eller tisdag!
fråga på vänner! love u all.


Låtar som får en tänka.

dessa låtar är sådana där som jag lyssnar på när jag är långt bortom tankarna och brukar oftast sitta lutandes mot fönsterrutan på bussen, eller när jag ligger i sängen och stirrar upp i taket, när jag gråter åt något , när jag känner mig deppig, när man bara vill vara för sig själv helt enkelt.












You came along and cut me loose

hej vänner!

är på plats i Lysekil hos farfar och har hunnit äta god mat och kolla på dam VM i segling, provsmakat massa grejer nere på torget och bara tagit det allmänt lugnt med hunden. Känns som om detta kommer bli en väldigt härlig kväll i min ensamhet i hans lägenhet, ska sitta och kika ut över havet på altanen, med solen i ögonen och funta på livet. Herre vad jag är poetisk.




The way you make me feel

tjosan i trosan!

Sitter och kikar med mellanrum på This is it, bara för att musiken MJ gör är så jävla klockren. Nynnar med och leker lite cool bakom min datorskärm då jag kan låtarna utantill, coolt va??
hahha, nu får jag sluta löjla mig.
Imorgon bär det av till Lysekil då det är musslans dag eller ngt konstigt, farfar har lägenhet där så ska vara med dom. Sedan på söndag blir det hemfärd och ska bli riktigt skönt o komma hem faktiskt. Men ändå känns de som om tiden här ute har behövts.

Ses!

bild från arkivet ; that awsome day in gbg at håkan hellström. Med i tidningen o allt!


The way you make me feel

tjosan i trosan!

Sitter och kikar med mellanrum på This is it, bara för att musiken MJ gör är så jävla klockren. Nynnar med och leker lite cool bakom min datorskärm då jag kan låtarna utantill, coolt va??
hahha, nu får jag sluta löjla mig.
Imorgon bär det av till Lysekil då det är musslans dag eller ngt konstigt, farfar har lägenhet där så ska vara med dom. Sedan på söndag blir det hemfärd och ska bli riktigt skönt o komma hem faktiskt. Men ändå känns de som om tiden här ute har behövts.

Ses!

bild från arkivet ; that awsome day in gbg at håkan hellström. Med i tidningen o allt!


Vardags outfit. Neon + skinn



tshirt : weekday.com
jeans : topshop.com
leather jacket : Acne - lagarconne.com
shoes : converse all star - jcpenney.com
bag : zumiez.com

Om du har tid över ...

här är lite länkar jag tänkte dela med mig av om man har en tråkig dag eller tid över helt enkelt! som jag gång på gång brukar klicka mig in på.



Per Holknekt, såkallade grundaren av märket Odd Molly, var sommarpratare i P3 förra sommaren och jag kan sitta och lyssna på det minst 1000 gånger, hans resa genom livet är helt galen. Så har du en och en halv timme över, lyssna!

Om du är som jag och älskar att dikta eller läsa dikter, tänka djupt m.m så är poeter.se något för dig! läs andras dikter, dikta själv och lägg ut för att risas eller rosas.

John Mayer fan? här är ett klipp från när han var med i Skavlan som jag gillar att kolla på. Han är så smart och man får se han på ett helt annat sätt en vad man får annars. Så himla kul att se när han jävlas med Gynning. klicka här för del 1 och sedan får du klicka dig vidare.

Får inte glömma existenz.se, helt sjuka grejer där inne. både natthumor och random stufs.

Ibland sitter jag med gitarren och spelar gamla svenska hederliga låtar, så om du kan spela gitarr eller så , så är svenskaackord.se en riktigt bra sida!

Daniel Wellington

Jag har aldrig riktigt varit den personen som går med klocka på armen men sedan jag fick en väldigt snygg av min systers pojkvän så används den mycket flitigt! Nu vill jag önska mig en ny till konfirmationspresent, och har länge tittat på den här. Dock är det en herrklocka men den är så fruktansvärt snygg. Gant stilen - on!

Cimon Lundberg (alias utsedd till sexigaste mannen i sverige) har en av dessa.
Tycker det kan vara riktigt snyggt med herrklockor. Den här speciellt, vars band är väldigt tunt så den sitter nära armen, uuuber snyggt!

Vad tycker ni? Hitta eran egen favorit här.


I gave you all

hej vänner!

sitter ensam ute i förtältet med lite Mumford & sons i lurarna och bara tänker på allting. Mest på kärlek.
Hur kan något så abstrakt och okontrollerat vara så betydelsefullt? Jag menar, man kan knappast förklara kärlek, rita kärlek, sjunga kärlek, you name it. Försöker gång på gång göra någon slags "veckans tanke" om kärlek men det går inte. Kärkek är kärlek.
Om den är bra eller inte vet jag inte men, vi behöver nog den på båda sätt. Vi behöver få bli sårade ibland, hjärtekrossade, olyckligt kära , för att bli starka inombords och  veta hut. Och vi behöver känna oss älskade och ha någon att krypa upp till och älska, för att må bra i hela kroppen och i hjärnan.
Vi kommer aldrig ifrån kärlek. Jag tycker det är en läskig tanke, ändå..



Stilettos and broken bottles

fyndade lite på Sportshopen igår, en jätte enkel marinblå klänning. Snygg till vita converse och känns lite "sailor style" sådär!

150 kosingar




Bloggsvar

Anonym om True love way:
Kan inte du visa några utav dina favorit outfits? :)
svar : eftersom jag sällan numer tar outfits så är det ju lite svårt! men ska försöka göra detta mer i höst och då kanske det kommer ngn form av månadens favorit outfits! så denna frågan håller ja lite öppen! :D

elin om Jeans och shorts jag använder:
vart kommer jeansen längst upp i högra hörnet ifrån? ;)

svar : tänka sig, Gina T det med! :) tror själva modellen med dragkedja där nere heter Kristen Zip Jeans!



Plisserade klänningar

Plisserade klänningar är något som börjat bli mordernt nu till hösten, och jag tycker det är riktigt fint!
Känns lite roligt hur Marilyn Monroe hade plisserat mycket när hon levde och nu har det kommit tillbaka, det känns elegant och vackert, och framför allt exlusivt och flickigt!
(plisserat är när klädesplaggen är pressade på just detta sätt för er som inte förstod)


Dessa skönheter är ifrån modekungen.se och om du har lust att haffla dom så får du ge 500 rikstaler.







Måndags ; One night in Fjällbacka








Men när du strippar och klär av dig är det samma grej

"Visst du kan skratta och låtsas som ingenting, men jag vet allt om dig , för du har varit min. Du är en annan nu, i och för sig, men när du strippar och klär av dig är det samma grej. "

Visst är det läskigt, men ändå ; konstigt. Hur man kan känna en person så väl. Insida som utsida, favoritgodis som lyckopiller, svagheter och styrkor, tårar och skratt, dofter och smak, you name it. Allt.
Vad sätter sig egentligen på hjärnan? Är det meningen att man ska känna en person så väl?
Får man ens det, får man ens känna en person så väl mer än vad man känner sig själv.
Jag har aldrig frågat, men om man gjort det i snart 1 år så borde väll ränderna aldrig gå ur, eller?


Let me in to your heart

Anonym om Jeans och shorts jag använder:
Vart kommer de svarta jeansen ifrån? grymt snygga! :)
svar : dom är ifrån Gina Tricot, jätte bekväma och framförallt tajta och tunna! så man får ha ett par stringisar under, dock töjer dom sig ifrån första gången man använt dom, men fortfarande bra! :d

hej på er!

har varit strålande sol varje dag nu härute så vi har åkt ut med båten och solat och badad, idag åkte vi också lite vattenring. Är brun som en pepparkaka och håret solblekt , på en dag. Då fattar ni hur varmt det är.
Nu ska vi ta en tripp till sportshopen, See ya!


If she was away


My middle finger salutes you



avatars myspace with Gickr


Jeans och shorts jag använder

mina jeansshorts är förövrigt i tvätten men, tror ni vet hur dem ser ut ändå!




Du är min drog och jag beroende

Du är min drog och jag beroende. Andas in och andas ut dig ytterligare en gång, smärta i halsen. Någonting kniper åt, lemmar eller blodådror, men ändå ; så nära. Fastän du inte finns mer känner jag hur jag alltid vill åt dig. Letar som i ett mörker, tampas och kämpar mot smärta och hud, låter dig se genom mig som glas. Drömmer vidare om något långt bort från hemma. Så slutar plötsligt smärtan. Är du för långt ifrån verklighet ?


True love way


Bloggsvar

elin om Life's is a bitch:
skulle du kunna visa vad du har för jeans och byxor som du använder?
din blogg är bäst ! :)
svar ; det skulle jag nog kunna göra! håll utkik i veckan helt enkelt! :) tack så mkt going!



RSS 2.0