When your road is dark



en sådan vacker låt!
 
 Denna dagen har gått hyffsat fort ändå, men längtade mest hem från skolan för jag känner mig inte alls helt 100 och är snuvig som ett as. Så ikväll har jag myst med mammi och pappi och ätit ceasarsallad, druckit te och lyssnat på musik. Ska nog gå och lägga mig snart. Imorgon ska jag mysa med min fina älskling, finns ingenting bättre att göra det när man är lite krasslig. Hoppas ni haft en bra kväll så hörs vi imorn! 
Ciao!

//hipster jacket//




Har beställt denna vinterjackan från asos.com, dom har rea så passa på!
Den skulle kostat 1300 kr men nu 715 kr så ja passade verkligen på om man säger så,
hoppas den passar nu. mer bilder när den kmr fram! Vad tycker ni ? 

//nytt & outfit//




//Q&A//

Anonym: 
Hej ville bara säga att du har en jättebra blogg och är hur fin som helst! Men nu till min fråga, hur får du in rörliga bilder i bloggen och vart hittar du dom? :) 

Fortsätt som du gör! Asbra blogg 
Kram
Svar: Hej! Tack så himla mycket och vad glad jag blir!! Jag går in på weheartit.com och sedan söker jag på någonting, tex "gossip girl" så kommer det upp bilder från serien eller bilder med en playknapp över själva bilden, när det är en sådan playknapp så betyder de att de e en liten rörlig bild, dessa klickar ja mig in på och sedan sparar ja bilden i datorn  (högerklicka bara) och så ja, sen är de klart. funkar att lägga upp som vanliga bilder på bloggen! :) lite småkul! kramis! 
 
 
klara: 
du har så j***a fint hår! vad har du gjort med det på den här bilden?!:) eller är det så utan att du har gjort något??
Svar: Tack så mycket! På den bilden sov jag med en inpackad fläta som var flätad väldigt hårt och så tog jag lite vatten på en för lite vågigare resultat och ja, så som det blev på bilden. Väldigt volymigt och vågigt, så testa det! :) Om jag inte gör någonting med mitt hår så är det lite vågigt men inte alls så på bilden, men det kan man lätt fixa med en fläta som sagt! Kramis! 
så som det är på denna bilden nedan är mitt hår "ofixat" .



//orange//black//gold//

 
 
jeans//riverisland.com top//storets.com jacket//welikefashion.com vans//surfdome.com necklace//preebrulee.com bangleset//whitehouseblackmarket.com

Tänder kvällens sista ciggarett

Sorry for uppdateringen bro's! 
Var som sagt hos farmor och käkade och snackade lite efter skolan, mycket mysigt. Innan jag åkte dit hann jag in på Gina Tricot i stan också och tänkte först inte köpa något men så hittade jag en väldigt härlig t-shirt i vinrött som jag köpte, och även en fejktöjning igen (blir gaaaalen så mycket jag vill töja mitt öra men sedan kommer jag på hur det ser ut om man tar ut den sedan (som ett rövhål) och då blri jag inte så sugen längre.. jävla bajs) 
Hur som helst, ni får se den tröjan imorn eller i helgen! 
Nu har jag käkat lite pannkakor här hos farfar och känner dessutom hur förkylningen börjar ta sig och bli värre, fyfan alltså. Ska krypa ner i sängen nu och sova, är supertrött. 
Hörs imorn, ciao! 

 
 

Black heart

kilar iväg till skolan, förhoppningsvis går den fort och lätt! Efter skolan drar ja till farmor för lite käk och mys, sedan tillbaka till farfar där jag sover. Men ikväll kmr också mammi och pappi hem från Kos så imorgon åker ja hem härifrån!
Hoppas att få mysa med min älskling i helgen <3
Ciao!


Never said thank you for that

Hela denna dagen har varit lång och jobbig. Att komma hem och sitta och hålla i ett marsvin enda tills hon sakta somnade in var inte det jag hade tänkt på alls att göra idag. Var väldigt obehagligt, ett så litet liv men ändå så starkt. Åkte hem till farfar och drack te och imorgon efter skolan ska jag till min kära farmor och äta och prata. Dessutom har jag sovmorgon imorgon, trivs väldigt bra med mitt schema, om man säger så.
Ciao Bella


Vila i frid


Det var jag och jag gjorde det bara för dig

Hade endast två lektioner idag så åkte vidare mot överby med emilia som sagt, men satan i gatan, snart får de fan mig bli en jävla shopping runda i GBG för här är det tråkigt och trist! Sedan har jag bara myst runt här hos farfar, kollat på lite mattetal och blivit ganska så sur på att någon spillevink smittat mig med förkylning (känner jag nu). Imogon är inte heller någon slitig dag och har dessutom sovmorgon till kl 10 så får väll unna mig lite av den och sova längre. Hoppas ni haft en bra dag så hörs vi, kramis , ciao fellaaas! 






It takes a fool to remain sane

Åkte efter skolan till överby med emilia, köpte mig en svart go och swag mössa på MQ, diggar ni?


//nude dreams//




miniskirt//riverisland.com singlet//weekday.com clutch//amazon.com
heels//topshop.com nailpolish//bergdorfgoodman.com 

Amen gooos!!

Turkos outfit idag


//Q&A//

Hejsan! 

jag har hört att du är väldigt bitchig av dig och att du dömer folk innan du ens känner dom. Detta är som sagt bara vad jag hört, och då menar jag av många, som faktiskt känner dig. Men detta kanske inte är sant, så ville bara fråga om det var det? :) Eller hur skulle du beskriva dig själv som person? :) du verkar iallafall som en trevlig tjej här på din blogg! 
pusshejs! 

Svar : Intressant kommentar! Själv tycker jag såklart inte jag är bitchig, det beror helt enkelt på vem personen är och hur den betett sig mot mig och andra och speciellt om jag inte tycker om det beteendet den personen har, man kan inte gilla alla och då är det klart det kanske uppfattas som ett bitchigt sätt men så fungerar väll alla. Detta beror ju alltså på vem du hört den ifrån, sedan kan man ju ställa frågan, varför umgås den personen med mig (som du sa) om den tycker så illa om mig? Då är det ju något som inte stämmer ;)
Mot mina goa vänner skulle jag nog säga att jag är snäll, omtänksam och bryr mig på alla sätt och vis, hjälper till och ställer upp. Hoppas du någon gång får träffa mig och göra din egen uppfattning istället för att lyssna på vad andra säger, det är dömande om något! :)
Kram!


Stewie



kan vara den goaste låten jag blir som gladast av när jag hör! 
LYSSNA
 
 
Efter en jobbig och lång skoldag kryper jag ner lite med datorn, har sovmorgon till 10 imorgon så kan iallafall sova ut lite mer än vad jag gjorde i morses. Najs! Har också endast två lektioner så det är skönt.
Har hunnit vara hos tobias lite, hem och fixat och sedan tillbaka till farfar och dricka te och mys. Nu är jag skittrött och slö i hela kroppen.
Ni får ha en fortsatt bra kväll, hörs imorn. ciao! 



//pink//blue//gold//black

 
linne//h&m, shorts//riverisland.com , converse//net-a-porter.com, armband//stelladot.com MK-klocka//dillards.com örhängen//windsorstore.com nagelack//beautystat.com eyeliner//stilacosmetics.com

live your dreams

 
Jag och tobias åkte hem till mig efter frukosten för att kolla Stoke - Arsenal matchen, tråkig match dock då det blir 0-0. Sedan beställde vi pizza och bara göttade oss för imorgon börjar jag och han att äta nyttigt och ska helt enkelt strunta i allt fettigt och flottigt. Inget godis, chips, pizza, kebab, u name it.  
Så vi njöt av en sista pizza helt enkelt.. haha.
Nu har han åkt hem och jag har packat om för 4 dagar hos farfar. Mys! 
Dessutom är det skola imorgon och nu går vi enligt schemat, läskigt. 
CIAO BELLA



//bikinis, nelly//

Behöver köpa en ny bikini eftersom jag bara använder en just nu, som jag kan ha med till Turkiet i Oktober. Hade tänkt mig någon av dessa men man kanske även kan matcha typ leo med orange överdel? eller så kör jag på en hel med hel matchning. Får se, vad tycker ni? 

 

Made it all this way

ligger i Tobias säng och päser, men han sover som en liten bebis, gullungen..
Igår bara vi tog det lugnt, kollade filmer, åt fruktsallad och på kvällen mysade vi till det med räkor och gott!
Min andra lön från sommarjobbet har även kommit och är lite småglad för det blev mer än vad ja trodde det skulle bli!
Najs! Nu flyter allt på (pepparpeppartaiträ) !
Ciao!


//Q&A//

Har du något tips på vad man kan göra om man gillar en kille, men inte vet om killen gillar än tillbaka?
Svar: Det bästa man kan göra är att alltid säga sanningen, berätta hur du känner och sen på liv och död få veta vad han känner. Därefter kan du sedan se vad som händer, så börja med att försöka berätta det på något sätt! 
 
Hej har en liten fråga! 
När du och Tobias är bara hemma hos någon och inte planerat nåt eller så, vad gör ni då? 
För mig och min kille blir det oftast att vi tittar på film, har du förslag? :) 
Bra blogg!
Svar: Vi kan ligga och mysa, prata, kolla lite tv, film, laga mat eller gå en promenad, det är olika! :) Själv tycker jag att det är både kul och mysigt att laga mat ihop, då kan man också prata samtidigt och dessutom brukar det bli väldigt god mat när det är tobias som lagar.. haha :)

Dont be a bitch

 
 
Skoldagen idag var kort och åkte direkt hem till farfar och sov de timmarna jag inte gjorde inatt. Nu har ja precis mellanlandat lite här hemma för att packa om lite till tobias, ska dit lite senare efter jag och faster plockat upp syrran (hemkommen från Oslo). Ska bli en ytters mysig helg med min fina älskling, dock känner jag mig inte helt 100, är lite snuvig och huvudvärk men han får väll ta hand om mig. 
Hoppas ni får en fin helg, kanske slänger in något här från tobias dator eller mobilen, Nu ska jag kolla ett avsnitt Satc innan jag drar mig,  ciao! 




Men håll tillbaka

Är hos farfar och ska käka lite kvällsmat. Har precis duschat och ska göra lite ansiktsmask också snart, gosigt! Imorgon är det skola och ska redovisa det vi fixade idag hemma. Ja och Emilia åkte och sola lite med, det var gött! Sen imorn kväll drar ja mig mot älsklingen för att mysa och spendera helgen med han! Men vi höres ! Ciao!


i wanna be forever young

Ska ta tag i min "ledgia" dag och få det som behöver göras, gjort! 
Sedan ska jag åka till farfar där jag sover i natt så kanske inte kmr vara så mycket uppdateringar här idag. 
På fredag ska ja iaf till skolan och sedan efter det till tobias där jag sover över helgen, mys!
Ni får ha det så bra så höres vi väll! 
Ciao 


//Q&A//



Har hört ibland att tex killens förälder säger att "din" och hans familj ska äta middag tillsammans för att alla ska få träffa varandra. Har din familj och Tobias familj någon gång ätit middag tillsamamns? :) Kram du är jätte söt tjejen
Svar: känner du dem? :) Nej vi har aldrig fått tummen ur att göra det men det får nog ske ganska snart! :) tack så mycket!

'
Vilka av dina kompisar går i samma klass som dig?:)
Svar: Har en massa kompisar som går i min klass. Emilia, Malin, Emma, Alexandra, Mattias, m.m! 

Someone like you, Will make my dreams come true

Precis hemkommen ifrån farfar där vi var på lite kalajs, Tobias följde med också så skjutsade hem han på vägen hem. Har också träffat han efter skolan idag och bara myst och haft lite kvalitetstid, känns som om han varit borta i en månad eller något! Galen!
Imorgon behövde vi inte gå till skolan utan fick göra den nya uppgiften vi fick hemma så ska till Emilia imorn och fixa det, sedan upp till farfar där ja ska sova varav mammi och pappi åker till Kreta imorn!
Men i helgen sover ja hos älskling, kan de bli mysigare?
Ciao!


Veckans tanke: När man fångar en kille, fångas också en familj?

Jag menar, för mig är det skitviktigt att jag under ett förhållande får bra kontakt med hans familj. Jag tycker det är jätteviktigt, några tycker inte det är det som är viktigast, men jag tycker att det har en stor roll. Jag själv skulle aldrig kunna komma hem till ex Tobias och veta att man inte var välkommen. Sen är det självklart upp till familjen lite att välkomna en och "ta hand om en" men man måste också ta sitt egna ansvar. Det är artigt att hälsa, man kan fråga vad som händer och hur det är läget, man tar i hand första gången och man visar sitt innersta och bästa leende. För mig är det helt naturligt, ingen planritad rituel sak jag gör första gången vid ett möte. Men sen då? Hur blir det med relationen? Om man fastnar vid en kille och får honom, får man också en till familj?
Med Tobias kan jag säga att jag verkligen fick det. När jag kommer hem till honom, till hans mamma eller hans pappa, spelar ingen roll , jag är alltid som ett extra barn där. Nu har jag och Tobias dock varit tillsammans i 1 år men jag visste nog redan från början att här kommer jag trivas. Det är inga som helst problem för mig att hänga med på släktkalas, umgås med hans kusiner, kramas med hans farfar, kramas med hans syster, hans mamma, hela släkten. Inte häller hjälpa till vid inflyttningar och utflyttningar eller vad som helst. Det tycker jag är skönt, det är väldigt skönt att veta om att jag har några till som bryr sig om mig, som tycker om mig för den jag är. Det blir som en liten extra familj som sagt. Alla får inte den här familjen med sig när dom träffar en kille eller tjej, men jag tycker det är viktigt att ta ett steg och visa att man faktiskt finns. Visa sig, "hallå?! jag är faktiskt din sons flickvän och jag vill gärna vara det ett bra tag till så det skulle underlätta om ni kunde släppa in mig lite?!" Okej, kanske inte just så.. men iallafal visa sig. Berätta om sig själv. Speciellt i början. Berätta, få dom förstå att du inte är någon dom tror du kanske är. Berätta för dom hur du verkligen är. 
Och jag lovar dig, du kommer få en lika omtänksam och betydelsefull extrafamilj som jag. 

För mig är det bara mysigt att få ett sms av tobias mamma, där hon kallar mig gumman och skriver gosiga hjärtan om att vi snart får ses. För jag gillar det. Jag gillar att gosa och jag gillar att vara mig själv, då finns det inga fel i välrden att få det tillbaka av någon och att veta att man har någon nära sig som man kan prata med om det skulle vara något. Jag vill inte tänka på hur det skulle bli om jag och Tobias gjorde slut, och om all kontakt med hans familj skulle bara brytas, jag vill inte tänka på det. Men jag vet att den dagen kan komma och vad sjutton gör man då? Det vet jag inte än, så därför tar jag vara på den tiden jag får hos dem och dem hos mig och  sparar minnen som ett datachip och hoppas att dom alltid kommer ihåg mig. Inte som hon där som en dag kom in i dörren och var Tobias flickvän, utan också hon som var en vän till dem alla. 


Life is life

Kom precis hem från världens bästa och gud va han var brun och gosig! Snyggare får man leta efter! Älskar dig mest hjärtat!
Imorgon börjar ja kl 12 och efter skolan ska jag träffa älsklingen o senare på kvällen till farfar som fyller år imorn, bästa faffa!
Så vi hörs imorn om jag får tid, ska pussa sönder på min Babe :))))
Ciao!


For once in my life i have found someone who needs me



Dagens ^

Haft en oerhört chill dag i skolan. Vi fick en uppgift som skulle vara klar tills imorgon kl 12, då vi fick 100 kr i en grupp, vi skulle på något sätt komma tillbaka imorn med minst 200 kr, alltså att vi tjänat en hundralapp. Så vi gick och sålde lite bullar på ett ålderdomshem, 4 för 40 kr och rätt som det var så var vi klara med uppgiften! Så sen fick vi gå hem och imorgon börja kl 12, det kallar jag skoldag. 
Nu är jag ändå as trött och tänkte ta en liten powernap, vet inte vad som händer sen. Ikväll ska jag nog till tobias och heja på han , längtar så efter honom! 
Hörs sen, ciao! 

//Q&A//

anonym :
Var har du köpt det blocket och vad kostade det? :) 
Svar: På Ica maxi, haha, det kostade 60 kr!

 


Rebecca
 :
Dom jeansen är såååå sköna! har tillochmed köpt två par dock gick de ena paret sönder nyligen :( Men gud va dom är sköna, nästan så man vill sova i dom :) 
Vad för linje ska du gå? :)
Svar: Visst är dom! Tajta dock men hur goa som helst.
Jag ska gå Ekonomi!

 

 

Issa:
vilken storlek har du på dina drdenim?
Svar: Storlek XS !

 


It's a new day

 
 Cp go låt! 
Har tagit det lugnt hela kvällen och tänkte hoppa in i duschen nu. Imorgon börjar vi halv 9 igen och det är "lekar" som står på schemat.. najs, eller? Bättre än lektioner iallafall. Imorgon kväll kommer också min fina och underbara pojkvän hem efter en vecka i Cypern och gud vad jag saknat honom, tror bannemig jag sätter mig på bussen imorgon kväll och kramar om honom, om inte så ses vi på onsdagen jag och han. 
Kärlek var det ja!
Ciao 

Winner

Min första skoldag på gymnasiet är härmed avklarad och känner mig mer än nöjd! 
Klassen känns super och vår mentor likaså, känns som om dessa 3 år kommer bli strålande. 
Efter våran korta skoldag åkte vi in till stan jag och goa brudar till EH för att fika lite och snacka, mycket mysigt. Sedan hämtade jag ut mitt nya pass med morsi och hämtade upp lite donken på vägen hem, najs!
Nu ska jag bara ta det lugnt. Hörs senare, ciao!
 
knyckte en bild ifrån malin, förut när vi fika

//match it//

Anonym om; har fuckat många nätter.
Toppen som du har på dig på bilden, vad brukar du ha "ner till"
om du förstår vad jag menar. Har du höga byxor eller låga t.ex. Visa gärna bilder på lite
exempel:)

Halvhöga Drdenim jeans , vita chinos/jeans, en enkel tubkjol, 
man kan även ha shorts både höga och låga! :)


DU EFTER PLUGGET, det fixar sig alltid



Nu drar jag mig mot plugget. Första skoldagen kommer la vara väldigt chill och vi ska dessutom sitta i aulan och bli uppropade en efter en .. undrar om dom kommer säga Lecander med S? eller med K? 
Säh. 
Hur som helst, vi hörs senare. 
peace feellaaas, ciao! 

Never gonna give

Ska tvätta bort sminket och sedan krypa ner i sängen för att kolla lite härligt sex and the city. Imorgon börjar allvaret, kanske inte just med en gång men ändå. Skola efter ett sommarlov är nog det mest omtumlande en tonåring kan gå igenom ibland. Får se hur detta slutar, ska bli spännande att se hur hela jag reagerar på allt det här nya. Nästa; MAGNUS ÅBERG


//Q&A//

Du är så himla bra på att skriva så jag skriver lite jag funtar på! Jag har träffat en kille i tre månader , över hela sommarlovet . Vi träffades och började snacka, jag kände inget speciellt då. Utan det var mest han som ville prata med mig. Men intresset växte fram, och jag blev mer och mer intresserad av vem han var . Vi träffades efter ett tag vi hade snackat, och vi kysstes och det kändes bra men jag var fortfarande inte över intresserad. 
Jag åkte utomlands med några kompisar, och under resan ringde han nästan varje dag. När jag kommer hem så träffar jag honom och han säger att han har saknat mig. Efter detta träffas vi nästan varje dag , och bygger upp en jätte fin relation till varanndra. Hela denna sommar har varit som en riktig kärlekshistoria, vi badade mitt i natten , låg på gatan och kollade på stjärnorna . Vi hade alltid så kul, och det blev aldrig en tråkig minut . Han sa att han älskade mig , vi älskade varanndra till 100% . Så kära som vi var. 
Vi bråkade förra veckan för första gången , om att han sa sin ex flickväns namn till mig. Men vi blev sams igen, och allt var likandant hela helgen, vi var precis lika kära som vanligt. Han sa att han älskade mig så mycket och han är så kär. Men när jag åkte hem. Denna veckan har han varit så konstig, han har inte hört av sig till mig , någon dag. Påpekar att detta börjar på onsdagen. Han hade inte tid , han skulle iväg . Han sa att han skulle komma och hämta mig på kvällen, men det gjorde han inte. Han hörde inte av sig på hela natten. Sen när jag fick tag på honom, så säger han att han inte vet ifall han har tid att träffa mig. Jag åker hem till honom, jag går fram och tar han i handen och vi kollar varanndra i ögonen för en väldigt lång stund. Jag känner att jag ska gråta. 
Han frågar ifall jag vill lägga mig i sängen, vi gosar. Och gör det man gör i ett förhållande... 
Jag blev så glad för att jag trodde att allt var bra, sen så åker jag med honom till hans jobb, och sen så åker vi iväg en sväng. Sen säger jag att vi behöver prata. Jag frågar honom varför det känns om att han är påväg att glida ur min hand, han svarar jag vet inte. Då säger han är du kär i mig? Jag svarar självklart. 
Då sa han att han inte visste om han var kär i mig. Att han behöver ett uppehåll, att jag är den finaste människan han har mött, och att vi hade en riktig kärlekshistoria. Att han inte ångrar någonting. Allt var så känslosamt, det betyder sa han. Jag sa att han var det finaste som hade hänt mig, så Började han gråta. 
När jag kom hem så hade jag ett sms där det stod förlåt.. Förra helgen , när jag var där. I 4 dagar. Kände jag att jag sprang efter honom, han flyttade också. Men jag vet inte vad jag skulle göra det blir ju så. Jag tror att han tyckte de blev jobbigt för stunden. Han sa ju att han behövde utrymme. 
Vill bara säga att han hade en tjej innan, som han hade varit tillsammans med i 3 år. Dom är fortfarande väldigt bra vänner. Jag är 17 han är 19. Han jobbar väldigt mycket. Men nu jag vill bara vara med honom, jag älskar Honom så otroligt mycket. Tror du att han kommer höra av sig till mig ? Tror du han kommer sakna mig ? Finns det hopp? Osv. 
Tack så mycket och kram!

Svar: Hallå där tjejen! Verkar som om du haft en underbar sommarromans med en väldigt mysig kille, om jag inte förstod det fel? Jag tror att han självklart vill vara med dig, men han verkar rädd. Han kanske är rädd att binda sig igen, eller att han helt enkelt inte kommer kunan ge dig den tiden du vill ge till honom. Jag har också varit rädd som han flera gånger men alltid tagit steget ändå, och det brukar lösa sig. Kanske behöver du förklara för honom, hur du verkligen vill att saker och ting ska bli och så kan ni försöka komma fram var ni egentligen står. Du vill ha något mer än en flört, och han vet inte riktigt. Men det verkar ju som om han är seriös med detta och det kanske där allting klämmer lite också, att han är rädd att få dig och sedan ha dig, och sedan mista dig för att han inte kommer kunna ge dig tiden du behöver och den energin som ett förhållande kan kräva. När man är rädd, drar man sig undan problemen, inte sant? Kanske du måste agera och ta tag i hans problem lite, visa att du klarar det här. Att ni kan träffas efter hans jobb, på helger, att du verkligen vill det här. Jag tror han kommer inse då att det kan gå, få lite hopp om det hela. För om han inte är någon idiotkille som sagt allt det där fina till dig bara för att få dig i säng, så tror jag att han verkligen vill något med dig, annars säger man inte sådant. Om ni pratat hela sommaren och varit jämt och ständigt, såklart han kommer sakna dig, och förhoppningsvis höra av sig. Eller så kanske han behöver lite tid att tänka igenom saker, om han tex vågar ge sig in i ett förhållande igen, om han verkligen kommit över sin förra tjej, man kan aldrig veta vad någon annan tänker på. Därför är det viktigt att du låter dig själv sätta dig med honom och försöka reda ut det för det här går dig på nerverna, eller hur? Låt han inte distrahera dig med annat, ni behöver prata om det och om inte det går, då går det inte. Då får du gå vidare. Detta är jättekrångligt och förstår din oro men jag tror allting bara är att han är lite rädd, lite cold feets sådär. Ta den tid ni behöver, vem har sagt att ni behöver stressa?
Kramis!

 

//Nytt skal, bikbok//


Har fuckat många nätter

 
Lite läskig bild

Sista dagen på sommarlovet. Trodde faktiskt min sommar skulle bli betydligt bättre än vad den varit, måste varit vädret som fuckade upp allting. Just nu vill jag nästan börja skolan, framför allt gymnasiet. Men det där med att sätta sig i skolbänken igen, det känns ju inte så pepp. Imorgon börjar nästan ett nytt "liv" känns det som, och jag längtar. Ska bli fruktansvärt kul. 
Nu idag ska jag till överby en snabbis, men sedan bara hem och ta det lugnt. Få den där söndagsångesten som alltid, och bara mysa. Ska kolla klart Sex and the city säsong 3 i min säng och sedan sova. 
Längtar efter min älskling också, fyfan. 
Ciao

//Q&A//

Johanna Hej Kajsa! 
Hur gör du när du känner att du har för mycket runt omrking dig med t ex läxor, vänner och du känner dig allmänt stressad? Jag ska början nian och känner mig helt stressad med nationella prov osv, ser inte fram emot detta alls! Du får gärna ge tips på hur du "taggade/tänkte" inför 9:an och nationella proven eller prov överhuvudtaget! Hur tänker du nu inför gymnasiet, hur tänkte du när du valde linje för ville inte du gå estet först (eller det kanske är bara något jag har fått för mig) Blev en hel del frågor, jag hoppas detta går bra! :) 
Jag skulle vilja fråga dig om råd/tips fast jag vill helst fråga dig det lite mer privat, hur ska man göra då? Har du någon e-postadress som man skulle kunna skriva till? (om detta går bra för dig) 
Kram!

Svar: Hallå där! Jag försöker alltid lägga upp en plan när det är riktigt stressigt. Tex att jag ska plugga till kl 5, sen göra något annat, och kl 6, DÅ kan jag träffa vänner. Ofta står plugget lite över att träffa vänner ibland och då får man finna sig i det. När jag är stressad hämtar jag alla de läxor och plugg jag har och lägger fram på bordet, sedan börjar jag med en i taget, hur lång tid det än tar och verkligen koncentrerar mig, lägger bort mobil, dator allting och  bara gör det jag ska, så är man klar med allt sedan!
Det gäller också att prioritera lite, glosförhör kanske inte är det man lägger som allra först och mest viktigaste utan kanske en inlämning eller 2 får gå före glosorna. Jag har alltid prioriterat i 9an och tänkt vad jag vill ha för betyg i vissa ämnen och hur mycket energi jag behöver och vill lägga på tex glosor eller typ, slöjd?
Prioritera vad som betyder något för dig!
Nationella proven var ingenting jag taggade direkt för, jag mest bara väntade på dom, gjorde de där provtesterna i skolan och försökte förstå systemet hur ett sånt prov kan bli. Sedan när proven väl kom var det inte så svårt faktiskt, man hade skrämt upp sig själv alldeles för mycket och var spänd men när man gick ut ur rummet så var man helt avslappnad, i alla fall jag. Jag köpte nya pennor och innan provet la jag upp dom prydligt på bordet och vässade allting, tog fram suddigummet och hade vattenflaska med mig. Det hjälpte ! Hur , vet jag inte men det tog bort stressen med att vara redig och beredd.
På prov ibland brukar jag läsa igenom allt en sista gång innan vi ska ha det och bara försöka dänga in vissa ord och saker i huvudet, och om jag vet att jag kommer glömma dom så brukade jag kommer ja ihåg, skriva lite smått med en blyertspenna vid hörnet av bordet direkt när jag kom in och kom ihåg de orden eller namnen (typ viktiga stödord) och sedan gjorde jag provet och om jag skulle tappa bort mig kikade jag lite på mitt lilla hörn.. fuskarN helt enkelt ;)

Jag är skittaggad för gymnasiet. Jag vet att jag kommer ha vänner där, och jag vet att detta 1 året kommer nog gå väldigt fort och vi kommer ha roligt. Gymnasiet känns som en mysig tid, visst det kommer vara en del plugg men det gäller som sagt bara att lägga upp planer och vara noga med att prioritera allting. Vänner, pojkvän, sånt får man göra på helgerna om det är så att man har en hög med läxor.
Jo jag ville gå estet men sedan kändes de som om det var lite för mycket musik för min del eftersom jag håller på med sånt på fritiden, det känns som om mitt intresse skulle tappas om man bara höll på med sånt dag ut och dag in. Det är ju min hobby liksom.
Så jag valde Ekonomi, en bred linje varav jag inte  vet vad jag ska bli senare, och dessutom är jag ju intresserad av ekonomi överhuvudtaget och håller på med lite aktier och sådant. Kändes som ett bra och klokt val!

Du får gärna lägga till mig på facebook, då min mail har blivit hackad! Så kan vi skriva lite där om du vill! Tack för fina frågor, sköt om dig! Kram.


Now your lost

 
Lyssnar på lite go musik och sa precis hejdå till Lisa. Hon sov här inatt! Igår hade jag, hon och johanna lite mys här hos mig, kollade Project X (sjukaste filmen för er som inte sett den) och åt B&J, naturgodis och bara hade det mysigt. Nu idag ska jag spela match, inte alls taggad och har fortfarande ont i huvudet men får väll bita ihop. 

Nu har familjen också bokat resa till Turklandet i oktober, najs! Känns ju gött att iallafall få lite sol och värme. Ska även fira mormor som fyller 70 där nere, kommer allt bli gött! 

Hörs senare, ciao!

//Q&A//

Anonym: 
Heel! Väldigt fin blogg! 
Skulle bara vilja fråga vilket år tyckte du var tuffast i högstadiet, och varför just det året? 
Kram
Svar: Tack så mycket! Jag tyckte nog att 8an var jobbigast. Då kom all konfirmation, plugg på samma gång och det var en stressig tid att hinna med allt helt enkelt! Inlämningar, prov, allt kom på samma gång en efter en. Man fick verkligen ligga i. 9an trodde jag skulle bli ett helvete med alla nationella m.m men faktum var att det mest var chill eftersom man ofta då bara på lektionerna hade tester inför NP och sånt. När själva proven kom var man klar när man skulle vara klar och sen chillade man mycket. Så 8an var nog värst! Det var då man fick känna på betygen på allvar. 

Fuck cancer

Att cancer till och med kan drabba djur gör mig så jävla arg. Gör så ont i mig att ligga och hålla om Mini och veta att hon inte har mycket kvar på sitt lilla liv. Har haft henne i sju år och känns tungt att se henne andas saktare och saktare för varje minut. Även om det är ett marsvin så känns det jobbigt i hela hjärtat att behöva säga hejdå till något som betytt så mycket för en. På två dagar har hon gått från pigg till bara liggandes och det gör så fruktansvärt ont att se !
Usch, snart kommer tårarna också. Är så jävla känslig men tydlgen inte hon. Hon bara Gosar sig ner vid mitt bröst och jag sjunger lite för henne som jag gjorde när jag var liten för ja hittade på att hon mådde bra då. Jag hoppas det hjälper ännu idag, ett liv är ett liv hur stort eller litet ett hjärta än är. Och du finns alltid i mitt hjärta <3


//Tips//



Vill tipsa om denna oljan för håret! 
Den är ifrån Kevin Murphy och är en olja man då tar i håret när man duschat men kan också tas i torrt år, men jag brukar ta den efter jag duschat. Den gör håret glansigt, är värmeskyddande och skyddande mot avgaser och sånt som vi stöter på ute i vardagen som man kanske inte tänker på skadar håret. Håret blir också väldigt viktlöst och liksom återupplivar håret. 
Jättebra för dig med lite slittet och torrt hår (som jag) som vill reparera lite samtidigt som håret får en bra frissyr! 
Man kan köpa den på salonger där dom säljer Kevin Murphy, typ Klipparna, och även på olika internetsidor som Fyndiq.se (där säljer dom den för en billigare slant som 234 kr) 
Ett tips helt enkelt! 

Dont let me go



Har varit på överby och stan för att fixa lite ärenden och göra nytt Pass m.m, 
fick med mig lite behövligt hem också!
Deo, block för ämnen och nya svarta goa DrDenim jeans. 
Gött!
Nu väntar jag på käk och sedan blir det nog att träffa josefina en stund,
ikväll mys med Lisa. Ser ut att bli en bra fredag! 

Älskling jag vet hur det känns

 
 
Det är så jävla jobbigt att vara ifrån sin pojkvän. Saknar redan kyssarna i nacken på morgonen, de kalla fötterna på natten, frukostdiskussionerna på morgonen, fnisset på kvällarna, hur man kan krypa tätt intill , rakt upp i hans famn och bara få all kärlek man bara kan, en puss på pannan innan man ska sova, ett "ja älskar dig" när man vaknar, en underbar pojkvän som bara älskar en för den man är. 

Halsbandet jag fick av min älskling


Beautiful veins and bloodshot eyes

 
Sexigaste bilden på tobias.. tur att han är utomlands nu för annars
hade jag nog fått lite skäll för att jag lagt ut den :')
 
Kikar lite på Sex and the city och försöker sova lite. Har sovit kasst inatt, ryckigt och vaknat emellanåt, antagligen på grund av huvudet. Vet inte vad jag ska göra idag, ska nog iaf ta en dusch och piggna till lite. Måste som sagt ta det lite lugnt. Vi hörs senare när jag är lite piggare,
ciao!



warrior

Vilken jävla dag! Först rulla in på näl och se stjärnor överallt och spyfärdig, till att få en obekväm nackkrage och ligga och vänta på svar i 3 timmar, till att de smarta syrrorna kunde konstatera att det var en lätt hjärnskakning. Kommer ut till bilen och någon rolig filur har gjort punka på ena framdäcket, varav jag och far fick stå och mecka och fixa det fina hjulet och ersätta det med ett annat. Nu är jag trött , yr och undra om jag inte fått en värre hjärnskakning efter den här piss-dagen , en riktig warrior helt enkelt.
peace fellaaass!

The games you play, you will always win

 
 
Var himla mysigt att träffa Veronica lite och prata om allt mellan himmel och jord, vi borde verkligen träffas oftare! Nu ska jag ladda om lite för att spela min match sen typ Skadevi Cup.. får la se hur detta går med 0 kondition. 
Lite nya Elle tidningar damp ner i brevlådan idag och har också haffat en väldigt bra bok på mammas jobb, läst den tidigare men ska läsa om den. Så ikväll har jag att läsa helt enkelt! 
Hörs sen, ciao!

//Q&A//

hejsan! du har sånt fint hår.. hur brukar du klippa det?
Svar: Åh tack så mycket! Jag brukar bara klippa bort det som är slitet, inte ”toppa” håret utan behålla samma längd hela tiden, gillar mitt hår så. Hade mycket uppklippt som yngre men sedan lät jag det växa och jag tycker det är enklare att fixa och ta hand om håret när allt är i samma längd!


Åh, vad du är fin! Hur fixar du dina ögonbryn? 
Så sjukt bra blogg, helt beroende av den! 
Kramis!
Svar: Tack så mycket, vad glad jag blir! Jag fixar dom inte så mycket speciellt, har mest låtit dom växa så som jag målar dem, så det inte blir ett jävlans måleri utanför som mååånga gör (dissar det). Jag plockar det som kommer upp ovanför och nedanför som jag inte vill ha där och försöker få till den där lilla ”vingen” ovanför ögat eller hur man ska säga. Kul att du läser den och fortsätt göra det! Kramis!

 

Gav du honom något? Vad i så fall? Behöver tips! :)
Svar: Jag gav honom Kärlekskuponger, ett koponghäfte med diverse saker han får använda när han vill. Typ ; en middag som jag lagar, bio , picknick m.m.!

 

Ni verkar vara ett jättefint par! Önskar att jag också hade en sån fin pojkvän! tror du att det är han som kommer bli ditt livs stora kärlek? Alltså, han som du kommer gifta dig och skaffa barn med? (om du nu ska det.) 
Sjuukt härlig blogg!
Svar: Vad söt du är! När man minst anar det får man en drömkille, så är det bara! Jag tror Tobias mycket väl skulle kunna bli mitt livs stora kärlek men man vet inte, jag är bara 16 år och det är ett tag kvar till jag kommer få barn eller gifta mig och allt sånt. Men det är klart att om jag fick bestämma det nu så skulle Tobias vara den perfekta.
Tack så mycket och fortsätt läsa bloggen!

 

Hej! Är Tobias föräldrar skilda? Vad heter han i efternamn? :) Hur ofta har ni "det"? Är det typ varje gång ni träffas? Kan du inte lägga upp den snyggaste/hetaste/sexigaste bilden du har på honom? :) 
Asbra blogg!
Svar: Ja det är dom, han heter Christoffersson i efternamn. Vi ”har det inte” varje gång vi träffas, utan när vi vill och känner för det. Det klart det blir mer när man kanske sover över några dagar men jag räknar inte direkt hur ofta. Man måste ju vilja också!
Om jag får för tobias ska jag lägga lite bilder jag gillar på honom!


Ett fel närmare rätt

Godermorgon! Ska snart rycka upp mig och äta lite frulle utomhus i det fina vädret. Idag ska jag först fixa lite saker här hemma men sedan åka ner och fika med Veronica, var år och dag jag träffade henne så ska bli trevligt!
Senare ikväll ska jag också vara med och spela match med laget vilket kommer gå sådär..

Hörs sen! Ciao!


Kärlek

Så fruktansvärt ensamt här i sängen och det har bara gått 1 dag sedan älsklingen åkte. Känns som om det här kommer bli en tuff vecka.
Vad nojig jag är, men ärligt talat . Just nu skulle ja kunna kapa min högra hand för att få mysa bredvid min ängel.


Finaste filmen : 50/50


Veckans tanke: Måste man spela spel för att få ett förhållande att fungera?

Ligger och tänker lite på det där med Player. Vad är en player egentligen? För jag menar, det känns som om vi hela tiden använder spel och olika lekar för att få förhållanden att fungera, få någon i säng, få någon på kroken, få en vän, vad som helst. Måste man verkligen spela spel för att få något att fungera ?
 
Men lite stämmer det nog. Vissa gester man gör, man lägger upp en plan, en strategi hur man ska göra för att kanske få den man älskar att älska en tillbaka. Om vi nu alltid spelade spel och lekte lekar som små, varför skulle inte vi alla kunna ta med det upp tills vi blev lite äldre och använda det på samma sätt? Jag menar, hur många här har aldrig lekt eller spelat med någons känslor? Är det fair? Egentligen inte, men kanske ligger det i våran natur, eller mer i våra hjärnor sen små. Förstår ni vad jag menar?
Hur enkelt är det inte att spela svår, för någon man egentligen vet skulle vara lite intressant. Och hur enkelt är det inte att spela smart och akta sig, bara för i slutändan (precis som i ett spel) vinna och stå högst på toppen. Hur många gånger efter ett uppbrått med en kärlek har man inte försökt "vinna uppbrottet" ? Spela smartast drag, inte vara för på med någon annan direkt efter, inte verka så himla ledsen, inte verka så intresserad av världen, bara få det verka som om man struntar i vad den andra gör efter uppbrottet, fastän man inte gör det alls. Man spelar. 
Ibland ger man igen, hämnas som en 5-åring med samma metod för att få någon känna på hur man kanske precis kände. Ibland slutar man svara någon medvetet för att få den förstå. Istället bara för att säga som det är.
Och hur ofta fuskar vi inte? I reglerna får man inte vara otrogen. Men det finns folk som fuskar. Cheaters. Cheat står för fusk i engelska ordlistan. Fusk, Fusk som i Spel. Spel som i Game, Game som i Lovegame.
Ser ni mönstret?
Är det verkligen så allting måste fungera? 
Kan inte vi människor leva utan spel och regler?
Jag börjar tappa hoppet om det.. 

 

You want me down on earth

 
Imorses när jag vaknade åt jag världens godaste frukost (ska börja äta mycket mer och nyttigare frukost härdanefter så jag började idag). Keso och advokado macka, hemmagjord musli och fil och proviva. Gott som satan!
Sedan snörade jag på mig joggingskorna och gick ut på en powerwalk, idag till stan (6,3 km) och stannade hos mamma på jobbet för en banan och vatten, sedan gick jag iväg och solade lite och åkte buss hem. 
Josefin kom hit en sväng också förut och vi bara slappade och snackade lite! 
Nu vet jag inte vad jag ska göra, ska träna magen lite tänkte jag. Om jag ändå har träningsverk och mensverk så kan ja la lika gärna krydda på lite med träningsverk i magen, eller vad säger ni? ;)
Ciao bella!



Life is a party and you're not invited

Kollat klart på lite sex and the city och ligger och päser lite i sängen, ska snart sova. Imorgon hade jag tänkt att i min träningsverk ändå försöka ta mig till stan och lägga mig i solariet lite, för någon sol denna sommaren har man fan inte fått! Vet inte vad jag hittar på sen, får väll se!
Night fellaaaas, ciao!


Lets get this party started!



Nu är jag fan ready to go för skolstarten! Almenacka, pennor i diverse olika stift, färger, storlekar m.m, stift, post it lappar och helvete har nog aldrig shoppat så här mycket för skolan.
Åkte ner med Alice till stan för att fixa allt detta och sedan mot älsklingen och säga hejdå till han, han åker till cypern som sagt och jag är så jävla avundsjuk och kommer rent ut sagt längta ihjäl mig efter han. 
Emilia kommer hem från serbien efter 1 månad på lördag, längtar ihjäl mig efter henne med!

Nu ska jag äta lite med familjen och sedan krypa ner och kolla lite SATC, så himla bra. 
Ciao
 

What comes around goes around

 
Hade ju tänkt gå ut och gå idag men träningsverken satte sig som fan och eftersom vi gick en så lång och bra PW så behövs det inte idag. Har istället gjort mig en god frukost och sitter nu och kollar igenom de scheman man kommer få i de två ekonomiklasserna.. båda två är hyffsat bra så det spelar nog ingen större roll vilken klass ja nu hamnar i :)
Idag vet ja inte vad som händer, ska nog iaf träffa tobias på kvällen eftersom han åker till cypern imorn, fyfan va jag kommer längta efter honom.. 

 

Naked in your bed

 
 
Efter lite hantel träning och en 2.5 timmars lång powerwalk med josefin är jag helt slut. Ligger i sängen och ska kolla några avsnitt Sex and the city, och sedan sova som bara den. Imorgon väcker mammi mig och då ska jag ta på mig träningskläderna och ge mig ut för en powerwalk igen, kör hela veckan ut som sagt nu! 
Så är jag fit for fight för skolan ;)
Nattis med er, ciao!

Fick fråga om veckans tanke kan rulla igång igen.. svaret är att jo det kan det väll men jag måste ju ha något att skriva om. Så kom med ämnen som är relevanta! 

Attack you like a freak

 
Sitter och väntar på att josse ska höra av sig så ska vi ut på promenad/lite pw. 
Har dressat om mig lite och måste fan medge att jag ser jävligt sportig ut.. har precis kört ett litet hemmapass med hantlarna också, fan va duktig jag är idag.
Så nu har jag bestämt att denna veckan innan skolan börjar ska jag gå upp vid halv 8 eller 8 och gå ut och ta powerwalk och också äta nyttig frukost. 
Time to get fit! 

Låt som taggar mig hittar ni här
 
 
 
 

Im naked, Im numb, Im stupid. Im staying

 
 
Igår när älsklingen somnat myste ja ner mig och kollade på LOL, lite konstig film faktiskt, förväntade mig att den skulle vara superbra men tyckte faktiskt den mest var konstig. Om ni har något filmtips så kom gärna med det! 
Nu är jag hemma och fick åka nercabbad bil hem med tobias morsi, haha så go, så nu står håret åt alla håll och ska vänta på mina päron som kommer hem från kusten, hoppas dom fixar lite mat sen för är vrålhungrig. 

Känns helt sjukt att det bara är en sista vecka kvar av sommarlovet, detta har nog varit den konstigaste och sämsta sommaren någonsin, iallafall vissa delar. Är nästan taggad på att sätta mig i skolbänken, om man säger så. Men mest av allt gymnasiet, kommer bli sjukt nervigt nästa måndag. 
Nu i veckan åker älskling iväg till cypern, kommer sakna han så mycket, men josefin har kommit hem ifrån turkiet så ska fan i mig träffa henne och emilia kommer snart hem ifrån serbien. NAJS



I love it

 
 
 
Idag är en seg dag.. en mycket seg dag. 
Eller iofs, nu är det ju kväll. 
Igår tillbringade vi kvällen mestadels hos mig, åkte en tur till hjärtum vid 10 tiden men kom nog hem lika fort ändå, var inte som vi förväntat oss men det roliga fortsatte hemma hos mig! :) 
Idag har jag hunnit vara på tobias lilla kusins barnkalas, lite grill hemma hos tobias pappas tjej och nu ligger jag i tobias säng, mycket tobias alltså. haha. 
Imorgon kommer familjen hem ifrån kusten där dom varit i en evighet, ska bli lite skönt att få hem dom faktiskt. 
Vi hörs imorn, ciao!



I love it

 
 
 
Idag är en seg dag.. en mycket seg dag. 
Eller iofs, nu är det ju kväll. 
Igår tillbringade vi kvällen mestadels hos mig, åkte en tur till hjärtum vid 10 tiden men kom nog hem lika fort ändå, var inte som vi förväntat oss men det roliga fortsatte hemma hos mig! :) 
Idag har jag hunnit vara på tobias lilla kusins barnkalas, lite grill hemma hos tobias pappas tjej och nu ligger jag i tobias säng, mycket tobias alltså. haha. 
Imorgon kommer familjen hem ifrån kusten där dom varit i en evighet, ska bli lite skönt att få hem dom faktiskt. 
Vi hörs imorn, ciao!



Bilder från igår kväll


Lost

Har haft en jätte mysig dag med älsklingen och åt 3 rätters på thai restaurang (hur gott som helst) sedan hyrde vi film och satt sedan och grät som två lipsillar åt den! Haha.
Imorgon finns mycket att fixa och ska förhoppningsvis bli en rolig kväll med vänner! Vi höres imorn, Ciao!!


1 år!

Imorses när jag vaknade upp hos älsklingen, kändes det konstigt att det gått ett år sedan vi blev tillsammans. Det har gått så sjukt fort!
Fick ett supergulligt halsband av honom i min skål vid frukosten också, under en tidning. Världens bästa pojkvän och nu Idag ska vi äta 3 rätters på restaurang, hur gosigt?!
Älskar dig <3


Du sålde våra hjärtan

Leker lite hippie


Have a little faith in me

Lisa har for hem igår och jag far nog hem idag. Imorgon firar jag och min älskling 1 år tillsammans, kan knappt fatta att det gått ett helt år, 365 dagar sedan jag fick kalla honom för min pojkvän. Helt galet. Åh vad jag längtar efter honom. 
Nu ska jag hem och träffa lite vänner, päsa lite och tänka lite på hur lite av sommarlovet det är kvar (</3)
Har målat mina korvfingrar glittriga också. 



In the hearts of men

 
 
Den här dagen är så seg den bara kan bli. Myser och päser runt i min onepiece och längtar hem. 
Är så sur och trött idag, ingen ork för någonting verkligen! 
Känns som om ingenting går rätt idag. 



//New in//

30 % i Fjällbacka, tyckte den var så himla mysig! 
630 rikstaler för snygge gant

 

//Turquoise//




Tjejens top ; modekungen 
bag : boutique1.com
tröjor : modekungen
fjäderörhängen: dorothyperkins.com
iphoneskal: amazon.com

Jag är lyckligare nu

 
 
Josefina kom upp hit en stund och det var skönt att bara dega i sängen och prata och uppdatera varandra lite vad som hänt det senaste! Nu har jag precis käkat tacos med la familia som kom hem idag från kusten, men som sagt åker jag ut imorgon med dom och blir där några dagar. Känns skönt det med! 

KLICK

//New//

Cyklade ner en snabbis till överby och detta fick jag med mig hem,
en vinröd långklänning som jag väntat på hur länge som helst för att den ska komma in på Gina, 
dom fick in den i våras men nu är den tillbaka! kärlek.
Och en massa massa örhängen som ser ut som töjningar, och sånna där clips/klämmor för glammiga hästsvansar. 
 

Varje gång är som den första gång vi sågs

Känner mig rätt usel här på bloggen det senaste, men har fort omkring från kusten, till hem, till andra ställlen och istället har det blivit små fjuttiga tråkiga mobilinlägg. Nu är jag hemma lite och tobias har precis åkt. Vi sov här inatt, fixade mysigaste maten igår och bara hade lite kvalitetstid, det behövs ibland. Imorgon åker ja tillbaka till kusten igen och är borta några dagar, men på torsdag måste jag vara hemma för då firar jag och tobias 1 ÅR! :)
Kan knappt förstå det själv..

Kommer ni ihåg denna t-shirten jag la upp för inte så längesedan?
ska nog beställa ett sådant exemplar. Vad tycker ni ?


What do you know about dreams

Efter en härlig dag på skara sommarland med min prins kommer vi hem med en stjärnvinst toblerone och en liten groda, najs! Badat har vi gjort och såklart spelat upp massa pengar. Men nu ligger ja här på hans soffa under en filt och tända ljus, tror jag blev lite förkyld/sjuk där borta :/ kallt som Satan blev det när solen gick i moln.. Ska nog krypa ner under täcket snart och hoppas på lite service från prinsen. Ciao!


Decide the words i say

 
 
Åkt bussen hem och det tog en jävla tid, men nu är jag hemma och har duschat och fixat mig. 
Ska ner till Strandgatan och catcha upp Therese och Sara som jag inte träffat på år och dagar, 
dit har jag med mig en baoooouta väska som jag även ska släpa till tobias senare ikväll..

imorgon är det skara sommarland som gäller, får väll hoppas att det blir något att se fram emot eftersom jag aldrig varit där, ska verkligen ta fram barnet inom mig! haha.. 
Men vi kanske hörs senare via mobilen eller något. ciao!

Lyssna på låten ftw!

Har firat morsi med lite kalajs här på kusten och nu pyser en trött Kajsa ner i sängen. Imorgon ska jag ta bussen hemåt, packa lite inför fredagen då jag och Tobias (tro det eller ej) ska bege oss mot skara sommarland, i protest för att jag ALDRIG varit där! Men ska nog hinna med en catchup med lite vänner också imorn, samt ta min lilla väska jag flyr runt på och sova hos Tobias. Så vi hörs imorn! Ciao


Morsi


Mot dig betyder mirakel inget alls

Idag fyller mamma år, grattis till dig morsan, älskar dig ! Ska ha lite kalas här på kusten senare. Nu ligger jag på mage och solar min bleka rumpa lite, behövs kan jag säga, har varit så dum och bara solat framsida hela sommaren! Ha en bra dag så hörs vi senare! Ciao


RSS 2.0