HÅR-TIPS (som håller vad de lovar)

Måste tipsa er om världens bästa dusch-process som gör guld för håret.
Dessa produkter använder jag varje dusch och håller verkligen va de lovar, allting ifrån Kevin Murphy.

1. Skölj håret och ta sedan en klick Maxi Wash (den gröna) och dra sakta genom håret, gnugga inte eller massera inte utan liksom dra det genom håret. Detta schampo är som en peeling för håret som tar bort allt smuts och stylinggrejer man har i håret varje dag. Avgaser och beläggningar man får utomhus som man inte tänker på som nu i vintermörkret kan ge håret en väldig dyster och dassig färg.
Detta kan man ta många gånger på rad tills man känner att håret börjar bli lite "svinto-aktigt", det är då hela håret öppnat sig som en kotte.

2. När håret är öppnat så tar du Angel Wash (ljusrosa). Ett schampo som gör håret lent och mjukt och reparerar. Eftersom håret är så öppet innan så tar nu håret in ALLT de bra i schampot.

3. Blanda sedan Born Again (den vita) inpacknkngen och Hydrate.Me (den lila) och dra genom håret och kamma gärna med en kamm innan, där du känner att kammen stannar lite är där det är tovigt och skadat, där bör du bara snabbskölja bort det så det sitter kvar efter duschen, så det repareras. Annars sköljer du ut håret som vanligt, SILKESLENT OCH GULD FÖR HÅRET !

Ett vanligt schampo gör inte rent håret på samma sätt eftersom man inte fått ur all skit som finns i håret, därför lägger sig allting liksom som en hinna och så håller det på. Många börjar balsamtvätta håret men denna procedur är verkligen den bästa tycker jag. Mitt hår mår toppen av det trots att de tar några extra minuter i duschen.

Visst, produkterna kostar en del men det är en perfekt julklapp kanske att önska sig?? Det är värt det tycker jag eftersom Kevin Murphy är de bästa produkterna enligt mig. De håller verkligen va de lovar. Lägg hellre pengar på det här än billiga skit schampon!

Tips som sagt!


freaking fucking friday

Gårdagens träning känns i benen och röven kan jag säga! Urk va jobbigt det är att röra sig.. svinkallt ute också. Kom hem från en stund sen och har ätit och ska snart åka iväg till Oslo. Kommer va ännu kallare där men de e la bara att klä sig varmt! Fick föresten tillbaka de matteprovet vi gjorde för några veckor sedan och jag blev godkänd, så jävla lycklig (trodde ja skulle få F).. underbar start på fredagen helt enkelt! 
Men nu ska ja packa de sista och sen åka, ciao! 

YAAYY BILDBOMB



//to die for//


Dont let it break your heart

Vaknade upp bredvid den bästa, även om jag kunde gått upp mycket senare eftersom jag har sovmorgon men vad gör man inte för sin tobias. Sitter nu och äter lite frukost för mig själv och ja, kan väll mest ta det lugnt ett tag till med tanke på att jag är färdig och klar. Har typ två lektioner och sedan drar jag mig hemåt, packar lite och sedan iväg mot Oslo! Låter som en riktigt bra fredag. 
Ha en fin dag så hörs vi sedan! Ciao

Kör med lite donut idag föresten.


: Olso imorn

Tobias sover här i natt, supermysigt. Imorgon åker jag som sagt till Oslo! Jag, morsi och mormor ska dit och hälsa på syrran under helgen. Åker rätt tidigt efter skolan så kanske kanske hinner slinka in ett litet inlägg här innan ja åker men annars hörs vi uppe i Oslo via mobilen och så :) Lite mysigt att åka dit nu när det är lite jul-stämning (trots hur mycket jag hatar vintern). Så det ska allt bli härligt! Har varit en del lugna helger nu så kan väll lika gärna fortsätta liksom.. snart kommer ju nyår! 

Godnatt med er , ciao!

jag och syrran



//Q&A//

Hej Kajsa! Din blogg är verkligen superbra! hur många läsare har du?:)
Svar: Hej där! Tack så mycket! Det är lite olika men just nu går det uppåt faktiskt, jätte roligt! Ca 190-200 varje dag. 

_____________________________________________________

Hej Kajsa! Har lite frågor angående ekonomi linjen på måg, har sett att du redan svarat på en fråga om det men jag undrar lite mer specifikt, är det mycket plugg, vilka lärare har du och är dom duktiga på sin sak, hur skiljer sig linjen från det du jobbade med i grundskolan. Och kan du inte lägga upp och visa hur ditt schema ser ut? Kram

Svar: Hej! Just nu har vi inte så mycket plugg men det varierar liksom, ibland kan vi ha många små-läxor, ibland några få inlämningar, lite glosförhör m.m, men om man ska försöka svara på din fråga så kan man säga såhär : det är alltid något som ska göras. 
Jag har 6 st lärare. 
Pierre - företagsekonomi ,
en väldigt flummig lärare men han är bra på sin sak och har bra svar när man frågar något. Dock e han ofta på möten vilket ibland blir inställda lektioner.
Salam - Matematik, är jättebra på matte, lite svårt att förstå ibland vad han säger men om man bara koncentrerar sig på vad han säger så lär man sig saker riktigt bra. 
Magnus - Svenska och engelska , supersnäll lärare , kan dock ha lite svårt med att formulera sig det han vill förmedla typ.. men han är bra ändå. 
Annika - Psykologi , bra lärare på sitt ämne och hjälpsam. 
Gun - Idrott , lite militärisk men jättesnäll och bra lärare! 
Anders - Samhäll & Historia , go lärare och har bra uppgifter och sådant, det händer mkt på hans lektioner och det gör att dom inte blir tråkiga.

Alltså jag älskade mina lärare på paradisskolan, dom var verkligen bäst och hade önskat att jag hade dom nu med. Men de lärarna vi har nu är också jättebra på sitt sätt. Dom tar en som en vuxen människa och inte som det där lilla barnet längre, man har alltid eget ansvar och det säger dom ofta, vilket jag tycker är bra. Dessutom så tycker jag det känns bra att ha en bra lärare i de nya ämnena vi har nu som tex Psykologi och Företagsekonomi, det är viktigt. Alla har liksom verkligen sin egna personlighet vilket jag gillar, de är som kompisar liksom. :) 

Har nog det bästa schemat som finns! Sovmorgon varannan dag till kl.10 , slutar endast 4 en dag i veckan, annars hyffsat tidigt. Ja.. ni ser själva. 


Never give up

Har precis ätit godaste maten med älskling. Han hängde med hit efter gymmet! Sprang ca 5 km idag och körde mycket rumpa och ben så lär ju ha träningsverk imorn men de e gött!
Kommer inte hinna träna i helgen ju eftersom ja åker till syrran i Oslo imorn (forgot to tell you) . Jaja, nu ska ja krypa in i onepiecen o mysa med favoriten.
Ciao


Mot gymmet

Påväg till gymmet nu. Måste som sagt verkligen lägga upp något slags schema för min träning , annars kommer ja bara slarva som nu, bara starta helt enkelt.
Men nu dunkar vi lite musik och taggar gym denna snöiga och äckliga torsdag!!


Crazy in love

Har gjort lite plugg, kollat ett och annat gossip girl avsnitt, ätit och nu ska jag bara fixa lite inför imorgon, sedan ta en lång skön dusch och bädda ner mig i sängen. Som sagt känner jag mig lite förkyld, man kan ju bara hata mitt immunförsvar. Det är nog det sämsta någonsin. Kommer nog sova på rätt gött ikväll också..
Men säger godnatt till er nu och så hörs vi imorn, ta och lyssna på den här låten ! 

Och så ser jag ut genom fönstret och upptäcker i min förvåning att det snöar ute.. kan man sakna värmen mer än något annat just nu?


Julklappstips /ursäkta för de fjolliga rubrikerna


Finns självklart mycket mer att köpa till era nära och kära men detta är vad jag satte ihop lite! Nu har dom också typ på dressmann, bikbok och lite fler ställen en massa julklappserbjudanden. och på hemsidan LYKO.SE har dom frifrakt på allting , där säljer dom mycket hårvård, smink, hudvård m.m och saker som passar alla helt enkelt. Så kika in där. Har försökt ta saker som ligger runt 100 lappen och uppåt 300 kr, för dom som inte vill kanske lägga alla sina pengar på julklappar!
Hoppas ni är nöjda :)
pyamassett : h&m 200 kr
mössa : h&m 99 kr
pyamasbyxor : kappahl 199 kr
mystofflor - h&m 129 kr
sexigare sovlinne - bikbok 99 kr
örhängen guld -  bikbok 129 kr 
klocka i rosé - ur o penn 298 kr 
presentkort på gina tricot 



skjorta- kappahl 199 kr
halsduk - dressmann 149 kr
klocka - ur och penn 198 kr
usb minne - 99 kr
loreal hudkräm - lyko.se (FRI FRAKT JUST NU) 129 kr 
 

tofflor - bikbok 199 kr 
armband - h&m 49 kr
mysig polo - h&m 149 kr
nagellack - isadora ?? kr
cardigan - h&m 79 kr
 

hörlurar  - junkyard urbanears 299 kr

mössa - MQ 249 kr 
tshirt - stayhard.se 149 kr
halsband - stayhard.se 298 kr
tshirt - stayhard somewear 398 kr





fitspo

Kom precis hem och ska ta tag i lite plugg denna onsdagen. Gick bara två lektioner idag så det var skönt, känns som om man knappt varit i skolan. Dock känner jag mig lite krasslig efter simmet igår.. inte roligt alls. Tänkte ge er lite julklappstips senare men de e lite svårt eftersom ja knappt själv vet vad man ska köpa i julklapp.. men men! Vi hörs senare, ciao 

måste verkligen komma igång med träningen på allvar!!

Tumblr_ma5iugiqza1rdojh8o1_500_large

Tumblr_lfe2ejwgld1qars9eo1_500_large

Tumblr_mdy4dcozbo1qi7ekjo1_500_large



Breakeven

Har sovit som ja vet inte vad inatt, sovit tungt iallafall! Tobias gick upp tidigt medans jag låg kvar så nu har ja legat och sovit till typ halv 11.. Men nu blir de iväg till skolan två lektioner och sen hem. Vi hörs sen. Föresten så har jag den finaste pojkvännen någonsin<3


This time i'll be bulletproof

Kom precis till Tobias och ska sova här. Är hur trött som helst så de blir nog snart! Har sovmorgon till 12 imorn så lär ju iaf få min skönhetssömn om man säger så :) annars händer inget speciellt imorn, men vi hörs då! Ciao


You waiting for some beautiful boy to save you from this heartache

Hej på er! Ligger i soffan med mjukisarna på och är helt död i kroppen. Vi simmade ju förut idag i skolan och det är sjukt hur slö man blir efter badhus och kloret.. känner mig lite som en zombie. Dessutom gick jag, malin och emilia och käkade på Shangrilah efter så är alldeles mätt och go. Ska träffa tobias senare men eftersom vi slutade så tidigt ska jag nog bara ligga här och mysa lite innan det. Skulle ju gymma idag men fan, det får bli imorn. Hörs sen! Ciao 


If you love somebody, better say it while they hear

Godkväll på er gosar! Ligger och myser i morgonrocken och kollar på lite tv. Var på överby förut och fick köpt en julklapp till pappa, nu är det bara några enstaka julklappar kvar, känns skönt! Annars har jag inte gjort mycket alls, pluggat lite glosor tills imorgon och packat väskan, vi ska nämligen simma imorn med skolan.. haha. Blev överlycklig också när nyårsklänningen satt så bra också, taggar redan! Hur som helst så hoppas ni haft en bra dag.. ciao!


NYÅRSKLÄNNINGEN HAS ARRIVED

dock får jag den i julklapp.. men ändå ,fan va nöjd ja e med den!! 





Another day for you and me

Ruskigt skönt med sovmorgon. Dock tror jag att jag håller på att bli förkyld, nyser exakt hela tiden.. Har precis käkat frulle och ska snart dra mig mot skolan. Just nu är det massa 97or som skuggar på måndagarna, lite roligt att se att så många e intresserade av ekonomilinjen! Vad ska ni gå för något?


Whats the point of doing anything

Kom precis hem ifrån mitt hjärta <3 imorgon väntar ännu en skolvecka och vet inte riktigt vad som händer faktiskt. Ska gymma hade jag tänkt och köpa julklappar så jag har det gjort. Men vad Satan ska man köpa till Tobias? Har ingen aning alls..


//Q&A//

Den där bilden som din vän Alice har lagt upp på instagram och som du själv har lagt upp här på bloggen för längeswdan, där ni har likadana stickade usa-tröjor eller något, där har du en jättesnygg klocka på dig!Vad är det för en klocka, och hur mkt kostade den, om du vet det?:) Är det en Daniel wellington? ;)
Svar: Det är inte en DW, utan ett märke som heter Ik. Jag fick den av min systers pojkvän förra året på min födelsedag tror jag det var, om det inte var förrförra året, har ingen aning om vad den kostade men tror inte dom är överdrivet dyra, utan kanske ligger någonstans vid 500 lappen! :) Den är ju en vanlig klocka med svart läderband så det finns nog massa sånna klockor där ute! 


Hej Kajsa!:) 
Vad tycker du att man ska ha för skor om man har stora fötter? Jag har ganska långa fötter, och det ser inte bra ut med skor som dr.martens, jag tycker att det ser ut som värsta ballongfötterna! vad tycker du att man ska ha för skor? Har du stora fötter? Lite konstiga frågor men..;)
Svar: Hej! Jag har storlek 36 och rätt små fötter så nej, jag har inga stora fötter. Men dock vet jag att converse är snyggt till de lite större storlekarna för de får fötterna se mindre ut tycker jag. Dr.martens som du sa kanske ser en aning klumpiga ut.. tycker också du kan ha ett par snygga höga boots om du tycker om sånt, det tror jag ser jättebra ut! Sen så när man har precis nya skor ser dom sådär extra långa ut tycker jag, när man skruttat ner dom lite blir de bättre :) 


Lussebullebak

Sitter och mumsar på en lussebulle, fyfan va gott det är. Visst jag hatar vintern och julen men vafan, lussebullar är nog det bästa som finns. Ska käka lite gott senare och sedan åka till tobias som sagt, mys söndag helt enkelt! Ciao 


I hear the song through the places were i belong

Hallå där! Igår kom alice hit en stund på eftermiddagen, vi bara pratade och catchade upp lite, sedan åkte hon hem och vid 8 kom clara. Vi myste med lite tända ljus och pratade och sedan sov hon här också. Nu idag har jag inte gjort ett piss men ska baka lite lussebullar nu, sen vid kl 7 ska jag dra mig mot tobias som varit på SHM igår.. fyfan vad fuskigt säger jag bara, grät nästan igår.. haha. Men vi hörs sen! ciao


Shine bright like a diamond

Har strosat runt lite på överby med syster för lite julklappar, man får ju börja tidigt.. haha. Iallafall, nu kom ja hem och väntar på att alice ska komma förbi en stund. Sedan ikväll kommer clara hit! Blir en mysig dag idag igen, gött det med. Känner mig lite stressad med allt med jul och grejer, vet inte alls vad jag ska köpa till folk.. blir att ta en funderare helt enkelt. Vi hörs sen! ciao

Min grymma kompis Simon sjöng idag på överby med, helgrym. Lyssna på hans cover nedan!


Tell me something that i dont know, tell me something that i care about

Hej på er gosar. Ligger och kollar gossipgirl och är skittrött, vet inte vad det är med mig. Syrran kommer hem vilken minut som helst och då ska vi dra och köpa lite donken, tjocka som vi är. Blir en lugn helg detta med men det gör absolut ingenting för mig, känns bara skönt. Nu ska ja återgå till gossipgirl, ha en najs kväll.


//Q&A//

Hej Kajsa! 
Du är så himla bra på att ge råd osv , så jag tänkte att jag kanske kunde få lite hjälp med mitt problem! 
Jag har precis gjort uppbrott med min pojkvän efter 6 månader , och vi har haft ett upphåll i det en gång innan pga han har inga känslor , nu är det samma igen , han säger att han inte är kär i mig osv , 
Jag har verkligen gett allt för honom , han har aldrig riktigt brytt sig om mig har det känts som , och han var otrogen , då bönade och bad han om att jag skulle stanna kvar och att han älskade mig över allt annat, jag förlät honom , han valde alltid sina kompisar före mig, Och denna otrohetsgrejjen var två veckor innan han gjorde slut . Och bara några dagar innan han gjorde slut så sa han att han älskade mig jätte mycket , så man gör i ett förhållande, Jag har bott uppe hos honom i 3 månader , och det känns som om vi har tröttnat på varanndra ? Kan de va så? Sen så har hans bästa kompis varit bortrest i 2 månader , Och när han var borta var han liksom inte ute på krogen som han är nu , Nu när hans bästa kompis har kommit hem, så är dom ute varje helg , och jag försökte stoppa honom en gång , då valde han de före mig . Sen så stoppade jag han efter de , för han får ju umgås med mig lite , då kändes det som om han tog det som ett straff. 
Det känns som om att han känner att han behöver mig längre ? Eftersom dom är ute varje helg och har kul. 
Men sen så sa han att han inte tror det kommer att bli något mer , men jag sa att han inte kan avgöra det efter en vecka . Så nu har vi bestämt att vi inte ska prata med varanndra . 
Tror du han kommer att sakna mig? Jag är så orolig att jag inte kommer få han tillbaka denna gången .. 
Kram! 

Svar : Hej hjärtat! Jag vet hur jobbigt det kan vara men jag måste vara ärlig här, eller hur? Glöm den här killen. Ni verkar kommit ifrån varandra rätt mycket, även om ni hittade tillbaka lite grand så märker jag på din text att varken du eller han verkar ha så mycket hopp kvar. När man är med varandra måste man kunna ha roligt och njuta av det, inte att det ska vara som ett straff, det låter ju vansinnigt, eller hur? Det kanske är svårt att inse att det inte är så bra när ni ändå haft en fin historia innan. Kanske behöver den här killen få vakna upp lite och inse saker och ting. Jag lovar att efter du lämnat honom kommer han festa sönder och fortsätta sin vana som du beskrev, men efter det kommer också den dag komma då han förstår vad han hade och vad han sumpade. Själv tycker jag att du gör rätt i att lämna den här killen och hitta någon som verkligen uppskattar dig och det du gör. Gör det för dig själv, det är du värd.
Kram på dig.


D

7ee8a05834eb11e28efa22000a1fbd9c_7_large

Tumblr_lzo4kv0jcx1qbo9v5o1_500_large

Tumblr_mb5ufimn521rp3g99o1_500_large




Im getting older

Nu drar ja snart till skolan! Har bara två lektioner så de e gött. Efter skolan drar ja och gymmar också, brukar ju inte vara så mkt folk vid kanske 12 tiden en fredag så lika bra att passa på. Rygg och armar blir de idag :)
men vi hörs senare!
Ciao


Vi drog från stan i 190

Åkte till tobias en stund ändå, behövde de kände jag! Så kom precis hem och ska sova snart. Hur gött som helst med fredag imorn verkligen! Ska träna efter skolan och sedan hem för syrran kommer hem vid 6 tiden så ska umgås med henne. Denna veckan har varit så sjukt jobbig så de e riktigt gött med en helg, även om den kommer gå fort. Nu ska jag nana, puss på er 


No diggity

Hej på er! Äntligen kan man förfasen pusta ut från plugget! Nu är veckans alla saker gjorda och inlämnade och ja, hoppas det gick bra på allt nu också. Skulle egentligen träffat tobias idag men han hade gått och blivit sjuk så det blev inte så, så nu vet jag inte riktigt vad som händer? Funderar på att dra mig bort mot gymmet och göra lite nytta kanske. Lite armar och rygg? Får se helt enkelt. GÖTT med fredag imorn. 
Hörs sen, ciao!


nyår


Once a failure, always a retard

Har precis duschat och gjort lite toast som jag ätit, mysigt. Imorgon är det torsdag och spanskaprov, mattediagnos + en debatt som ska göras, sedan kan man pusta ut lite och hoppas på att det blir lite lugnare. Sedan efter skolan ska jag gå och justrera mina glajjor lite ytterligare för dom halkar ner lite, och sen ska jag mysa med älsklingen tror jag. Nu ska jag gå igenom spanskan en sista gång och sen krypa ner i sängen, godnatt med er!

lyssna och njut



Ny design

Nå?? Vad tycks om nya designen? Kände att de gamlat legat där och dammat alldeles för länge.. och en riktigt gammal bild också, så vad tycker ni om det nya? :) 

 

videoinlägg??!



Vad tycker ni om första videoinlägget? haha

//Glasses ready//




Har du kraft att ge dig av, eller mod att stanna kvar

Skönt med sovmorgon till kl 12! Ska lasta i mig lite frukost nu och sedan bege mig till skolan, två lektioner och sedan hem. Go dag! Dock måste jag plugga en del idag, imorn är "de stora spanskaprovet". 
Ni får ha en bra dag, ciao!



Ever ever eve

Sitter och pluggar spanska inför tordagens prov och väntar på käk, var och sjöng förut också och det gick himlans bra. Annars har skoldagen varit helt OK, gick rätt fort och hade en bokredovisning som också gick rätt så bra. Känns gött att beta av lite saker nu och inte ha så mkt. Men vi hörs sen! 
Ciaoo


//den ultimata nyårsoutfiten jag troligen ska ha//


Put on your dancing shoes

Har precis kommit hem efter 2 grymma timmar på sportlife. Idag körde jag en massa ben och massa rumpa, vilket nog kommer resultera en ganska go träningsverk imorn men det är de fan värt. Känns jätteskönt verkligen att komma igång igen. Nu blir det lite plugg och sedan sängen, kommer somna skönt ikväll vilket känns väldigt najs med tanke på att ja inte sov ett piss igår kväll och natt. 
Ciao! 




 




Landslide

Hemma från mormor, lär ju rulla fram efter all mat.. men imorn börjar ja äntligen gymma igen efter mitt lilla cp-inte-orka uppehåll så fan, nu ska ja komma igång igen! Vet inte riktigt vad som hände där men efter matförgiftingen så glömde jag helt av att ja hade ett gymkort. Så imorn efter skolan blir det 2 timmar på gymmet och ska köra mer i veckan! Kommer bli gött. Lika bra att komma igång liksom. Sen måste jag plugga hela veckan också, så kanske blir en lite fullspäckad vecka men skitsam. 

Vi hörs av imorn! ciao 
 
 

Jag visste att du inte skulle stanna

Har precis duschat och sagt hejdå till tobias, och nu sitter jag och ska börja plugga lite spanska. Känns som om vi har rätt mycket denna veckan som kommer, krönikaskrivning, spanskaprov, debatt, redovisning av bok m.m.. inte roligt alltså! jaja, får väll börja med det här nu för sedan ska vi till mormor och käka lite ! Hörs sen, ciao!


Varför längtar du så, när det går såfort ändå

har ätit massa god tapas-mat med familjen + tobias som vi lagat, hur gott som helst verkligen, men blev en hel del över! Nu blir det lite kortspel och bara en lugn lördag helt enkelt. Känns verkligen skönt efter förra helgens livade grejer och händelser.. så nu blir det fortsättning på myslördagen! Imorgon en sväng till mormor för middag.
Hoppas ni har en fin kväll, ciao!

Föresten, såg ni på Så mycket bättre? Ärligt talat, finns det någon som är så bra
som självaste Magnus Uggla, min största idol som liten. Och fortfarande bäst! 


Tapas!!


//I min lilla goodiebag//

Detta fanns i påsen vi fick för att vi var med som hårmodeller! 
Kevin Murphy är riktigt bra hårprodukter, har ju väldigt mycket hemma men skadar aldrig att få lite till, haha! 
Det ni ser på bilden är ett hårspray, Ett balsam/inpackning, ett schampoo som tar bort all skit i håret som hårspray m.m , en olja som är huuur go som helst i håret. 

Förövrigt har jag bestämt mig för att börja ta hand mer om mitt hår (mer än va jag redan gör) men liksom, verkligen få det bli det där bra håret. Inpackningar 2 gånger i veckan, sova med den m.m , inte tvätta håret lika ofta, maxi-washa det och få det helt rent från smuts och skit i håret man får av luften. (de gröna shampoot) , och ja, olja använder jag mig ju redan av varje gång efter dusch och så, men ska försöka minska på plattänger och värmeprylar! 
 
 
 

Vi som krossas, krossas och går på

godmorgon! vaknade bredvid den bästa men åt lite frukost ensam medans han fortsatte sova, får väll hoppas han vaknar snart! Vet inte riktigt vad som händer denna lördag, men ikväll ska jag och Tobias laga tapas-middag! Kommer bli supergott tror jag!
Vi hörs av senare, ha en fin dag :)


Let me be empty

Var och kollade på tjejerna förut och dom var skitduktiga! Sedan skjutsade pappi mig hit till Tobias. Tobias ställde sig och laga Tacos så har ätit nu och nu blir det film och gottis! Vi hörs av imorn, Ciao!


hår

ärligt, nu har ja så mycket hår att jag snart försvinner i det . om ja inte satt detta håret bakom örat så hade det täckt hela fejjan. najs, föresten, nu drar ja iväg till Vbg och kollar fotboll, ciao!!!


We're beautiful like diamonds in the sky

Kom hem från skolan för en stund sedan, slutade egentligen 12 men stannade kvar en stund för att jobba ikapp lite med ett arbete. Nu har jag fixat lite här hemma och ska ta ett litet röj på rummet, sedan vid halv 6 ska jag iväg och kolla när mitt lag (som jag saknar) spelar cup i Vbg, ikväll blir det nog mys med älsklingen också! 
Men nu : mellis och nya Elle

i will be afraid if you stay


Im on top of the world

Nu kilar jag iväg till skolan, är sjukt trött och seg men det ska väll gå att försöka pallra sig igenom två lektioner? Efter sen vet ja inte vad som händer, kanske åker till tobias ikväll, har knappt träffat han ngt denna veckan så det får bli nu i helgen. Puss på er, vi hörs sen! Ciaoo

Lyssna på denna och njut av fredagen 

Tumblr_md322k9anv1rcq4doo1_500_large


Stockholm serenad

Hej på er!
Efter skolan startade jag mitt bröd-bak och sedan kom josefina förbi, blev en del svängar till köket till brödet och jäsningen men efter en timma eller två var äntligen brödet klart och riktigt gott blev det! Mums! Sedan har jag och josefina bara snackat lite och catchat upp lite. Trevligt trevligt. Nu har jag precis duschat och det tog ju sin lilla tid kan man säga, all hårspray och grejer igår som dom hade i håret la sig liksom som en hinna så efter många om och men var allting äntligen ute och nu ligger jag med hårinpackning som jag också ska sova med. Mitt hår kan ju vara allt annat än smutsigt nu iallafall ;) Imorgon är det fredag oh det känns helt underbart. Men vi hörs imorn helt enkelt för nu blir det att sova sova sova. Ciao!


 

Foccacia bröd

Bakat och klart!


Sometimes its better to stand up for your self, say no and let go

Står och bakar lite bröd som malin bjöd oss på sin födelsedag, var så himla gott så måste testa själv! Men det tar sin tid så ja, väntar på josefina som ska göra mig lite sällskap, inte träffat henne på länge!
Men nu måste jag ta mig något och käka, brödet får ätas senare för just nu är det bara en stor degklump som ska jäsas... Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, eller hur?



Hair

Såhär ser håret ut idag när ja ruffsat till det lite efter igår, så ska gå så här till skolan.. Tror aldrig i hela mitt liv ja haft så här lockigt.. Ser lite ut som en docka.


Hårmodeller för Kevin Murphy

Hej! Om ni undrar varför uppdateringen här har varit så otroligt kass idag så har ja bara rolighter att berätta!

När jag och emilia satt i skolan så ringde min farbror Alexander som jobbar på hårmärket Kevin Murphy, och frågade om vi kunde vara lite hårmodeller i Trollhättan för Kevin Murphy.. självkalrt tackade man ja! 
Så efter skolan traskade jag och emilia iväg till en salong där dom först gav oss varsin frissyr som bestod av mycket lockar.. så dom rullade upp håret på mig i massa spolar och sedan fick jag gå så hela dagen för att sedan på kvällen bli i ordningfixad på scen framför 90 andra frisörer som "sökte inspiration". Så jag och emilia satt där på scenen och blev tillfixade i riktigt snygga frissyrer. Vi fick även en liten goodiebag som ja visar ngn annan dag. 

Min frisyr var lockig, lite hollywood-rödamattan stil och mycket 50-tal, och emilias var väldigt ungdomlig och vågigt och platt och dessutom rosa i topparna, SNYGGT! 
Riktigt jävla roligt var det och en väldigt oväntad onsdagskväll helt enkelt!

Tänkte behålla lockarna lite tills imorn och frissa till det lite, man kan ju inte förstöra det här ;) 


Nov. 14, 2012

Somnade fan rätt tidigt igår för att vara jag, så borde egentligen vara utvilad för har sovit "mina timmar" eller hur man säger, ändå ligger ja här och gäspar!
Jaja, om en stund blir det att dra iväg till skolan. Sen idag måste ja plugga lite och sånt, har lite saker tills imorn!
vi hörs sen, Ciao


I changed your world, is this the thanks i get

Kom hem från Tobias för en stund sedan och har precis duschat. Skönt! Nu har ja krypit ner i sängen o kanske för en gångs skull kan somna i tid och inte de 5 timmarna eller mindre det blivit de senaste dagarna. Imorgon har ja trots allt sovmorgon.
hur som helst.. Kan inte förstå att jag och Tobias varit tillsammans så länge. Ligger och tänker på det jämt, hur man kan vara lika kär nu som då. Och hur vi hållt ihop i både toppar och dalar, är så glad och lycklig vid hans sida. Den här kärleken är den bästa någonsin.


Dont wake me up

sitter hemma hos Tobias och spelar hans nya cod.. Haha, kul! Skoldagen har varit långsam och seg men gött med sovmorgon imorn och att de e hälften av veckan kvar!
I helgen hade ja tänkt laga lite tapas till mig och älsklingen, får ser hur ja lyckas.. Hörs sen! Ciao


Cold

tempen ligger på under 0an idag, fyfaaaan ! Orkar inte vinter alltså.
Ska iväg till skolan snart och typ kriga mig igenom den och sedan efter de sjunga igen. Urk! Den här dagen suger.


22.48 finns idioter till allt

Blir så jävla trött på folk här alltså! Skaffa ett liv förihelvete. Att önska att någon knivskurs kanske inte är det bästa sättet att bli omtyckt på, jävla idiot. Du vet fan ingenting om vad som hände i helgen eller hur illa vi nära och kära mådde och specielt offrena mådde. Jävla idiot, allt hat mot dig. Fyfan. 

Luckiest girl on the planet

Det gick bra och sjunga och kom precis hem, är riktigt trött. Blir nog bara att tvätta bort sminket, fixa lite kvällsmat och sedan krypa ner i sängen och vänta på morgondagen, men mest av allt hade jag bara velat ligga och mysa med min tobias.. inte lätt när det är svårt :/ Har även lite ångest på vilka glasögon de blir och måste bestämma mig rätt snart eftersom jag har så ont i huvudet hela tiden.. tror ändå de blir oddmolly bågarna. 
Hoppas ni haft en fin dag, vi hörs imorn!
Ciao

Denna låt sjöng jag förut
 

Dry my eye so you wont know, dry my eye so i wont show

Pluggar lite glosor och ska snart bege mig mot N3 där jag ska sjunga på soloaftonen idag igen. Idag blir det lykke li, lite nervös för är inte helt 100 på texten men som ni ser har ja skrivit upp den så fint ;) eller?
Är hur trött som helst idag, sov knappt något inatt och tanken på en skoldag imorgon får mig att må illa, orkar verkligen inte.. men de e väll bara att bita ihop. Vi hörs senare! 
Föresten kan jag tipsa er lite om en lite småmysig serie som går på svtplay, den heter portkod 1321.. lite småkul även om den är rätt töntig, men avnsitten är bara 10 min lång om man har tråkigt på bussen eller rasterna i skolan! 
Så kika in på svtplay.se

Vi hörs sen! Ciao 


//Q&A//

Hej Kajsa! Jag har en fråga.. när du har såna här "tjejkvällar", hur brukar du göra med dina föräldrar då? Om dom är hemma, brukar dom inte va i vägen och "störa" då? Eller ser du till så att du har såna här kvällar när dina föräldrar är borta?Sen undrar jag också.. var får du alla pengar ifrån?! Du verkar köpa nya saker hela tiden..;) får du ditt barnbidrag varje månad själv eller får du pengar när du fyller år?:) din blogg är superbra, och du inspirerar verkligen mig! Go Kajsa!! ;D 
förresten, kan du inte göra ett videoinlägg nån gång där du och din pojkvän svarar på frågor Som läsarna har skickat in som handlar om er?:) det skulle va jätteroligt!!:)

Svar : Hej! Oftast när jag har tjejkvällar eller lite småpartaj här hemma så brukar jag göra mig av med mina föräldrar, haha, nämen tycker de e bäst när dom inte är hemma och strosar runt. Då får dom gå på krogen eller något sålänge, eller så tajmar ja in det helt enkelt med ngn helg jag vet att dom inte är hemma. (men frågar alltid om lov ändå).  
Mina pengar får jag från mitt studiebidrag, det är inte så mycket så man får liksom prioritera vad man ska lägga pengar på. Oftast så om man är med mamma och shoppar betalar hon en del och det viktigaste typ som jackor,skor m.m. Medans jag köper allt "onödigt" haha. Jag får mitt studebidrag varje månad.  Tack för att du läser bloggen och vad roligt att du tycker så! Jättekul verkligen! Dock tror jag inte riktigt de där med videoinlägg med Tobias hade blivit någon större hit eftersom han inte gillar att vistas så mycket här på bloggen och sådant.. annars får jag väll göra ett videoinlägg själv där jag svarar på frågorna! :) 
Kramis! 



Underbaraste


Godnatt


Dont you let me go tonight

Ligger i sängen och har gjort de för de mesta hela dagen. Känner mig lite dåsig, allmänt trött och deppig över gårkvällens händelser. Skönt att allt gick så bra tillslut. Var hemma oerhört sent så är nog trött för det också. Det man lär sig av igår är att allt kan hända, och att man ska ta vara på de man bryr sig om så mycket man bara kan. 
Nu ska jag ta en dusch, fixa lite inför imorgon och gå vidare ifrån det här sjuka. Ta tag lite i livet. Imorgon är det en ny vecka och jag ser framemot en lugn helg nästa helg. 


Don't wanna see a new generation come, i rather be in coma than i full stop

Musiken är på full volym och håller på att fixa inför kvällen! Blir en enkel outfit idag, men de nya örhängena är på och piffar upp lite! :) Klockan 6 kommer mina favorittjejor hit och käkar och ska bli en himla bra kväll hoppas jag! Kul att så många av er orkat komentera glasögon-inlägget, vet inte riktigt vad det blir men står helt klart mellan 1-2 som ni också tyckte. Love u guys, HA EN UNDERBAR KVÄLL!


Lördag

Vaknade nu hos Tobias. I min förvåning hade ja somnat med smink och allt på efter vi kollat en film igår, fyfan va ja hatar de! Jaja.. Igår åt vi god mat och mys med dipp och grejer.
Ikväll blir de lite festligheter så de ska bli najs! Men vi hörs sen när ja e hemma, Ciao!


//Glasögon//

Nu är det såhär att på min synkoll jag gjorde idag så sa dom att jag tydligen är riktigt översynt, mitt öga anstränger sig jävligt mkt än va de borde göra vilket alltså är anledningen till att jag haft så otroligt ont i huvudet ständigt de senaste. Så nu har jag fått tre bågar jag ska prova men behöver ER hjälp.  Fastnade för pilot-stilen eftersom det passar mitt huvud och gillar inte smala glasögon. SNÄLLA, TA ER LITE TID OCH KOMMENTERA EN LITEN SIFFRA OM VILKEN NI TKR SER BÄST UT. TACK!
Vilka ska jag ta? 
 
1. Lexington bågar, pilot. 

 


2. Oddmolly bågar med blommor, pilot men lite större.
(har även beställt ett par likadana som är lite mindre) 




3. Odd molly bågar med liten blomma och text. inte pilot. 

 

If the lies cant touch you the truth will

Hemma ifrån älsklingen. Mor och far skulle iväg på vinkurs så ja var ju helt ensam här hemma, riktigt forever alone så jag åkte till Tobias en stund. Nu har jag iaf krupit ner i min underbara säng och ska bli himla gött med sovmorgon imorn! Sedan slutar vi runt 12 snåret också så en riktigt skön dag alltså. Fredag och 15 mån med älskling med och en najs helg väntar, kan det bli bättre?


One day baby

Hallå där! Har precis käkat lite och sitter och spelar lite gitarr. Efter skolan åkte jag och mimmi till överby och kollade bikbok för dom hade tydligen 50 % i hela butiken, hittade dock inget mer än ett par örhängen men dom var fett snygga och när priset blir 40 kr så måste man ju slå till, dom får ni se imorn. 
Vet inte vad som händer ikväll, men en sak är säker och det är att det är fredag imorn, FYFAN va gött.
och jag och min fina älskling firar 15 månader <3

hörs sen, ciao!
 

Donut day


sjuka jävla värd

Läser lite om en våldtäkt som skedde i helgen här i Trollhättan, inte den första och tror absolut inte det kommer vara den sista heller. Ilskan bara kokar inom mig, vilken jävla sjuk värld vi lever i?! Man blir både orolig, rädd, eftertänksam åt allt här i den här staden då man inte ens kan gå hem från vänner, stå på busstorget eller någonting  såfort mörkret fallit.. alltid ska man behöva kolla sig åt sidan, höger vänster och bakom axeln i hopp om att man inte skulle bli ett offer för kvällen. Liksom, hur sjukt låter och är inte det? 
Nu säger jag inte att vi bor i ett samhälle där det kryllar av kriminella män men våldtäkter är inget nytt här iallafall. 

Och är det inte sjukt, hur en människa helt ärligt njuter av att överfalla en tjej som inte ens vill ha sex med en. Hur kan man vara så sinnessjuk och ens ha sex med någon som inte vill ha det tillbaka. Hur man kan ligga där och koppla bort de dova skriken. Jag blir så jävla rädd och arg av allt det här. Finns så sjuka och skadade människor i denna värld helt enkelt. De nästan värsta av allt ; hur fan kan man komma på att man är lite sugen och kåt under sin promenad hem kl 3 på natten? Så sugen att man gör vad som helst. SÅ sinnessjukt. 

Det läskiga är att man vet så väl att allt de här kan hända mig själv, någon som står en nära, en släkting, vem som helst. Jag är ju inte bara orolig för mig själv, utan för allihop. Nästan så man kunde säga till alla att stanna inne. Men ska det verkligen behöva vara så? Ska man inte kunna gå i säkerhet hem till sig, även om det bara gäller några meter eller två. Nej tydligen inte. Jag vet inte hur många gånger jag tagit upp telefonen och rent ut sagt låtsas prata med någon för att jag är livrädd att personen som går bakom mig kommer göra något med mig. Ska det vara så?! 

Polisen söker nu vittnen till den man som våldtog denna tjejen i Talldungen i  helgen, I Trollhättan. Så om ni sett något så hör av er dit, jag menar, jag kan ju inte vara ensam om som vill spärra in den där jäveln. 


You got a voice like a lion

Hallå på er!
Som jag skrev i inlägget nedan så åkte jag och alice till ishallen för att kolla på tobias som tränade bandy. Kom hem därifrån nu och slängde på mig en ansiktsmask mot mens-finnarna (höhö) och ska snart krypa ner i sängen. Imorgon lär bli en jobbig dag, är helt slut och åh, orkar verkligen inte.. vill bara ha helg och roligheter!
Hur som helst, har inga direkta planer imorn så vi får väll se vad som händer.
Godnatt med er så höres vi! 
Ciao 
 

Read all about it

Åker iväg och kollar på pojkvännens bandyträning med Alice! Hör av mig senare


//Q&A//

läsare: 
Hej Kajsa! Du verkar alltidha sån fin glänsande hy , hur får du det?:)
Svar: Jag vet inte riktigt vad eller hur jag ska svara på den här frågan för jag tar nämligen en primer varje dag för att inte få glansig hud. Men om du menar typ "lyster" så är det kanske för att jag smörjer in ansiktet varje dag och får ansiktet att må bra helt enkelt. En torr hy är en ledsen hy :/ Gör ansiktsmask, skrubba huden lite då och då för att få bort döda hudceller, ät mycket frukt och vitaminer (antioxidanter), var noga med att smörja in huden även om den är fet, all hud ska ha fukt. Sedan så kan du försöka hitta en dagkräm som innehåller lite solskydd, det skyddar även mot avgaser och äckliga saker som finns i luften :) kram

Anonym:
Hallo! Jag har en fråga , jag har börjar gymnasiet och har pojkvän , Och jag kan känna ibland att jag har kommit ifrån alla mina kompisar och att livet Inte var som förut , Jag blir ofta oroad att jag ska förlora alla mina vänner och ska stå ensam kvar med min pojkvän , hela tiden går jag runt och är oroad över detta , jag har börjat på ett gymnasium där inga utav mina vänner går , visst man har ju fått nya vänner , men inga man umgås med än , på fritiden . Kan du också känna så här i bland ? Kram !
Svar: Det är klart det blir svårare och kanske mer sällan att umgås med sina gamla kompisar om man inte träffas varje dag som förut eller har olika plugg och läxor m.m, men jag tycker det är viktigt för dig att ändå försöka hålla kontakten med dina vänner och även försöka hitta nya vänner! Det är det som är grejen med gymnasiet, inte gå i samma spår och släpas i gamla utan hitta nya intressanta spår! Visst kan man ha vägar att gå tillbaka till ibland och äldre vänner kan man ha kvar men man ska självklart hitta nytt också och våga det! Om du oroar dig över att du kmr stå ensam med din pojkvän, så se till att det inte blir så! Du har ju helger du kan träffa dina vänner på, föreslå mysiga kvällar med dom istället för kanske den vanliga rutinerade myskvällen hos pojkvännen. Din pojkvän har nog kompisar han kan umgås med han med. Det är ju lika viktigt för han som för dig att inte bli utan vänner. Försök att inte oroa dig utan hitta lösningar istället. Jag har också känt som du ibland men det är liksom bara att försöka lösa det på ett och annat sätt. Nu går jag dock i samma skola med alla mina närmsta vänner så vi ses ju varje dag men det gör att vi inte ses så mkt på fritiden, finns för och nackdelar med allt helt enkelt. Kram på dig! 



körd i grus

hola hola hola hola på er!
min dag lite kort : 
* grymt chill skoldag 0 LEKTIONER
* pluggat röv-matte
*åkt hem
* plugget ännu mer matte
* varit rastlös
* slängt med håret

Slänger med håret lite till och hoppar in i duschen, imorgon är D-day för matteprovet.
SHIT. En dag i taget, en dag i taget. 
/ själ som är körd i grus




//my room//



















//outfit//

Nya blusen + jeans + boots
ö

Morning was broken

Sitter och dricker lite te och äter frukost. Skönt att ha sovmorgon till 10 iallafall! Känns som om det är första dagen nästan, har ju inte varit i skolan på 3 veckor nu. Först turkiet, sen magsjukan och sen lov. Måste börja plugga till de där jävla matteprovet också. ångest ångest ångest



Sunday

Sitter och kollar på Partaj och skrattar lite för mig själv, sjukt kul program. Ska ta tag i livet lite och duscha och sånt och lägga fram lite kläder till imorgon, är så jävla otaggad på skolan men de e bara och bita ihop. Efter skolan ska jag sjunga på N3, ska bli roligt! Måste öva lite till dock. 
Vi höres av imorgon! Godnatt med er, ciao!


//Lite nytt från linköping//

Detta fick jag köpt mig i Linköping alltså. Blusen vill inte göra sig bra med färgerna och så men den är liksom senapsgul/guldig i färgerna och jag har tittat på den ett tag hemma här i Trollhättan. Tyckte den kan bli snygg till mörkblå jeans och kängor. Sen är den vita pläden under också ny, jättemysig och mjuk som fan! som en katt. haha. Och så fick de bli en tur in på Ikea och köpte mig ett doftljus av kanel, så nu kommer det lukta gottis i mitt rum. Gör sig fin på silverbrickan också :) 




Det borde varit jag och du mot världen

Ska upp och äta frukost nu, packa ihop grejerna och sedan åka hemåt tror jag. Om vi inte åker efter lunch. Så otroligt segt me skola imorn, ja döööör.
Jaja, ska sjunga imorn föresten! Ta en sväng förbi N3 kl 7 så ser ni mig och massa andra sjunga!
vi hörs senare! Ciao


Donut

Har varit en fullspäckad dag och fläng hit och dit här i Linköping. Var några timmar på stan och fick med lite saker hem, bl.a. Donuten till håret som ni kan se ja testade lite på bilden! De andra sakerna får ni se back in THN sen imorn. Sedan åkte vi och hälsade på lite släktingar och ja, bara tog det lugnt.
Nu är jag as trött så ska sova, imorn bär de av hemåt! Ciao

Håret spretar ut lite men de e för att ja inte hade med mig några hårnålar hit. Förövrigt diggar jag donuten, köpte en liiiiite större än vad de flesta har (kanske lite för stor nu när ja tänker efter) men isåfall får ja väll köpa mig en mindre. Har annars använt mig av en strumpa (ren såklart) som man rullar ihop och sedan klipper av toppen, funkar det med, tips för er som vill testa donut stilen hemma innan ni köper er en sådan. Min är från ur och pen. Kan visa lite bättre bilder någon annan gång. Puss på er!


saturday


Being a shadow in your heart

Ligger och funderar lite sisåhär på småtimmarna, alltid likadant. Det är november helt plötsligt och för exakt ett år sedan låg jag i exakt samma säng här i Linköping, helt galet förälskad i samma fina man (för han är för gammal för att vara en pojke) och nu ligger jag är lika förälskad nu som då. Den 9onde firar jag och Tobias 15 månader, är så ruskigt lycklig just nu, om ja skulle välja en tid att dö nu så skulle det vara i denna lyckan. Dör ja nu så dör jag iallafall lycklig.
Han är det bästa som någonsin hänt <3


Update

Framme i Linköping nu! Nu blir det käk och bara en lugn och mysig kväll. Imorn shopping, kolla till gravarna, träffa släkten m.m. As usual!
Ha en fin kväll och glad allahelgona på er!
Ciao


You going back to her and i go back to black

Igår var älsklingen här som sagt och vi åt kräftor och gott och bara myste. Sedan tog vi också ett mysigt bad! Vaknade upp i morses bredvid honom och nu har han åkt hem till sig eftersom jag ska alldeles snart åka iväg till släkten i Linköping. Är borta hela helgen så kanske inte blir så roliga inlägg här!
Känns så jävla surt att lovet är slut, mår dåligt liksom. Back to plugg..
Jaja, vi hörs av, ciao!


Höstlöv och eld

Höstmörkret har precis börjat falla och jag går med prasslande steg med Bon iver i lurarna. Löven ligger under mig, precis som en flätad matta av guld,blod och en och annan eldsvåda. Det biter lite i kinderna, men tanken på dig och mig gör mig varm. För de är de här dagarna vi trots allt älskar. Mysiga höstkvällar intill varandra, nakna kroppar i sängarna och långa sovmorgonar. Vakna upp och höra regnet smattra på fönsterbrädan, kanske se några sista löv falla mot dess död. Och så tänker jag på döden. Hur länge ska vi behöva sitta på träden, skyddade, varma, gröna, för att sedan falla och dö. Bli en guldig, blodig och våldsam spröd eld. Är det när det är som vackrast, livet plötsligt får sig en törn och snurrar runt några varv? Förvirrelse, den där kallsvettiga känslan på axlarna och nacken. Jag vänder mig om, ser hur det allra sista lövet faller mot sin otäcka död, då folk som jag och du kommer trampa på det, släpa fötterna i det och skratta åt det. Är vi likaså? Kan det kännas, nästan som för bra för att vara sant, och kan man bli sjuk av det? Jag hostar och nyser, och inser precis att jag blivit det. Inte av dig och mig tillsammans, utan att vi en gång också måste dö ut. 





You moving too fast

Sitter och dricker pressad apelsin som farsi kom in med , och har hunnit hjälpa han med att kratta upp löv i hela trädgården, fixat till mig lite och ska åka och handla lite gottis till kvällen då tobias kommer hit. Ska nog bjuda han på lite räkor och mys, är riktigt sugen på det! Imorgon åker jag, morsi och farsi till Linköping där typ all min släkt bor så vi ska hälsa på där som vanligt, shoppa och mysa runt i höstmörkret. Blir nog bra!
Men vi hörs senare, ha en bra dag! Ciao 

Wunderbra låt 
och lilla jag med flät-tofs idag. 
 

RSS 2.0