321 inlägget

låter oerhört lite egentligen, men det var ett
tag sedan jag började med just den här bloggen,!


idag blir det att packa det sista inför cupen, käka i mängder och tagga. Dunka musik, kanske träffa josefin en stund, packa lite till och sedan bär det av mot Skövde där cupen är. Vi har varit där två gånger innan så de ska bli lite småkul att åka dit igen, men ett par vänner som vi träffade där förra året ska också dit så det kanske blir super !
dock ska vi möta ett av sveriges bästa lag ..I dont wanna be your cornerstone

Josefin (a) om Fest hos mange?:
Svär inte qvinna! :*
svar : bebis, kom hem <3


tjenis penis!

kände att jag var tvungen o bete mig lite omoget sisåhär på kvällstimmarna. Sa nyss hejdå till alice, daniel och alexander som var här och vi tog en omgång kubb, (i varje lag som jag var med i förlorade vi, så ja, kubb är inte min grej om man säger så) och satt och tjöta lite. Det var riktigt trevligt!
Innan idag har jag och massa andra hängt på utebadet och bättrat på brännan,badat och tjötat ännu mer.

Imorgon ska jag försöka fixa lite tidsinställda inlägg tills söndag för åker på cup imorn till då, skadevi cup.
Puss på er!
Fest hos mange?

Anonym om Lite bilder ifrån grekland. Hemma nu!:
vart i grekland var du ? ;)
svar : jag var på en liten ö som heter Korfu :)

mathilda om Converse - svårt val:
jag har själv precis köpt mig ett par vita höga converse och det är kanon, passar ju till allt. men sen så är jag ju väldigt knä svag för seglar stilen, men höga helt klart!:)
svar ; ja, dem jag har nu e ju vita o låga, passar verkligen till allt. men samma här , är jävligt knäsvag på de andra! kanske ska våga mig på dem ist och sattsa på något nytt ? :)


hej på er babes!

kom nyss hem, varit en fullspäckad dag, dock väldigt impulsiv! haha. 
i morses vaknade jag av ett samtal ifrån John så åkte o tog lite morgon kaffe/fika med honom hemma hos han och hans katter, det var väldigt trevligt vill jag lova. Sedan ringde Daniel så vi åkte och tog ett dopp på utebadet och snackade lite, sedan efter det var de hem fort som fan för o träna o direkt efter de åkte vi några till staden i myggvädret. Jävlar vad mycket mygg det är ute..


Obeskrivligt

" Men mina känslor då? Räknas inte dem? Jag kanske inte vill bli någon annan, jag kanske vill skapa något eget med dig. Kanske inte vill bli likgiltig med de andra du jämför oss med. Var det inte vårat ”oss”? Vad hände med ensamheten? Skulle vara så svårt o ge hjärtat rakt ut, men faktum är att det var det jag gjorde, vad sjutton gjorde du av det?
Vad hände med hoppet av att förändra världen? Vart ligger vi nu? Mellan botten och stjärnorna. Att plötsligt springa in på toaletten och gråta ut, se sig i spegeln med svarta ögon, hatet av att bli hatad och ratad. När drömmar gick i kras, när du försvann ifrån synen, när du försvann. Viljor som blev skilda. Du är inte som du var förut, inte jag häller. Kanske var det menat så. Men vad sjutton vet jag om det, kärlek är något kemiskt som gör en kåt och konstig. Ser mig i spegeln med gråten ännu en gång, inser att du var kemin, min kemi. Men mixtra inte med mig, testa mig inte, och jag som nyss exploderade. Mixtra inte med mig. Försent. "


Converse - svårt val

vet inte om jag vågar mig på att köpa höga? har alltid haft låga, det jag trivs bäst i!
dock är det så snyggt med höga. 
mina nuvarande är låga med vitt, blått och rött. men dom är trashade totalt. 

Men nu är jag riktigt sugen på de conversen som är seglarinspererade, vad tycker ni ? Looks like someone had a extra bowl with bitch flakes this morning !

hej babys!

sitter och snackar lite med pontus i skype och väntar på daniel, vi tog en fika förut på strandgatan, snackade igenom allting vi behövde snacka om och det var riktigt mysigt. Han kommer upp snart igen och jag vet inte riktigt vad vi ska göra, får se vad kvällen tar oss !
Ska försöka komma igång med outfits denna veckan också. 
Vi hörs senare, puss på er!
btw, något tips på låtar o covera lite på? :)

daniel själv ;Text o text o text, men hoppas ni orkar läsa.

Anonym om Som självmord går du mot blotta tanken:
hej på dig din skönhet! :)
hur gjorde du headern så att det är flera bilder skuggade in i varandra?
vet du föresten hur man gör så att det är två bilder på varandra typ, men ändå så att båda syns?
hoppas du förstår vad jag menar!
kram!
svar : hej på dig goding! På min header har jag använt photoshop elements 4.0 då jag använder mig utav att klona in bilder, med väldigt låg opacitet. på så sätt kan man välja själv lite var man vill skugga in bilden och hur mycket den ska synas m.m, dock är det pilligare än photoscape då man också kan göra ungefär samma grej som du menade i andra frågan tror jag? Här hittade jag en bra beskrivning till hur du gör, ladda ner Photoscape bara först! :D hoppas du blev nöjd <3

Anonym om Nykter eller alldeles för full:
Vad har du för betyg?
svar ; jag fick nu på vår/sommar betygen 3 G , 10 VG och 2 MVG :)

__________________________________________________________


hej på er!

blir ett litet nattligt inlägg, kvällen har varit väldigt skön! och en ganska bra start på lovet. Imorgon är det konfa hela dagen ,eller ah .. till kl 3 iaf. Och sedan blir det o träffa emilia tror jag! Taggar som fan nu o åka till grekland på söndag och till er sötnosar har jag ju fixat massa tidsinställda inlägg, låter väll bra?
Hörs imorn snyggingar !

Du har tagit studenten, ja älskar dig!


RSS 2.0