Cry me a river

Nu säger jag godnatt och signar ut! Fan va ja pluggat idag, känns ändå skönt att lite mer gått in i huvudet. Nu blir det sängen och imorgon har jag sovmorgon vilket är suuperskönt. Några få lektioner också sen tar jag helg. Ska på bandymatch då tobias spelar lite senare på kvällen och sedan sover han här, mysigt! Längtar efter honom. Har även lite andra kul grejer som händer i helgen men det får ni veta då!
Hörs imorn, ciaooo

Tumblr_miww6exrzs1s73uuio1_400_large

45797_288998344563072_2140460419_n_large


//vårjackor//


Can please someone call 911

Skönt med en lång promenix och prat med josse! Nu kom jag precis hem och ska ta tag i en matteuppgift som ska in och sedan käka lite. Måste avverka äääännnu mer plugg nu, det suger verkligen. Kommer inte ha ett liv de närmsta veckorna. Hörs sen, ciao!

Gammal men najz låt 



Let the spring begin

Så skönt med våååååår! Älska solen säger jag bara! Nu fattas det bara lite extra värme så vårjackan kan åka på och att man kan sluta huttra lite när man är ute. Kom på mig själv att det inte alls är långt kvar tills jag fyller år, nämligen 18 ynka dagar, är inte så himla exited men det är ändå sista året som omyndig, om man ser det så! 
Farmor var precis här och har snackat lite med henne och nu blir det plugg för hela slanten, har en del att göra. Kanske tar en promenix också nu när ändå solen är kvar. Hörs sen! ciao


Heartbeats

go torsdag ändå! dock är jag jävligt trött så blir väll att ja somnar snart, om inte clara håller mig vaken med sitt Candy crush spelande.. haha. Imorgon ska jag plugga typ hela dagen eftersom vi , iallafall jag har en heeel del plugg. Har hunnit plugga lite nu med clara men imorgon blir de verkligen hela dagen tror jag. Jobbigt men så får det bli. Har lite prov o avklara som sagt. Men vi hörs mer imorn helt enkelt, puss på er!

En väääldigt najs låt



1850

Sitter hemma hos clara, ska sova här inatt! Det ska bli mysigt. Innan jag kom hit drog jag och solade, så ska ta en dusch nu och sedan plugga och äta lite med gosan. Imorgon har vi en svenska-skrivning typ "öva inför NP" så vi får se hur det går. Hoppas ni haft en najz dag, freeeeeed .


cheveux

Köpte ett nytt diadem häromdagen, ett litet finare sådant ! Den bilden ni sett tidigare på det var när jag provade det i Göteborg men nu när ja såg det igen fick ja fan slå till !


Amour

Kom precis hem ifrån Tobias, vi gjorde en egen pizza och mumsade i oss och sedan har vi bara myst och tagit det lugnt, det var superskönt verkligen, bara o gosa. Dock blev man sjuukt deprimerad så mörkt det plötsligt blev på kvällen, men hoppas solen tittar fram imorn igen, man blir ju så galet glad då! hur som helst, nu ska jag krypa ner i sängen, är riktigt trött och har varit det hela dagen, somnade till och med lite på lektionen. Så vi hörs imorn! Då blir det plugg för hela slanten. Pussss

554897_162106200611810_911558098_n_large

In the hearts of men

Wohoo! Idag mår jag bra! Humöret är på topp och hela jag skiner känns det som. Och påtal om skiner gör det också utanför och det är såååå gött att se all jävla is och snö smälta undan lite. Om en stund ska jag iväg till solosången som jag inte varit på sen jag blev sjuk typ.. eftersom halsen fick ta en del stryk. Så ska åka ner till stan och dit, sedan en sväng förbi min tobias också. Hörs sen! 

SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND peepssss




Spotta på mina sår

Åt lite som sagt och sedan gjorde jag klart en inlämning i samhällskunskap som jag skulle skicka in, ännu en grej att bocka av! Skönt! Det tog inte alls lika lång tid som jag trodde, men det var ju skönt det. Nu ska jag duscha och sedan krypa ner i sängen, kanske slå en pling till älsk. Imorgon vet jag inte vad som står på schemat, antagligen en del plugg då med. Jaja, hoppas ni haft en najs måndag, puss på er!


Vi kommer alltid ha Paris

Racer-handlade med morsi och fyfaaan va hungrig jag är. Efter käket blir de plugg för hela slanten men kan verkligen inte plugga utan mat i magen. Kändes som om ja kunde äta upp hela affären typ.. Jaja, skoldagen har varit seg men bokredovisningen gick väll bra! Bockar över det och börjar plugga på nästa grej, så det får bli när man varit sjuk så länge. 
Köössss på er


14:51

Halli hallå! sittter i skolan nu och har svenska, ska göra en bokredovisning som jag inte gjort eftersom jag blev sjuk så gött att äntligen börja beta av lite saker så jag har gjort allting sen. Går ända till 4, efter det blir det väll mest hem o plugga antar jag. Vi hörs sen! Ciao

GRYM LÅT!



-

Kom precis hem ifrån tobias, var där en stund o myste lite och pussade på honom. Vi var hos farmor o fika lite och åt gott för hon har fyllt år. Nu ska jag snart tvätta bort sminket och sedan fixa lite inför imorn, jobbigt att skolan börjar men jag har ju en del o beta av just nu så de e la bara gött egentligen. Vi hörs imorgon, puss på er!


Bilder från PINK and white partyt (knyckta från malins blogg)






11:20

Underbar kväll med underbara vänner hemma hos underbara birthdaypinglan Tessan! God mat, go musik, goa vänner, en massa jävla skratt och en riktigt kul kväll hade jag! Klockan halv 3 låg jag,clara och anna i en hög i claras säng och där somnade vi gott sen vill jag lova. Nu åkte jag hem rätt tidigt och ska nog sova lite till innan de blir lite fika hemma hos farmor som fyllt år, kanske tar svängen förbi tobias med eftesom dom typ bor grannar. Hörs sen! ciaoooo











 

Pink and white party


Lät det gå, sväva på moln

Ligger i goa sängen och kom precis hem ifrån mimmi, eller emilia, för er som blir lite förvirrad när jag säger mimmi. Alltid kallat henne det sen vi var små typ. Skitsamma, vi såg på film, mölade chips och dipp o bara göttade oss. Imorgon blir det lite fix och sådant för på kvällen är vi tjejer bjudna till Tessan på tjejmiddag o festligheter eftersom hon fyllde år för inte så länge sedan! Kommer bli härligt o träffa alla tjejer igen och fira tessan på bästa sätt helt enkelt! Nu säger jag godnatt för är så jäkla trött, hörs imorn. ciao!


I got some down bitches i can call

Sitter hemma hos emilia nu och myser lite med henne och josefin. Laddar upp inför morgondagens festligheter med en mysig kväll helt enkelt! Imorse vaknade jag upp bredvid bästa älsklingen och gjorde pannkakor och gottis. Tog det lugnt där en stund innan jag åkte hemåt. Möttes av mamma som hade tapetserat min byrå nu i samma tapet som väggen, riktigt najs blev det! Ni får se imorgon. Nu ska jag forsätta mysa och sedan ska vi se en film, vi hörs sen ! ciao

myskompezaaar


Hur dom är

Hej vänner! Ligger i värsta matkoman nu i tobias säng, har precis ätit massa räkor och gottis. Sover här med. Idag har jag pluggat lite och grejat, sedan åkte jag och tobias hit och bara tog det lugnt. Blir en fortsatt lugn kväll nu med. Imorgon ska jag iväg till överby för o fixa lite saker, och sedan ska jag träffa brudarna på kvällen. Blir en härlig fredag! Men nu signar jag ut och säger godnatt till er. Ciaooo!

Ni har väll inte missat oskar linnros nya låt? mums till låten

Tumblr_mher37zisd1qmvddio1_500_large

Tumblr_mia4t4htjy1ree3uzo1_500_large



11:37

Godmorgon godmorgon. Vaknade ut helt utvilad så nu är jag fan pigg! Dock hungrig, vet inte om jag ska vänta på tobias och äta frukost med honom eller om jag äter nu.. svårt val. Haha. Hur som helst så ska jag idag träffa tobias, sova över o mysa. Kanske blir bio ikväll också? Vill så gärna se den nya filmen Små citroner gula, eftersom jag läst den boken typ 3 gånger, den är så bra. Vi får se, annars blir de bara mys hemma. Men vi hörs senare, ha en najz dag. Freeeeeeeed


Janglin

Sitter och snackar lite med josefina som kom hit lite, vi skar upp massa apelsinklyftor så har gottat oss med det! Var och fika med Izabelle på strandgatan förut och Viktor kom även också, vi hade rätt mycket att catcha up med så det var härligt! Imorgon kommer tobias hit tror jag, blir o mysa med honom och han sover över också. Behöver dock köpa lite krokar en tavellist till rummet. För som ni såg är det väldigt vitt och kalt på väggarna än så länge så ska få upp min klocka också framförallt och lite tavlor. Men är sjuukt nöjd iallafall, blev så ljust och fint och stilrent typ! 
Men vi hörs imorn peeps, ciaoooooo

206714_319149658190981_1617186992_n_large

thats what you are

Sitter och äter lite kesella i mitt nya fina fräsha ljusa rum! (lång beskrivning) men tycker att det blev riktigt fint! Sååå skönt o få bort den mörka o dystra New York väggen och få lite ljusare. Hela rummet lyste ju typ upp. Nu ska jag snart ta på mig pälsen och åka ner mot stan för en fika med Izabelle! Ska bli mysigt, vi träffas så sällan! 
Vi hörs sen, ciao!


//det blev la fint//


Mot götlaborg

Hahhaha ni får ursäkta namnet Claes i gårdagens inlägg.. Clara ska det ju stå! Var sjukt trött när jag skrev det. Iallafall: nu sitter ja o väntar på bussen o sen blir de tåg till Göteborg. Är ute efter ett par vita jeans och ngn najs topp eller något, annars vet ja faktiskt inte vad jag ska leta efter. Ni får ha en bra dag peeps!! Ciao


2355

Sover hos Tobias inatt, imorgon åker jag till Göteborg med Anna och Claes för shopping ! Ska bli najs. Rummet har börjat ta fart också! Har slipat , spacklat och målat :) kmr bli fint!!


1127

Tumblr_mhwg3quvct1qh6cn7o1_500_large

529367_158427460976694_151018471_n_large

2259

Kom precis hem från josefin, var där en stund nu på kvällen och snackade, lyssnade go musik och bara tog det lugnt, skönt det! Imorgon ska jag börja ta ut allting ur mitt rum eftersom vi nu under lovet ska måla,spackla, slipa och tapetsera om den ena väggen (där new york tapeten är), kommer nog bli himla fint men är en del som ska göras som sagt. Så imorgon börjar ja med o bära ut grejer! Men nu ska jag kolla SOA, puss på er.

377731_497591006964955_219071403_n_large

Tumblr_mcubmpq7pn1ql477co1_400_large_large

Lemon drips from your eye



 


Still alive who you love

Bon iver, First aid kit & Mumford & Sons strömmar ut ur högtalarna, längesen jag lyssnade på dem allihop. Underbar musik iallafall! Om typ två timmar kommer lite släkt hit för lite kalajs för syrran, sedan på kvällen ska jag nog träffa josefin en stund! Ni får ha en himla fin dag, puss på er peeps.


En dag är du glad att du är du

Kom precis hem ifrån strömslund, var hos anna,ebba och mathilda och myste. Himla trevligt var det! Nu är jag supertrött, var det redan när jag åkte till anna så nu kommer jag somna vilken sekund som helst. Imorgon ska vi ha lite mini-kalas för syrran som fyllde för en månad sen typ men hon bor ju i Oslo så farmor o alla får träffa henne imorn ist och fira. Sedan åker hon hem imorn också, och jag behöver väll plugga lite imorn. 
Vi hörs helt enkelt, godnattis!

åååh va ja saknar turket och värmen!


Eye to eye

Åkte med morsi och syrran till överby och kolla lite, hittade som vanligt INGENTING, men det är egentligen bra, sparar pengarna till göteborg som jag ska till med anna och clara på tisdag, mys! Har lite grejer jag behöver ha. Överby suger, helt enkelt. Hur som helst så ska jag käka lite nu och sedan vet jag inte, hoppas på att träffa annisen lite senare ikväll, det hade varit cozy. Hoppas ni får en fin lördagskväll! Freeeeeeeeed


-

klumpen i halsen vill inte brinnande tårar bakom spända ögonlock ensam i sängen kallt hjärtat sjunker lägre varenda sekund sviken besviken nedslagen tårögd blöt kudde fryser feber kallt förstår noll ingen ork inget liv palla leva på pokersmile palla leva alls ibland palla att du är där du är o ja är där jag är och palla att vi trampar snett orkar inte vara så jävla blåögd dum i huvudet snälla kajsa väx upp inse faktum låt dig inte vinnas låt dig inte förloras kämpa kärlek keep bleeding love som jävla blodet i venerna dunkar likaså brinnande tårar igen mot ögonlocket klump i halsen illamående spyr snart orka sova utan dig behöver din nakna kropp intill min föralltid



00:09

Spenderat kvällen hos emilia och josefin och fan va vi myst, skrattat, pratat och bara tagit det lugnt. Så himla skönt. Nu har jag kommit hem, efter mycket skratt såklart. Ska tvätta bort sminket o bara krypa ner i sängen efter en väldigt jobbig dag helt enkelt. Så skönt o bara få somna. Vi hörs imorn, ciao!



Jag har lessnat på att vänta, ärligt talat jag är trött, du är ser blodrött jag ser rött, behöver nån som behöver mig

Jobbig dag idag, sovit dåligt inatt och är allmänt trött och har ont i huvudet. Skönt att vi slutade tidigt iallafall. Drog och fikade lite på Strandgatan med tjejerna, det var trevligt. Sedan hämtade jag och pappa upp syrran på torp och nu är det matlagning i hela huset här hemma, fisksoppa står på menyn, som jag längtat. Så ska umgås med familjen lite ikväll och sedan går jag nog ner till emilia och josefin en stund och umgås lite! Ha en fin kväll, hörs nog sen, ciao!



08:56

Vakna upp hos Tobias för en stund sen och ska snart kila iväg till skolan, har typ bara en lektion som är en föreläsning typ så ska bara lyssna på den och åka hemåt. Syrran kommer hem idag med så ikväll blir de o umgås med familjen, bowla och äta gott! Ska bli mysigt. Sen så får vi ju lov idag också vilket känns mest dumt för mig som typ haft lov i 1 månad, måste plugga sönder på lovet. Men har lite saker som händer iaf! Ska till Göteborg tror jag, lite födelsedagsfirande för Therese och lite annat kul!
Vi hör senare, ha en najz dag peeps


21:27

Åh vi åt så god mat på olearys att ja fått alldeles matkoma! Mysigt iallafall! Nu när ja kom till Tobias så fick ja sjukt fina rosor av honom och en nalle, choklad och te! Så underbar !! sover även här inatt! Kvällen kunde inte blivit bättre, o nu ännu bättre när man får somna bredvid älsklingen! Puss på er!


Be my valentine

när alla gjorde psykologiprov fick jag gå hem eftersom ja ska göra det en annan dag, så åkte till överby för o kika lite. Hittade verkligen ingenting som föll mig i smaken, så tråkigt! Köpte dock nytt läppsyl med lite skimmer i och två läppglans, har typ vant mig nu på vintern att ha ngt på läpparna hela tiden för dom blir så torra så de va lika bra att fylla på lagret lite!
Nu ska jag hem härifrån och kanske träffa Josefin o Clara en stund, sen kö 7 har ja ju bokat bord till mig o Tobias på olearys så ska ner till stan o möta upp han! Åh va mysigt de kmr bli.
Hur som helst, ha en underbar alla hjärtans dag! Ciao


Everything you do

Mamma o ja bakade scones förut, tog typ bara 10 minuter, gott blev det iallafall! Med te och marmelad. Mums! Har kollat lite tv och ska snart tvätta bort spacklet och sen sova, är döötrött.
Hörs imorn! Ciao!


19:35

Har bokat bord till mig och tobias på Olearys imorgon! Ska bli skönt o äta lite gott med världens finaste. Är sjukt trött idag, började plugga lite men orkade verkligen inte. Så blir bara o slappa helt enkelt, imorgon kmr jag väll inte hinna så mkt plugg heller så får bli typ i helgen och på lovet, URK, men måste ju.. 
Vi hörs sen :)

grymt skön låt



walking on a dream

Är trött som ett aaaaas men vill åka ner till överby, borde verkligen plugga men det är lönlöst utan hjälp typ. Hatar att plugga. Speciellt när ja måste ta ikapp en massa skit alla andra redan pustat ut över.. Imorgon är det alla <3 dag och jag funderar på o bjuda babe på något gott, olearys kanske? Whatever, ha en najs dag peeps


If there are boundaries, I will try to knock them down. I’m latching on babe, now I know what I have found.

Kul med lite frågor som kom in iallafall, många frågor va ju flera i en, kul kul! 
Kom precis hem ifrån min älskling, vi båda var trötta o hängiga idag så jag åkte dit och vi bara myste och låg och kollade tv, bara tog det lugnt helt enkelt. Kan va skönt att inte göra någonting ibland och bara veta att man är nära honom. Pappa kom o hämtade mig, vilket var skönt för fyfan va jag mår illa av detta vädret, så jävla kallt och jobbigt. Fryser fortfarande sen vi gick en promenad idag på idrotten.. 

Nu ska jag äta lite och sen krypa ner i sängen, mår inte så bra faktiskt.. hoppas det går över tills imorn. Det är väll körtelfebern som fortfarande retas.


//Q&A//

Hur kommer din sommar att se ut ?
Hur skulle du beskriva din still , kläder och sånt ?
Hur vill du att din framtid ska se ut ?
Hur är din kontakt med dina vänner och umgås du med många ? Vem är din bästa vän ?
Svar:
*Min sommar kommer nog bestå av sommarjobb i kanske 3-4 veckor, sedan såklart många fester och grymt umgänge med de bästa vännerna, umgås med tobias, vara ute på kusten med familjen, åka till kusten bara jag och tobias, sedan hade de inte varit fel med lite tylösand o lite camping med gött sällskap i sommar! Är öppen för allt helt enkelt! :)
* Oj, jag vet inte riktigt vad jag har för stil. Men har nog som många andra lite blusar, jeans, koftor, i ljusa färger och ibland kör ja helsvart o tshirt, jag har en väldigt blandad stil! klär mig hur ja känner typ :) 
* Min framtid vill jag helst spendera tillsammans med någon jag älskar, gärna ha ett jobb jag också tycker om och som inte bara är ett knegarjobb för att få pengar, utan ett jobb man gillar! Innan ja får barn och sådant vill jag resa mycket och upptäcka världen. Vill dock inte gifta mig :)
* Jag har bra kontakt med mina vänner, har flera bästa vänner som står mig väldigt nära. Jag räknar inte vilka som är mina "bästa vänner eller bästisar" utan jag vet vilka som står mig nära och vilka som inte gör det och det är det som räknas. Vi är ju också ett gäng tjejer som umgås i skolan och på helger, festar ihop m.m och de är dom tjejkompisarna jag gillar mest och att umgås med! Sedan har jag en del härliga killkompisar med :)


Planer för sommaren?
Något mål detta året?
Vilka ämnen hade du mvg i nian?
favoritté?
hur viktigt anser du att utseendet är? :D
Svar :
* Läs där uppe!
Målet för mig detta året var att njuta av livet och ta hand om mig själv och uppskatta mig själv mer. Dessutom att träna var ju ett mål, men nu får jag vänta med träningen till kroppen återställt sig lite från körtelfebern. 
Engelska, Svenska, Bild, Religion, Geografi, Historia och Samhällskunskap! 
* Jag vet inte, det är klart man alltid vill se bra ut oavsätt. Och jag tror att hur mycket vi människor förnekar att det är "insidan som räknas" så tror jag inte ett dugg på det där. Det är klart som fan man vill se bra ut och letar efter någon som ser bra ut. Annars finns ju ingen attraktion alls! 

Hur mycket pengar får du varje månad?
Hur mycket väger du och hur lång är du?
Jättebra blogg förresten!
Svar :
* Jag får 1050 varje månad, studiebidraget alltså. sedan brukar ja alltid ha kvar lite från förra studiebidraget så det är lite pengar iaf :) Behöver dock ett JOBB!!
* Jag väger skitlite nu när jag gått ner så mycket från körtelfebern men annars väger ja runt 45-47, är ca 154 cm KORT. 

Har du och Tobias vart jätte nära på att göra slut nångång? Hur får ni erat förhållande hålla så länge?
Svar : Ja det har vi, ibland är vissa tider jobbigare än andra och man vet inte riktigt hur man ska ha det, men på något sätt antar jag att vi alltid respekterat varandra och ändå alltid förstått att vi helt enkelt vill vara med varandra. När vi varit nära på att göra slut har någon av oss eller båda insett att det inte är det rätta och att ingen av oss vill det. För att få det hålla länge behöver man hitta på saker, aldrig tröttna liksom, man måste respektera varandra och sluta klaga och rätta sig till småsaker, man ska bråka när man behöver det men inte i överdrift om saker som egentligen är en pyttesak! uppskatta varandra och ta hand om varandra :) Att inte ge upp för det minsta lilla ! 


Vad kan man köpa till sin pojkvän på alla hjärtans dag, och vad kan man hitta på? 
När man ska få p-piller, ringer man och bokar tid eller går dit? Följde tobias med dig? Sa du till dina föräldrar innan eller efter? 
Favoritmat? Har du bra betyg?
Svar : Bjud på middag! Antingen hemma eller ute någonstans, det tror jag skulle uppskattas! :) 
Ja man får ringa och boka en tid, enklast så. Nej det gjorde han inte, jag ville göra det själv. Och ja, jag berättade för mina föräldrar efteråt för det är klokt att göra det! 
Min favoritmat är nog när tobias gör kräftstjärtspasta som är lite extra stark! 
Jag tycker jag har helt okej bra betyg, lite blandade beroende på ämnen! :)


GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN

kom igen dåå, fråga på lite mer frågor! 


Kom precis hem från första skoldagen på 1 månad.. var jobbigt men kul ändå att träffa alla! Nu är jag rätt slut i kroppen och har ont lite här o var.. jaja. Ska dra igång o plugga lite nu och sen äta lite ananas o gottis framför tv'n, är som sagt väldigt trött. Är gosesugen också, vill gosa med min prins.

Stort grattis till Tessan goingen som fyller år idag! Om 2 helger ska vi fira dig rejält!!! 

Glöm inte frågestunden längre ner!

Så underbar dag hade jag igår! Först åt ja ju lunch med mina brudar och per, de va så skönt o träffa tjejerna igen o prata o Åh, de va så skönt med lite umgänge! Vi åt sushi, sen så åkte ja hemåt. Sedan kom min andra halva och vi lagade mat och firade vår dag på mysigaste sätt! Maten blev jättegod o vi bara myste o sen somnade ja tätt intill min fina älskling. Finns inget underbarare! En perfekt dag helt enkelt!


Love me

GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN UNDER.

Nu drar jag ner till stan för lunch med b-rudarna. 
Har nog aldrig haft på mig så här mkt kläder, päls & halssduk??? jaja, så får det bli
btw : SÅ JÄVLA SKÖNT O SMINKA SIG O SE HYFFSAT FRÄSCH UT FÖR EN GÅNGS SKULL






//questiontime//


Shine bright

Har duschat, o va skönt det var. att ha utsläppt hår typ, haha. Sedan åt jag o mamma och har haft lite fredagsmys. Kollar på någon film nu på 3an. Imorgon vid 2 ska jag pallra mig upp ur sängen och försöka piggna till lite, ska nämligen på lunchdejt med mina girls josefin och emilia + per. Känner att ja har rätt ont i kroppen så som sagt, kmr vara som en liten gammal gumma på stan. men har fan inte träffat brudarna på 1 månad nu!!! helt insane. Ska vara pigg för deras skull. Sedan på kvällen kommer tobias och vi ska laga lite god mat o mysa för det är ju våran 1,5 års dag! Så underbart. Jaja, vi hörs imorn, ha en fin kväll! 

ser ni?? växt som ogräs 


We will never look back

Jävlar vilken konstig natt. Somnade med lurarna lyssnandes på Tack för kaffet - podcast (som ni förövrigt måste lyssna på, så himla kul) iallafall, vaknade med ett ryck vid 7 och kunde inte somna om, så låg o lyssna ytterligare ett avsnitt. NU vaknade jag igen, halv 2. Shit, måste verkligen rätta till mina rutiner lite känner jag.
Ska iallafall snart äta och sen duscha som jag gör väldigt sällan nu när ja varit sjuk, haha, äckligt men det blir så. Därför har mitt hår växt som ogräs! Det är la iofs bra för håret att inte tvätta det eller gå o ha uppsatt hela tiden men nu har ja sån sjuk utväxt.. Jaja, får slinga såfort ja e på benen igen. 

Vi hörs sen! Ciao 


-

Några saker ni kanske inte visste om mig 

* Har skitsvårt att se folk jag inte känner så bra i ögonen, eller alltså prata med folk o se dom i ögonen. Det kan jag bara med folk ja litar på och verkligen tycker om. Även ibland får ja ont i huvudet när jag snackar med folk jag inte egentligen gillar. Konstigt, men sant.

* Jag hatar när andra människor petar mig i ansiktet eller tar i mitt ansikte, uuurk!


* Jag har väldigt lätt för att gråta. Gråter för allt typ, grät till och med till Hannah Montana filmen, gråter om ja inte hittar oboyen (om de e en riktigt risig dag) , ja gråter för allt helt enkelt!

* Varje gång jag äter något med dom skedarna vi har hemma rinner det alltid ner för hakan, vilket resulterar till många kaosade outfits på morgoen pga av att jag spillt sönder.. haha



Hall of fame

Har städat på min toalett idag. Röjt ut all gammal skit, typ gamla ögonskuggor, produkter, gamla ögonpennor, u name it! Skönt o få lite rent o snyggt igen. Sen nu när pappa o mamma kom hem har ja pluggat lite historia. Dötråkigt. Jaja, nu vet jag inte riktigt vad ja ska göra, kanske lite SOA? får se, vi hörs sen, ciao!

haha.. sicken pose! men saknar min grabb..
 
 

Golden

Hittade detta guldbälte längst ner i garderoben.. Kommer knappt ihåg när jag hade detta? Måste varit när jag var liten. Hur som helst så passar det och jag tycker det blev döösnyggt att matcha det tillsammans med vita jeans. Om jag inte har fel tror jag att jag har ett i silver med.
Vad tycker ni? 


 

Alain Delon

Har precis suttit med lite lermask, härligt härligt. Ska väll snart kolla lite Sons of anarcy som typ blivit en rutin att göra innan jag somnar, men det är så himla bra. Har ni föresten också hört att en ny form av Sex and the city börjat? Den heter The Carrie diaries, en uppföljare typ av SATC när carrie var ung.. måste se denna såfort den kommer till sverige, om den inte finns online ngnstans. Ni alla vet nog hur mkt jag frossat i Satc! 
Imorgon ska jag plugga ännu mera matte och historia och kanske försöka ta en promenad, om jag nu ska börja komma igång o gå i skolan behöver jag nog "öva" lite typ innan. Känner mig verkligen som en gammal gumma.. 

hur som helst, hoppas ni haft en fin onsdag! Hörs imorn, ciao 

kanske borde försöka mig på  o skissa av den här tidlöse fransmannen, Alain Delon
Tumblr_lurhishg941qa6heqo1_1280_large

Roses

Sitter o läser ikapp alla tidningar jag fått när jag varit sjuk som jag inte hunnit bläddra i ens. Pappa kom hem precis och har satt igång med min favoritsoppa, paprika och tomatsoppa, den är lite stark och så brukat vi göra Bruchetta till också, så himla gott. Farmor kom förbi idag igen, haha, med nya tapeter och denna gången blev jag föräääälskad i en av dom, se nedan! Hon hade även köpt en superfin gosig pastell-ljusrosa kudde till mig bara för att jag var sjuk, den passar perfekt i mitt rum. 

vad tycker ni om rosentapeten? själv tycker jag den är så himla fin.
kudden också :)




You know i said it's true, i can feel the love, can you feel it too?

Sitter o lyssnar på lite musik och ska försöka ta itu med o läsa massa historia. Gjort matte nu iallafall, men är mycket ja inte fattar ett piss av. Sjukt tråkigt med snö igen, jag som trodde att denna gången skulle den verkligen försvinna, men icke.. fyfan. Jaja. nu åker glasögonen på och historiaplugg för hela köret! Hörs sen, ciao 

uuuunderbar låt


Tumblr_m71wsi3uhw1qca2v0o1_1280_large
Tumblr_meogcaqcho1qh7977o1_1280_large

-

En gång sa han att vi kanske höll på att glida isär. När han nämnde det ordet gled hela jag isär. Mina ben skakade, min läpp darrade oavbrutet, mina ögon fylldes med tårar på en sekund. Jag trodde det var då det skulle ske, då han inom några millisekunder tänkte be mig sluta hoppas, att han skulle lämna mig för gott. Jag minns att vi stod där ganska länge, han pratade om saker men jag kunde inte lyssna, det var bara en sak som hördes i mitt huvud och det var mina egna tankar. Hur fan kan man glida ifrån varandra när man praktiskt taget stått så nära varandra som möjligt, i flera hundra dagar? Jag minns att jag såg på honom, och jag sa : 
- Men jag är inte redo för det än. 
Han svarade - Det är inte jag heller älskling, inte jag heller. 
Så kysste mig, och sedan pratade vi inte mer om saken. Men jag visste eller vet fortfarande inte om han verkligen menade det. Kanske han var redo, han kanske alltid varit redo, men att han aldrig vågade se mig bryta ihop.

If you know another way, you should look the other way

 
Har pluggat både historia och matte idag och mer blir det imorn, jobbigt att plugga hemma dock. Hur som helst så har jag bara tagit det lugnt nu ikväll och kollat tv och så. Ska snart tvätta ansiktet och krypa ner i sängen och kolla lite Sons of anarchy, kanske slå en pling till min fina älskling. På tal om honom så firar vi hela 1 och ett halvt år på lördag, helt sjukt! Kan inte fatta att det är så länge och att det gått så fort! 

 

Tapeter

Farmor var här med lite tapetprover, gillar den första starkt! Den är så vacker, romantisk typ och väldigt fransk stil! Skulle bli jättefint på en vägg bara och så min svarta lilla bänk intill och silvriga spegeln, eller hur?! Dock är den från Ralph Lauren så rullarna kostar en del, men de kanske är värt! Tror den är väldigt tidlös också i stilen.


Latch

Har varit en snabbis i stan med pappa och ställt in glasögonen, eftersom dom åkte ner hela tiden. Var typ de mest ansträngande ja gjort i mitt liv. Nu vill jag bara sova. Känns som om min kropp inte vill ha med mig o göra längre. Måste ändå försöka göra matte och historia sen, sen blir det temys och slapp framför massa tidningar ja fått när ja varit sjuk, inte läst igenom en enda typ. Vi hörs sen! Ciao

Sjukt go låt som ni måste lyssna på.


2107

Har skrivit ett referat och skickat in och känt mig lite duktig som gjort lite läxa iallafall, varit så sjukt hängig idag. Farmor kom förbi med semlor och vi satt o snackade lite om mitt rum som ska få sig en liten makeover, en liten alltså. Ska typ ta bort New york tapeten och så. Hur som helst, mamma kom också hem sen med nya skissgrejor (<333) blev så glad, satte mig med en gång. Äntligen något att GÖRA!
Nu ska jag äta lite och sen kolla SOA och tv. Ciao

Ett öga fick det bli.


Nya skissgrejor!


Ja ska bära din last

Var på vårdcentralen i morse och tog äckliga prover vilket inte resulterade något. Blodvärdena var tydligen bra och resten får ja veta imorn. När ja kom hem dog jag typ, orkar ju knappt gå till köket så va skitjobbigt o vara därborta. Somnade med en gång. Nu ska ja försöka få i mig lite föda och sedan läsa lite historia, sen kommer mamma hem med lite nya skiss/rit grejor, har ju tappat bort alla mina såna saker. Bara blocken kvar typ. Ska bli lite kul att börja rita på riktigt, en ny liten hobby. Har ju älskat det sen jag var liten, men de var inte förän typ i 8-9 jag började få upp ögonen för det när man rent utsagt älskade bildlektionerna typ, måste väll ta vara på mitt MVG där :)

 

So if you ever change your mind

Nu pyser jag ner i sängen. Imorgon ska jag upp hyffsat tidigt till vårdcentralen för o kolla upp lite grejer, sedan börja min 4e vecka av körtelfebern.. ni förstår nog inte hur deprimerad och ångestfull jag är just nu. Mår så fruktansvärt dåligt, både psykiskt och fysiskt. Man blir helt psyko typ. Men, dock har jag kommit på vad jag ska ägna tiden åt förutom läxor denna veckan, ska RITA! eller skissa, u name it. Kul kul, tar fram den kreativa sidan inom mig när ja mår som sämst. Det sämsta lockar fram de bästa, right?

Tumblr_mgujas76kd1r4hhvno1_500_large

Tumblr_mhnxssgrr51ral3pfo1_500_large



New

Fick en fin pastell ljusrosa väska av morsi och farsi från Rom! Dom kom hem idag! Kommer bli helt perfekt till ljusa kläder och våren som kommer nu! Jättefin verkligen! Eller vad tycker ni?


15:14

Ligger o myser hemma hos tobias mamma o alla missar, Tobias o dom skjutsa hit mig förut för dom skulle på bandyfinalen i Vbg. Jag blir ompysslad här istället, och får massa gos på köpet också. Fy va söta.


19:00

Hej på er! Hoppas ni haft en bra dag! Själv har jag och tobias bara degat hela dagen eftersom jag inte mår så bra. Somnade på soffan medan bandy-vm höll på och ja, sen dess har jag legat här i soffan. Nu ska Tobias sätta igång och laga lite mat, ska bli intressant och se hur det blir ;)
Sedan kom vi båda på att det är ju melodifestivalen idag! Hade helt glömt bort att det ens fanns, det måste man ju ändå småkika lite på. Kanske en omgång Monopol också sen? Ha en fin lördagskväll , ciao!

 

My love

Vaknade upp med gos av fina pojkvännen, sedan gjorde vi iordning lite frukost och la oss igen och bara tog de lugnt, är rätt hängig idag. Måste vara alla mediciner ja tog igår innan ja somna. Nu ska vi kolla bandy igen, Sverige - Finland ! Ikväll har Tobias lovat att laga mat till mig och hans pappa så vi får se hur de går! Haha, ha en bra lördag! Ciao


pull the trigger

Har tagit en klunk hostmedicin aka morfin så nu lär jag väll sova rätt gött utan hosta får man hoppas. Min underbaring har redan somnat, så ska också snart försöka sova. Men har fastnat lite för en film på 4an..
Hoppas ni haft en bra fredag!
Love , Ciao!


Monopol!

Haha.. Tobias har väll en underbar morsi som kommer med ett nytt monopol till oss!! Som vi längtat! Haha, låter sjukt löjligt men vi båda har fastnat lite för de här me monopol, vi har längtat att testa de här nya med bankkort o skit man har ist för pengarna, najs ju! Så nu vet ni vad vi kmr göra hela kvällen ;)


FF - first february

1 Februari idag ju! Underbart att våren är påväg. Sitter o äter lite frukost för mig själv i tobias bäddsoffa, har så jävla ont i nacken! Har haft det i några dagar nu, det gör att de e svårt o sova. Hur som helst, ska försöka göra lite läxor nu. Vid 4 kommer tobias hem skulle jag tro. Känner att febern har gått upp lite.. fan. Annars då? Jo, det är helt underbart o vakna upp  lite halvt på morgonen med världens finaste pojkväns armar runt om kring en, pussar på pannan och sedan somna om 

Tumblr_mhapramanv1ri4jneo1_500_large
Tumblr_mhjccywwif1s4y5fjo1_500_large



RSS 2.0