Ledsen!

Ledsen för så dålig uppdatering men de är full rulle hela dagarna nu innan lovet!
Imorgon ska jag till överby med E för att köpa julklappar till mammi, syster och självklart till min prins.
Sov sött!


I can feel a hot one

hej på er!

dagen har tillägnats till plugg och pluggade så intensivt att jag somnade (eller??!, haha) usch, orkar verkligen inte med någonting nu på vintern. Men ska plugga hela dagen imorgon också. Nu blir det att koka lite te och mysa ner i sängen och kolla Gossip Girl!

kolla denna!



If we crawl, until we can walk again. Then we run, until we're strong enough to fly.

Ska snart koka mig en kopp te, och en ny grej jag börjat med är att ta honung i, superbra för halsont!
Dessutom har jag blivit sisådär alldeles pepp på att sjunga mer och allt sådant, ska sjunga på oden den 17e för er som är intresserade och även kolla in lite om musikal är något att vara med i?
Förövrigt är den här månaden full av mysiga ljus, pepparkakor och träffa personer man älskar som mest, så lite sång är ju aldrig fel på det, lite som pricken över I;et. 



Vad gjorde vi med tiden?

halli hallå!

ser ni föresten lite förändringar här på bloggen? La till lite birdies på headern igår och förstorade även rubrikerna för alla inlägg, inte så stora skillnader men ändå! ska försöka ta tag i någon snyggare design någon annan dag.
Denna veckan kommer gå åt att rå plugga verkligen, så ni kanske inte ser så mycket av mig här på bloggen då. 
längtar efter jullovet som fan just nu, skulle verkligen behövas..




This is paralyzing

Och även om du lämnar allting bakom dig, och ser allt ur ett nytt perspektiv, 
även när du slutar jaga drömmar och börjar inse verklighet. 
till och med, ibland är verkligheten inte alltid så verklig.
men det är alltid du som ändå har störst potential. 


Wont you let me go tonight

hej goingar!

sitter sisåhär innan klockan slår halv åtta och lyssnar lite på lykke li, myser i morgonrock och nyduschat hår. Ska plocka fram lite kläder inför imorn och snart vankas lite mys med familjen ytterligare. 
Vet inte hur jag mår riktigt idag, eller denna helgen över huvudtaget. Mår bra men känner mig konstig, vet inte riktigt vad det är. Men hur jag än avnjuter jag ändå denna söndagen, 1a advent med en mycket vacker låt.


Fairytale of new york

Emma om Set the world on fire:
Har ni gjort slut?
Svar ; verkligen inte! detta var bara någon form av dikt om hur det var i början när vi träffades.
________________________________________________________

hej där vänner!

sov minst till kl halv tolv idag, vilket var jätte skönt. Det är så blåsigt och regnigt ute så det var bara mysigt att ligga under täcket och höra hur det riktigt knakar där utanför. 
Nu har jag precis gjort klart en liten powerpoint till min redovisning på onsdag, och sitter otåligt och väntar på att de sista 20 % av Gossip Girl säsong 3 ska laddas klart. Söndagsmys på hög nivå!

på min konfirmation fick jag ett fint pandorasmycke där man ska samla berlocker att sätta på. 
gick in på deras hemsida och hittade små fina dyra berlocker jag gärna vill ha i julklapp.. tycker det är kul att ha något att liksom "samla" på. 

så här ser mitt arband ut nu ; (och de andra bilderna är på önskade berlocker, varav den 2a är en symbol för Mars då jag är född) den 3e är i glas.






Set the world on fire

Du var varm, en aning sorgsen och kanske en aning fundersam. Jag ville krypa tätt intill, men skyllde på min dåliga tidsuppfattning. Stod och väntade vid din port, med magen ut och in. Kände dina läppar, smakade på ditt sätt att vara. Glömde av vad som kunde hända med mig därnäst. Drömde om dig olika nätter, flera nätter i rad och var en prinsessa. Sprudlade en helg och drack lite vin, smakade på oron. Oron att förlora det som snart skulle bli allt jag någonsin velat ha. Men hur ska man veta? När man är korkad, kär, förblindad och orolig för att tiden ska ta slut. Du var allt, och du är ännu mera nu.


Pepparkaksbak

Vad ska ja säga? Mjöligt värre.. Men kan man verkligen älska någon så mycket?


Jag ser oss ibland i vårt sagoland

hej där! 

väntar på min prins, då vi ska ha lite lördagsmys, men inte vilket lördagsmys som helst utan vi ska också baka pepparkakor! tänka sig, haha. Ska försöka knäppa lite bilder sen med mobilen , som fortfarande är den enda kameran jag har just nu. 
Annars idag har jag varit på överby och stått och idiotsålt massa lotter till TBIS, och dessutom checkat läget på vad man kan önska sig och köpa för julklappar. 

Puss på er!

Tänk all tid som jag har spillt

sitter och skypar med emilia! och väntar på syster som kommer hem från Oslo också, kommer bli en mysig kväll trots att man är sjuk..

Jag skulle dö för dig


Som en mesil, kommer funka och måste funka

hej på er vänner!
har varit hemma från skolan idag med. Har bara legat i sängen hela tiden, och då menar jag verkligen hela tiden. 
Ändå är jag fortfarande helt dåsig, men kanske blir bättre med en dusch? 
Hoppas på att gå till skolan imorn. 
Nu blir det några Gossip Girl avsnitt och sen måste jag tvinga mig själv göra matteläxa. urk. 

världens bästa jullåt, och på tal om det, har ni sett hur mysig det är i stan just nu? nu saknas snö, pepparkakor och lite till mys på det.


I gave you all

hej där vänner!

sitter och kollar lite Tv och ska försöka skaffa mig lite lite ork att börja på matteläxan. Igår natt hade jag värsta migränen vilket var så jävla jobbigt, och i morses när jag vaknade kunde jag inte ens röra på mig utan att må illa och ha ont i huvudet. Så jag har sovit hela dagen verkligen.
tänkte sätta mig för att göra någon form av önskelista till jul som jag kan lägga upp här senare, vad tror ni om det?

tycker om denna bilden ifrån helgen!


Where have you been?

ebba! om Nevermind I'll find someone like you:
tjena kajsa! du ör fur fin som helst, bästa bloggen i världen! :)<3

Svar : hej min vän! du är hur fin som helst och tack så mycket going!! <3

:))
om Nevermind I'll find someone like you:
kan du visa bilder på ditt rum ? :)
Svar ; jo kanske det, men det är så svårt när jag inte har någon kamera.
Men det var inte längesedan jag visade detta så kanske kan leta fram de
gamla bilderna för det ser ungefär likadant ut som då!

hallå där vänner!
sitter och myser med lite go mat framför brasan och kollar lite TV. Efter skolan blev det att sola en stund med tobias, vilket var riktigt gött. Man känner sig mycket fräshare när man är lite brun!
Imorgon är det låtskrivarkurs som vanligt så ni får höra mer av mig efter det. Puss på er!

helt fucking awsome låt av Rihanna !



Nevermind I'll find someone like you

Malin  om <3:
Riktigt jäkla snygg är du Kajsa :)
Svar ; ingenting jämfört med dig snygging!

Har precis kommit hem ifrån min prins och sitter och tittar på lite TV, är väldigt seg och trött idag så det var skönt att komma hem till tobias och bli lite alldeles sådär bortskämd och ompysslad. Haha. Nu tror jag att jag ska koka mig lite te och sedan krypa ner i sängen, låter inte allt för fel i mina öron!


Skinny love

Din puls är mina andetag.


Fortsättning på det jag sitter och skriver ; fortfarande för dom som orkar!

Korridorerna i skolan var alldeles för trånga. Folk trängdes och knuffades precis som när Topshop har jul-rea och där stod jag vid mitt skåp och såg ut som ett fån. Folk gick med böcker i händerna, stirrade på mig och log lite. Som om jag var alldeles för hjärtekrossad för att ens visa mig i skolan. Kanske var det så, men jag stod på mig. Rätade lite på ryggen, skruvade upp läppstiftet och drog några små korta drag. Små röda läppar, mest av allt önskade jag att jag kunde darra lite sådär med läpparna, som precis innan man ska bryta ut i gråt. Men jag kunde fortfarande inte gråta, hur jag än försökte.
Plötsligt slöt sig två armar omkring mig. Jag blundade och log. Kände igen doften mer än något annat. Underbara Jessica.
- Du anar inte vem jag nyss stötte på!
- Nej det anar jag inte, vem var det? Jag plockade ut mina böcker, rotade efter en någorlunda vass blyertspenna och vände mig mot henne.
- Jason! Jason Smith som gick här för två år sedan. Du skulle sett han! Så snygg.
Hon log med hela ansiktet. Precis på det där sättet bara Jessica kan göra när hon lagt in en ny stöt på en ny kille som börjat på Worford high school.
- Jason som flyttade till London, den Jason?
- Ja! Den Jason! Hon betonade ”den” med en himmelsk suck.
- Ska vi gå? Jessica krokade sin arm i min och tillsammans med alla andra 200 andra elever trängdes vi och knuffades vi framåt mot lektionssalarna. Det kändes kontigt att vara i skolan, efter en hel sommar då mycket hänt och verkligen att vara i skolan efter att ha blivit lämnad. Jag kände mig skör, inte allt för ledsen, utan mest skör. Ja, skör var nog det allra bästa ordet jag kunde komma på just nu.

Efter skolan väntade jag ivrigt på att John skulle hämta mig. Han brukade alltid komma sent eftersom han tydligen börjat prioritera att ragga upp tjejer som precis börjat första året på Worford än att hämta sin sköra skolobekväma ensamma lillasyster. Ännu var det varmt ute och solen lyste emellan träden som gjorde sig gröna och synliga längst skolans entré. Jag kände mig ensam. Sist jag stod här var med Alexander. Det var dagen då sommarlovet började och vi väntade i ösregnet på en buss som skulle ta oss till hans farmor. Som vanligt, var vi bjudna på tårta och hon gav oss alltid komplimanger över hur stiligt klädda vi var. Vi gav alltid samma svar. – man får ju bara sommarlov en gång om året!
I fem år har vi haft den traditionen. Men nu verkade allt så förgäves. Jag log lite, mest för att jag saknade Alexanders konstiga farmor och mest för att det var en stor skräll att jag stod och tänkte på honom som om vi fortfarande var tillsammans.
John busvisslade.
- Syrran! Hoppas du inte väntat för länge, jag var tvungen att ta hand om lite första elever som börjat, du vet. Han skrattade, nästan lite för mycket. I alla fall för mitt humör just nu.
- Bara en halvtimme sen, du kan gottgöra mig med att dammsuga mitt rum. Jag hånlog mot honom.
- Oj! Den attityden har jag inte sett på mycket länge. Nå, hur var din dag?
Jag tänkte efter, antingen kunde jag ljuga och säga att den var strålande, eller så kunde jag vara fullt ärlig och säga att jag mött Alexanders blickar fem gånger, varit nära toaletterna för många gånger bara för att sätta mig där inne på ett nedklottrat toalettlock och sätta mig för att gråta, och skulle jag också inte kunna klämma in att min enda vän Jessica hellre stod och hånglade med nya Jason än att hjälpa sin vän i nöd?
- Den var helt okej.
Sådär! jag svarade något mittemellan.
- Skönt att höra. Vet du om mamma är hemma eller ska vi åka förbi KFC och käka lite kycklingvingar ”like old times”? Han log. Ibland var han snäll, ibland alltså.
- Gärna.

När vi kom hem var mamma i full gång med att städa. Hon brukade göra det, när hon var stressad. Hennes ögon lyste upp när vi klampade in i ytterdörren.
- Hur gick det idag gumman?! Hon sprang fram, nästintill rusade fram och kramade om mig. Mamma, varför bryr hon sig egentligen så mycket?
- Bra. Det gick bra. Jag skämdes, John visste ju ingenting alls om mig och Alexander. Och jag såg med en gång, hur hans ögon följde efter mig i ryggen på väg till mitt rum.
- Varför sa du ingenting? Han snörpte på munnen, bet sig i läppen sådär som han alltid gör när han inte förstår. Och jag skämdes ytterligare.
- Det finns ingenting att säga, han ville inte mer.
Det gjorde ont. Det gjorde så ont att plötsligt låta sig själv inse att man var ensam. Det gjorde så ont att se John stå där alldeles förundrande och bara stå och se på sin förstörda och hjärtbrustna lillasyster. Det gjorde så ont att höra orden eka i huvudet ” Han ville inte mer”.
Jag brast ut i gråt.

- Isabella, du är värd mycket bättre.
Han satte sig mittemot mig och höll mina händer, kollade rakt in i mina gråtsprängda ögon och sa likadant som exakt alla andra. Antingen hade alla rätt, eller så hade alla fel. Var jag värd bättre, eller vad jag bara så dålig att jag inte var värd någonting alls. Inte ens den som man älskade som mest.

Morgonen därpå storstädade jag mitt rum. De flesta lördagsmornar brukade jag tillägna i Alexanders säng, ihop kurad under täcket och höra hans småsyskon kolla på barnprogrammen som gick sådär tidigt på morgonen. Alexander brukade ha kokat kaffe, precis sådär som jag ville ha det. Två sockerbitar och en gnutta mjölk, sedan kom han upp med det i en stor kopp och pussade på mig tills jag slog upp ögonen.

Jag försökte ruska på huvudet, kanske det fanns en liten möjlighet att man kunde ruska på huvudet så mycket att man skakade runt alla bra minnen med det dåliga, så man fick en bättre inblick på vad som gick fel. Men jag kunde inte. Hur mycket jag än ruskade runt huvudet fick jag bara ont i det och slängde mig i sängen med en duns.
Jag försökte koka kaffe precis som Alexander och pussa mig själv på armarna, jag satte på teven och valde precis det barnprogrammet som hans syskon alltid kollade på, jag kurade ihop mig under täcket och fortsatte pussa mig själv på armarna och benen, för det var det enda stället jag nådde att pussa på. Tillslut började jag gråta, det var nästan skönt att gråta. Stora salta tårar rann ner för mina kinder och ner på kudden där hela mitt hår flutit ut på.

Och hur jag än torkade bort tårarna med handen så blev de bara fler och fler.


And i want some new, i was not magnificent.

Hanna a om Så rätt att du ska göra misstag, så att jag ser svart och vitt:
vilka i din klass är nominerade förutom duu??
btw, novellen kommer säkert vara bland de 3 bästa på hela skolan - den var gryyymmm!! :D:D

Svar : Jag, Rikard, Mattias , Erika, Frida, Sedan minns jag inte vilka mer.. tack så jätte mycket! :D


Elsa om How will i know:
Hej kajsa! eftersom alla frågar massa frågor tänkte jag också göra det! dock inteom ditt ex, shit vad jobbigt det måste va? men hur som helst, här kommer lite randomfrågor! :D

Hur gammal är du?
Vilken klass går du i?
Hur är du som person?
Hur lång är du?
Din favoritlåt, och varför?
Hmm.. kommer inte på något mer.. menmen, ha det bra!! :*


Svar ; vad roligt med lite frågor!
Jag är 15 år, går i 9an.
Jag är en väldigt känslig, musikalisk, oftast glad och lättroad tjej!
Jag är väldigt kort, närmare 156 cm
Min favoritlåt är Just like heaven med The cure, och varför vet jag inte, det är den låten som alltid får mig att må bra även om jag inte gör det och jag har haft den som min favoritlåt väldigt väldigt längre.


Your cotthroat bitch, i still miss you sometimes.

gårdagen sög. åkte hem och åt chokladpudding, lyssnade på Bon Iver, och Lisa sov hos mig. tack gode gud för att fina människor finns en så sorlig dag som igår. 
Fredagen var iallafall härlig. Bilderna ser ni nedan.














<3

Så grymt fin vän man haaaar! /josefin

Leave the world behind yaaaa!

hallå!

hade en förjävla go kväll igår med goa vänner och sedan J&E som sov hos mig, vi knödde i en bäddsoffa och idag var vi alldeles sega. Men ändå.. så kör vi idag igen! 
Lisa ska sova här ikväll och det ska bli sjukt kul att få träffa den tösen igen!
Bilder från igårkväll och ikväll kommer imorn! 
Pusssss

How will i know

Hallå där mina fina!

har varit en riktigt seg fredag i skolan men nu är jag äntligen hemma och dunkar musik på max volym och taggar helgen. J & E sover här i natt och vem vet vad vi hittar på, imorgon sover L här också, en riktig go helg kommer det bli har jag på känn!
Klicka här för att lyssna på något mycket mycket bra!

Min pojke!

Min pojke ; världens underbaraste, överraskar en med komplimanger när som, värmer en när man fryser, gör en glad när man egentligen inte är det, har världens finaste leende och världens roligaste skratt, visar upp en för hela världen att jag är hans, kysser mig på halsen och säger att han älskar mig, ät världens snyggaste enligt mig, vet exakt hur jag vill ha mitt kaffe/te (2 sockerbitar & lite mjölk), han kan läsa mig som en bok och vet saker inte ens jag vet om mig själv. Min pojke, Tobias christoffersson, enligt mig världens finaste människa, inuti och utanpå <3


I follow baby, i follow you.

Anonym om Perhaps:
Vart kommer den mörkblå stickade tröjan ifrån? :)
Svar ; den är från Hoolebrok butiken på Smögen, men butikerna finns lite här och var! 


Skulle träffat alice idag men det blev inte så, får se om vi ses i helgen istället. I helgen ska jag föresten kolla in folkuniversitetet och kolla om det är något bra att gå på nästa år. Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska gå för linje, känns fel att välja vad man ska syssla med om flera år, nu när man är snart 16 år.. 

finns inget vackrare som någonsin skrivits än Bon Ivers ; re:stacks. 



Perhaps

ebbaaaa om Det står skrivet i pannan att när man släcker en ångest väcker man en annan:
Vad jobbar dina föräldrar med? :D
svar ; mamma är personlig bankman och pappa är förtillfället arbetslös!

erika om Another day for you and me in paradise, but think twice.:
varför ska alla ta upp saker om ditt ex ?? Och få för säg att du saknar han,
Vad har de med din blogg o göra ens!
svar ; precis! verkar som om vissa saknar pontus mer än jag ;)

 

Hej på er snyggingar. 
Kom nyss hem från låtskrivarkursen och det var riktigt trevligt faktiskt. Nu ska jag sätta på lite go musik såsom Laleh, Lasse W, Håkan och Florence Valentin och städa lite på rummet, denna veckan går rysligt fort och som vanligt taggar vi helgen!




Det står skrivet i pannan att när man släcker en ångest väcker man en annan

jonna om Fortsättning på det jag sitter och skriver ; fortfarande för dom som orkar!:
skriver du om dig själv o din gamla pojkvän ?
Svar ; nej nej, verkligen inte, allt är påhitt :)

Daria om Another day for you and me in paradise, but think twice.:
Saknar du inte Pontus ibland? Med tanke på att han varit din första kärlek? :) Fin blogg, skulle dock varit lite roligare med lite mer bilder! :D
Svar ; verkar som om ni läsare saknar pontus mer än jag ! haha, nej jag saknar han inte mer än något annat än vänskapligt! och min kamera är ju inne på lagning det är därför bloggen ser usel ut just nu..


Alexandra om Fortsättning på det jag sitter och skriver ; fortfarande för dom som orkar!:
sjukt bra!
Svar ; tack!!

Förlåt för min dåliga vistelse här på bloggen men har bara lagt den åt sidan lite då jag gjort lite annat.
Måste försöka hitta någon form av kamera så jag kan lägga in mer bilder åt er, (blogg.se app till iphonen strular riktgit mkt) , tills dess får ni väll hålla er i kragen ett tag till. 



Another day for you and me in paradise, but think twice.

Anonym om In the air tonight:
Men hey, vilken min blogg! Hur gör du för att ha så fin hy, förresten?:)
Svar ; förr åt jag mycket vitamin B5 tabletter men nu blir det knappt 1 om dagen, men försöker äta dom när jag kommer ihåg (tabletter som är bra för hyn) men annars så tvättar jag ansiktet med Neutrogena och andra produkter som Cliniq m.m , varje kväll och är noga att ta bort sminket m.m! :) 


har precis varit och käkat hos farfar och nu blri det att mysa ner i sängen och kolla några avsnitt av gossip girl och tagga skola imorn, elleeeer? 

image description


It's cold around here, and i become the only one

Var en riktigt go kväll igår faktiskt, ibörjan fett lamt men sen så blev det roligare och roligare!
här är lite bilder från kvällen! de flesta är mina bilder men snodde lite bilder ifrån Viktor också :) 

nu idag blir det att åka till farfar och käka och fira lite farsdag med familjen!
justeja, träffade på lite läsare igår, mycket trevligt!















Fortsättning på det jag sitter och skriver ; fortfarande för dom som orkar!

Men han ringer inte. Jag sitter som en besatt och stirrar på telefonen. Hela dagen, sitter jag och kollar på den. Ibland går jag och hämtar godis ur ett urgammalt påskägg som legat i skåpet i minst ett halvår. Ibland måste jag springa till toaletten och titta mig i spegeln, utifall att han knackar på dörren istället. Ibland ger jag upp, men än så länge, sitter jag och kollar på telefonen. Varför ringer han inte? Varför ringer han inte och säger att han ångrar sig, att jag är det bästa han vet, att vi ska försöka igen och att allt blir som förut?
Jag suckar. Kupar händerna och lutar huvudet emot dem. Försöker kränga fram några tårar igen, men det kommer inga. Total ger upp, går mot sängen. Och slocknar.

När jag vaknar igen har mamma kommit hem. Hon visslar, jätteglatt. Jag önskade jag kunde göra detsamma, men jag ligger alldeles dödligt stilla och kollar upp i taket igen. Hur kunde jag vara så dum? Hur kunde jag bara stå där, helt knäpptyst när han stod och rent ut sagt lämnade mig. ”Jag tror vi växt ifrån varandra”. Hur kan man växa ifrån varandra när man faktiskt växt upp med varandra i fem år. När man delat samma intressen, haft samma vänner, haft samma groteska humor, älskat med varandra, gått hand i hand genom höstlövsfall, köpt godis och gråtit ihop till sorgliga filmer, stått ut med varandra i vått och torrt.
Jag fattar det inte. Ska jag behöva ta död på mig själv?
” Här vilar Isabella Jefferson, dumpad av sitt livs kärlek”
Ungefär så hade det nog stått på min gravsten. Tänk om han inte ens skulle besöka min grav!
Jag vände mig om, drämde knytnäven i väggen och somnade om.

Alarmet surrade och ekade högt i hela rummet. Jag ville inte ens försöka öppna ögonen. Idag var en ny dag och det betydde att jag var tvungen att gå till skolan, möta alla blickar och torteras hela dagen av frågor om vad, varför och hur. Idag var idag jag säkerligen kommer möta hans blick sedan två dagar tillbaka då han stod och höll mina vintertorra händer och sa att det inte fungerade mer.
Jag gäspade. Försökte le i spegeln. Men istället möttes jag av en spegelbild med glansiga bruna ögon, mitt bruna hår var trassligt av allt sängliggande och ska man vara exakt såg jag ut som om jag nyss kommit hem ifrån psyksjukhuset. Men ändå; jag har all rätt till att se snygg ut idag, jag menar, utifall Alexander ångrat sig.

Frukosten smakade illa och med trött mascara täckta ögon satt jag och petade i yoghurten.

- Lilla gumman, du måste försöka få i dig något! Mamma kom in i köket.
- Jag har redan fått i mig massor.
- Den ser ju helt orörd ut, säkert att du inte vill stanna hemma idag också?
- Nej! Svarade jag snabbt och plockade undan alltsammans och gick iväg mot hallen.
Mamma var hack i häl.
- Gumman det ordnar sig ska du se, du behöver ju inte svara om någon frågar.
- Nähä? Så jag ska stå där och låtsas att jag blivit invalid och inte svara när de står rakt framför ögonen på mig och frågar varför jag blev dumpad. Ska jag det menar du? Jag röt till, kanske en aning hårt men hon kunde väll ändå förstå, eller var det för mycket begärt?

- Ibland behöver man inte dela med sig av allt.
Mamma nickade åt mig, gav ett stelt leende och gick iväg.

Hon hade rätt. Hon har alltid rätt. Men tänk om det var som jag var rädd att det skulle vara? Att alla förväntar sig någon lång tragisk historia, med bråk och långa mörka diskussioner, sådant som alltid var med i filmer. Egentligen var det ju ett vanligt och moget sätt att bryta upp på. Egentligen; måste jag sluta jämföra allt med filmer.


No matter how long it takes.

Har haft en utomordentligt härlig kväll med brudarna och vi har mest tagit det lugnt, dunkat musik, snackat, mölat chips och allt därann. Mycket mycket trevligt. 
Nu sitter jag och kollar gossip girl lite för mig själv och känner in lugnet och guuud va detta inlägget blev vuxet och poetiskt.
Imorgon ska jag träffa viktor tror jag och på kvällen återstår att se, mys eller fest, vilket det lutar mest åt vet jag ej!

People, get ready , there's a messege that Im sending out

dunkar musik för full rulle och städar lite i rummet, josefin och emilia kommer hit senare och vi ska ge E sina presenter som är flera månader försenade, haha, bättre sent än aldrig! :)
Sen vet man inte vad som händer, men vi höres av ! 
puss på er 



Något att ha på nobell?

Vad tror ni om detta ;


What are words

Tänkte kolla med er om det skulle vara lite roligt att fortsätta läsa på det jag sitter o skriver? 
Det jag la upp på bloggen i helgen? 

Imorses på vårdcentralen svimmade jag och spydde så hela dagen har gått åt att försöka piggna till lite men det har inte alls funkat, har varit som en zombie och efter lunch åkte jag hem från skolan. Mår ännu inte helt OK faktiskt, lite läskigt.



Bloggen.

Hallå på er!
Efter skolan drog jag till tobias, och åt lasagne, myste , skrattade, gosade, tog en promenad och köpte laktosfri glass, spillde glass, myste lite till, blev följd till bussen, massa pussar , och nu sitter jag här.
Dagen har varit riktigt bra faktiskt! 

Imorgon ska jag till vårdcentralen för att göra lite tester.. urk. 
Bloggen går neråt och jag funderar starkt på att lägga ned med den! men det återstår att se, utan kamera är den liksom inte rolig längre. 



Whats the point, being a bitch?

hallå vänner!

kom nyss hem från skola + solosång och är alldeles utsvulten, måste hitta någon form av föda innan min mage gör ont så hungrig jag är, intressant för er att veta.
Förövrigt dampar jag på att hur jäääävla länge kan det ta att reparera en kamera!?

Sometimes it hurts instead

:) om //Lite fina ord och meningar//:
hur länge är du och din kille tsm nu? :)
svar : på onsdag har jag och tobias varit tillsammans i tre månader! ♥
____________________________________________________________
kom hem från Linköping för ett tag sedan och har hitils hunnit ringa älsklingen och dessutom duschat. Är rätt schleten i hela kroppen efter helgen, även om det har varit en lugn helg med släkt och lite shopping.
Imorgon börjar skolan igen och är inte alls taggad, ligger hellre under täcket med gossip girl och dricker te, 
hur som helst så hörs vi imorgon . 
puss!

kan vara den finaste låten! 


//Lite fina ord och meningar//

" - Ibland är jag rädd för att gråta.
- Varför?
- Jag gillar inte att förlora så mycket tårar till en och samma person. " //kajsa lecander

" Kom låt oss gå härifrån, Låt oss resa någonstans, Resa långt härifrån, Låt oss bli dom som försvann" //kent
” no one gets tired of loving, but we all get tired of waiting, assuming, hearing promises, saying sorry and all the hurting" //okänd


" De säker att det är kul att vara ung och fri, 
Fri från vadå, från förpliktelser, tjenare
Man ska vara horan, madonnan
Smart och korkad på samma gång
Man ska ha en kille med bil
Man skulle ha en silverring
Vilken jävla lögn att det ska vara ens bästa tid " //Marit Bergman



Nobellklänning

Kan här med berätta att jag här i Linköping hittat och köpt en klänning jag ska ha på Nobell, eftersom jag skickade tbx den från Nelly.com . Så nu har jag en och den är både annorlunda och lite egen sisådär och jag tror det kommer bli jättebra! :)denna får ni se när jag kmr hem(tror jag) köpte också en kornblå stickad tröja och en liten present till min prins . Kommer hem imorgon, puss på er!


H&M//Modekungen//Monki


Urklipp från något jag sitter och skriver på. För er som orkar alltså.

Egentligen borde jag gråta. Så gör de ju alltid i filmer. Jag har redan försökt att tvinga fram några tårar och ätit glass direkt ur paketet. Det kom inga tårar och glassen visade sig att ha utgångsdatum 07. Fan! Är det något fel på mig? Är det inte helt uppenbart att man gråter när man innerst inne är så ledsen att man skulle kunna gräva ner sig någonstans och dö.
Mamma ringde till skolan och sjukanmälde mig och jag har legat i ca fyra timmar och kollat upp i taket, räknat alla brädor (51 stycken om man ska vara exakt) och han har fortfarande inte ringt. Han måste ångra sig, det är klart han ångrar sig. Hittills har mer än vad jag kan räkna hört samma meningar ”det går över, du är värd någon så mycket bättre”, ”han är en idiot”, ”han kommer ringa upp och säga förlåt, vänta bara”, någon av dem måste ju stämma.
Jag har lyssnat på Bon Ivers alla låtar tjugo gånger vardera och fortsatt tvinga mig själv att gråta till de hjärtskärande texterna. Ringer han inte snart?
Telefonen ringer. Snälla gode gud, låt det vara han som ringer. Ber jag, innan jag sätter fötterna mot köket.
- Hej det är Isabelle.
- Gumman jag förstår precis hur du känner! Killar är skit, så är det bara!
Det är Jessica. Fina Jessica. Min allra bästa vän sedan förskolan, min trogna hästtokiga bästa vän som alltid ringer när det alltid behövs.
- För det första är han inte en skit. För det andra så är jag inte intresserad av att höra det där, han kommer ringa tillbaka, visst kommer han?
- Jag älskar dig Bella, men låt dig inte utsätta dig för att sitta och vänta på han. Hennes röst är stark, och går rakt igenom mig. Vadå inte vänta på honom? Det är väll sånt alla gör när man blivit dumpade. Väntar på återvändo, hoppas.
- Jag tänker vänta, hur länge det än krävs.
Sedan lägger jag på. Jag vet att hon inte tar illa upp. Men borde jag göra det? Tankarna snurrar runt, han kommer ringa. Han måste ringa. Annars tar jag död på mig själv.



Ciao !

Påväg till Linköping nu! Satt o gjorde lite få tidsinställda så de e det jag kan bjussa på i helgen! Vet att ni älskar mig. Xoxo, gossip girl. Säh!


561 inlägget

Fika med lisa var riktigt mysigt och vi satt där i nästan 5 timmar, fick köpt mig lite trosor också på vägen därifrån. 
Nu sitter jag och försöker komma på vad jag ska packa inför helgen till Linköping och ska också sätta mig och spela lite gitarr tror jag, det var ett tag sen. Den har liksom försvunnit lite .



In the air tonight

tjosan i trosan!
vaknade av att älsklingen väckte mig och nu ska jag fixa mig lite och sedan åka ner till stan för att fika med lisa som jag inte träffat på år och dar. Ska bli mysigt!
Imorgon åker jag till linköping till släkten, hoppas på lite shopping också. Och även biobesök. Ska bli rätt skönt att komma bort från stan just den här helgen. 
Kanske bjussar er på lite tidsinställda collage eller något liknande, u never know!

There is always a bitch who cant count

hallå där!

åh, har gått ner mig helt känns det som. Iaf nu på natten, eller senkvällen kanske man ska säga. Ligger och skriver på någonting som jag inte vet vad det ska bli, lyssnar på håkan och försvinner lite. Det är gott.

We dont care about the young folks

blev aldrig någon sushi, vi åt buffé på shangrillah istället! lika gott det. Sedan blev det lite kik i affärer och marknaden och vidare hemåt emilia där vi drack julmust och åt nachos. Gott för oss!
Nu väntar jag på tobias och sedan bara mys hela kvällen. Gott för mig!

Man ser gårdakvarnar, men man ser skiten med

hallå!

musik dunkas för fult och försöker vakna till lite, ska ju åka till stan och käka sushi med emilia!
sedan efter det har jag ingen aning om vad som händer, det återstår att se. gott!

go låt!


Talking about revolution

Tack för kommentarerna om novellen!

tobias åkte nyss hem och jag sitter och gluttar på sex and the city. Igår var en riktigt mysig kväll med ebba och clara och vi åt nog minst 4 kg godis och chips plus 4 liter cola och sprite. Så nu blir det inte sådant på länge, mår nästan illa så fort jag tänker på det. Haha. 
Imorgon ska jag träffa min andra prinsessa, emilia. Vi ska käka på nya sushi stället i stan, gott!
image description

RSS 2.0