Kärlek


Vill inte ha konsten av att mätas eller någon mall att passa in i.

Dunkar musik o är rätt glad idag faktiskt! Har lånat nya böcker jag tycker verkar utomordentligt bra och hann också pussa på min pojke innan jag fot hem! Nu ska ja träna lite på en låt som också kanske blir en cover, who knows?


Keep on moving until the end.

Nu har min dator fått fnatt och vill
Inte funka mer. Perfekt. Verkligen. Åh! Känner mig fett deppig, kameran
Går itu, datorn likaså . Det enda jag har nu är iphonen. Så nu kommer uppdateringen ligga på bott.


Just hold me close.

Min fina pojke. Som jag älskar över allt och annat. Du är det bästa jag vet, finns ingen bättre än dig!


Lay down with me, tell me no lies

A om Lumene primer - against shine:
De får man ta och testa då ;)
svar; gör så! den är snuskigt bra!


har försökt plugga hela dagen men det går åt skogen. Jag hatar det här. Jag hatar det så mycket att jag äter mig fet på glass och lyssnar på musik och kollar teve istället. Fruktansvärt alltså .

If you really hate me, shoot me. And then he shot me in the head

träffade min fina ballerina Josefina idag. Det var mysigt. Vi åt nudlar, drack cola, pratade, skrattade, och gjorde sånt där som behövs minst några dagar i månaden. Alldeles förträffligt var det. 

hennes blogg.



I cant make you love me, and i cant make your heart feel something it dont.

sitter och lipar till, vad kan det vara som jag inte sagt? 
hmm.. VÄRLDENS MEST UNDERBARASTE, HJÄRTSKÄRANDE, ÄLSKVÄRDASTE LÅT.

klick.

åh vad den är fin. 



Pontus och jag

hannah.l om Everything that happens from now is paralyzing:
Hej Kajsa! Älskar din blogg! har läst den enda sen du typ skapade den!! Men det är en sak jag undrar, vad hände mellan dig och Pontus? kan du berätta lite om er? 
Kram
svar ; åh vad jag blev glad för din kommentar! visst kan jag berätta om mig och pontus, även om det var ett väldigt bra tag sedan!

Jag och Pontus fann varandra en vinter, rätt tråkig årstid men sant. Vi började snacka genom gemensamma vänner och jag visste seriöst inte att han ens fanns. Visste inte att det fanns någon som hette så som han och ja, han var en främling! En mycket bra främling. 
Tiden gick och vi blev tillsammans och sedan höll det i ungefär 9 månader. Då jag började känna mig väldigt pressad och jag vet inte, fick ett psykbryt typ. Kände mig kvävd. Så jag tog med pontus och berättade att det inte funkade längre. Vi båda var ledsna och ja, det var sorgligt helt enkelt. Jag tror jag satt där och grät i minst 2 timmar på bryggan där vi satt. Nu när jag tänker tillbaka. 
Ändå höll vi på med varandra lite smått efter detta, kunde inte släppa varandra. Jag var osäker om jag ville sattsa igen, men så blev det. 
Fallens dagar kom och vi fick syn på varandra igen, och lika jobbigt som det alltid är att se en kärlek komma gåendes , var det. Och jag fick ont i magen och började sakna han ännu mer än vad jag redan gjort, ångrade mig som fan och efter några dagar blev vi faktiskt tillsammans igen. 
Och det varade ca tre månader till. Så allt som allt var vi tillsammans i 1 år. 
Sista gången vi gjorde slut var det han som gjorde och jag minns knappt varför, jag har fortfarande aldrig fattat det. 
Men det var en väldigt väldigt fin tid och jag minns allting som igår, han var min första största kärlek helt enkelt. Och tur är att vi idag är vänner och kan snacka om väldigt mycket tillsammans! Så jag är väldigt glad att vi inte förlorade varandra helt! :)

Everything that happens from now is paralyzing

hej vänner.

åh jag ber ännu en gång om ursäkt för min dåliga vistelse här på bloggen, statestiken går neråt, jag deppar över att min kamera inte är här, så jag har lagt bloggen åt sidan lite sisådär.
Om ni vill veta vad jag gör i stället så är det att lyssna på Bon Iver och dricka alldeles för mycket te, rusa och kissa ut allting och sedan tillbaka till samma anda igen.
Ungefär så ser mitt liv ut just nu.
så fort min kamera kommer hem igen, ska jag göra om bloggen för gott och bara lägga in en massa bilder och bloggen ska handla om sånt den aldrig fick tid att handla om. Know u know!



Count up to three and watch alien dies

Hej på er, gick hem från skolan i morses med världens migrän, har piggnat till lite men de mestadels av huvudverken är kvar så vi får Höras mer imorgon eller senare ikväll , puss! ♥

Lumene primer - against shine

tänkte ge er ett tips!

jag brukar oftast vara rätt glansig i hyn utan smink och därför använder jag mig utav den här primern, som också är den bästa primern enligt mig! Den mattar ner huden, och har gjort underverk för min hy då sminket inte kommer direkt på huden och irriterar, utan det blir lite som en skyddande hinna. 
När man sedan sminkar sig som vanligt över så får man en jämn "look" och inte fläckigt som det kan bli ibland. Och man blir jätte len och gosig!  Den är helt enkelt perfekt!

Den kostar 120 kr och jag brukar köpa den på kicks men man kan köpa den lite varsom! OBS ; den är väldigt dryg och räcker jättelänge eftersom man bara behöver lite i ansiktet per gång! :)
KÖP!



This is the way we see the world

hej mina gosar!

sitter och smuttar mango-te och pluggar lite, dunkar musik i bakgrunden och har också satt ihop en ny taklampa. Den är dunderfin. Som en stor maskros. Kanske därför den också heter maskros, från IKEA. Struntsamma, den är vacker och gör fina skuggor i tak och väggar. Och jag har också fått fyra svarta enkla ramar jag tänkt rama in något fint kort med. Frågan är vad för foton?
google bild och en bra låt .


Just a smalltown girl, livin' in a lonely world.

tog en lång och härlig dusch med inpackning och body scrub så nu är hela jag len och fin, tänka sig vad man mår bra av sådant. Ska ta en kopp te innan jag kryper ner till kojs också, måste läsa lite på en bok som vi ska läsa tills på tisdag, hur tråkig som helst men ett måste är ett måste. 

nattipuss!



Men jag vet allt om dig, för du har varit min

hallå vänner!

statestiken går lite upp och ner men igår fick ni någon slags pepp o blev 118 unika, tänka sig. bara sådär, just nu när min blogg är som tråkigast i hela universum , utan kamera och bilder..

iaf så hade skoldagen varit helt okej och nu hade jag tänkt att ta en städning i mitt rum, det ser ut som rena rama bombnedlaget. Och efter det plugg, rätt kass måndag ändå .
helt insaaaane! när jag är 18 ska jag fan dit..



Men när du strippar och klär av dig är det samma grej

hej !

åh känner att bloggen bara går neråt just nu, det är så tråkigt att blogga utan kamera och allting.. deppar ner mig totalt.
Idag träffade jag först emilia i några timmar och sedan drog jag till O'llearys för o käka med familjen, efter det till min prins och nu sitter jag här och smuttar lite te och spelar gitarr, det får förgylla min kväll.

Denna veckan händer ingenting speciellt mer än att på torsdag ska jag till göteborg och kolla foten (!!) hos ngn ortoped, häxdoktor typ.. nej men han ska iaf kolla foten och se vad som är fel m.m . Efter det shopping !
saknar redan sommaren ..


Om himlen är runt hörnet, tar vi nästa buss dit

hej på er mina fina.

gårdagens kväll/natt var ändå helt okej, slumrade rätt sött sen och på morgonen idag kilade jag och min prins iväg till centrum för o käka och bara ta det lugnt, sedan hyrde vi film på vägen hem och ja, denna lördag blev en mys-lördag. Känns oerhört bra!
kan också här o nu säga att jag har världens underbaraste tobias. I hela världen, faktiskt.

:) om Its friday and Im in love:
Vilket program ska du välja på gymn? :)
svar ; jag vet verkligen inte än! är lite panikslagen sisådär, men står mellan estet och någonting jag inte vet än.. 

EMMA om Här blev jag den jag är, här kommer jag förbli.:
är du oskuld?
svar ; tänka sig vad denna frågan är populär, vad tror du?





Its friday and Im in love

NU KÖR VI! 

ikväll kan fan inget gå fel.



Här blev jag den jag är, här kommer jag förbli.

tjosan i trosan!

kom nyss hem ifrån strandgatan och blev en mycket mysig fika med godingar i kylan, satt med filtar och drack kaffe, huttrade och snackade om lajfet och bara tog det lugnt. Riktigt mysigt! 
Nu taggar vi en grym morgondag och ja, livet går bra nu !

Och jag grät mig till söms efter alla dagar

tonåren må vara dom bästa åren. på både gott och ont!

nu drar jag mig mot strandgatan och fikar med godingar, sedan pizza-mys med familjen!
lyssna på texten, så go! tråkigt att vissa har det så.. 


Undan för pundarn

hej på er!

tekniskt sätt har jag helg nu, har ju studiedag imorgon. Så nu sitter vi o dunkar musik och taggar helg. Känns lite som att det är det jag gått o väntat på hela veckan, som vanligt typ. 


Its okey to not be okey

:) om I dont need no one to hold my hand, but there are times when i sure did.:
Hur lång är du?
svar ; snarare hur kort är du? jo jag är 155 någonting, hatar det men har liksom slutat bry mig.

Anonym om I dont need no one to hold my hand, but there are times when i sure did.:
du klär dig sjukt snyggt! har du tips på några snugga väskor till i höst ?:)
svar ; åh tack så hemst mycket! :d jag tycker det är lika snyggt som till hösten, som det var i somras med färgglada clutchar men det är ju ingenting o direkt ha till skolan om man säger så, så om du tänker på mer större väskor så är vanliga enkla svarta skinnväskor snygga tycker jag! och sånt hittar man ju billigt på tex accent :) 




I dont need no one to hold my hand, but there are times when i sure did.

hej!

sa nyss hejdå till min pojke, i ösregnet, i höstvädret , i ett helvete rent ut sagt. 
lite mysigt kanske det är med höst, men när det regnat i ca 2 veckor i streck och vi ska ha skoljoggen imorn i detta vädret, är jag inte så glad på just hösten som ni kanske förstår. 
Fortfarande inte hittat någon kamera här hemma än så ni får nöja er med gamla slitna bilder sålänge!
här har ni en höstig låt ; lasse w - mareld

Gå med dom som vill dig väl, även om dina fickor är tomma

hej!

solade efter skolan med emilia och känns som om det börjat bli någon form av rutin just nu, kanske inte så bra för kroppen men det är så underbart gött, och sedan blir man ju brun o snygg med! haha..
sedan drog vi till överby och jag fick köpt mig ett par jeans. 
Min kamera ska in på lagning så tillsdess ska jag försöka leta upp någon kamera jag kan använda.


Jag är lika hopplöst förälskad, nu som då

hej mina goingar!

hela kvällen har jag försökt få igång min kamera men det står jätte konstiga grejer på hela displayen och går inte att ta kort, och jag lackar ur kan jag säga. jag har massa att ta kort på o fixa så bloggen blir lite roligare, och när jag väl fick tummen ur så funkar inte kameran. Vad är oddsen liksom?

Har filmen bridesmaids på G som jag ska glutta på nu ikväll , men efter duschen ! så puss. 


You got a fast car and i got plans to get out of here

godermorgon!

sitter och lyssnar på lite go lugn musik och har precis pluggat lite, rätt trist väder ute och en lite sisådär mysdag nästan. Så jag kör på det. 
Kommande skolveckan imorn är ändå rätt härlig, har studiedag på fredag också. 
Nu blir det te drickande! 

saknar värmen!

Dont leave me high and dry

kom nyss hem ifrån staden och har fikat med hampus,ludde och emilia. riktigt mysigt om jag får säga det själv! Alla andra är ute och festar men det var riktigt härligt att bara sitta och mysa på strandgatan och snacka om allt o allting. 
Nu blir det att dricka lite te och kanske glo på lite sex and the city, avsluta kvällen helt enkelt. 

fick en lite mysig kommentar förut med!
Anna om En dag dör vi, resten av dagarna ska man leva:
vart är skorna ifrån? sjukt snygga! har du några tips på nya högklackade skor nu till hösten..för vet att dom du har på bilden köpte du för längesen :) <3 sjukt fin är du kajsa!
kramkram
svar ; tack så mycket going! Om jag inte minns fel är skorna ifrån scorett, men till hösten just nu kliver jag runt i mina kilklackar som vardagsskor och så, men om man ska på något lite finare så passar ju pumps eller kilklackar med, man kan ha lite vad som! men just utomhusklackar är väll mer kilklackar eller de bootsinspererande klackarna. ! :) 
1a bilden är på mina kilklackar 
2a bilden på ett par riktigt snygga klackar ifrån topshop!






And leave this world behind

ÅH VAD ARG JAG ÄR. MIN JÄVLA FUCKING KAMERA FUNKAR INTE! !  ! ! ! !

får försöka hitta ngn form av kamera ngn annan dag, ni måste ju få se min nya top, superfin. 
ikväll blir det fika med emilia och eventuellt med ngn mer, sedan får vi se vad som händer. 
puss. 



You go down down down

hej där!

är stressad som fan men ville bara titta in o säga att jag drar mig mot överby med emilia, är riktigt shopping sugen, får se om jag får med mig något nytt hem! 
tillsvidare mååååste ni bara lyssna på den här låten..



En dag dör vi, resten av dagarna ska man leva

hej på er!

kör på lite visdomsord sisåhär på kvällskvisten. Åh, jag har haft en sån bra dag!
Efter skolan kilade jag hem till min prins och vi köpte godis och tjockade oss, kollade film, spelade kort och nya favoritspelet Wordfeud hela kvällen, flummade runt och ja, perfekta 1 månadsdagen. 
Imorn ska jag träffa min andra gose emilia och vem vet vad vi hittar på! 


Lights will guide you home

Sonja om I want to face the reality but i cant:
Hej Kajsa!
Du och din blogg är jätte fin men jag tycker att du ska lägga ut mer bilder och videor då blir nog bloggen roligare :)
svar : det tror jag med men det blir så sällan! vet inte varför, ska försöka verkligen! :)




Känn pepp

Isabelle om Stilrent //H&M:
vart gör du dina collage? :))
svar : i polyvore.com ! :)


Goddagens!

sitter och dricker te och kör sista plugget, har varit och solat med emilia och det var fruktansvärt gött! Bara känna någon form av värme igen. Nu ska jag bara fortsätta plugga och ta det lugnt ikväll, lyssna på lite go musik och kanske lite gitarrspel? Vi får se! 
Puss på er.
bästa låten!

Stilrent //H&M


This could be the end

tjobro!

Vaknade nyss och sitter med morgonkaffet i handen. Ska till skolan vid 1 och sedan är jag ledig resten av dagen, men måste dock plugga. Har klämt in att sola med emilia också, så det ska bli rätt skönt! 
Nej, nu får jag väll sätta igång så jag blir klar med allting. 
Föresten, vad tycker ni om lite nya covers kanske? 

Här har ni en mycket mycket mycket förfärligt bra låt.



I want to face the reality but i cant

hej på er igen!

åh, har suttit med både matte och spanska hela kvällen och nu är det verkligen dags att koka en kopp te och mysa lite i sängen med kanske lite sex and the city avsnitt , njuta av attt kunna sova ut imorgon. 
Det bara regnar o regnar hela tiden och snart rinner väll hela världen bort, och jag känner hur hela min lust och ork till allt o allting bara regnar bort likaså. 

Men på fredag är det 1 månad med världens finaste prins, och då skojar jag inte.. det finns nog ingen bättre än min tobias. 

hur snygg ?!!


När jag är borta har du potential.

hej på er!

jag ber så hemst mycket om ursäkt för min dåliga vistelse här på bloggen men har bara inte haft tid helt enkelt. Det regnar och regnar utanför och när man väl kommer hem för dagen från skola och allting blir det att jag bara kryper ner i sängen och somnar till smattrandet på fönsterbrädan, ni borde prova det.. det är rätt mysigt.
Nu idag blir det att plugga och så skall jag också göra imorgon då jag har studiedag. Puss på er!
(ska försöka få igång bloggen lite roligare men inte just idag)

Bloggsvar : 

emma om Nothing compares to you:
Du är så fin!
svar : åh vad glad jag blir, tack!

Anonym om Snälla möt min blick en allra sista gång:
Vaifrån är de större, tjockare halsbandet? :)
svar : det är ifrån Kappahl! :)


Hanna! om Snälla möt min blick en allra sista gång:'
Pandora! :D dom
Blir hur snygga som helst när det kommer på massa berlocker sen oxså :D bara att dom är så jävla dyra -.-
svar  ; håller fullständigt med! men jag tror jag ska önska mig sånna berlocker på födelsedagar, julafton m.m, du hajar? så det blir mer en längtan :D 


 


Nothing compares to you

hej på er!

åh, sitter och pillar på Iphonen som en besatt. Det är så svårt att låta bli, min nya älskling tillsvidare.
Idag har jag annars bara tagit det lugnt, åkte och handlade med morsan efter solosången och fick denna låt i läxa, kommer bli klurigt men får träna på att sjunga den så går det nog bättre!
Nu hade jag tänkt att koka lite te och sedan krypa ner i sängen, men kommer la knappt somna. Iphonen ligger och glor på mig med hundögon.


They dont know my head is a mess.

Idag är en sådan där regnig, seg och osminkad dag. Blir att bara dra tubhalsduken över huvudet och kila iväg till skolan. Ska ha första solosångslektionen idag också, men jag vet inte om jag är så pepp på det. Kanske ett glas juice gör det bättrre. 
på återseende!

mina gospojkar klickade dirket .. farfar & tobias

Snälla möt min blick en allra sista gång

sitter och smuttar på mitt nya te jag fick av släktingen Astrid på konfirmationen.
jätte gott verkligen. Sedan ska jag snart hänga upp min nya klocka.
Så påtal om presenter .. här har ni de jag fick! (pengar orkade jag inte ta kort på)

är riktigt nöjd med alla presenter. fått så fina smycken av både vänner och släkten, iphonen av familjen och massa annat fint och behövligt. en massa pengar som ska in på kortet (och försöka sparas, haha) och ja, herre, kunde verkligen inte blivit bättre!



















Dont forget me, i begged. I remember you said.

Resultatet av min och Isabellas sång på konfirmationen hittar ni i min logg på facebook!
så kika in vettja!

nu är kameran på laddning och jag ska ladda över bilder och ta kort på presenterna senare,
tillsvidare får ni vänta ! :) 
love u ! 

knyckte lite bilder från Josefina som ni kan se ; 






Låt mig få bära dig när hoppet sviker

nattligt inlägg.

åh, jag har haft en så bra konfirmation man bara kan ha. Fått en massa fina presenter, träffat underbara vänner, myst med min prins, träffat min goa släkt, konfirmerat mig med underbaraste laget, och bara haft en helt sjukt mysig dag! Bilder på presenter och sådant kommer upp ngn gång i veckan och bilder från dagen också.
TACK FÖR DAGEN <3



Upside down

hej på er, eller godmorgon!

nu är det upp och hoppa för min del, ska fixa mig och med grejer som ska med till kyrkan och ja, det blir en slitig morgon! Kl 1 ska jag vara i kyrkan och kl 2 börjar konfirmationen. Jag är så fruktansvärt nervös, kommer säkert spela fel när vi ska sjunga. Herregud..(passande ord) 
Efter konfirmationen är det kalas här hemma med hela tjocka släkten, så uppdateringen kommer ligga lågt ikväll!
Puss på er.

NU dunkar vi bort nervositeten, leave the world behind ya ! 


You are the reason I come home

blev en mycket trevlig fika med goaste vännerna på strandgatan efter skolan, och sedan lite käk hos emilia. Var rätt skönt att gå hem nu i mörkret, jättevarmt ute och härligt. Lite sista sommarbrisar typ. Imorgon konfirmeras jag, fortfarande nervös som ett as.. ska ju sjunga och massa. 
Bilder kommer absolut!

Finns det en så finns det flera

tjena!

åh, sitter och gör matteläxa med världens mensverk och försöker koncentrera mig. Försöker alltså, .. försöket går inte bra eftersom jag annars då inte suttit här o skrivit inlägg.
Efter skolan träffade jag min gose och sedan iväg på sista konfamötet innan lördag, herregud vad jag längtar! 
Förövrigt rullar livet på rätt bra! Sakta men säkert typ. 

nästa ; te drickande och läsning i Syskonkärlek ! (så fruktansvärt bra, kom med mer boktips vettja!)


RSS 2.0