HÅR-TIPS (som håller vad de lovar)

Måste tipsa er om världens bästa dusch-process som gör guld för håret.
Dessa produkter använder jag varje dusch och håller verkligen va de lovar, allting ifrån Kevin Murphy.

1. Skölj håret och ta sedan en klick Maxi Wash (den gröna) och dra sakta genom håret, gnugga inte eller massera inte utan liksom dra det genom håret. Detta schampo är som en peeling för håret som tar bort allt smuts och stylinggrejer man har i håret varje dag. Avgaser och beläggningar man får utomhus som man inte tänker på som nu i vintermörkret kan ge håret en väldig dyster och dassig färg.
Detta kan man ta många gånger på rad tills man känner att håret börjar bli lite "svinto-aktigt", det är då hela håret öppnat sig som en kotte.

2. När håret är öppnat så tar du Angel Wash (ljusrosa). Ett schampo som gör håret lent och mjukt och reparerar. Eftersom håret är så öppet innan så tar nu håret in ALLT de bra i schampot.

3. Blanda sedan Born Again (den vita) inpacknkngen och Hydrate.Me (den lila) och dra genom håret och kamma gärna med en kamm innan, där du känner att kammen stannar lite är där det är tovigt och skadat, där bör du bara snabbskölja bort det så det sitter kvar efter duschen, så det repareras. Annars sköljer du ut håret som vanligt, SILKESLENT OCH GULD FÖR HÅRET !

Ett vanligt schampo gör inte rent håret på samma sätt eftersom man inte fått ur all skit som finns i håret, därför lägger sig allting liksom som en hinna och så håller det på. Många börjar balsamtvätta håret men denna procedur är verkligen den bästa tycker jag. Mitt hår mår toppen av det trots att de tar några extra minuter i duschen.

Visst, produkterna kostar en del men det är en perfekt julklapp kanske att önska sig?? Det är värt det tycker jag eftersom Kevin Murphy är de bästa produkterna enligt mig. De håller verkligen va de lovar. Lägg hellre pengar på det här än billiga skit schampon!

Tips som sagt!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! Din blogg är jättebra, jag blir verkligen inspirerad av dig, speciellt när du lägger ut såna här inlägg! Ungefär hur mkt kostar dessa produkter sammanlagt? Är det nåt paket man köper, Och var kan man köpa dom? Sen så la du för nån månad sen upp bilder på några "crazypants".. varifrån är dom och vad kostar dom?:)

2012-12-01 @ 10:51:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0