21:52

Kom precis hem till tobias, slapp o åka buss för tobias var ändå ute o övningskörde! Träningen var riktigt rolig, skönt o träna fotboll igen verkligen. Kände lite utav knölen på foten men sket i det, de va så kul o äntligen va på planen igen. Dock i slutet när vi skulle typ springa massa o köra kondition var det jobbigt. Nu är jag iallfall hemma hos tobias och har duschat och väntar på käk. Ska passa på o läsa lite FEK i väntan. 
Ha en fin kväll, puss!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Omg jag såg dig på väg hem från träningen :D

Svar: haha vad kul :)
Kajsa

2013-05-22 @ 08:06:52
Postat av: Läsare

När du är i skolan , umgås du med dina pojkvän då eller bara med vänner? Min pojkvän tycker att jag aldrig är med honom (vi går på samma skola) och jag vet ju inte varför för vi träffas alltid efter skolan. Har jag rätt eller fel som tänker så?

Svar: Jag och tobias träffas typ aldrig i skolan, vi är på helt olika ställen i skolan hela tiden. Om vi skulle ses så kanske vi ser varandra i matsalen eller i cafeterian och pratar lite men vi är ju inte direkt med varandra. Då är jag med mina kompisar o han med sina. Sen var 4e vecka har han ju 4 veckors praktik eftersom han går måleri och så nu är han knappt aldrig i skolan :) Jag tycker inte man måste vaara med varandra i skolan o klänga o hålla på för de kan man göra hemma, men att stå o snacka med varandra ibland dör ju ingen av så din kille kanske bara vill att ni ska prata mer i skolan? Fråga honom vad han menar, men vill du inte vara med han i skolan så vill du inte, då får ni ju ses hemma vilket du säger att ni gör! Inget större problem :)
Kajsa

2013-05-22 @ 09:58:27
Postat av: Anonym

Kan du inte berätta om varför du slutade spela fotboll? :) låter som det var för någon knöl i foten?

Svar: det låter konstigt men började som ett helt vanlig skoskav på hälen som jag bara sket i och inte gjorde ngt åt, men så småningom började liksom smärtan komma fram och därav bildade det en brosk-knöl på min häl, (ser ut som den knölen på foten man brukar ha) fast den sitter på hälen och gör rätt ont typ hela tiden men de e ngt ja vant mig vid. Läkaren sa att för att jag skulle kunna gå i typ klackskor o vanliga skor så småningom så skulle ja vila i typ ett år så jag vila lite, men sen kom ja tbx men då tyckte ja inte de va så kul längre.. men nu har ja alltså börjat igen! känns lite i foten såklart men får se hur länge den håller, den förjävla knölen!
Kajsa

2013-05-23 @ 19:48:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0