22:36

Varit hos Tobias mestadels hela dagen och bara myst och tagit det lugnt. Bästa killen fixar käket också, så de ska vara haha. Nu blir det sängen, är sjukt trött och seg av all matte o annan skit idag. Hoppas ni haft en bra dag! Puss
Gött att de typ är fredag imorn med


Kommentarer
Postat av: Johanna

Hola!

En liten fråga, vad har du för betyg just nu? Är det svårt att få bra betyg på EK och vad är ditt/dina "svagaste" ämnen?

Underbar blogg, fortsätt så!
Kram

Svar: jag vet faktiskt inte, lite svårt att hålla koll på! Man får ganska olika betyg hela tiden. Matte är väll mitt svagaste ämne, får typ alltid F eller E haha.. men de e bara o kämpa på. Våran klass är inte dom flitigaste i matte om man säger så. Det är inte så svårt o få ett E i olika ämnen, gör det du ska och typ "försök" bara så får du oftast ett E iallafall, men viktigt nu i gymnasiet är att kolla på betygskriterierna, för missar du något kritierie för A typ, så får du inte ett A utan kanske ett B. man måste alltså ha "full pott", så oftast vid inlämningar m.m får man alltid kolla på vad man satsar på o försöka ha med allt det. Kram!
Kajsa

2013-05-08 @ 00:15:00
Postat av: Sall

Du ser nyknullad ut

Svar: coolt bby
Kajsa

2013-05-08 @ 14:25:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0